|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
13.7.2009 10:19:25   
tassika
V LJ imamo sonček. A.biba jah ne vem kam ste zginle vse nenosečke, pridite nazaj, me bi navijale za vasuser posted image .

ps. a katera ve, kje smo zgubile seznamčekuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
13.7.2009 10:47:28   
malaMravljica
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.09
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.xx.09
03. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja            xx.xx.09
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.09
05. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.xx.09
06. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.09
07. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.xx.09
08. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.xx.09
09. Zvezdica1980       28                  Velenje                xx.xx.09
10. Kepica83(Miniko) (20.11.87) 21  SV.Štajerska        xx.xx.09
11. mića                                                                       
12. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje                xx.xx.09
13. polmaja                 36                                             xx.xx.09
14. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina               xx.xx.09
16. barvar                                                                     xx.xx.09
17. a.biba (anonimna biba)    25      Štajerska              xx.xx.09
18.MiniMiska

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija    23.07.    02.10/09user posted image
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (25)  Ok.Domžal   05.08.     02.10/09user posted image
03. Rižko user posted image           20.06.82 (27)  Celje            04.08.     13.10/09user posted image
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (32)   Maribor                        20.10.09user posted image
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                         20.10.09
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor                        28.10.09user posted image
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (25)      Domžale     27.07.MF    23.11.09user posted image
10. mariee            04.05.83 (26)                                        29.11.09
11. Nataša28         29                   okolica MB                     25.12.09
12. Kejti                 21.2.73(36)       Celje                           14.01.10
13. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja                         16.01.10
14. Nincrli                    24            ok.Maribora                     xx.01.10
15. twixy             10.02.81 (28)      Nemčija                        04.02.10

MAMICE  user posted image
user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 13.7.2009 10:50:04 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
13.7.2009 10:50:41   
kejti
Ojla punce
jaz bi danes tako še spanckala pa imam mojstra, ki mi v hodniku postavlja ploščice, uf komaj čakam da bo narejeno. Sem bila že zmenjena aprila pa se je ponesrečil in končal v bolnici no upam, da bo sedaj vse tko kot je treba.
Kako lep sonček imamo danes, uživajte max.!

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
13.7.2009 10:56:10   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

ps. a katera ve, kje smo zgubile seznamčekuser posted image

user posted image user posted image user posted image    sem ga nasla.

Jaz sem se pa prejle vsa navdusena spravila klicat po trgovinah za vozicek, da bi dobila en razstavni eksponant, pa me je navdusenje hitro minilo. Ma so zmesani s temi cenami no. Tam kjer sem ga gledala zadnjic za 730 eur je sedaj 859. A ha ha, ne kupim po tej ceni, ker to mi je pa ze res cist prevec. Nekaj sem nasla na netu, nov, original zapakiran z vso opremo za 700 eur, oz se mal bi se dalo dol dat to ceno. Bom pol sodelavca angazirala, ker je stucko za te net zadeve. Pa baje sta v nasem mestu 2 vecja baby centra, pa pojma nimam kje, se nikoli nisem nobenega videla. Pol grem v nabavo in bi sla pogledat, ce bi ga dobila mogoce tukaj in kaksno ceno imajo. Ta vozek je res en cel projekt.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
13.7.2009 13:34:18   
Anonimen
OOjj punce, nič me ne pogrešate user posted image
Jst sm mela priprave.... Smo mel obljubljeni piknik v soboto za vse tiste, ki naj bi bili povabljeni na najino ta veliko poroko, ki je odpadla... , pa smo še enkrat se veselil na pikniku. Vreme je blo krasno, mal se je ulil..., jst sm pa mislila, da bom crknla od bolečin. Vse me je bolel, vse. Če nebi blo moje mami, nebi nič naredila. Tašča kok je ok, se je sam šetala pa spremljala zadevo... Sm jo tko pogledala grdo parx, da ji je blo vse jasno. Moja mamika je pa celo zlato. user posted image  Uglavnem blo je krasno in lepooo...

