|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
7.5.2009 10:55:17   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

jana81, tvojemu user posted image VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!! Še tortica user posted image :

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
7.5.2009 10:58:20   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Iiiiiii kako je svet lep. Sem sedaj na Kliku ugotovila, da sem 5.5. dobila regres za letni dopustuser posted image Pa sem se rešila minusa.user posted image user posted image

Super user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
7.5.2009 11:02:04   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!

sedaj bom pa popuser posted image .Že vse sem imela napisano,mi je pa računalnik ven vrglouser posted image

Tilen spi prvo kitico,tako da imam malo časa,drugače me vleče za sabo kot cucek,sedaj ko je ugotovil,da ima nogeuser posted image
Jaz sem čisto v luftu,ker bomo začeli rihtati otroški sobiuser posted image .Mogoče bomo šli že danes pogledat za material,samo mora user posted image  še travo prej pokosit.Jaz pa že zbiram barve,kakšne bodo stene.Ali ima katera kakšen motiv konja,traktorja ali bagerja,kaj večjega,da bi lahko šablono naredila?

Anitka in Špelin@...user posted image user posted image user posted image
Hijenca...user posted image user posted image user posted image
Mafi...user posted image user posted image da si se tako zmenila v službi.To tudi še mene čakauser posted image Se grem v ponedeljek zmeniti.

Ali ate že imele zdravniške preglede,tiste,ki že delate?Ali je še tako,da moraš iti na pregled,če si 12 mesecev odsoten?me kar zvije ob misli na to,ker bo šlo spet celo dopoldne.Ko sem hodila v Kranj ali v Šk.Loko,si bil v 10 minutah fertig,V lj pa čakaš kot budalauser posted image

Rihtanje otroških sobic pa je res fino opravilo user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
7.5.2009 11:03:23   
mafi

Dober dan!

sedaj bom pa popuser posted image .Že vse sem imela napisano,mi je pa računalnik ven vrglouser posted image

Tilen spi prvo kitico,tako da imam malo časa,drugače me vleče za sabo kot cucek,sedaj ko je ugotovil,da ima nogeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moj se je pa ravnokar zbudil in letimo na sončka
Jaz sem čisto v luftu,ker bomo začeli rihtati otroški sobiuser posted image .Mogoče bomo šli že danes pogledat za material,samo mora user posted image  še travo prej pokosit.Jaz pa že zbiram barve,kakšne bodo stene.Ali ima katera kakšen motiv konja,traktorja ali bagerja,kaj večjega,da bi lahko šablono naredila?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mafi...user posted image user posted image da si se tako zmenila v službi.To tudi še mene čakauser posted image Se grem v ponedeljek zmeniti.
upam, da se fajn zmenišuser posted image

Ali ate že imele zdravniške preglede,tiste,ki že delate?Ali je še tako,da moraš iti na pregled,če si 12 mesecev odsoten?me kar zvije ob misli na to,ker bo šlo spet celo dopoldne.Ko sem hodila v Kranj ali v Šk.Loko,si bil v 10 minutah fertig,V lj pa čakaš kot budalauser posted image
zdravniški+varstvo pri delu na 2leti, mah un dopoldne bomo pa že preživeluser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
7.5.2009 11:04:27   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

špelin@: sem brala za vašga kužkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa vidim, da imaš še kar krizo z Gregijem ponočiuser posted image , kako ti pa kej spi podnevi???

Podnevi spi 2x po pol ure. Pa še to se za drugo rundo fajn namatrava, da mrkne...

mafi, a imaš jutri dopoldne čas za kofetek?

ojejuser posted image , pa res full mal panča

mamuser posted image , reci kdaj ti odgovarja

Midva z Gregcem lahko štartava od doma ob pol devetih, tako da sva v Domžalah okrog 9h user posted image Povej, kje se dobiva, itak bo sonček in bo fino zunaj user posted image

jaz bi tudi čvekala v živouser posted image

ti kar priletuser posted image vsaj dež ne bo ko se fantje dobijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
7.5.2009 11:05:10   
tilči

špelin@: sem brala za vašga kužkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa vidim, da imaš še kar krizo z Gregijem ponočiuser posted image , kako ti pa kej spi podnevi???

Podnevi spi 2x po pol ure. Pa še to se za drugo rundo fajn namatrava, da mrkne...

mafi, a imaš jutri dopoldne čas za kofetek?

ojejuser posted image , pa res full mal panča

mamuser posted image , reci kdaj ti odgovarja

Midva z Gregcem lahko štartava od doma ob pol devetih, tako da sva v Domžalah okrog 9h user posted image Povej, kje se dobiva, itak bo sonček in bo fino zunaj user posted image

jaz bi tudi čvekala v živouser posted image

ti kar priletuser posted image vsaj dež ne bo ko se fantje dobijouser posted image user posted image user posted image

Kje pa sta zmenjeni?

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
7.5.2009 11:12:32   
hijenca
nia kaj imaš ti to za en priimek. A iz Italije izviraš???

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
7.5.2009 11:12:37   
mafi
tilči: imaš zsuser posted image

zdej pa res šibam na sončka

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
7.5.2009 11:18:18   
tilči

tilči: imaš zsuser posted image

zdej pa res šibam na sončka

odgovorilauser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
7.5.2009 11:22:16   
tilči
Nisem vam še povedala,da je moj oče od tega tedna naprej na inzulinuuser posted image .Sedaj hodi vsak dan na kontrolo,da mu bodo pravo dozo dajali,ker zadnjič so mu prehitro zbili sladkor.Ma, bo že! v večji meri je pa tudi sam kriv,da je prišlo do tega.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
7.5.2009 11:29:45   
katy82
Hej mačkice moje

Mi ne znese za nazaj brat  je tamala k živo srebro,prej mi je na balkon ušla in zaprla vrata za sabo,kaj me je panika zgrabla k je ni blo več v dnevni,sem bla kr fertik neki časa.

