pilotina
|
Rižkoo me je včeraj pocukala za rokav in me spomnila kako močno me pogrešate...hvala, srce si saj jaz vse to vem in mi je žal, če vam delam skrbi, sam sem se res morala odklopiti...rabila sem čas samo zase, da se močno ojačam...nisem hotela dovoliti, da bi se mi zgodilo tako kot lani v istem cajtu, ko nisem bila daleč od hude depresije...saj veste, da sem čisto prišla k sebi šele, ko se je letos februarja dragi vrnil domov no letos temu ni tako...sem res ratala močna ...uf kaj vse zmoremo ljudje...tokrat lahko govorim o tem z vsakim, ki to želi...ta najin angelček, ki mu tudi letos ni bilo usojeno priti v najin objem, bo vedno v najinih srcih.....dragega ljubim bolj kot nikoli, vsak dan bolj in sem srečna, res srečna, da ga imam ob sebi lepo vas je imeti, lepo se je vrniti k vam...imam pridno tassiko...hvala ti lepotička moja, za vse ...slišali sva se ves ta čas in vedela sem, da ste vse uredu, ker mi je tassi vse sproti poročala...tako sem lahko bila mirna, da ste ok zate moja twixy sem neizmerno srečna, da se vse lepo odvija...zaslužiš si...krasna mamica si in boš malaMravljica si prišla z dopusta ...menda si se imela superfantastično...uau, prou ti privoščim in še pedji sonček85 ...žal mi je, da je s tvojo taščo tako grdo izpadlo...res, ni to lepo ko boste kej sem hodili pa sej veš, dobrodošli...v upanju, da bova takrat doma kepica83 ...nima vseh čistih po mojem...ne morem je obsojati, ker je ne poznam...poznam pa tebe in tvoja dejanja in vse kar jaz vidim je, da izkorišča tvojo dobroto...pač, ker kao lahko...nič ne bo, ane kepica moja...ne se pustit za mojo taščo imam same pohvale in rada jo imam, res je zlata soncek_25, a.biba, zvesta, Kaya 88, Nogavica, drobtinica29, maj2009, mariee, kejti, maška
< Sporočilo je popravil pilotina -- 17.7.2009 13:51:11 >
|