Sonček85, ti že veš vse.. sva ble na vezi. Lupčka mojmu prjatučku.

Mravljica moja, končno si nazaj, pogrešala sm te. In upam, da kmalu najdeš svojga vozeka in kmalu prideš. Blazina je zakon..., uživam z njo, moj dragi je lubosumn.
Nov paketek pa počasi prihaja k tebi in pozabila ne bom na tisto. Nisva se tko zmenile zato sem sms ziignorirala. Sm se sam hotla prepričat, da paketek pride. Sm tud potrdilo o prispeli pošiljki dobila. SI vidla, da firmo izkoriščam, hehhe??!!

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
13.7.2009 13:51:11   
malaMravljica
ma Rizkoo noooo, ne ignoriraj mojega sms-ja!!!!!! Res ne delaj panike,  a ves da pridem itak mogoce ta treden, drugace drugi teden v Slo, moram datume prestudirat, ker 23 imam najprej pregled, zvecer pa zacnem solo za starse ( ki jo bom obiskovala do poroda, se konca mislim da 18 septembra, 28 pa rodim, je tako rekel moj ljubi) Vozek bo, sedaj imam koncno ceno 699, bom pa poskusla zbit na 650 in pol je to to. Ne smem se sekirat zaradi cene vozka, ker za druge zadeve pa znava tolk zapravljat, da ni fer pol sparat na vozku. Moja nova teorija user posted image   Ej, sem si kupla ene tolk hude kratke hlace zame, vsak rece kolk so sexy in ves kolk sem dala zanje? Me je kar sram povedat, 1,99 eur. Pa se nekaj, men je ta blazina tudi zakon, sam jo imam sam pod glavo za brat, za spat pod trebuh je pa ne znam nastimat user posted image user posted image  poskusam tko med koleno in pod trebuh, pa ne gre. Sam drugace jaz spim tudi brez blazine cist super, bi rada sam bla tko v trendu kot ostale user posted image  

bejbe, sedaj pa grem v mesto, pa se mi takooooo ne da. Grem pa v en baby center, jupiiiiiii..... naceloma sam firbcat, ce seveda znese sam firbcat.

kejti, kaksne ploscice dajas v hodniku?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
13.7.2009 16:58:59   
sonček85
nogavica:ja v NKD pa tudi pri nas če ne greš tkoj zjutraj vse taboljš pobeerejo.Šment a tko je .user posted image
kejti: hvala in ja sedaj smo že 2x kakal odkar smo že doma ,danes še čakamo kakeca user posted image user posted image
tassika:o super ja všeč mi je in sem mojmu že rekla in je reku da ja tko da mm a bi šlo pa pridem v LJ jo iskat ko bo al pa če mi jo pošlješ user posted image
tasssika:a ti pa tvoj st bila pa tko pridna pa še kremšnitke sta jedla,joj zdaj jih bom pa spet morala delat k si mi lušte naredlauser posted image user posted image user posted image čestitke za 22tuser posted image user posted image
mm.hvala za pohvale slikc ,ja meni so tko lepe.u to je pa res drag voziček,upam da najdeš takega s primerno ceno in dobregauser posted image uuu si pa res dobila poceni hlače user posted image
a.biba.a se kaj bolje počutiš sedaj ko je sonček zunaj user posted image user posted image
rižkoo:super za piknik in super mami.Hvala za poljubčke

