malaMravljica
|
Pilotina, ti mi tokrat ne uides s telefonom, te moram nuuuujno poklicat sam ne vem kdaj imas cas. Zadnjic sem te hotla in nisem vec tel dobila, sedaj jo pa imam Twixy je po moje ok, sam tolk casa je ni bilo tukaj, ji grejo dnevi tako hitro, res, jo zihr hocejo vsi videt, vse prijatlce in nihce ne ve, da domaci bi jo tudi radi imel pri sebi, zna bit kar tecno, pac poznam to. Ppl hoces vsem bit na razpolago in to potem ne gre. Vsaj upam, da ima sam tako paniko in ni nic narobe. Ja, pa jaz sem tudi mal zalostna, ker je nisem videla, sam jaz jo bom pa avgusta, jupiiii... Bejbe, men je pa nasa Zvesta vceraj pomagala, ker sem sprasevala za tega tigrastega komarja, mojega so tolk ostrasli, da je tos edaj v Italiji in da je neodgovoren, ker gremo dol. Pa beje ni nic nevarno, saj so baje tukja tudi, mene pa itak komarji ne marajo oz. jaz imam vedno na celu napisano obvoz za komarje in pol grejo mimo mene Tasssika je imela pregled danes in ze ve kaj brca v trebuhu. Joj, jaz upam, da je fantek, ker sem ji zadnji tako rekla. Upam, da je njej vseeno, da ne bo jezna name. Grem se za Aleksa glasovat, ker je tok cortek pa tolk fajn mami ma. Rizkoo, ja sedezek je tolk fajn in lep a ne, jaz sem mojga takrat cel dan dajala iz skatle vn in ga gledala. Za posilko plenic pa enkrat, ko imas cas, sploh ni panike. Una punca se mi zdi, je tudi zelo fajn. Bejbe, tok je vroce tukaj, mi gor sploh nimamo takega poletja, mojemu dojencku je tudi vroce, non stop izvaja akrobacije v trebuhu. Aja, se mi zdi, da je Mariee rekla, da bo fantek. Mariee, bomo videli jeseni, nic ne povem. Pa Soncek je pol sla k temu mnenju, sam Soncek, ti prestopas iz ene strani na drugo, ne vem katero tvoje mnenje bom obdrzala, ker si mi z zadnjimi nosecniskimi hormoni takrat rkla, da bo puncka, sedaj pa nimas vec nosecniskega hormona in ne vem al ti je za zaupat al ne hehe Baby N. se tudi smeji v trebuhu sedaj Punce, men ste pa ve vse tok fajn!!!!!!
|