Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 17:06:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja še to sem danes klicala na šiht, da se zmenim malo kako in kej in samo lahko rečem , sem se že v štartu zmenila in razložila za vrtec. tako da je vse v mojih rokah, pridem kadar hočem grem kadar hočem , popoldne pred 16 mi ne bo zneslo pridt na šiht do 1,2 zjutri pa tud ne nameravam tam viset tako da bom kako uro viška nabila med vikedom in bo vse zglihano . No mal bo krize, ker nisem navajena popoldne tam viset, ampak bo vsaj mir pa upam, da Filip dobi 1.9.vrtec Takale služba je pa zlata vredna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 17:06:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a mogoče katera ve kdaj pride odločba, če smo dobili vrtec za september ? A to za drug vrtec čakaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 17:06:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Iiiiiii kako je svet lep. Sem sedaj na Kliku ugotovila, da sem 5.5. dobila regres za letni dopust Pa sem se rešila minusa. jst sm si tudi končno izredni limit pokrila!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 17:52:01
|
|
|
|
hijenca
|
Videk je doma, trenutno spi. Varuška je rekla, da je ta otrok fenomen, samo malo je pojokal, ko so šli spat, drugače pa je cel dan bil zelo priden, veliko se je igral, jedel je normalno, obnašal se je tako, kot da bi bil že mesece pri njej. Jaz sem tako vesela, še komaj sem ga domov dobila, on bi se še kar igral. Sedaj pa moram it čevapčiče delat, pa da ne povem, kolko sem danes dala v Leclercu. Aja, v minusu sem pa že .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 17:57:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je doma, trenutno spi. Varuška je rekla, da je ta otrok fenomen, samo malo je pojokal, ko so šli spat, drugače pa je cel dan bil zelo priden, veliko se je igral, jedel je normalno, obnašal se je tako, kot da bi bil že mesece pri njej. Jaz sem tako vesela, še komaj sem ga domov dobila, on bi se še kar igral. Sedaj pa moram it čevapčiče delat, pa da ne povem, kolko sem danes dala v Leclercu. Aja, v minusu sem pa že . za Vidka. Očitno je ta varuška na njegovi valovni dolžini, da se ob njej tako fino počuti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 20:05:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je doma, trenutno spi. Varuška je rekla, da je ta otrok fenomen, samo malo je pojokal, ko so šli spat, drugače pa je cel dan bil zelo priden, veliko se je igral, jedel je normalno, obnašal se je tako, kot da bi bil že mesece pri njej. Jaz sem tako vesela, še komaj sem ga domov dobila, on bi se še kar igral. Sedaj pa moram it čevapčiče delat, pa da ne povem, kolko sem danes dala v Leclercu. Aja, v minusu sem pa že . Vid. Jst grem pa ju3 kupit maso za čevape k mamo v soboto ŽUR . Jst sm že oreng v minusu že cel mesec. Se bo zdej maja mal stanje zboljšalo, upam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 20:43:03
|
|
|
|
aurora28
|
Špelin za vašo , joj si sploh ne morem predstavljati kako je to hudo. Jana vse najboljše za tvojega dragega. Pojma nimam kdaj bodo poslali odločbe za vrtce. Anitka za regres. Zanima me ali meni, ki sem se zaposlila 6.4. pripada regres? Sej regres se obračuna za tekoče leto za letni redni dopust, torej po tej logiki bi mi moral
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:03:51
|
|
|
|
aurora28
|
A zdaj ko bi pa jaz čvekala pa ni nobene
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:27:24
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je doma, trenutno spi. Varuška je rekla, da je ta otrok fenomen, samo malo je pojokal, ko so šli spat, drugače pa je cel dan bil zelo priden, veliko se je igral, jedel je normalno, obnašal se je tako, kot da bi bil že mesece pri njej. Jaz sem tako vesela, še komaj sem ga domov dobila, on bi se še kar igral. Sedaj pa moram it čevapčiče delat, pa da ne povem, kolko sem danes dala v Leclercu. Aja, v minusu sem pa že . Videk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:31:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A zdaj ko bi pa jaz čvekala pa ni nobene Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka. Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje. A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana Alarm!