malaMravljica
|
Twixy, jaz sem za bugaboo men je lep pa bez kombiniran z oranzno, sam bez se tok maze ce mene vprasas. Glede bugabujcka ti bom povedala kako bo vse skup potekalo pri meni, sem ga narocila prek neta prek nizozemskega zastopnika in je cenej kot v trgovini. Hmm.. je pa res, da ce si ti visoka ti bi uni prvi tudi fajn priesel, ceprav opticno gledano je meni tok grd, pa na optiko naj se itak neb gledalo. In ne vem za kam ga bos rabla, baje se ne obnese tok dobro na makadamu. Punce, jaz sem imela danes pregled in sedaj berite to: vse super, mami se super drzi, sam zelezo ni najboljse. Mami se tudi ze pripravlja na porod, ctg je zaznal popadke do vrednosti 40, kar pa ne vem tocno kaj to pomeni, prvic na ctg so bili do 10. MV imam iz 4 cm skrajsan na 3, dojencek je ze full nizko, ko me je pregledoval je rekel, da je z roko ze cutil glavico. In sedaj novica, moj g je rekel, da po njegovo naj bi bila akcija tam nekje 15.septembra, da ne bi bilo prehitro in da to se njemu zdi glede na stanje mojega telesa. Otrocicka je ocenil na tezo 2.660 g, premer glavice 9 cm. Bejbe, sam jaz si vseeno zelim imet tehtnico. Pa ko je omenjal 15.9 sem rekla, da pol morem pa nasemu tislarju rect, da naj pohiti in je vprasal kaj bo delal,a postlco, sem rekla ne, kar vso sobico. Hmm... se je sam nasmehnil. Joj, pol sem pa sla po mestu in v akcijo za spalno srajco. Sem nabavla 2, spet Esprit in podobna kot tisti, ki sem jih danes nazaj poslala, cena pa 21 eur za eno, no to je tista k sem jo prvic gledala. Se eno bom pa v HM vzela spodnji del hlace in pol zgoraj majcka za dojenje. Rizkoo.. v HM sem ze videla hlace od pizame, full lepe, pa poceni, pa men full dobr materjal. Ej, vidim, da me ignoriras ja in zato sam upam, da je bilo tistih 10 eur od plenic dovolj. Punce, danes imam spet tecaj, pred tecajem imam pa masazo stopal, to je tudi priprava na porod, ceprav bo meni bolj uzivancija ze komaj cakam. Rizkoo, jaz sem pa vzela previjalno v DM, tisto njihovo crno in mi je cist ok, ma prav lepa mi je no, pa se fajn se mi zdi. Kok je pa lepa ta mala necakinja od Twixy. Cukr a ni. Pa mali od Soncek, na teh zadnjih slikcah pravi fantek ze. Drobtinica, ma ti si pa cist za mano, mi tok tesno sledis, sam da me ne mislis slucajno prehitet pa kaksen trebuscek ze imas ja in tok je fajn, ker je Pilotina koncno spet vsak dan z nami, tok sem vesela.
|