vsem ostalim pa vesele in sončne pozdravčke user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
13.7.2009 17:08:39   
sonček85
lahko rečem samo grozauser posted image http://24ur.com/novice/crna-kronika/decka-v-bazenu-posrkalo-v-smrt.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
13.7.2009 17:52:59   
malaMravljica
Soncek bonboncek, kaj ti narocim tisto policko in ti jo prinesem v Slo naslednji teden? Soncek, saj tvoj vozek je bil tudi kar drag a ne? V mestu imajo en lanski model, rdece crna kombinacija, grrrr kako se rece user posted image user posted image  tisto banjica ko najprej lezi notri, pa pol sportni del, prevleka za dez, zimska vreca in prevleka proti komarjem za 750 eur. Sam je una flice al kako se rece, men zgleda pretoplo. Drugace pa letosnji model, tudi vsa oprema in druga izvedba prevlek, pa barvo lahko zbiram za 930 in dobim 10% popust. Predrago mi je.  Na netu bom vzela. Sam en problem imam in nocem dragemu povedat. Jaz imam ful denarja na skrivnem sparanju pri tajnici, tako se zavarujem, da slucajno ne zapravim in tajnica je sedaj na dopustu 2 tedna. Upam, da mi v tem casu na netu ne spremenijo cene. Ma drugace pa itak vedno izvoham dobre cene, bom ze kaj nasla a ne.

Sem pa mojemu bejbuju danes kupila se plenice 2 - 5 kg, pa ene hlace kao trenirkica st 56, se mi zdi, da hlac lih nimam najvec.

Aja, tega linka pa sploh ne bom brala, je zagotovo prezalostno in tukaj je vsak teden kaksna tragedija z otroci, ki jih starsi sami povzrocijo, imam ze zadosti teh zalostnih zgodb.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
13.7.2009 18:31:43   
tassika
MM jaz bi imela poličko, plosimuser posted image

Jaz pa delam blitvino lazanjo, bananino pecivo in še kaj se bo našlo, kdo prideuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2485
13.7.2009 18:42:02   
malaMravljica
Tassi, ti naredim takoj konkurenco z vabilom na vecerjo / posladek user posted image  

Jaz delam ledeno torto, kdo pride?? user posted image user posted image   zadnjic sem jo delala in ni bila 100%, sem sedaj dobila nov recept za biskvit in se ze pece, izgleda fantasticno, res. Pa mal drugace bom kremo naredila in vem, danes mi bo ratala res 100% Aja, pa nobenega praznika nimamo, delam sam zato, da se naucim torte delat.

Ja, ti narocim policko, sam morem pocakat se Soncka, da pove ce njej tudi, a ves pol narocim kar obema hkrati. Ok? In joj bejbe, morem rect, da ste cist smotane, da vam morem narocvat tam med otroskimi artikli. Kaj mislite, kolk je mozno, da zame sedaj nam nic narocila ? Jaz mislim, da je ta moznost 0 %, ker sem prevelika zapravljivka, grrrrrr.... ze danes v tistem otroskem centru, sploh nisem smela kaj prevec gledat. Sem si pa tiste kose za plenice ogledvala, bom verjetn kar tistega brez ta malih vreck, sam z eno. Pa verjetn je ta mali zadosti a ne, za cca 30 plenic, kaj mislite?

Aja, pa ce ima katera ( Soncek al pa Tassi) direkt povezavo do tiste policke bi bila tud vesela, je tooooolk artiklov, ne vem ce bom sama nasla.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 13.7.2009 18:51:56 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
13.7.2009 19:24:22   
tassika
Evo MM

http://www.amazon.de/Baby-Walz-baby-walz-Regal-Biene/dp/B000UVVP7G/ref=sr_1_392?ie=UTF8&s=baby&qid=1247327389&sr=1-392

Drugače pa imaš tukaj en fajn recept, meni je zdaj že čisto simpl in vsi obožujejo to torto, samo res priporočam čističe želetine, ker ostalo ne prime in potem imaš biskvit z jogurtomuser posted image ,če kaj znam znam pečt. Kljub temu, da mi danes ni nič šlo, je navsezadnje vse ful okusnouser posted image

LEDENA JOGURTOVA TORTA

BISKVIT:

4 jajca
20 dag sladkorja
20 dag moke
½ dcl olja
½ dcl vode (ruma)
1 pecilni

Jajca in sladkor stepemo, da masa naraste, odoamo moko, olje, vodo in pecilni, vse skupaj zmešami in pečemo na 180 cca 30 min.

