malaMravljica
|
Soncek, ma kolk je lep mali Soncek, vedno lepsi je. Pilotina, ne bodi zalostna prosim te. Moj ss je bil pa 2.9. in takrat mi je pol zdravnik ob odpustu rekel, da cez 1 leto me pricakuje pa v porodnisnici. Tudi tebe bodo docakali v bolnici na drugem oddelku. Da vam povem, danes cel dan v avtu na tem blesavem soncu, glava me se mal boli, prej je bilo pa za znoret hudo. Pregled danes pa sok za sokom bi se reklo. Najprej so me dali na tisto, ki meri utrip otrokovega srca in moje popadke. Moji popadki so bili na 10 do 13, pojma nimam kaj to pomeni. Otrokov utrip delal lepo krivuljo in je bil g zadovoljen. Pol pa uz, ojoj... je takoj reku, da je otrocicek lepo zrastel, sam je velik za en ornk teden vec kot po pdp-ju, ko sem gledala v katerem tednu naj bi bila sem se kar krizala. Pol je pa reku, da to ne bo mali otrcicek, da ima ze sedaj cez 1950 g, pa je meru naprej in je ocitno dete veliko, me je vprasal, kolk sem bila jaz tezka ob porodu. hmm jaz ne prevec, sam za ocija pa ne vem, on je sicer suh, sam velik pa 190. Sem se ze veselila, da bo otrocicek mali, pa ocitno ne bo. Pol ko je pisal v materinsko je reku, da sedaj bom imela pregleda na 2 tedna, da saj kaj dosti okoli ne mislimo vec hodit nisem upala rect, ne sam sedaj imam 6 ur avtoceste pred sabo, sem rekla, da zacetek avgusta mislimo za 10 dni stran, pol je pa reku, saj ne bo kaksna eksotika. sem rekla da sam garda. in je reku, ja neb smel bit problem, drgac sem pa naslednji teden cel teden tukaj, ce bi kaj bilo se pridite pokazat. sam jaz sem v sloveniji sedaj. cist zmedena sem sla iz ordinacije in celo pot sem otrocku govorila, naj ne miga prevec, da v avtu se spi. Je itak tudi g videl, da moje dete precej miga, ni bilo sans za slikco, z nogami non stop naprej in nazaj, roko nad ocko - -kot vedno, pol je bilo treba zdravniku jezik zacet kazat, pa vse prstke, pol se pokazal in zdravnik je se kar cakal, da mi slikco naredi, pa se je dojencek odlocil in sunil tja, kjer je bil uz, pol je pa zdravnik reku, da to pomeni dost vas mam, dejte mi mir. jutri se lj, pol se pa ne usedem vec v avto dokler ne grem nazaj, dost mam te voznje in dopustniskih voznikov.
|