tassika
|
A se še jaz malo hvalim, pred sem bila na 53,5 zdaj na 52 , ampak mal trebuščka pa že imam, sploh če kaj oprijetega oblečem, pravi moj, da zdaj se pa že vidi da nekaj notri raste, ampak jaz mislim, da je še vedno malo napihnjenosti, ker me je zdaj začelo neko zaprtje dajat. Pa bo že. Moram povedat, da mi je moj šel včeraj iskat pico zvečer, sem si jo ful zaželela, ampak še predno je prišel nazaj, sem se cela pobruhala, pa hodnik, še lase, sem bila tako jezna, sem pol cel hodnik mogla pomit in prej sem jedla jagodni sladoled, grrr pride moj nazaj pa pravi kaj se je pa tukaj zgodlo, sem rekla, da sem imela majhno nesrečo , ampak začuda jaz potem lahko normalno jem naprej, tako hitro kot pride slabost, tako hitro tudi izgine, ko se zbruham. Prej sem bila pa pri mojih na kosilu, sem jedla solatko, pa pire in domače polpete, sem kar 3 pojedla , potem sem šla pa s teto v vrtnarijo in kupila sončnice in škrnicelj in zdaj moram to posadit na moj mali balkonček in upat, da kaj rata, jagodke že jem, sicer so bolj male, ampak moje in sladke