NADEV:
    12 listov želetine (namočiš + ožameš)
    ½ l navadnega jogurta
    ½ l sadnega jogurta
    ½ l smetane (stepeš)
    100g sladkorja
    250g sadja (po izbiri)

Ožeto želetino raztopiš v malo navadnega jogurta (vodna kopel). Ko se želetina razpusti dodaš ves jogurt in dobro mešaš, nato odstaviš in dodaš sadje, sladkor in smetano.
    Biskvit prerežeš na pol in rahlo navlaži. V pekač z visokimi robovi daš en del biskvita, vliješ maso in nanjo položiš drugo polovico biskvita. Za 5 ur postaviš na hladno.

ps. jaz biskvita ne režem na pol, kar povrhu polijem in pustim da se strdi.

< Sporočilo je popravil tassika -- 13.7.2009 19:25:01 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2487
    13.7.2009 20:07:21   
    maj2009
    ojla!

joj kok je lepa polička jst bi jo tud mela!!!

mm a bi šlo? pridm brez problema v lj al pa km drugam ful je dobra!!!

jst pa jutr začnem z beljenjem sobice da bo do konc tedna končana in še samo nalepkice nalepm pa poličko čakam in bo nared za najno pikico.

mm dj sporoči če bi šlo!

pozdravček!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2488
    13.7.2009 21:07:19   
    malaMravljica
    Ok bejbe, sedaj vam narocim 3 policke. Ok? 1x soncek, 1x tassi, 1x maj 
    narocim pa kar sedaj, da pride cimprej, da lahko pol v Slo grem. 22 moram ze nazaj pridit, pa vidim, da smo danes ze 13.

pa tako bi se kaj zame narocila, sam moram torto delat, sedaj cakam, da se krema ohladi. Mi je pa prejle en kolega razlozu kako pridem v nasem mestu do drugega mega baby centra user posted image user posted image user posted image  in pol moj rece, da jutri ga cel dan ni. hmm... le kaj bom pocela popoldan ....user posted image user posted image user posted image   baby centeruser posted image user posted image  

maj, kolk si pridna. Jaz pa nimam se nic v sobici. Niti uni se ni prisel mer pobrat in pol ne vem kdo bo barval in v kaksni barvi. Za sobico ne bom nic rekla kaj in kako, bo imel cist proste roke in zame bo presenecenje. pa se niti ne sekiram kdaj bo sobica, dobim na posodo zibko in bi lahko mini mM za prvo silo notri spala. MAj, kaj je s tvojim vozkom? P povej se enkrat katerega gledas, pogledam jutri za ceno.

(odgovor članu maj2009)
    Neposredna povezava do sporočila: 2489
    13.7.2009 21:30:35   
    maj2009
    mm hvala ti!!!!!user posted image user posted image

ja jst sm vozk pr ns v mozirju naročila, je nekje 100e razlika tko da sva kr tle naročila, sva pa rekla, da se ne mudi in da ga rabva do konca avgusta, ker ga tud ne bom mela kam dat. imam pa sorodnike na hrvaškem in se bom lahko zmenila da dobim ddv nazaj in potem bom skor ista cena kot si mi zadnjič linke dala.

morm rečt da se mi zdi da sm v teh 14dneh postala ful okorna in zadihanauser posted image pa trebuščk me začne bolt ko sm ene pou ure stoje(kuham, peglam) in se morm kr ulešt da je pol dobr.

jutr dopoudne grem dat kri v četrtek pa še po inekcijouser posted image

ja do zdej sm se zredila 8kg.user posted image
    grem počas kr spat, me ful brca pa še hrbet me ful boli če sedim.

