|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
27.7.2009 9:11:29   
pilotina
jutro

lepo, da ste se imele fajn...kaj ne, če pa ste/smo take fajn punce user posted image

midva sva bila včeraj pri moji sestrici na obisku, v LJ...in imeli smo se res lepo...tassika, bomo pa drugič user posted image  

twixi se ni javila niti meni tako, da res ne vem user posted image ...upajmo, da je vse dobro in da se ne oglaša, ker nima časa

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
27.7.2009 10:31:17   
Anonimen
Ej, ej..

Sonček85, full lepa polička..... , res. user posted image  Ti takoj odgovorim na sms. Kr pozabim na ta blesav telefon. Ej, paketek je odšel..

MM, hvala za lepe besede. Tud ti si en cukr.... plavat k vama pa prideva sigurno ..takoj naslednjič, ko bova na poti v Sttutgard.user posted image  Ej sedežek je tkoooo lep... res je. Sva sprobala in sm uživala. Zdej pa sam še eno fajno košaro najdem, pa bo. Sm pisala na tiste spletne strani, če dostavljajo v Slo, pa odgovora še ni. Jutri se pa najverjetneje dobim za dostavo pleničk. Danes ne utegnem.
Ja, paketek je odšel..

pilotina, men je čist čudno .... to s Twixyuser posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2802
27.7.2009 11:55:18   
pilotina
vem, da ji internet ne dela...in mogoče ima prazno baterijo na gsm-u user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
27.7.2009 12:32:15   
Anonimen
pilotina,
ne vem. Čudno vse skupaj. V petek je mela dosegljiv telefon a je zvonil v prazno. Jst tud upam, da ni kej hudga.

GREMO ZA ALEKSA GLASOVAT! user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2804
27.7.2009 12:53:56   
pilotina
user posted image  Ržkoo

sem že danes oddala glaseka za našega smehiča...jutri pa spet user posted image

joj, ne vem user posted image uapam, da se nam čimprej javi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
27.7.2009 13:10:50   
malaMravljica
Pilotina, ti mi tokrat ne uides s telefonom, te  moram nuuuujno poklicat sam ne vem kdaj imas cas. Zadnjic sem te hotla in nisem vec tel dobila, sedaj jo pa imam 

Twixy je po moje ok, sam tolk casa je ni bilo tukaj, ji grejo dnevi tako hitro, res, jo zihr hocejo vsi videt, vse prijatlce in nihce ne ve, da domaci bi jo tudi radi imel pri sebi, zna bit kar tecno, pac poznam to. Ppl hoces vsem bit na razpolago in to potem ne gre. Vsaj upam, da ima sam tako paniko in ni nic narobe. Ja, pa jaz sem tudi mal zalostna, ker je nisem videla, sam jaz jo bom pa avgusta, jupiiii...

Bejbe, men je pa nasa Zvesta vceraj pomagala, ker sem sprasevala za tega tigrastega komarja, mojega so tolk ostrasli, da je tos edaj v Italiji in da je neodgovoren, ker gremo dol. Pa beje ni nic nevarno, saj so baje tukja tudi, mene pa itak komarji ne marajo oz. jaz imam vedno na celu napisano obvoz za komarje in pol grejo mimo mene

Tasssika je imela pregled danes in ze ve kaj brca v trebuhu. Joj, jaz upam, da je fantek, ker sem ji zadnji tako rekla. Upam, da je njej vseeno, da ne bo jezna name.

Grem se za Aleksa glasovat, ker je tok cortek pa tolk fajn mami ma.

Rizkoo, ja sedezek je tolk fajn in lep a ne, jaz sem mojga takrat cel dan dajala iz skatle vn in ga gledala. Za posilko plenic pa enkrat, ko imas cas, sploh ni panike. Una punca se mi zdi, je tudi zelo fajn.

Bejbe, tok je vroce tukaj, mi gor sploh nimamo takega poletja,  mojemu dojencku je tudi vroce, non stop izvaja akrobacije v  trebuhu. Aja, se mi zdi, da je Mariee rekla, da bo fantek. Mariee, bomo videli jeseni, nic ne povem. Pa Soncek je pol sla k temu mnenju, sam Soncek, ti prestopas iz ene strani na drugo, ne vem katero tvoje mnenje bom obdrzala, ker si mi z zadnjimi nosecniskimi hormoni takrat rkla, da bo puncka, sedaj pa nimas vec nosecniskega hormona in ne vem al ti je za zaupat al ne hehe Baby N. se tudi smeji v trebuhu sedaj  

Punce, men ste pa ve vse tok fajn!!!!!!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
27.7.2009 13:11:06   
tassika
Evo mene, morfologija je za mano, mali je ravno prav velik, baje ima 530g, vse super in oh in sploh, razen tega, da se mi je malo maternični vrat skrajšal in sem spet na bolniški, se pravi morje odpade, ampak važno da je ostalo ok, bom že zdržala še teh nekaj tednov doma.

