|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
7.5.2009 21:47:33   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Zanima me ali meni, ki sem se zaposlila 6.4. pripada regres? Sej regres se obračuna za tekoče leto za letni redni dopust, torej po tej logiki bi mi moral user posted image

Se mi niti sanja ne. Po moji logiki bi mogla dobiti del regresa, ker tudi dopusta naj ne bi dobila celega, ker se nisi zaposlila z začetkom leta. kolikor je meni znano dobiš sorazmeren del dopusta in regresa. Bom pa šla malo pogledat mojo logiko, da vidim koliko štima.

Sam mi na odločbi za dopust ni pisalo ˝dopust v sorazmernem deležu˝, ampak sem dobila cel letni dopust v višini 28 dni. Kaj to pomeni za regres?

Opsa, potem ti bodo najbrž dali tudi cel regres.

Pri vas pa imate 1 teden več dopusta kot pri nas. user posted image  So pa res darežljivi. user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz tudi sklepam, da če so ti dali kompleten dopust, da boš dobila tudi cel regres.

user posted image user posted image mogoče jih je malo vest pekla, ker so me dol dali v času user posted image ?

Meni se zdi, da je čisto vseeno kakšen razlog je, samo da so dali. user posted image user posted image user posted image
Res so super. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
7.5.2009 21:47:51   
aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Nisem vam še povedala,da je moj oče od tega tedna naprej na inzulinuuser posted image .Sedaj hodi vsak dan na kontrolo,da mu bodo pravo dozo dajali,ker zadnjič so mu prehitro zbili sladkor.Ma, bo že! v večji meri je pa tudi sam kriv,da je prišlo do tega.

user posted image Tudi moj očim se pospešeno bliža temu... In je ravno tako večinoma sam kriv user posted image

user posted image user posted image user posted image za tvojega očeta.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
7.5.2009 21:49:30   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

a mogoče katera ve kdaj pride odločba, če smo dobili vrtec za september ?

A to za drug vrtec čakaš?

ja za tega ki je v našem kraju

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
7.5.2009 21:49:35   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka.
Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana user posted image , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje.
A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana user posted image
Alarm!!!!!

kakor kdaj, danes se je drl kot zmešan, pa še rito ima čisto vneto in bele pikice..sploh ne vem od česa..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
7.5.2009 21:50:29   
aurora28

Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka.
Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana user posted image , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje.
A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana user posted image
Alarm!!!!!

kakor kdaj, danes se je drl kot zmešan, pa še rito ima čisto vneto in bele pikice..sploh ne vem od česa..

A je mogoče jedel kivi?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
7.5.2009 21:52:40   
aurora28
Lahko noč, se jutri spet beremo. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
7.5.2009 21:52:46   
barbaw

A to za drug vrtec čakaš?

ja za tega ki je v našem kraju

Me čudi, da ti niso pri vpisu povedali kdaj dobiš odločbo.
Pri nas je zdaj vpis, pa zvemo do 20. maja, v mestu pa je bil prejšnji mesec vpis, pa zvemo do konca junija. Pri vsakem so povedali kdaj dobimo odločbo.
Najboljše bi bilo, da jih pokličeš in vprašaš do kdaj bi mogla prit odločba. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
7.5.2009 21:54:38   
barbaw

Alarm!!!!!

Lahko je tudi od AB.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
7.5.2009 22:00:21   
špelin@

Alarm!!!!!

Lahko je tudi od AB.

Drži. Ker se poruši ravnovesje v črevesni flori, se lahko ob jemanju AB razbohotijo glivice.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
7.5.2009 22:03:07   
barbaw

Alarm!!!!!

Lahko je tudi od AB.

Drži. Ker se poruši ravnovesje v črevesni flori, se lahko ob jemanju AB razbohotijo glivice.

Pri nas se je vedno kakec spremenil, HB pa nista dovzeta za vnetja. Maja ga je sicer imela 1x, ampak po tistem pa nikoli več.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
7.5.2009 22:17:03   
Anitka

Pri nas bodo odločbe pošiljali sedaj v maju.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
7.5.2009 22:23:02   
Anitka

A zdaj ko bi pa jaz čvekala pa ni nobene user posted image  user posted image

Se strinjam.

Naš se včasih buni, ko ga dajem iz banje na brisače.
Alarm!!!!!

Upam, da lažni.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
7.5.2009 22:25:32   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla punce

na hitrco sem malce prebrala in bom še bolj na hitro vse skup pokomentirala, ker enostavno nimam volje.
sem ravno na financah brala, da uprava LTH-ja predlaga da v ponedeljek steče stečaj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače bom pa ful vesela, če boste jutri stiskale pesti za mojega dragega, ki gre na en razgovor za službo v ljubljano.

Že stiskamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bova šle z Manco z njim in če bo lepo vreme in naša mala pridna, jo bova peljala v živalski vrt, ker tako obožuje živali. to bo najino letošnje darilo za njen RD, ker kaj več si res ne moremo privoščiti. bo pa drugo leto dobila kaj več od nanju

Lepo darilceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še lepše pa bo, če bo ati uspešno opravil razgovor. Res vam želim le najbolje.
hijenca: imaš ZS
drugače pa user posted image  za Videka, tebi bo pa tudi vsak dan lažje

Špelin@: naj ti Gregec čim prej spi ponoči in fino da nisi čisto gin od noči

Anitka: user posted image user posted image user posted image  za regers

mafi: ti maš pa super šefico in službo user posted image

Špelin@ in mafi: fajn kofetkejta

nia: user posted image user posted image user posted image  za super noč

jana81: vse naj naj tudi z moje strani za tvojega dragega

tilči: za tvojega očeta ti pošiljam kup pikapok

jana, mislim, da je to različno od občine do občine. pri nas se sprejemali vloge od 1-30.aprila, odločbe pa dobimo do konca maja