pa pa! lahko noč!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

Neposredna povezava do sporočila: 2490
    13.7.2009 21:38:36   
    sonček85
    mm:ja prosim no če lahko ,pa ti dinarčke nkažem sam račun mi sporoč lahko ti dam mobi št na ZS da ne bova preko compa k jim včas ni za zaupatuser posted image user posted image HVALA
    Ja moj voziček je bil tudi drag k pes700e(jajčka,šp.delprevleka za nogice na šp.delu,vreča za dež,košara,torba s previjalno podlogo.Pa niti ni toplo v njej no tisto srebrno sivo k je tito ja sam mi smo že tisot umaknili k ne potrebuje več za glavico.šp.del je pa super komaj čakam da ga začnemo uporabljatuser posted image user posted image user posted image
    Super za nakup pleničk in trenirkice
    Ledena torta :mmmmmmmm prihajamuser posted image
    koš za pleničke :ja jaz ga iam dovolj tega malega ,po tavelikem ni potrebe pol jih bo pa vedno manjuser posted image

Sem pa zadnjič videla v DM nove pleničke kao na osnovi čistega bombaža.Pakonga je full lepa kakšne so pa pleničke pa nebi vedela saj ne kupujem pampersk pampers so predrage
    tassika.mmmm bananino pecivo k bi te moj ču bi tkoj prletel k ga ubožuje in včas prav mami pokliče naj mu ga naredi (stvari kupi sam) ker jaz se ga še nisem spravla delat k mi je dala tašča recept

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2491
    13.7.2009 21:54:04   
    sonček85
    a ni full lepa user posted image user posted image Erlebnisdecke Krabbeldecke Gym Mondbärchen   pa samo 23€user posted image

pa to iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii medo Pu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Herding 1422 15 014 Microfaserflausch Decke "Winnie the Pooh", (Baby Best), Größe: 75/100 cm, Material: 100 % Polyester

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 13.7.2009 21:58:49 >

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
    Neposredna povezava do sporočila: 2492
    13.7.2009 22:00:22   
    drobtinica29

čer punce!

vidim da ste po dolgem času prileple seznamček user posted image , no pol pa lahko tiste ki znate pri meni napišete datum za naslednji pregled da nebo prazno. 3.8.

vidim da ene že kar na veliko vse kupujete, jaz pa še nič, no razlog je v tem da so mi nekaj obljubili, pa morem počakat da vidim kaj dobim in pol kar bo še manjkalo dokupima. saj še je čas, a ne? user posted image

drugače sem ok, utudi me edino če preveč stojim ali hodim, bušček lepo raste, mali pa veselo mamico brca, superca user posted image .

lp, nočko

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 2493
    13.7.2009 22:04:24   
    sonček85
    pa to user posted image user posted image Herding 152245014 Fleecedecke "Winnie Pooh" 75/100 cm

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 2494
    14.7.2009 8:10:52   
    tassika
    Jutrouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 2495
    14.7.2009 8:21:21   
    a.biba
    Jutro!

No, danes me pa ne zebe, pa popoldan me tudi ne. In ste šle kaj na razprodaje? Sem bila na hitro v H&M s tamalo, pa sploh ni bilo gužve. Si je pa biba izbrala rumeno oblekco, rumene legice in mami je še ene bele kratke hlače dodala. Pa sva dali 15 € user posted image  oz. se je ponosno sama zmenila, da plača. Toliko, da veste kaj vas čaka, če boste imele punčke.user posted image  Nekaj novega za na morje je pa treba, ne?

Sem videla na 24 ur, da je tudi Werner dobil hčerkico, ki sta jo poimenovala KANENAS - res nenavadno ime...kakšen komentar?

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2496
    14.7.2009 9:08:56   
    tassika
    Ja no nočem biti žleht ampak meje človeške domišlije so res ogromne.