Naslednji pregled imam pa zdaj čez 3t 19.8. ravno zaradi tega, da mi bo spet pogledala če je ok in če se ni spet kaj skrajšal. Glede spola bo pa zaenkrat še paketek presenečenja, ker ni čisto dobro videlauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
27.7.2009 13:13:47   
tassika
MM sva istočasno pisali, moja mami pravi, da če imaš trebuh kot bi žogo pojedu, pol je fantek in ti si točno taka, kot ena žogicauser posted image  pa ne bit huda name.

Saj pravim glede spola pa nič ne vem, več sreče prihodnjič, ko bo mogoče vidno, kar bo pač bo, sam da bo zdravo in da bo zdržalo v  mojem trebuščku, zdaj bom res počivala, da ne bo kaj narobe, je rekla, da je možno to od preveč vstajanja in vsedanja v službiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
27.7.2009 13:31:27   
malaMravljica
he he, a sm lahko full zleht malcek. Ti bi rada vedla a ne, pa ne vidi, ponavadi je tako, tiste ki full hocejo vedet jim full ne vidijo. Jaz pa sploh nisem hotla vedet, pa sem pac zvedla.

Ja, saj moj ljubi tudi razlaga folku, da sem nogometno zogo pojedla in imam sedaj pac tak trebuh user posted image user posted image   sam iz teh vraz sem slisala drugace, da ce je trebuh okrogel je puncka, za fantka pa baje ni okrogel ampak tako bolj na spico, al neki tacga.

Sedaj pa spet na bolniski, ma saj bo, pocivaj pa se cas mas vse oblekce sortirat in jih pregledovat. Na balkon pa eno banjico vode in nogice notri, pa bo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
27.7.2009 17:52:23   
tassika
evo našo bibouser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
27.7.2009 20:21:11   
sonček85
hejla lubike da se vam malo oglasim,moj sonček lepo spi,ati dela ponoč 12h(dopusti) mami ima pa čas da pokuka po 2 dneh kaj ste napisale,potem gre pa likat.Včeraj sem lepo pospravila cotke56 in mislim da bom lahko 62 tud kmal saj mu že par cotk  ni prav(no je le velik 63,5cm)
Najprej naj se vam zahvalim za glaske in mm,rižkoo hvala za pohvale mamiceuser posted image

No polička je zmontirana ,je fulll dobra in meni sploh ni mala.IMAM lepo šampončke gor in tko lepo pride,ko dam s telefona nalimam slikco
mm:a ti si še tukaj.super kr uživaj malo v tem prelepem vremenu in v Slo ,saj potem te nekaj časa ne bo user posted image hhhhh ja res je malo me ta nosečniški instinkt za bejbije zapušča,a sestrični sem pa trofla da je nosečka k je bla šele 5t noseča k se ji je videlo na obrazeku,ja 4ga bo imela januarjauser posted image user posted image user posted image
Ma zdaj sem pa res v dvomu za tojga otročka ali bo pupika ali pobek,samo koliko te berem sem prvo imela prav da bo pupika ali pa ne.Jjoj zdaj sem pa že zmešanauser posted image
tassika .super za pregled in škoda da se ni videlo spola

Jaz pa pogrešam Maško,twixy,maj,a.biba(aja na morju je)sončka25,kepica....user posted image

no naj pa povem ,da mi je začelo primanjkovat mleka in mu dodajam prilagojenouser posted image tko sem žalostna a kar je je.Sem vsaj prve tri mesece dojila in to je najbolj važno user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2811
27.7.2009 20:21:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

evo našo bibouser posted image

user posted image
joj kako lep vesoljček.Če se ne motim je tamle lepa učka  in nosna kost user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
27.7.2009 20:29:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

punce, kaksna je tista policka, ki ste jo nabavile v Nemciji, bo ok?

Pa se nekaj povem, se 68 dni in pri nas bo weeeeeeee weeeeeeee weeeeee user posted image user posted image user posted image

men je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2813
27.7.2009 21:38:17   
tassika
Ja sonček nosek je, pa lepo se vidi ušesek, mogoče ne na tej slikci k sm jo slikala, na moji original pa se vidi

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
27.7.2009 23:10:28   
MAŠKA
Sončeeeeek! Me pa veseli, da si me pogrešila, pa saj ni tako dolgo nazaj, ko sem pisala. Ampak glasek oddam vsak dan!

Danes pa sem naročila voziček preko ebay-a. No, še nisem čisto prepričana, če mi ga je ratalo plačat, se mi zdi prav komplicirano. Bom preverila jutri in ponovila vajo, če ni ratalo.