čmrlika: user posted image user posted image  za dekliščino. jaz je ne bom delala, ker mi je to proč metanje denarja

tko: ziher sem še kaj pozabila, amapk ne me linčat, moj spomin trenutno je bolj kratek....

zdej pa grem v posteljo, čeprav bo najbrž bolj slabo spala

vsem vam pa želim lahko noč in mirno spanje pa upam, da bodo naši hroščki nocoj vsi lepo pančali

Tudi vam želim mirno nočko.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
7.5.2009 22:26:25   
Anitka

Zanima me ali meni, ki sem se zaposlila 6.4. pripada regres? Sej regres se obračuna za tekoče leto za letni redni dopust, torej po tej logiki bi mi moral user posted image

Se mi niti sanja ne. Po moji logiki bi mogla dobiti del regresa, ker tudi dopusta naj ne bi dobila celega, ker se nisi zaposlila z začetkom leta. kolikor je meni znano dobiš sorazmeren del dopusta in regresa. Bom pa šla malo pogledat mojo logiko, da vidim koliko štima.

Sam mi na odločbi za dopust ni pisalo ˝dopust v sorazmernem deležu˝, ampak sem dobila cel letni dopust v višini 28 dni. Kaj to pomeni za regres?

Mislim, da bi lahko dobila celega. Sicer pa se v te zadeve žal ne spoznamuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
7.5.2009 22:27:50   
Anitka

Tako, alarm zaenkrat potešen user posted image , grem pa zdaj jest, sem taaaaaaako lačna.

Jaz sem tudi nekam lačnauser posted image user posted image
SS fajn obnova
Barbaw tudi mene delo sploh ne moti, zunaj pa itak rada delam, denar pa... user posted image , ne bi raje

Mirno in naspano nočko vam želim, papa user posted image

Tudi vam

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
7.5.2009 22:31:32   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

drugače bom pa ful vesela, če boste jutri stiskale pesti za mojega dragega, ki gre na en razgovor za službo v ljubljano.

Že stiskamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bova šle z Manco z njim in če bo lepo vreme in naša mala pridna, jo bova peljala v živalski vrt, ker tako obožuje živali. to bo najino letošnje darilo za njen RD, ker kaj več si res ne moremo privoščiti. bo pa drugo leto dobila kaj več od nanju

Lepo darilceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še lepše pa bo, če bo ati uspešno opravil razgovor. Res vam želim le najbolje.

Aha, tole sem pa pozabila skomentirat - pestke stiskam tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživajte v živalskem vrtu!!! Krasno darilo user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
7.5.2009 22:31:39   
Anitka
Midva z Galom pa sva danes cel popoldan preživela od domauser posted image user posted image Sva bila malo v nabavi, na kofetkanju, pri babi.... Sva imela športni dan in ugotovila, da moramo nujno nabaviti gugalnico in tobogan. Zdaj pa je treba v lov za ugodno ponudbo. Bi imela nekaj lesenega s kakšno hiško. Imate kakšne predloge - kje nabaviti?

Tako, bom tudi jaz rekla lahko noč in ne pozabite hroščeki - NOČ JE ZA SPANJE!!!!

Aja, še to - pogrešam Estrellouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
7.5.2009 22:34:46   
špelin@

Midva z Galom pa sva danes cel popoldan preživela od domauser posted image user posted image Sva bila malo v nabavi, na kofetkanju, pri babi.... Sva imela športni dan in ugotovila, da moramo nujno nabaviti gugalnico in tobogan. Zdaj pa je treba v lov za ugodno ponudbo. Bi imela nekaj lesenega s kakšno hiško. Imate kakšne predloge - kje nabaviti?

Tako, bom tudi jaz rekla lahko noč in ne pozabite hroščeki - NOČ JE ZA SPANJE!!!!

user posted image user posted image user posted image za super popoldne.

Glede šefice sem pa ravno prej hotela napisat, če je kaj narobe, da se ne javi user posted image Nočem pa težit, mogoče je samo preveč utrujena.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
7.5.2009 22:35:26   
špelin@
Tako, mirno nočko želim vsem user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
7.5.2009 22:37:51   
Anitka

user posted image user posted image user posted image za super popoldne.

Glede šefice sem pa ravno prej hotela napisat, če je kaj narobe, da se ne javi user posted image Nočem pa težit, mogoče je samo preveč utrujena.

Tudi jaz upam, da gre le za preutrujenost.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
7.5.2009 22:38:14   
Anitka

Tako, mirno nočko želim vsem user posted image

Tudi vamuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
8.5.2009 7:23:37   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Gregor je spal neprekinjeno od 23h do 5:20!!! user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
8.5.2009 7:26:45   
tilči

Gregor je spal neprekinjeno od 23h do 5:20!!! user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image
Očitno sta se Tilen in gregi zamenjala,ker je pa Tilen noč vglavnem prebedel,le proti jutru je trdo zaspal.

A se vidimo danes?user posted image

Pa dobro jutro vsem!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
8.5.2009 7:29:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image

user posted image user posted image user posted image
Očitno sta se Tilen in gregi zamenjala,ker je pa Tilen noč vglavnem prebedel,le proti jutru je trdo zaspal.

A se vidimo danes?user posted image

Pa dobro jutro vsem!

O, odlično, da prideš tudi ti user posted image user posted image user posted image Seveda se vidimo, nujno rabim čvek user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
8.5.2009 7:38:26   
suzy85
Dobro jutro!
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?