Jaz pa ne vem, jutri bom šla malo pogledat po trgovinah, ker sem sama in imam čas, še kakšno oblekco bi si kupila, ker mi je vroče.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
    Neposredna povezava do sporočila: 2497
    14.7.2009 9:16:20   
    malaMravljica
    biba, jaz ti lahko takoj pokomentiram ime user posted image  tega wernerja poznam sam tko na hitro iz tracev in mi je itak cist mimo, sam dat otroku neko tako ime mi je pa sploh adijo pamet. Da so pac nekaj posebnega, sam da bo otrok s tem imenom moral zivet pa niso pomislili.  Midva sva tudi imela problem z imenom, ker mora nekako pasat tukaj, pa v Slo, pa eno idejo imamo, da bi se nekoc lahko preselili celo v Italijo. Sedaj je ime poznano v vseh treh dezelah, sam napisalo se ne bo cist tipicno slovensko, bo pa vsak razumel, ker eni bi tudi v Slo ze tako pisal. Pa ker sem ze pri imenih, se vedno zalujem za imenom Leila za puncko user posted image user posted image user posted image  moj mi ga je skenslal.

joj, sele sedaj vam grem narocat policko in ne vem ce jo hoce imet tudi Rizkoo, pa ne upam narocit sedaj. Sam narocila bi pa rada, da mi cimprej posljejo user posted image user posted image  

Soncek, a ves da te dekce sem pa ze jaz vceraj gledala, sam nisem nasla podatka o velikosti pol pa nisem narocila. Mah, jaz grem sedaj v mesto in pol popoldan grem pa to na amazon narocit, pa se Rizkoo bo do takrat sporocila ce tudi njej.

Moja torta je pa user posted image user posted image user posted image  prvic v zivljenju da mi je ratala. Nic ni padel dol biskvit in sedaj je torta takoooo visoka. Pa danes sem sama, res bi vas lahko vse povabila, sam kaj ko sem tako dalec.

(odgovor članu a.biba)
    Neposredna povezava do sporočila: 2498
    14.7.2009 9:42:01   
    Anonimen
    user posted image Ma ženske, werner je car user posted image

MM moja... paketek je odšel, tok cute stvarca je not... bota oba najina mela enako..
    Za poličko sva se zmenle, kr sama presodi, mojo sobico maš na mailu. Sm končno dobila ta 3D in mam lažjo predstavo kako in kaj. Pohištvo, ki je not je točno tako, ker sm mu slikce in dimenzije poslala. Pobarvano je že tako in tudi medvedke, ki so na slikci imam. No, mogoče ne bo čist zeleno ... ali pa... uglavnem, tko nekak mi je všeč. Sam še ta regal moram dat delat, ne vem kam..., mogoče v Ikeei najdem kaj podobnega. Nimam pojma.
    Torto prinesi s seboj.... , jst bom pa upala, da bo 20. julija vse ok, imam spet test za sladkorno cel dan. user posted image  Skratka, sporoči kdaj prideš in sem ti na voljo... lahko greva celo mal v šoping skupi user posted image . V NKD npr... sm zadnjič eno mojo frendico srečala, tam dela in mam že veze. Vse kar bo novega, fajnega bo dala na stran. Včer sm bla in sm kupla tako fajn posteljnino... z medijem in cotice za najina malčka...

Aja, sonček85, tebe mam pa raaaaaaaaada..., se klicarva kot taprave dve... Dej probi bit 20. julija kej frej po 13, pa makar pridem po tebe, do tebe ali pa v CE kje... da greva na kavico in mal naokol s tvojim malim sončkom. Da bom spet lahko mal vozka občudovala. user posted image  Zate NKD tudi velja, če kaj najdeš.

Danes pa mam 3D/4D ob 18:30, držite pestke zame... in upajte, da bo moj malček zbujen in se bo mal nastavljal.

Neposredna povezava do sporočila: 2499
    14.7.2009 9:52:35   
    Anonimen
    MM, mail maš! Neki mi gmail šteka.. poglej, če si sploh dobila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 2500
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
    Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
    Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.