Sonček, jaz sem Maši dodajala celih 8 mesecev, mislim, da to ni nič hudega. Pa kljub temu je bila dojena celih 8 mesecev, potem pa naenkrat ni več hotela zize in sva končali. Brez vsake krize. Je pa res, da sem jo vedno najprej podojila in potem ponudila flaško, če boš spuščala obroke dojenja, bo hitro zmanjkalo mleka. Nič se ne sekiraj, samo da se Aleks fajn počuti.

Tassika čudovita slikcauser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz upam, da je s Twixy OKuser posted image

Pa še en pozdravček za vse ostaleuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
28.7.2009 0:54:10   
Nogavica
Čisto na hitro napišem za Sonček85, da se ne bo brezveze obremenjevala - veš, okrog 3. meseca je tako obdobje, ko se veliko mamicam zazdi, da jim primanjkuje mleka, so nam v matrinski šoli razlagali, da so tri take "prelomnice": 3. dan, 3. teden in 3. mesec. Morda ima Aleks samo kak preskok v rasti in trenutno potrebuje več, potem se bo pa spet normaliziralo.
Jaz sem Živi tudi en mesec dodajala (se ne spomnim točno, kateri, bi morala malo pogledat v knjigo za nazaj), ker sem mislila, da imam premalo, pa je bilo krivo samo to, da je bila tisto obdobje mali požerušček in se ji ni dalo vleči zize in čakati, da priteče. user posted image  Potem sem pa po kakem mesecu nehala dodajati in sva se komot dojili do njenega 2. leta.
Samo ne se preveč obremenjevat in sekirat, ker to pa baje vpliva na tvorbo mleka.

Lahko noč, babike.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
28.7.2009 9:05:47   
Anonimen
Tassika, maš tko lepo bibiko :-)
Žal mi je, da ni čist vse ok ampak boš pa počivala in ne ogrožala vaju....

Sonček85, komaj čakam na vse. Za tisto pikico pa čist noro, a ni? Včeri nism mogla velik govort, ker mi je šarala po laseh.... Mam pa lepo novo frizurco.user posted image

Ej, kupe las mi je vn vlekla.., je rekla maš srečo, da maš velik las. Jst sm se kr zgražala. Ne vem kaj je to, najbrž nosečnost. user posted image  No mam pa spet mal blond pramenčkov in mal lepšo obliko frizurce. Po moje je to zadnjič preden me beba zagleda.

Ej punce, tko sm taka okorna... sm se komi premikat začela, krč v nogah ponoči me je v solze spravil. Nism mogla NIČ. Tko je bolel... Hrbtenica me ne uboga več..., tko boli.... Trebuh mam vsak dan večji.... , poču bo.
Uglavnem dons mam dan za jamranje, tko se počutim. Zgleda, da se je začel... user posted image

Jst grem glasovat za ALEKSA!user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2817
28.7.2009 10:12:57   
mariee
Čau punce,

Tassika čestitke za morfologijouser posted image user posted image user posted image  sam, da je zdrav dojenček, pa tud če si na bolniški. Jaz pa nimam tako lepe slikce, imam bolj spacano. Sej zdj ti bo tud skos bolj pasal bit doma, ker bomo skos bolj okorne. A veš da men pa nikol še ni zmeril materničnega vratuuser posted image

Rižkoo, jaz šele končujem 5. measec, pa se mi zdi da sem vsa lesena in štorasta. Pa mene je tudi danes ponoč krč. To je pa noro ane, kakšna bolečina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
28.7.2009 10:37:43   
malaMravljica
Soncek, super da ti je policka vsec. Pa res, ne sekiraj se zaradi dojenja, tudi ce bi se zgodilo, da bi morala prenehati, pa saj ni to tvoja krivda ali pa da tako hoces.Ti se trudis in to steje. Pa kot pravi Nogavica, verjetn bos dojila brez problemov naprej.
user posted image user posted image user posted image a sem te cist zmedla a ne glede spola mojega bejbija, hihihi... men je tko fajn to delat, da nihce ne ve. A ves, gor je pa en kolega razsiru napacno govorico in pol je to resno reku zeni od brata in sedaj se oni napacno mislijo. Jupii... bo presenecenje jeseni.

Tassika, kolk lepa slikca. A ves, jaz po tvojem trebuhu mislim, da je fantek, po slikci ima pa da je puncka. No, se kaksna slikca trebuha kasnjeje in ti povem.

Rizkoo, ti pa vsak dan en Mg v vodi razstopi, pa se kozarec donata popij. Jaz sem si danes kupila 6 steklenic, bom s sabo nesla gor. Ej, pa kar naj se nam kopicijo take male nosecniske tezavice, saj grempo ze h koncu. Jaz sam upam, da jutri pridem v enem kosu nazaj gor, pol pa se v Italijo in nazaj tudi v enem kosu.

