Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 10:55:17
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, tvojemu VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!! Še tortica :
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 10:58:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Iiiiiii kako je svet lep. Sem sedaj na Kliku ugotovila, da sem 5.5. dobila regres za letni dopust Pa sem se rešila minusa. Super
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 11:02:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! sedaj bom pa pop .Že vse sem imela napisano,mi je pa računalnik ven vrglo Tilen spi prvo kitico,tako da imam malo časa,drugače me vleče za sabo kot cucek,sedaj ko je ugotovil,da ima noge Jaz sem čisto v luftu,ker bomo začeli rihtati otroški sobi .Mogoče bomo šli že danes pogledat za material,samo mora še travo prej pokosit.Jaz pa že zbiram barve,kakšne bodo stene.Ali ima katera kakšen motiv konja,traktorja ali bagerja,kaj večjega,da bi lahko šablono naredila? Anitka in Špelin@... Hijenca... Mafi... da si se tako zmenila v službi.To tudi še mene čaka Se grem v ponedeljek zmeniti. Ali ate že imele zdravniške preglede,tiste,ki že delate?Ali je še tako,da moraš iti na pregled,če si 12 mesecev odsoten?me kar zvije ob misli na to,ker bo šlo spet celo dopoldne.Ko sem hodila v Kranj ali v Šk.Loko,si bil v 10 minutah fertig,V lj pa čakaš kot budala Rihtanje otroških sobic pa je res fino opravilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 11:03:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! sedaj bom pa pop .Že vse sem imela napisano,mi je pa računalnik ven vrglo Tilen spi prvo kitico,tako da imam malo časa,drugače me vleče za sabo kot cucek,sedaj ko je ugotovil,da ima noge , moj se je pa ravnokar zbudil in letimo na sončka Jaz sem čisto v luftu,ker bomo začeli rihtati otroški sobi .Mogoče bomo šli že danes pogledat za material,samo mora še travo prej pokosit.Jaz pa že zbiram barve,kakšne bodo stene.Ali ima katera kakšen motiv konja,traktorja ali bagerja,kaj večjega,da bi lahko šablono naredila? Anitka in Špelin@... Hijenca... Mafi... da si se tako zmenila v službi.To tudi še mene čaka Se grem v ponedeljek zmeniti. upam, da se fajn zmeniš Ali ate že imele zdravniške preglede,tiste,ki že delate?Ali je še tako,da moraš iti na pregled,če si 12 mesecev odsoten?me kar zvije ob misli na to,ker bo šlo spet celo dopoldne.Ko sem hodila v Kranj ali v Šk.Loko,si bil v 10 minutah fertig,V lj pa čakaš kot budala zdravniški+varstvo pri delu na 2leti, mah un dopoldne bomo pa že preživel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 11:04:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@: sem brala za vašga kužka pa vidim, da imaš še kar krizo z Gregijem ponoči , kako ti pa kej spi podnevi??? Podnevi spi 2x po pol ure. Pa še to se za drugo rundo fajn namatrava, da mrkne... mafi, a imaš jutri dopoldne čas za kofetek? ojej , pa res full mal panča mam , reci kdaj ti odgovarja Midva z Gregcem lahko štartava od doma ob pol devetih, tako da sva v Domžalah okrog 9h Povej, kje se dobiva, itak bo sonček in bo fino zunaj jaz bi tudi čvekala v živo ti kar prilet vsaj dež ne bo ko se fantje dobijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 11:05:10
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@: sem brala za vašga kužka pa vidim, da imaš še kar krizo z Gregijem ponoči , kako ti pa kej spi podnevi??? Podnevi spi 2x po pol ure. Pa še to se za drugo rundo fajn namatrava, da mrkne... mafi, a imaš jutri dopoldne čas za kofetek? ojej , pa res full mal panča mam , reci kdaj ti odgovarja Midva z Gregcem lahko štartava od doma ob pol devetih, tako da sva v Domžalah okrog 9h Povej, kje se dobiva, itak bo sonček in bo fino zunaj jaz bi tudi čvekala v živo ti kar prilet vsaj dež ne bo ko se fantje dobijo Kje pa sta zmenjeni?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 11:12:32