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:32:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je doma, trenutno spi. Varuška je rekla, da je ta otrok fenomen, samo malo je pojokal, ko so šli spat, drugače pa je cel dan bil zelo priden, veliko se je igral, jedel je normalno, obnašal se je tako, kot da bi bil že mesece pri njej. Jaz sem tako vesela, še komaj sem ga domov dobila, on bi se še kar igral. Sedaj pa moram it čevapčiče delat, pa da ne povem, kolko sem danes dala v Leclercu. Aja, v minusu sem pa že . Vid Glede minusa pa ne bi, ker je tudi meni uspelo skoraj celelga pokurit. V ponedeljek pa dobim prvo plačo po dlgem času.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:32:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Zanima me ali meni, ki sem se zaposlila 6.4. pripada regres? Sej regres se obračuna za tekoče leto za letni redni dopust, torej po tej logiki bi mi moral Se mi niti sanja ne. Po moji logiki bi mogla dobiti del regresa, ker tudi dopusta naj ne bi dobila celega, ker se nisi zaposlila z začetkom leta. kolikor je meni znano dobiš sorazmeren del dopusta in regresa. Bom pa šla malo pogledat mojo logiko, da vidim koliko štima.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:33:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla punce na hitrco sem malce prebrala in bom še bolj na hitro vse skup pokomentirala, ker enostavno nimam volje. sem ravno na financah brala, da uprava LTH-ja predlaga da v ponedeljek steče stečaj drugače bom pa ful vesela, če boste jutri stiskale pesti za mojega dragega, ki gre na en razgovor za službo v ljubljano. bova šle z Manco z njim in če bo lepo vreme in naša mala pridna, jo bova peljala v živalski vrt, ker tako obožuje živali. to bo najino letošnje darilo za njen RD, ker kaj več si res ne moremo privoščiti. bo pa drugo leto dobila kaj več od nanju hijenca: imaš ZS drugače pa za Videka, tebi bo pa tudi vsak dan lažje Špelin@: naj ti Gregec čim prej spi ponoči in fino da nisi čisto gin od noči Anitka: za regers mafi: ti maš pa super šefico in službo Špelin@ in mafi: fajn kofetkejta nia: za super noč jana81: vse naj naj tudi z moje strani za tvojega dragega tilči: za tvojega očeta ti pošiljam kup pikapok IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a mogoče katera ve kdaj pride odločba, če smo dobili vrtec za september ? jana, mislim, da je to različno od občine do občine. pri nas se sprejemali vloge od 1-30.aprila, odločbe pa dobimo do konca maja čmrlika: za dekliščino. jaz je ne bom delala, ker mi je to proč metanje denarja tko: ziher sem še kaj pozabila, amapk ne me linčat, moj spomin trenutno je bolj kratek.... zdej pa grem v posteljo, čeprav bo najbrž bolj slabo spala vsem vam pa želim lahko noč in mirno spanje pa upam, da bodo naši hroščki nocoj vsi lepo pančali
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:34:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A zdaj ko bi pa jaz čvekala pa ni nobene Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka. Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje. A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana Alarm!!!!! Moja se tudi dere, ko je utrujena ali lačna pa jo moram oblečt in ..... Glede hiše pa ne zmanjka ne dela, pa denarja tudi ni viška. Delo me ne moti, drugo pa malo. Ampak si znamo razporedit zadeve, tako da ko končamo z obnovo in dodelavo in ..... smo na konju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:36:24
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Zanima me ali meni, ki sem se zaposlila 6.4. pripada regres? Sej regres se obračuna za tekoče leto za letni redni dopust, torej po tej logiki bi mi moral Se mi niti sanja ne. Po moji logiki bi mogla dobiti del regresa, ker tudi dopusta naj ne bi dobila celega, ker se nisi zaposlila z začetkom leta. kolikor je meni znano dobiš sorazmeren del dopusta in regresa. Bom pa šla malo pogledat mojo logiko, da vidim koliko štima. Sam mi na odločbi za dopust ni pisalo ˝dopust v sorazmernem deležu˝, ampak sem dobila cel letni dopust v višini 28 dni. Kaj to pomeni za regres?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:38:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla punce na hitrco sem malce prebrala in bom še bolj na hitro vse skup pokomentirala, ker enostavno nimam volje. sem ravno na financah brala, da uprava LTH-ja predlaga da v ponedeljek steče stečaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:38:22
|
|
|
|
aurora28
|
Nia5 moj sinko bi tudi cel čas bil v vodi, je prava mala riba in ko gre ven iz vode se seveda buni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:38:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Zanima me ali meni, ki sem se zaposlila 6.4. pripada regres? Sej regres se obračuna za tekoče leto za letni redni dopust, torej po tej logiki bi mi moral Se mi niti sanja ne. Po moji logiki bi mogla dobiti del regresa, ker tudi dopusta naj ne bi dobila celega, ker se nisi zaposlila z začetkom leta. kolikor je meni znano dobiš sorazmeren del dopusta in regresa. Bom pa šla malo pogledat mojo logiko, da vidim koliko štima. Drži. Regres je vezan na dopust.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:39:11