Moj ljubi mi je napisal, da naju jutri ze nestrpno pricakuje. Vsaj nekaj, ker mi dela ze slabo ko pomislim kolko voznje spet.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
28.7.2009 10:40:16   
Anonimen
mariee... jst sm bla čist aktivna. Zdej se pa počutim kot hlod user posted image
Kako ti ni zmeril... , v materinski ti mora pisat, obvezno. Na 10 strani pod Presejalni testi - Dolžina mat. ustja. Men je merla 26.5. in tudi na 3D/4D je rekla da izjemoma bo, ni pa to obvezno.
Dej preveri, če ti kaj piše.

MM, še malo potrpi. Jutri boš že pri dragemu s tem lepim bušijem user posted image . Donat mi ne gre.. user posted image , ma bom že neki. Dost bo že, da bo 16 in grem domov.
Srečno potko...

Sonček85, jst tud pravim, da je pomembno, da si ga prve dni dojila... Ne sekiri se... nič. Dons greva z Oktavijo na kavo in se bova zmenle, kdaj priletiva k tebi... pa gremo tm en krog.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 28.7.2009 10:45:19 >

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2820
28.7.2009 13:01:05   
tassika
Rižko, meni je pa zadnjič noga zaspala, se zbudim ponoči ker je začelo deževat in hočem it okna zapreit in vstanem, pridem do hodnik in ugotovim da me ena noga ne drži, sem se zvrnila na rit ob pol štirih zjutraj in potem sem jo malo potolkla pa je šlouser posted image .

Jaz sem sept dobila magnezij in buscopan, malo omeni na naslednjem pregledu, mogoče ga napiše tudi tebi.

No jaz sem pa spet čisto v bolniški, sem šla zjutraj v laboratorij, pol pojedla zajtrk in šla spat in se spravila pokonci sedaj, je tako pasalo malo se spočit, pa še vroče je in se mi ni nič drugega dalo. Moj pravi, da sem ko en hrček, malo jem malo spimuser posted image

MM dobiš še kakšno slikico, moja mami pravi, da hoče mala biba narediti presenečenje, da ona misli, da bo fantek, ampak da trebuh imam pa tak kot ga je imela ona pri vseh treh punčkahuser posted image , se bomo zgleda res pustili presenetit.

Jaz sem se pa tako fino spomnila, da bi lahko šla z mojimi na dopust konec avgusta ko bom na dopustu, ker imam namen vmes prekinit bolniško, da ga pokoristim, pa imamo do plaže same stopnice, kolikor pa vem je pa to najslabše za maternični vrat, zdaj pa ne vem a naj še razmišljam v tej strani in potem visim samo na balkončku ali naj kar lepo ostanem doma, malo bi pa vseeno zamenjala okolje?

ps. jaz sem pa danes uradno že v 6 mesecu in moja biba veselo praznuje v trebuhuuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
28.7.2009 13:03:12   
pilotina
hejla user posted image

punce, danes ima twixy NS, dejmo pestke stiskat user posted image
se je kjeri oglasila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
28.7.2009 13:03:51   
pilotina
tassika, midve pa sva natempirani...po mojem sva se istočasno prijavili user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
28.7.2009 13:07:06   
pilotina
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič               xx.xx.09
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža          xx.xx.xx
03. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja               xx.xx.09
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                  xx.07.09
05. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.xx.09
06. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.09
07. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana                xx.xx.09
08. lorelai28               22                  Ljubljana             xx.xx.09
09. Zvezdica1980       28                  Velenje                 xx.xx.09
10. Kepica83(Miniko) (20.11.87) 21  SV.Štajerska             xx.xx.09
11. mića                                                                       
12. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje                    xx.xx.09
13. polmaja                 36                                           xx.xx.09
14. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina                 xx.xx.09
16. barvar                                                                 xx.xx.09
17. a.biba (anonimna biba)    25      Štajerska                 xx.xx.09
18.MiniMiska

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija               02.10/09user posted image
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (25)  Ok.Domžal   05.08.     02.10/09user posted image
03. Rižko user posted image           20.06.82 (27)  Celje            04.08.  13.10/09user posted image
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (32)   Maribor                    20.10.09user posted image
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                      20.10.09
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor                    28.10.09user posted image
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (25)      Domžale                     23.11.09user posted image
10. mariee            04.05.83 (26)                                   29.11.09
11. Nataša28         29                   okolica MB                25.12.09
12. Kejti                 21.2.73(36)       Celje                      14.01.10
13. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja                     16.01.10
14. Nincrli                    24            ok.Maribora              xx.01.10
15. twixy             10.02.81 (28)      Nemčija                    04.02.10

MAMICE  user posted image
user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t

< Sporočilo je popravil pilotina -- 28.7.2009 13:14:41 >

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
28.7.2009 13:15:03   
pilotina
kaj ga stračka seznam user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.