|
|
|
|
hijenca
|
nia kaj imaš ti to za en priimek. A iz Italije izviraš???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 11:12:37
|
|
|
|
mafi
|
tilči: imaš zs zdej pa res šibam na sončka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 11:18:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi tilči: imaš zs zdej pa res šibam na sončka odgovorila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 11:22:16
|
|
|
|
tilči
|
Nisem vam še povedala,da je moj oče od tega tedna naprej na inzulinu .Sedaj hodi vsak dan na kontrolo,da mu bodo pravo dozo dajali,ker zadnjič so mu prehitro zbili sladkor.Ma, bo že! v večji meri je pa tudi sam kriv,da je prišlo do tega.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 11:29:45
|
|
|
|
katy82
|
Hej mačkice moje Mi ne znese za nazaj brat je tamala k živo srebro,prej mi je na balkon ušla in zaprla vrata za sabo,kaj me je panika zgrabla k je ni blo več v dnevni,sem bla kr fertik neki časa. Smo se pa včeraj šli kopat v čateške k je bil oči končno en dan frej pa je mala tko uživala v vodi,skoz se je kr tunkat hotla pa špricala je na veliko.Sem pa prek merkatorja dobila popust za moravske tko da gremo 11.junija tja ker si pred poroko morja ne moremo privoščiti,poletje mi je pa vseeno predolgo za nikamor it. Kako pa kej ve,vse po starem?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 12:10:19
|
|
|
|
hijenca
|
V moji kuhinji pa danes zelo lepo diši. Eno čokoladno pecivo je že pečeno, smetanovi žepki z marmalado pa bodo ravnokar pečeni. Potem pa vse na hitro pospravim, posesam, pomijem kuhinjo in grem po Videka. Komaj čakam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 12:12:25
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej mačkice moje Mi ne znese za nazaj brat je tamala k živo srebro,prej mi je na balkon ušla in zaprla vrata za sabo,kaj me je panika zgrabla k je ni blo več v dnevni,sem bla kr fertik neki časa. Smo se pa včeraj šli kopat v čateške k je bil oči končno en dan frej pa je mala tko uživala v vodi,skoz se je kr tunkat hotla pa špricala je na veliko.Sem pa prek merkatorja dobila popust za moravske tko da gremo 11.junija tja ker si pred poroko morja ne moremo privoščiti,poletje mi je pa vseeno predolgo za nikamor it. Kako pa kej ve,vse po starem? Super,da si boste šli malo napolnit baterije v Moravce. Jaz bi tudi šla, ampak trenutno ni financ, ker grem danes v nabavo za Vidkov rojstni dan, pa mislim, da bom po dolgem času šla v minus.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 12:20:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nisem vam še povedala,da je moj oče od tega tedna naprej na inzulinu .Sedaj hodi vsak dan na kontrolo,da mu bodo pravo dozo dajali,ker zadnjič so mu prehitro zbili sladkor.Ma, bo že! v večji meri je pa tudi sam kriv,da je prišlo do tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 12:25:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej mačkice moje Mi ne znese za nazaj brat je tamala k živo srebro,prej mi je na balkon ušla in zaprla vrata za sabo,kaj me je panika zgrabla k je ni blo več v dnevni,sem bla kr fertik neki časa. Smo se pa včeraj šli kopat v čateške k je bil oči končno en dan frej pa je mala tko uživala v vodi,skoz se je kr tunkat hotla pa špricala je na veliko.Sem pa prek merkatorja dobila popust za moravske tko da gremo 11.junija tja ker si pred poroko morja ne moremo privoščiti,poletje mi je pa vseeno predolgo za nikamor it. Kako pa kej ve,vse po starem? Super,da si boste šli malo napolnit baterije v Moravce. Jaz bi tudi šla, ampak trenutno ni financ, ker grem danes v nabavo za Vidkov rojstni dan, pa