|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
24.7.2009 11:14:50   
pilotina
user posted image user posted image user posted image  mariee...vrtek uspeva na veliko...vse raste kot noro, da ne veva več kam s pridelki...ampak se znajdeva, malo pošenkava, malo midva pohapsava, pa gre user posted image

čakava, da skalijo in zrastejo nove bučke...pol bova stare vrgla ven in posadila nove, mlade sadike, da bo bučk še v avgustu

sedaj pa že premlevam kaj pa kako za čez zimo...razmišljala sem o endiviji, radiču-castelfranco, radiču-rdeča glava, motovilcu, blitvi, špinači, rukoli in cikorji...hmmm...še kej?...ne vem, imam doma na seznamu...a ja, pa peteršilj itak ostane za čez zimo

jap, kmetujeva midva na veliko user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 24.7.2009 11:15:32 >

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
24.7.2009 11:29:12   
mariee
OO super Pilotinauser posted image user posted image !!!  Pri nas ima tudi mami od letos zelenjavni vrt, prej je imela samo rože, in zdj mamo bučke, kumare, paradižnike, solato, grah, korenček, fižol... tko da sem ful vesela, da dobim domačo zelenjavo, ki ima ogromno vitaminov, pa še stokrat boljši okus ima od kupljene.

Kdaj gresta na dopust?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
24.7.2009 11:44:46   
pilotina
mariee...ja maš res...domača zelenjava ima vitaminov polno user posted image

nep, letos pa ne greva nikamor...bova doma, šla kako jutro na plažo, pa malo okoli hiške rihtala...tako umirjeno sprošujoče user posted image

pa vidva?

glejet...mmm menI je takooo všeč...sem ena razneženka a...KLIK

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
24.7.2009 12:15:03   
mariee
Midva bova šla konec avgusta, začetek septembra. Ampak bova še videla kam bova šla, odvisno od mojega počutja.

No sej, ti bi šla lahko vsak dan na plažo aneuser posted image user posted image  A imate ful vroče zdaj na obali? Sam verjetno imata vidva v hiši hladno? 

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
24.7.2009 12:18:53   
malaMravljica
mariee, smotka, ker te danes ne bo in Pilotina tudi smotka, ker te ne bo!!!! Pa obe bi tako rada videla.

Mariee, nic ne vemo kaj bo, en velik fant ali ena velika punca user posted image

punce, tok je vroce tukaj, sploh ne morem zunaj bit, v hiski se hladim.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
24.7.2009 12:23:48   
pilotina
ja midva imava kar klimo user posted image

nama paše in po dolgih letih komaj sedaj, ko imava klimo končno spiva poleti user posted image ...sam res, kake muke prej, pa nič spat, pa mokro brisačo gor, pol pa pehlad user posted image  jao jao, ko se spomnim

pri starših pa je takooo zelo vroče, ker nimajo klime...ne moji, ne njegovi

je ne prenašajo dobro, nama pa odgovarja

saj ni važno kam bosta šla, sam da bosta uživala user posted image   user posted image  

a danes sva pa midve klepetulji user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
24.7.2009 12:25:08   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

mariee, smotka, ker te danes ne bo in Pilotina tudi smotka, ker te ne bo!!!! Pa obe bi tako rada videla.

Mariee, nic ne vemo kaj bo, en velik fant ali ena velika punca user posted image

punce, tok je vroce tukaj, sploh ne morem zunaj bit, v hiski se hladim.

user posted image  evo, pa je prišla tretja klepetulja user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
24.7.2009 12:28:23   
pilotina
malaMravljica...vem ja user posted image , jst bi tudi tebe rada videla...sej vem, da prej al slej te bom, ampak bi te tudi ko si še 2 v 1 user posted image ...si bom pa s slikami pomagala user posted image

pa danes še kako o nas, ki nismo prisotne recite, pa bo zgledalo skoraj kot, da smo tam user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
24.7.2009 12:50:19   
mariee
mM vem da sem smotka, kar okregaj me. Meni je ful hudo, ker ne morem prituser posted image

vem da nočeš povedat kaj imaš v trebuščku, sam jaz sem zdj določila, da bo fantuser posted image user posted image
Fejst se načvekejte, pa vse pejte z bonom v BC po flaško in blaziniceuser posted image

Pilotina ne vem kje so vse punce? To je super če imata klimo, sej verjetno jo morate vsi imet. Pri nas v službi jo iammo tudi, ker drugače bi se skuhale.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
24.7.2009 12:55:19   
maj2009
ojla! ja vas bomo na veliko opravlaleuser posted image user posted image user posted image !
jst komi čakam da se dobimo!
mm kolk je že polička? tm na 14e zaokrožmo ane?
jst bom mal čez 4 v lj pršla, pa bom šla še v bc in v hm, k sm zadnič vidla spet ene žabice k isto piše little friends in the forest (mam zelene z ježkom gor 62št.) te so pa bež pa je veverička gor pa bom kupla 56št.

