|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
26.8.2009 9:24:48   
pilotina
kepica moja...uživaj v nosečnosti, sprosti se, poleg tega pa se čuvaj, da ne boš preveč ižčrpana...pikica tvoja je že dobro, sam ti se mi ne preveč matrat, ok user posted image
komaj čakam, da spet dobiš pc, da te bomo mele tukaj non stop user posted image , pogrešam te user posted image

malaMravljica...evo mene pošiškano in lepo user posted image  user posted image

twixy... v jokec me spravljaš...tako sem te pogrešala, da ti opisat ne znam...moja si, miška user posted image

hihi tassika in twixy, ni slikice, ni user posted image ...bom drugič, ko se bom še pobarvala user posted image

moram pa vam poslati slikice iz dopusta...bom, sam da iz aparata spravim dol

tassika...sem ti že včeri povedala...si padla v tak krog, na žalost user posted image

sonček85...mamica tvoja je zelo lepa...res si ji podobna...a veš, da sem solzice dubla, ko sem jo videla na sliki z Aleksom...tako ji paše user posted image
in Aleks je že tako velik in že pravi fantina, no...en dva tri, pa bo že tekal naokrog user posted image

bom na seznamčku, bom user posted image

Rižkoo...tebi se pa kr dogaja user posted image ...kako lepo te je brati tko pozitivno in veselo user posted image

mariee...ej rožica...kako pa kaj tvoj buši...bo že kar velik ane user posted image ...daj ga malo poslikaj user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
26.8.2009 11:04:16   
tassika
Evo pilotina spet samevava tukaj gor, pa še jaz bom mogla it k likalnik čaka, sam se mi tako ne dauser posted image

Punce kje ste, saj zdaj bo pa počasi že konec dopustovuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
26.8.2009 11:05:07   
pilotina
tassika...lepo, da si z mano user posted image

sedaj sem vas šla malo nazaj brat

pogrešam Nogavico

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
26.8.2009 11:06:32   
tassika
Ona je ok jo imam na FB z živo se pripravljata na vrtec user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
26.8.2009 11:24:28   
pilotina
aha ok, hvala user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
26.8.2009 11:28:07   
tassika
Jaz pogrešam tinuško, sploh se nič ne javi, ne na sms-e ne na forum, ah ja upam, da je mogoče že nosečka pa noče nič brat.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
26.8.2009 11:32:07   
drobtinica29
čaw punce!

kot obljubljeno vam še jaz pokažem mojega bušija!

slikan danes 30t 6d

user posted image

user posted image

mene tudi niste nič pogrešale user posted image

no tudi jaz sem zadnje čase bolj leteča, pač priprave za prihod user posted image .

včeraj sma sestavila posteljico, jojj kak je to lepo videt, sploh nisem mogla vrjet da stoji nekaj novega v najini sobici user posted image

kako ste kaj drugače, jaz sem ok, sedaj ko ni več take vročine, vsaj dihat se da. naša user posted image pa dela v trebuhu prave akrobacije, jo je tak fajn gledat user posted image

pozdravljena pilotinca, lepo da si spet med nami user posted image
sonček super za 4m user posted image

MM ne sekiraj se glede materinske, jaz začnem naslednji teden komaj z njo!

rižko super za prijateljico, da ti je prikrajšala stoške za oblačila user posted image user posted image

vsem ostalim pa user posted image in lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
26.8.2009 11:39:07   
tassika
Drobtinica se strinjam s tabo, kar malo bolje je ker ni več 30 +. Nama pa drugi teden pridejo okna zamenjat, potem dava notri še parket in pa pobeliva in lahko začneva počasi kaj delat.