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla punce na hitrco sem malce prebrala in bom še bolj na hitro vse skup pokomentirala, ker enostavno nimam volje. sem ravno na financah brala, da uprava LTH-ja predlaga da v ponedeljek steče stečaj Žal mi je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:39:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Zanima me ali meni, ki sem se zaposlila 6.4. pripada regres? Sej regres se obračuna za tekoče leto za letni redni dopust, torej po tej logiki bi mi moral Se mi niti sanja ne. Po moji logiki bi mogla dobiti del regresa, ker tudi dopusta naj ne bi dobila celega, ker se nisi zaposlila z začetkom leta. kolikor je meni znano dobiš sorazmeren del dopusta in regresa. Bom pa šla malo pogledat mojo logiko, da vidim koliko štima. Sam mi na odločbi za dopust ni pisalo ˝dopust v sorazmernem deležu˝, ampak sem dobila cel letni dopust v višini 28 dni. Kaj to pomeni za regres? Opsa, potem ti bodo najbrž dali tudi cel regres.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:39:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nisem vam še povedala,da je moj oče od tega tedna naprej na inzulinu .Sedaj hodi vsak dan na kontrolo,da mu bodo pravo dozo dajali,ker zadnjič so mu prehitro zbili sladkor.Ma, bo že! v večji meri je pa tudi sam kriv,da je prišlo do tega. Tudi moj očim se pospešeno bliža temu... In je ravno tako večinoma sam kriv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:43:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Zanima me ali meni, ki sem se zaposlila 6.4. pripada regres? Sej regres se obračuna za tekoče leto za letni redni dopust, torej po tej logiki bi mi moral Se mi niti sanja ne. Po moji logiki bi mogla dobiti del regresa, ker tudi dopusta naj ne bi dobila celega, ker se nisi zaposlila z začetkom leta. kolikor je meni znano dobiš sorazmeren del dopusta in regresa. Bom pa šla malo pogledat mojo logiko, da vidim koliko štima. Sam mi na odločbi za dopust ni pisalo ˝dopust v sorazmernem deležu˝, ampak sem dobila cel letni dopust v višini 28 dni. Kaj to pomeni za regres? Opsa, potem ti bodo najbrž dali tudi cel regres. Pri vas pa imate 1 teden več dopusta kot pri nas. So pa res darežljivi. Jaz tudi sklepam, da če so ti dali kompleten dopust, da boš dobila tudi cel regres.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:43:45
|
|
|
|
nia5
|
Tako, alarm zaenkrat potešen , grem pa zdaj jest, sem taaaaaaako lačna. SS fajn obnova Barbaw tudi mene delo sploh ne moti, zunaj pa itak rada delam, denar pa... , ne bi raje Mirno in naspano nočko vam želim, papa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:45:46
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Zanima me ali meni, ki sem se zaposlila 6.4. pripada regres? Sej regres se obračuna za tekoče leto za letni redni dopust, torej po tej logiki bi mi moral Se mi niti sanja ne. Po moji logiki bi mogla dobiti del regresa, ker tudi dopusta naj ne bi dobila celega, ker se nisi zaposlila z začetkom leta. kolikor je meni znano dobiš sorazmeren del dopusta in regresa. Bom pa šla malo pogledat mojo logiko, da vidim koliko štima. Sam mi na odločbi za dopust ni pisalo ˝dopust v sorazmernem deležu˝, ampak sem dobila cel letni dopust v višini 28 dni. Kaj to pomeni za regres? Opsa, potem ti bodo najbrž dali tudi cel regres. Pri vas pa imate 1 teden več dopusta kot pri nas. So pa res darežljivi. Jaz tudi sklepam, da če so ti dali kompleten dopust, da boš dobila tudi cel regres. mogoče jih je malo vest pekla, ker so me dol dali v času ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:46:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tako, alarm zaenkrat potešen , grem pa zdaj jest, sem taaaaaaako lačna. SS fajn obnova Barbaw tudi mene delo sploh ne moti, zunaj pa itak rada delam, denar pa... , ne bi raje Mirno in naspano nočko vam želim, papa Sem slikala hišo. Nisem pa našla slik izpred 4-ih let, da bi videle kako je to zgledalo, ko se je kupila ta parcela. Da te kap. Nič niso vlagali v hišo in okolico. Čisto nič. Svinjarije je bilo nenormalno dosti. Vidim pa, da je v naši ulici ogromno hiš, kjer bi rabli kar nekaj kamionov (za vsako hišo), da bi počistili okolico.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?