rižko! sej pomoje da se bomo kr v zvezdi duble mal pred 5h, ane? boste vidle najprej moj trebuh pol pa meneuser posted image user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
24.7.2009 13:09:50   
tassika
marie mogoče se pa že v bc srečamo, ker grem jaz tudi tja, moram kupit dve dariliuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
24.7.2009 13:42:36   
mariee
Fajn se mejte danes punce, jaz šibam.... user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
24.7.2009 13:45:57   
sonček85
mm :hvala.Joj ne morem povedat kako si me danes razveselila ko si me poklicala.Tko sem bila presenečena in vesela da ne moreš verjet.Če se že vsaj spoznat ne bomo mogle sva se vsaj čule in moram povedat da mi po telefonu deluješ zelo super,prijazna in super,super,super punca.user posted image user posted image user posted image lepo je blo čvekat
a veš da sem potem razmišljala o teh popadkih k si rekla in sem se spomnila k mi je kolegica pravla.da če je pod 7 potem so že bolj popadki prej je pa ok.Tko da še ne boste šli v rim

Z bebijem bo pa vse ok,saj kot sem ti rekla za ene rečejo da so shirančki ,za druge pa tko kot teb poltem ko se pa rodijo so pa v mejah tko kot morajo bit.
mariee:kuponček velja od včeraj do 19.8user posted image a veš da jaz tudi mislim da bo fantek.Ziher bo user posted image maška:hvala za navijanje glaskov
pilotina hvala za tko lepe pohvale.Ja res je nalezljiv nasmešek in včasih se prav spogledljivo nasmehneuser posted image super za kmetovanje user posted image ja se bomo šli skp kopat malo joj kako bo super

evo mi se sedaj hladimo v stanovanju ,zjutraj sva že ila 2h na potepu,mami je oprala perilo,čvekala z rižkoo,mm in si skuhala kosilo.Zdaj se mali zbudi in se bova cartala ,poteme pa pride že ati počas-no kje je še 18huser posted image

Skratka lepo se imejte danes,ne pozabite na nas in upam ,da vas bom tudi sama kmalu spoznala.

Sonček in Aleksander

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2788
24.7.2009 14:00:34   
maj2009
punce! kolk nas pride dons na čvek?

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
24.7.2009 14:14:17   
sonček85
to morte videt ,hhhhh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
24.7.2009 15:36:56   
pilotina

lepo lepo se imejte in mislim na vas Rižkoo...daj ljubčka vsem še zamemalaMravljica...objemi vse še namesto meneTassika...naroči še meni eno kavico user posted image skratka vse deklice moje..rada vas imam user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
24.7.2009 15:40:40   
MAŠKA
Punce, a katera pozna tele vozičke?

http://cgi.ebay.de/Neu-Luxus-Kinderwagen-in-verschiedenen-Farben_W0QQitemZ120451692627QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item1c0b7af853&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1229%7C293%3A1%7C294%3A50#ebayphotohosting

Tolk mi je všeč izgled, pa še dragi niso...

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
24.7.2009 17:04:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Punce, a katera pozna tele vozičke?

http://cgi.ebay.de/Neu-Luxus-Kinderwagen-in-verschiedenen-Farben_W0QQitemZ120451692627QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item1c0b7af853&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1229%7C293%3A1%7C294%3A50#ebayphotohosting

Tolk mi je všeč izgled, pa še dragi niso...
jaz ne mi je pa lep in super zgleda

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
25.7.2009 8:32:54   
tassika
ma naj gre v rit, vse sem napisala, pa me je vn vrglouser posted image

Vglavnem, na hitrco se javljam, ker me potem ne bo cel dan, še en roj dan v drugem kocu slo, kejr ni internetauser posted image

Včeraj je bilo luptno, hvala vsem puncam, za dober čvek, kljub temu, da sem mogla zgodaj it, tortica je bila enkratna,...

MM hvala za poličko in čebelico, upam, da se potem naslednjič vidimo že s tvojo bibouser posted image

Nič zdaj pa šibam v omaro pogledat kaj oblečt, ker nimam pojma, sonce-dež, vroče-hladno, najboljše da vzamem sabo celo potovalkouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
25.7.2009 13:45:18   
Anonimen
Ej miške..
Men je blo včer tud prv lušno. user posted image Nasmejala, najedla... lohk bi še pa sm se morala nazaj držat user posted image

MM, najbolj sm vesela, da sm te spoznala. To kar sm slišala po tel. sm vidla v živo. Res si ena prijetna. V CE moraš pridt, da greva k Sončku85.
Včer sm uživala, ko sm škatlo odpirala. Tok so coooorti Rižkootove nove hlače.... Te znajo bit za domov. user posted image Pa lepga bušija maš. Moj dragi pravi "hvala" za čokolade, je zmazal včeri eno takoj. Ej kok sta pa vidva od Stuttgarta? Pa neki mam zate od Sončka85. Dobiš paketek.