Najbolj me pa jezi moja tašča, sam jaz ji trenutno samo kimam k se mi ne da pregovarjat. Ker enkrat je imela nekega bioenergetika tukaj in je vse pomeril in potem kje ne smeva imeti najine postelje, k gre mimo negativni tok, pa kje ne sme biti od bibe posteljica,... kot da imava na razpolago celo bajto in lahko vse postaviva na sredino, en pa stanovanje 65 kvadratov k se prov matram da najdem tako postavitev da vsaj malo izgleda, otroška sobica je 4x2m in ena stena cela v oknu, kam naj potem dam posteljico drugam kot v kot? Ne vem nisem dosti pametna, sam ji je moj včeraj rekel, da bo dal tko kot mu bo pasalouser posted image

Buši je pa res lep, jaz rajši ne dam svojega goruser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
26.8.2009 11:45:52   
tassika
evo mojo žogouser posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 26.8.2009 11:46:51 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
26.8.2009 11:56:27   
drobtinica29

tassi tudi tvoj buši je prekrasen user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
26.8.2009 12:11:02   
tassika
Hvala, meni se res zdi kot žoga, je tko okrogel, sem pa dobila kar nekaj celulita po riti, strij še ni in upam, da jih tudi ne bo, se lepo mažem, se me je pa ta hudič lotil ampak samo po riti po nogah ne.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3336
26.8.2009 12:11:26   
pilotina
drobtinica29...seveda sem te pogrešala user posted image ...sam nogavičko pa že res dolgo nisem brala...al pa se samo meni tako zdi in tisto malo kar sem brala, sem verjetno ravno nate naletela, nanjo pa ne user posted image

lep lep lep trebušček imata obe

tassika...ja ja punčka bo user posted image

drobtinica29...ti pa fantka ane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3337
26.8.2009 13:30:03   
twixy
Dan zabe babe.

Jaz ravno prisla iz kosilcka. Sem se kar k sestri povabila in pocartala malo Leno. Je fuul pridna, lepo raste in se razvija user posted image  Sem prav ponosna tetka user posted image  Nalozim slike iz fotoaparata pa vam pokazem princesitouser posted image

tassika & drobtinica lepaaa busija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mamo ze pravo zbirko nosecniskih trebusckov user posted image

Glede vozickov pa je tako.. Ne morem se odlocit med Stokke explory in Bugaboo Cameleon. Tezka odlocitev za mene user posted image  user posted image  Vbistvu je cena ista, tudi funkcije so vec ali manj iste, ni nekega velikega odstopanja.
Imam pa pri vsakem izbrani dve barvi user posted image

Stokke explory
user posted image         user posted image

Bugaboo Cameleon
user posted image          user posted image

Popolnost.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
26.8.2009 13:32:40   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina
bom na seznamčku, bom user posted image

Aaa..... To je tako lepo slisat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem v vsem z tabo in upam,da vama cimprej uspe user posted image  user posted image  

Popolnost.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
26.8.2009 13:39:21   
twixy
Evo cisti sveze slikice male princeske Lene user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Popolnost.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
26.8.2009 13:49:38   
pilotina
joj twixy...kaki sonček je tvoja nečakinja...ja, ma res je prava prinsecka user posted image ...cela teta user posted image  user posted image

meni osebno je bolj všeč bugaboo in sicer kar obe barvi, ki si ju izbrala sta mi lepi

si na bolniški sedaj, je tako?

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
26.8.2009 13:58:12   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

joj twixy...kaki sonček je tvoja nečakinja...ja, ma res je prava prinsecka user posted image ...cela teta user posted image  user posted image

Hehehe... hvala user posted image user posted image  Res je pravi cuker.. Pridna ful! Glede na to,da sta imeli do 6meseca kar nekaj tezav je zdaj hvala bogu vse super. *trkam*

meni osebno je bolj všeč bugaboo in sicer kar obe barvi, ki si ju izbrala sta mi lepi

Ja sej barvi sta skoraj isti. Edino pri enem je se bez zraven. In ravno to me malo skrbi ker bo pomoje takoj umazano user posted image  In se bo bolj videlo kot pa pri rjavi..
Sem pa imela ena perfekto barvo nagledano, sicer z vzorcem ampak nikjer ni vec slikice user posted image

si na bolniški sedaj, je tako?

Tocno.. In mislim,da sploh v sluzbo vec ne grem. Sicer odvisno od vsega skupaj ampak je itak sef rekel,da ni problema, ce ostanem do konca doma. Mogoce bom potem po 30.tednu sla kaj v pisarno pogledat in se kaj uredit.

