|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
7.5.2009 17:06:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

a ja še to sem danes klicala na šiht, da se zmenim malo kako in kej in samo lahko rečemuser posted image user posted image user posted image user posted image , sem se že v štartu zmenila in razložila za vrtec.
tako da je vse v mojih rokah, pridem kadar hočem grem kadar hočemuser posted image user posted image user posted image user posted image , popoldne pred 16 mi ne bo zneslo pridt na šiht do 1,2 zjutri pa tud ne nameravam tam viset tako da bom kako uro viška nabila med vikedom in bo vse zglihanouser posted image . No mal bo krize, ker nisem navajena popoldne tam viset, ampak bo vsaj miruser posted image pa upam, da Filip dobi 1.9.vrtec

Takale služba je pa zlata vredna. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
7.5.2009 17:06:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

a mogoče katera ve kdaj pride odločba, če smo dobili vrtec za september ?

A to za drug vrtec čakaš?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
7.5.2009 17:06:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Iiiiiii kako je svet lep. Sem sedaj na Kliku ugotovila, da sem 5.5. dobila regres za letni dopustuser posted image Pa sem se rešila minusa.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jst sm si tudi končno izredni limit pokrila!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
7.5.2009 17:52:01   
hijenca
Videk je doma, trenutno spi. Varuška je rekla, da je ta otrok fenomen, samo malo je pojokal, ko so šli spat, drugače pa je cel dan bil zelo priden, veliko se je igral, jedel je normalno, obnašal se je tako, kot da bi bil že mesece pri njej. Jaz sem tako vesela, še komaj sem ga domov dobila, on bi se še kar igral.

Sedaj pa moram it čevapčiče delat, pa da ne povem, kolko sem danes dala v Leclercu. Aja, v minusu sem pa žeuser posted image user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
7.5.2009 17:57:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Videk je doma, trenutno spi. Varuška je rekla, da je ta otrok fenomen, samo malo je pojokal, ko so šli spat, drugače pa je cel dan bil zelo priden, veliko se je igral, jedel je normalno, obnašal se je tako, kot da bi bil že mesece pri njej. Jaz sem tako vesela, še komaj sem ga domov dobila, on bi se še kar igral.

Sedaj pa moram it čevapčiče delat, pa da ne povem, kolko sem danes dala v Leclercu. Aja, v minusu sem pa žeuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image za Vidka. Očitno je ta varuška na njegovi valovni dolžini, da se ob njej tako fino počuti.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
7.5.2009 20:05:08   
Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image Vid. Jst grem pa ju3 kupit maso za čevape k mamo v soboto ŽURuser posted image . Jst sm že oreng v minusu že cel mesec.user posted image user posted image user posted image user posted image Se bo zdej maja mal stanje zboljšalo, upam.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
7.5.2009 20:43:03   
aurora28
Špelin user posted image user posted image user posted image za vašo user posted image , joj si sploh ne morem predstavljati kako je to hudo. user posted image

Jana vse najboljše za tvojega dragega. user posted image Pojma nimam kdaj bodo poslali odločbe za vrtce. user posted image

Anitka user posted image user posted image user posted image za regres.

Zanima me ali meni, ki sem se zaposlila 6.4. pripada regres? Sej regres se obračuna za tekoče leto za letni redni dopust, torej po tej logiki bi mi moral user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
7.5.2009 21:03:51   
aurora28
A zdaj ko bi pa jaz čvekala pa ni nobene user posted image  user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
7.5.2009 21:27:24   
nia5

user posted image user posted image user posted image Videk

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
7.5.2009 21:31:02   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka.
Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana user posted image , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje.
A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana user posted image
Alarm!!!!!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
7.5.2009 21:32:56   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image  Vid

Glede minusa pa ne bi, ker je tudi meni uspelo skoraj celelga pokurit. V ponedeljek pa dobim prvo plačo po dlgem času. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
7.5.2009 21:32:58   
barbaw

Zanima me ali meni, ki sem se zaposlila 6.4. pripada regres? Sej regres se obračuna za tekoče leto za letni redni dopust, torej po tej logiki bi mi moral user posted image

Se mi niti sanja ne. Po moji logiki bi mogla dobiti del regresa, ker tudi dopusta naj ne bi dobila celega, ker se nisi zaposlila z začetkom leta. kolikor je meni znano dobiš sorazmeren del dopusta in regresa. Bom pa šla malo pogledat mojo logiko, da vidim koliko štima.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
7.5.2009 21:33:13   
Soncnica Sandra ***
Ojla punce

na hitrco sem malce prebrala in bom še bolj na hitro vse skup pokomentirala, ker enostavno nimam volje.
sem ravno na financah brala, da uprava LTH-ja predlaga da v ponedeljek steče stečaj user posted image

drugače bom pa ful vesela, če boste jutri stiskale pesti za mojega dragega, ki gre na en razgovor za službo v ljubljano.

bova šle z Manco z njim in če bo lepo vreme in naša mala pridna, jo bova peljala v živalski vrt, ker tako obožuje živali. to bo najino letošnje darilo za njen RD, ker kaj več si res ne moremo privoščiti. bo pa drugo leto dobila kaj več od nanju

hijenca: imaš ZS
drugače pa user posted image  za Videka, tebi bo pa tudi vsak dan lažje

