Anonimen
|
Oj punce, sam pozdravim vas. Brala nism nič..., časa nimam. Cel dan sva z mojim letala naokol. Dopust pa tak, hm? No.. vsaj v službo mi več ni treba Sva bla v materinski šoli, fajn je blo. Moj je kr namesto mene dihal..., sva se tko smejala.., mal sm šla sobe porodne pogledat, pa slikce poroda smo gledal.., pa mal se masiral, pa tko.... všeč nama je blo. Tema porod, jutri nadaljevanje o dojenju... skratka, fino. Tassika, smotani so. Res so.., ma sej bo hitro mimo pa boš doma za dolgo. Kar se tiče skrbeti za bibo....., seveda, da boš znala. Ma to kr znaš.., ko to štručko zagledaš, jo maš. Ne skrbi nič. Kot je MM napisala, jo boš pa sam stisnla k tebi pa bo.. Neki smo dobil dons v materinski... in sm kr s cmokom brala, ma so mi kr solzice pritekle.. Bom pol dol prepisala.. Sonček85, mali je pravi lepotec. Mamici si pa čist podobna, res. Sem glasovala, ogromno glasov ma, suuper.. Se jutr slišva. Po vajicah moram na CSD, papirje uredit... pol pa bom vidla in te zvrcnem. Sm mislila, da bo bolj mir, pa ga ni. Moj ma kr neke ideje in je treba zrihtat. Dons sm mam medvedke limala po sobici..., tko so lepi te iz BC-ja. Cunjice, ki sem jih dobila... so za dol past. Dala je vse kar rabim za bebo..., sploh mi nič ni treba kupit Kepica83, juuuuuuuuuuuuuuuuupi bejbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, vidiš kako se splača bit včasih optimističen in verjet v nekaj... oz. si tok močno želet. Nisi pa nič za službo nam povedala.. Witto je pa itaq dbest, da tko skrbi zate.. Twixy, sonce nimaš pojma kok se veselim s tabo. Ma tvojga buškota si želim vidt bolj kot karkoli. Ti si pa prestala enih grdih trenutkov. Ne pospravljaj preveč..., čuvaj se. Drugač maš pa imena res lušna... Men osebno je Ian prelepo ime... in za deklico definitivno Laura Sue. Ej res.. tako drugačno je in meni full všeč. Ej kako pa kej tvoja sekica... pa njena bebika..? Zdej boš pa vse od nje dobila Pilotinooooooo..., ja full sm že deleč. Veš kakega bušija mam, da dol padeš. Full mi je lepo te brat tako pozitivno. Bodi taka, beba bo tko hitro pri tebi, da ti še jasn ne bo. Zdej bo, ko se je dragi odločil ostat. MM, najbrž boš opazila, da te ignoriram kar se dolga tiče. No in te mam namen še naprej O šit za srajčke, pa res so lepe. Ja no... ta varianta z majčko za dojenej in spodnjim delom pa tud mene mika. Bom mogla it mal naokol.. sam se mi niti ne da več... sm se kr ustavla mal. Dej če najdeš kako H&M varianto mi sporoč.. Jst sm pa tko lepe cunjice dobila, ti bi to mogla vidt, ma lepe so in lepe. Take moderne.. Pa zibko sm dons oblekla... , komi čakam, da bom mojga sončka gledala not. Ej, a veš, da me prv zanima kera bo prej... Ti al maj2009 al pa clo jst Kaj misliš???? Jst ti rečem, da me doleti konec septembra. Nč, grem se še mal motat po Liamovi sobici..., pa zdej je že vse not... lahko bi vam kako sliko prpopala... a ne ?
|