Popolnost.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
26.8.2009 14:51:18   
pilotina
twixy...tudi jaz mislim, da je fajn, da ostaneš doma...pa če ne drugo, samo zato, da živiš umirjeno življenje še teh koliko že user posted image ...kaaaj že 17. teden...pa ti maš že tudi bušija velikega user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
26.8.2009 15:08:36   
malaMravljica
Twixy, jaz sem za bugaboo user posted image  men je lep pa bez kombiniran z oranzno, sam bez se tok maze ce mene vprasas. Glede bugabujcka ti bom povedala kako bo vse skup potekalo pri meni, sem ga narocila prek neta prek nizozemskega zastopnika in je cenej kot v trgovini. Hmm.. je pa res, da ce si ti visoka ti bi uni prvi tudi fajn priesel, ceprav opticno gledano je meni tok grd, pa na optiko naj se itak neb gledalo. In ne vem za kam ga bos rabla, baje se ne obnese tok dobro na makadamu.

Punce, jaz sem imela danes pregled in sedaj berite to:

vse super, mami se super drzi, sam zelezo ni najboljse. Mami se tudi ze pripravlja na porod, ctg je zaznal popadke do vrednosti 40, kar pa ne vem tocno kaj to pomeni, prvic na ctg so bili do 10. MV imam iz 4 cm skrajsan na 3, dojencek je ze full nizko, ko me je pregledoval je rekel, da je z roko ze cutil glavico. In sedaj novica, moj g je rekel, da po njegovo naj bi bila akcija tam nekje 15.septembra, da ne bi bilo prehitro in da to se njemu zdi glede na stanje mojega telesa. Otrocicka je ocenil na tezo 2.660 g, premer glavice 9 cm.  Bejbe, sam jaz si vseeno zelim imet tehtnico.  Pa ko je omenjal 15.9 sem rekla, da pol morem pa nasemu tislarju rect, da naj pohiti in je vprasal kaj bo delal,a  postlco, sem rekla ne, kar vso sobico. Hmm... se je sam nasmehnil. 

Joj, pol sem pa sla po mestu in v akcijo za spalno srajco. Sem nabavla 2, spet Esprit in podobna kot tisti, ki sem jih danes nazaj poslala, cena pa 21 eur za eno, no to je tista k sem jo prvic gledala. Se eno bom pa v HM vzela spodnji del hlace in pol zgoraj majcka za dojenje. Rizkoo.. v HM sem ze videla hlace od pizame, full lepe, pa poceni, pa men full dobr materjal. Ej, vidim, da me ignoriras ja in zato sam upam, da je bilo tistih 10 eur od plenic dovolj.

Punce, danes imam spet tecaj, pred tecajem imam pa masazo stopal, to je tudi priprava na porod, ceprav bo meni bolj uzivancija user posted image  ze komaj cakam.

Rizkoo, jaz sem pa vzela previjalno v DM, tisto njihovo crno in mi je cist ok, ma prav lepa mi je no, pa se fajn se mi zdi.

Kok je pa lepa ta mala necakinja od Twixy. Cukr a ni. Pa mali od Soncek, na teh zadnjih slikcah pravi fantek ze.

Drobtinica, ma ti si pa cist za mano, mi tok tesno sledis, sam da me ne mislis slucajno prehitet user posted image  pa kaksen trebuscek ze imas user posted image user posted image

ja in tok je fajn, ker je Pilotina koncno spet vsak dan z nami, tok sem vesela.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
26.8.2009 15:36:56   
pilotina
malaMravljica...a veš, devičke znamo tudi biti fajn user posted image  tko, da no ja, tudi tehnice so fajn user posted image
ampak 15. je pred vrati...kar ne morem verjeti...evo, mam že kocine pokonci user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

ja in tok je fajn, ker je Pilotina koncno spet vsak dan z nami, tok sem vesela.

user posted image user posted image user posted image
cmoka  

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
26.8.2009 15:50:40   
tassika
O MM kakšne novičke, pa to je super, pa kaj če malo prehiteva, če je dovolj razvit, pač se mu mudi spoznat mamico pa očija, veš kaj tehtnice ful tehtajo, device pa so take mirne, malo pedantne,... Ma vsak znak ima nekaj jaz tudi pravim naj bo strelka ampak če bo hotla bo pač škorpjonka kaj naj, notri je ne morem zadržatuser posted image