Maj2009, ti si tud tok prjazna. Mormo še kdaj na tiramisu in vanilijevo krostato... mmmnjamiii..., zdej bom na dieti do nadaljnega. Sporoči kaj bo na pregledu pa zaželi si velik slikic... in da boš zvedla kaj bo. HVALA še enkrat za pozornost. Pridkana si. Pa le prilimaj slikco kje polička stoji.

Tassika, ja škoda ker si prej šla... Kot si rekla... Enkrat v prihodnosti, mogoče se pa še kej vidmo... , ko boš mela velkega bušija, ko bo biba večja... al pa že v vozičku. Zdej si bla kr za nami... user posted image HVALA za tortico in pijačko.... sta vidva kr precej častila. HVALA.

Punce, Twixy, ne vem kaj je z njo. Sms mi je poslala, da je prispela, da se veseli srečanja potem pa je izhlapela. Klicala sm jo 2x, odziva ni bilo še do danes. Jst res upam, da je vse ok. Čudno se mi zdi, da se ni javla.

Aja.. MM in maj2009, slikce vama na mail pošljem. Je luštn spominček.

GLASOVAT ZA ALEKSAAAAAAAAAAAAAA...........

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2795
25.7.2009 18:54:01   
malaMravljica
Meni je bilo tudi tok lepo vceraj, fajn bejbe ste, vse po vrsti.

Tassiko itak ze poznala od prej in ima za novembrko ze veeeeelik trebuh, po moje ima 2 notri, sam nam noce povedat user posted image

Maj je tudi fajn in me tudi prehiti s trebuhom. Pa tocno je vedla, kaksne barve sem oblekce kupovala, ker mi je v taki barvi nogavicke prinesla in pasajo skor k vsemu, jupiiii..

Rizkoo, ti si pa tudi en pravi Rizkoo... drobckena in en cel cukr si. Itak se bomo se videle, enkrat gremo skup vozickat, a ne da. Pa se katera pride takrat zraven. Od Stuttgarta sva pa midva glih tolk stran, da ce gres gor mores nujno pri na prespat user posted image . Sam sedaj res ne bo vec sobe za goste, bo pa vseen postla z valovi notri, ma postl imamo itak zadost za spat.  Drgac pa smo ene 2 ure stran verjetn, odvisno od prometa.

Soncek, smotka, zakaj mi kaj kupujes, tko se nismo zmenili ves. Drgac si pa ti se mi zdi en tak velik Soncek, tok prijazna punca, res no, kar verjet ne morem. Ce prides se ti k nam bo moj pol reku, da Slovenke so vse tok prijazne, da ni nobene izjeme.

Twixy, kje si, sem bila kar mal zalostna, ker te ni bilo.

Ostalim pa en pozdravcek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
25.7.2009 21:19:22   
tassika
MM nista dva, res neuser posted image  pa nisem ogromna, morte mal pogledat seznamček novembrk, ve oktobrke neki štrajkateuser posted image .

Saj bi še kaj napisala pa sem tako utrujena, da grem samo še pod tuš, tudi biba je neki čudna danes, ji ne paše preveč vožnje i napora, protestira in nič ne miga, prej je samo v avtu 3x brcnila in to je to.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2797
25.7.2009 21:54:24   
sonček85
evo me se malo javljam ,mi smo se danes potepali naokoli.Šli smo do župnika se dogovarjat za krsteka ,ki ga bomo imeli 13.9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam
No potem smo šli pa še do atija ,ko so prišli prijatelji s Češke in smo bli malo tam,potem pa domov,večerja,malčija zrihtat za spat-umit,nahranit in še in še.No zdaj sem pa le prišla malo do compa.

Berem da ste uživale in tko je prav,škoda ker res nisem mogla zraven ,a se drugič definitivno vidimo ko boste že nekatere mamice druge pa nosečke.Upam ,da je katera namesto mene pojedla kako tortico user posted image

MM:ja sem mogla ,ker bi ti tko al tko poslala če ne zdaj pa k bi rodila.Ena mala pozornost,upam da ti bo všeč.In hvala za tko lepe besede-komaj čakam da se spoznamo v živo
rižko:hvala res si pravi mali rižekuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
26.7.2009 20:20:16   
malaMravljica
punce, kaksna je tista policka, ki ste jo nabavile v Nemciji, bo ok?

Pa se nekaj povem, se 68 dni in pri nas bo weeeeeeee weeeeeeee weeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
27.7.2009 8:27:14   
tassika
Jutro punce, evo mene doma in odštevam trenutno še ure do pregledauser posted image

Pa spet je sv... vroče, a ne more bit tam kulturnih 25, to mi čisto ustrezauser posted image

MM poličke še nisem odprla, še čaka, ker je sobica v razsulu, ampak jaz vem da je lepa, evo sem odprla, je res malo bolj micena, ampak ful lepa, bo za eno igračko in pa kremico, več pa ne rabim. Hvala MMuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 27.7.2009 8:36:04 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.