Špelin@: naj ti Gregec čim prej spi ponoči in fino da nisi čisto gin od noči

Anitka: user posted image user posted image user posted image  za regers

mafi: ti maš pa super šefico in službo user posted image

Špelin@ in mafi: fajn kofetkejta

nia: user posted image user posted image user posted image  za super noč

jana81: vse naj naj tudi z moje strani za tvojega dragega

tilči: za tvojega očeta ti pošiljam kup pikapok

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

a mogoče katera ve kdaj pride odločba, če smo dobili vrtec za september ?

jana, mislim, da je to različno od občine do občine. pri nas se sprejemali vloge od 1-30.aprila, odločbe pa dobimo do konca maja

čmrlika: user posted image user posted image  za dekliščino. jaz je ne bom delala, ker mi je to proč metanje denarja

tko: ziher sem še kaj pozabila, amapk ne me linčat, moj spomin trenutno je bolj kratek....

zdej pa grem v posteljo, čeprav bo najbrž bolj slabo spala

vsem vam pa želim lahko noč in mirno spanje pa upam, da bodo naši hroščki nocoj vsi lepo pančali

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
7.5.2009 21:34:39   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka.
Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana user posted image , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje.
A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana user posted image
Alarm!!!!!

Moja se tudi dere, ko je utrujena ali lačna pa jo moram oblečt in .....

Glede hiše pa ne zmanjka ne dela, pa denarja tudi ni viška. user posted image  Delo me ne moti, drugo pa malo. Ampak si znamo razporedit zadeve, tako da ko končamo z obnovo in dodelavo in ..... smo na konju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
7.5.2009 21:36:24   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Se mi niti sanja ne. Po moji logiki bi mogla dobiti del regresa, ker tudi dopusta naj ne bi dobila celega, ker se nisi zaposlila z začetkom leta. kolikor je meni znano dobiš sorazmeren del dopusta in regresa. Bom pa šla malo pogledat mojo logiko, da vidim koliko štima.

Sam mi na odločbi za dopust ni pisalo ˝dopust v sorazmernem deležu˝, ampak sem dobila cel letni dopust v višini 28 dni. Kaj to pomeni za regres?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
7.5.2009 21:38:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Ojla punce

na hitrco sem malce prebrala in bom še bolj na hitro vse skup pokomentirala, ker enostavno nimam volje.
sem ravno na financah brala, da uprava LTH-ja predlaga da v ponedeljek steče stečaj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
7.5.2009 21:38:22   
aurora28
Nia5 moj sinko bi tudi cel čas bil v vodi, je prava mala riba user posted image in ko gre ven iz vode se seveda buni. 

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
7.5.2009 21:38:52   
špelin@

Drži. Regres je vezan na dopust.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
7.5.2009 21:39:11   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Ojla punce

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi je. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
7.5.2009 21:39:15   
špelin@

Sam mi na odločbi za dopust ni pisalo ˝dopust v sorazmernem deležu˝, ampak sem dobila cel letni dopust v višini 28 dni. Kaj to pomeni za regres?

Opsa, potem ti bodo najbrž dali tudi cel regres.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
7.5.2009 21:39:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Nisem vam še povedala,da je moj oče od tega tedna naprej na inzulinuuser posted image .Sedaj hodi vsak dan na kontrolo,da mu bodo pravo dozo dajali,ker zadnjič so mu prehitro zbili sladkor.Ma, bo že! v večji meri je pa tudi sam kriv,da je prišlo do tega.

user posted image Tudi moj očim se pospešeno bliža temu... In je ravno tako večinoma sam kriv user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
7.5.2009 21:43:26   
barbaw

Pri vas pa imate 1 teden več dopusta kot pri nas. user posted image  So pa res darežljivi. user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz tudi sklepam, da če so ti dali kompleten dopust, da boš dobila tudi cel regres.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
7.5.2009 21:43:45   
nia5
Tako, alarm zaenkrat potešen user posted image , grem pa zdaj jest, sem taaaaaaako lačna.
SS fajn obnova
Barbaw tudi mene delo sploh ne moti, zunaj pa itak rada delam, denar pa... user posted image , ne bi raje

Mirno in naspano nočko vam želim, papa user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
7.5.2009 21:45:46   
aurora28

Pri vas pa imate 1 teden več dopusta kot pri nas. user posted image  So pa res darežljivi. user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz tudi sklepam, da če so ti dali kompleten dopust, da boš dobila tudi cel regres.

user posted image user posted image mogoče jih je malo vest pekla, ker so me dol dali v času user posted image ?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
7.5.2009 21:46:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Tako, alarm zaenkrat potešen user posted image , grem pa zdaj jest, sem taaaaaaako lačna.
SS fajn obnova
Barbaw tudi mene delo sploh ne moti, zunaj pa itak rada delam, denar pa... user posted image , ne bi raje

Mirno in naspano nočko vam želim, papa user posted image

Sem slikala hišo. Nisem pa našla slik izpred 4-ih let, da bi videle kako je to zgledalo, ko se je kupila ta parcela. Da te kap. Nič niso vlagali v hišo in okolico. Čisto nič. Svinjarije je bilo nenormalno dosti. user posted image  Vidim pa, da je v naši ulici ogromno hiš, kjer bi rabli kar nekaj kamionov (za vsako hišo), da bi počistili okolico. user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?