Pa ne sekiraj se za mizarja, važno da imaš v svoji spalnici vse pripravljeno, sobico pa lahko dokonča kasneje, vem da ni to ravno to, ampak tudi midva sva nekje na tem, da se sedaj zamenjajo okna in tla, omara pa pač enkrat do konca leta, ker itak jo bodo delali vsaj 4t vsaj prakso imam tako, da je treba pri nas ful čakat.

Ojoj, sam veš potem moraš točno poročat kako pa kaj zgleda porod, pa kako si vedla kdaj moraš v porodnišnico, saj veš 1000 in 1 vprašanjeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
26.8.2009 21:25:40   
sonček85
mariee.u super za 3D in morje,a mme vzameš zraven user posted image hvala
pilotina:joj zdaj si pa še mene raznežlauser posted image hvala pikica moja.Na seznamčku pa itak da bo!!!!!!!!!!!!!!!
drobtinica:joj kaoko lepi buši.Pogrešamo pa vsaka vsako samo da smo tko malo gor da komaj čakam da bojo dopusti mimo in bomo več čvekale
hvala za čestitke
twixy.jaz sem za bugaboojauser posted image user posted image user posted image kok je srčkana ,ta slikca mi je full lepa in bi jo dala povečat pa črno belo in v okvirček pa na stenouser posted image
mm:u super ,kmalu bomo tetke ,jeee mogoče te pa presenti in bo na naš krst13.9,po moje bo kmalu akcija glede na opisanouser posted image user posted image user posted image ja Aleks je pa že pravi fant,ravno danes sva izbirala slikco za na tortico ko se je rodil in kak korenjak je že zdaj,ne moreš verjet.Pa bolje da imaš devico kot pa tehnico,ker bo itak fantek in vse dece k boznam tehnice so user posted image pa brez zamere
tassi:kako lepo raste ta tvoja pupauser posted image jaja pupa bo in pika

opozorilo:v KIK trgovini imajo blazine za dojenje in malčke po 11€,brisačke in šlafrokece po 4-6e-full dobro in lepo,jaz sem z njihovo kvaliteto zadovoljnauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
26.8.2009 21:28:55   
sonček85
Ja zdaj pa novička dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem bila pri tašči ker jem oj rekel če bi šla malo na obisk ko že vsepovsd skačem in da naj grem še tja ,da bomo čez vikend skupaj in ne gremo k njim in jaz grem ,vse ok lepo in prav potem pa tašča reče -STOOPPPnehi me vikat in me TIKAJ.sEM KAR okanemela ,pa reče mda ne in da se vikava ona pa vstraja,češ kao da če jo moja sestra tika da jo naj jaz tudi ker potem to čudno zgleda.Ja halo kake veze pa ima moja sestra.No in  zdaj jo moram tikat meni pa to ne gre,ker če jo bom tikala potem ji bom vse nazaj opovedala kar ji gre,to pa nočemuser posted image Pa še sama je rkela tko si bova lahka vse povedale če naju bo kaj težiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja in kaj zdaj,...bomo videli kako bo šlouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
26.8.2009 21:37:03   
Anonimen
Nism nč brala..., ne morem...user posted image , tak utrujenček sm. Sm spala zdej 3h, pa se počutim čist povoženo. Na dopustu pa tako počutje... brrrrrrrrrrrrrr....
Dons sm uredila na CSDju vse. Celjska občina da poleg zavitka tud okol 100 EUR neke subvencije al darilo za otroka, ne vem kaj je. Mal se pozanimite. Ampak to je po rojstvu, se izpolni neke obrazce in pošlje. Ko zvem karkol, sporočim. Možek moj pa ureja vse pol po porodu. Niso rabil materinske sam potrdilo PDP in to je to. Sva v 2 minutah zrihtala, zdej pa čakam na odločbo.