Smo se pa včeraj šli kopat v čateške k je bil oči končno en dan frej pa je mala tko uživala v vodi,skoz se je kr tunkat hotla pa špricala  je na veliko.Sem pa prek merkatorja dobila popust za moravske tko da gremo 11.junija tja ker si pred poroko morja ne moremo privoščiti,poletje mi je pa vseeno predolgo za nikamor it.

Kako pa kej ve,vse po starem?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
7.5.2009 12:10:19   
hijenca
V moji kuhinji pa danes zelo lepo diši. Eno čokoladno pecivo je že pečeno, smetanovi žepki z marmalado pa bodo ravnokar pečeni. Potem pa vse na hitro pospravim, posesam, pomijem kuhinjo in grem po Videka. Komaj čakam.user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
7.5.2009 12:12:25   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Hej mačkice moje

Mi ne znese za nazaj brat  je tamala k živo srebro,prej mi je na balkon ušla in zaprla vrata za sabo,kaj me je panika zgrabla k je ni blo več v dnevni,sem bla kr fertik neki časa.

Smo se pa včeraj šli kopat v čateške k je bil oči končno en dan frej pa je mala tko uživala v vodi,skoz se je kr tunkat hotla pa špricala  je na veliko.Sem pa prek merkatorja dobila popust za moravske tko da gremo 11.junija tja ker si pred poroko morja ne moremo privoščiti,poletje mi je pa vseeno predolgo za nikamor it.

Super,da si boste šli malo napolnit baterije v Moravce.user posted image user posted image user posted image
Jaz bi tudi šla, ampak trenutno ni financ, ker grem danes v nabavo za Vidkov rojstni dan, pa mislim, da bom po dolgem času šla v minus. user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
7.5.2009 12:20:26   
suzy85

Nisem vam še povedala,da je moj oče od tega tedna naprej na inzulinuuser posted image .Sedaj hodi vsak dan na kontrolo,da mu bodo pravo dozo dajali,ker zadnjič so mu prehitro zbili sladkor.Ma, bo že! v večji meri je pa tudi sam kriv,da je prišlo do tega.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
7.5.2009 12:25:34   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Hej mačkice moje

Super,da si boste šli malo napolnit baterije v Moravce.user posted image user posted image user posted image
Jaz bi tudi šla, ampak trenutno ni financ, ker grem danes v nabavo za Vidkov rojstni dan, pa mislim, da bom po dolgem času šla v minus. user posted image user posted image

jst sploh ne vem , če bom še kdaj v plusu

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
7.5.2009 12:25:45   
jana81

moja mama je že 9 let, pa ni bila sama kriva

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
7.5.2009 12:26:30   
jana81

prvič slišim,delala sem ga samo ko sem se zaposlila

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
7.5.2009 12:37:37   
Anitka

a ja še to sem danes klicala na šiht, da se zmenim malo kako in kej in samo lahko rečemuser posted image user posted image user posted image user posted image , sem se že v štartu zmenila in razložila za vrtec.
tako da je vse v mojih rokah, pridem kadar hočem grem kadar hočemuser posted image user posted image user posted image user posted image , popoldne pred 16 mi ne bo zneslo pridt na šiht do 1,2 zjutri pa tud ne nameravam tam viset tako da bom kako uro viška nabila med vikedom in bo vse zglihanouser posted image . No mal bo krize, ker nisem navajena popoldne tam viset, ampak bo vsaj miruser posted image pa upam, da Filip dobi 1.9.vrtec

Fajn, da si se uspela zmeniti, da vam bo čimbolj ustrezalo.

Za vrtec pa bomo stiskali pestke.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
7.5.2009 12:38:42   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro user posted image
Za nami je še ena super noč, je prespala celo noč v svoji posteljici, ob pol sedmih sem jo vzela k sebi da se pocartama in sma potegnile do pol devetih user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Nia in mami.
Dan je super, toplo, sonček sije user posted image

To pa res, je prav za kratke rokave.user posted image user posted image
Da vidim kaj ste naklofale.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
7.5.2009 12:40:22   
Anitka

Dober dan!

user posted image user posted image user posted image To pa prav dobro poznamuser posted image user posted image user posted image

Prijetno urejanje sobic vam želim.

Hvalauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
7.5.2009 12:41:21   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
7.5.2009 12:43:38   
Anitka

Hej mačkice moje

Ufff to pa vam je pognala strah v kosti.

user posted image user posted image za kopanje. A v Moravce prihajate? Upam, da boš pri volji za kakšen čvekuser posted image

Tako je, po starem. Ponoči smo bili spet malo poredni.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
7.5.2009 12:44:17   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

V moji kuhinji pa danes zelo lepo diši. Eno čokoladno pecivo je že pečeno, smetanovi žepki z marmalado pa bodo ravnokar pečeni. Potem pa vse na hitro pospravim, posesam, pomijem kuhinjo in grem po Videka. Komaj čakam.user posted image user posted image

No vidiš pa si zdržala, pa še čas ti je minil ob peki.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
7.5.2009 13:10:08   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella kako si??????

A je kaj narobe z Estrello?

Oj **** ti se tudi ˝pogosto˝ tako kot jaz oglašaš na forumu user posted image user posted image , ne bomo te pozabile, ni straha.

Srčekgirl pa najdeš take dobre vice, za polulat smešni so user posted image user posted image .

vse povsotuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
7.5.2009 13:50:18   
tilči
user posted image ali je kateri znano,ali se lahko pri občutljivosti na sončno svetlobo maže s kremo za sončenje,ali je bolje kožo skriti z oblačili oz. se izogibati sonca?

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?