No, pa še slaba novička.... dons sm mela sladkorno spet in dobila aparatek za samokontrolo. Po zajtrku, kosilu, večerji se moram piknt. En teden, če bodo rezultati slabi, pol mi dajo pa 5 x dozo inzulina. Mah...
KG... kr rastejo..., noge mi noro otekajo...., roke ma noge, ma vseeee... Poročni prstan že visi na verižici, komi sm ga dol spravla. Uglavnem vzhajam ko kruhek. Zdej mam že 11 +, no 1.9. bom vidla na uni tehtnici pri G. Mal so odstopanja... Nism normalna, a ne? Sam sploh ne jem... tok..user posted image

Twixy, men je ta stokke tko grd, ko ga kje vidim, da se kr obračam za njim. user posted image Res, sorrči... ta mala je pa tko lepana..user posted image Še malo pa bo tudi tvoja sekica tetica...

Punce mam še en problem. Ja, to sm pa jst. Kupla sm cel un komplet za pojstlco v BC-ju in sm bla čist navdušena. No... včeraj sm mal urejala sobico, nalimala medvedke in so tko nežni...., zdej mi pa ta posteljnina tko izstopa, tko preveč je živa, upadljiva..., da mi ne gre zraven niti v učke. Ja, taka sm... se znam premislit. user posted image 8 dni je možnost menjave..., mimo je pa 13. Mislite, da bi lahko zamenjala?? Oz. mal sm se zaj. user posted image Te medeki so tko neeežni, tko taki mirni... ma ne vem...

MM jst mam pa tko male joškice, da ne najdem modrca zase... , spalne srajce pa tud še nism šla gledat. Kr omagam, ko pridem domov in sam ležim. Mogla bi me vidt, kot kit se počutim. Trebh prehiteva vse okol sebe..
BRAVO za pregleda, jst bi vseen, da maš tehtnico... Mislim, da je sam Pilotina OK od devic, ki jih poznam user posted image .
Te zadevce, ki jih boš dobila po pošti niso tko drage veš..., u bistvu ti še dolžna ostanem... zato... zaključva s tem dolgom in .. tako.user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3349
26.8.2009 21:46:03   
malaMravljica
Soncek, ker si ze pri temi tasca. Meni je pa moja tasca danes kupila neko zimsko solato, sadike, da jo posadim v vrt. Ja no, saj nam komentirala, sem sam rekla tema tasca. Drgac mi je tudi eno orhidejo kupila, ker sem ji par dni roze zalivala, sam no, a bom jaz solato sedaj sadila v zimsko gredo, povem kako. Se dam na kolena in pol sadim, fajn a ne, uradno namrec koncujem 35 teden.

Soncek, ne no, nocem 13 za rojstni dan, ker pol bo velikokrat na rojstni dan tudi petek 13. Za krst to ni vazno, za rojstni dan pa. In dejte no, to o tehtnicah, da se ne moremo odlocit. JAz sem sam pogledla slikco prstana in sem rekla tacga hocem met, hehe... skor 4000 stane user posted image user posted image user posted image   pa tema bogaboo, a ga nisem hitro izbrala user posted image  

Tassika, ej, danes smo imeli temo porod, kako se zacne, danes je bilo sploh fajn na tecaju, sam vroce za znoret. Ej, drugi teden imamo 1x s partnerji in bo njim povedala kdaj v porodnisnico, mi je kar odleglo, ker jaz si itak nam zapomlna in me bo panika zagrabla. Pa faze poroda, prva se veselis in si vznemirjen, da se zacne dogajat, zadnja pa reces, da tega ne rabis, da se preobleces v civilno obleko in gres nazaj domov user posted image user posted image  

Tassika, kako mislis, da vazno, da imam v moji spalnici vse pripravljeno, nic nimam pripravljeno v moji spalnici, cist nic. Ma bomo ze, sam mal je smotano, ker cunce niso tko lepo po polickah in pol mal isces, preziveli bomo pa vse. Drugace je pa moj sel popoldne sportat skupaj z najinim mojstrom za sobico, mu je zihr reku, da se termin bliza, bom najprej to vprasala, ko pride nazaj.

bejbe, nocko!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?