mislim, da bom po dolgem času šla v minus. jst sploh ne vem , če bom še kdaj v plusu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 12:25:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nisem vam še povedala,da je moj oče od tega tedna naprej na inzulinu .Sedaj hodi vsak dan na kontrolo,da mu bodo pravo dozo dajali,ker zadnjič so mu prehitro zbili sladkor.Ma, bo že! v večji meri je pa tudi sam kriv,da je prišlo do tega. moja mama je že 9 let, pa ni bila sama kriva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 12:26:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ate že imele zdravniške preglede,tiste,ki že delate?Ali je še tako,da moraš iti na pregled,če si 12 mesecev odsoten?me kar zvije ob misli na to,ker bo šlo spet celo dopoldne.Ko sem hodila v Kranj ali v Šk.Loko,si bil v 10 minutah fertig,V lj pa čakaš kot budala prvič slišim,delala sem ga samo ko sem se zaposlila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 12:37:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja še to sem danes klicala na šiht, da se zmenim malo kako in kej in samo lahko rečem , sem se že v štartu zmenila in razložila za vrtec. tako da je vse v mojih rokah, pridem kadar hočem grem kadar hočem , popoldne pred 16 mi ne bo zneslo pridt na šiht do 1,2 zjutri pa tud ne nameravam tam viset tako da bom kako uro viška nabila med vikedom in bo vse zglihano . No mal bo krize, ker nisem navajena popoldne tam viset, ampak bo vsaj mir pa upam, da Filip dobi 1.9.vrtec Fajn, da si se uspela zmeniti, da vam bo čimbolj ustrezalo. Za vrtec pa bomo stiskali pestke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 12:38:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro Za nami je še ena super noč, je prespala celo noč v svoji posteljici, ob pol sedmih sem jo vzela k sebi da se pocartama in sma potegnile do pol devetih Nia in mami. Dan je super, toplo, sonček sije To pa res, je prav za kratke rokave. Da vidim kaj ste naklofale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 12:40:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! sedaj bom pa pop .Že vse sem imela napisano,mi je pa računalnik ven vrglo Tilen spi prvo kitico,tako da imam malo časa,drugače me vleče za sabo kot cucek,sedaj ko je ugotovil,da ima noge To pa prav dobro poznam Jaz sem čisto v luftu,ker bomo začeli rihtati otroški sobi .Mogoče bomo šli že danes pogledat za material,samo mora še travo prej pokosit.Jaz pa že zbiram barve,kakšne bodo stene.Ali ima katera kakšen motiv konja,traktorja ali bagerja,kaj večjega,da bi lahko šablono naredila? Prijetno urejanje sobic vam želim. Anitka in Špelin@... Hvala Hijenca... Mafi... da si se tako zmenila v službi.To tudi še mene čaka Se grem v ponedeljek zmeniti. Ali ate že imele zdravniške preglede,tiste,ki že delate?Ali je še tako,da moraš iti na pregled,če si 12 mesecev odsoten?me kar zvije ob misli na to,ker bo šlo spet celo dopoldne.Ko sem hodila v Kranj ali v Šk.Loko,si bil v 10 minutah fertig,V lj pa čakaš kot budala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 12:41:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nisem vam še povedala,da je moj oče od tega tedna naprej na inzulinu .Sedaj hodi vsak dan na kontrolo,da mu bodo pravo dozo dajali,ker zadnjič so mu prehitro zbili sladkor.Ma, bo že! v večji meri je pa tudi sam kriv,da je prišlo do tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 12:43:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej mačkice moje Mi ne znese za nazaj brat je tamala k živo srebro,prej mi je na balkon ušla in zaprla vrata za sabo,kaj me je panika zgrabla k je ni blo več v dnevni,sem bla kr fertik neki časa. Ufff to pa vam je pognala strah v kosti. Smo se pa včeraj šli kopat v čateške k je bil oči končno en dan frej pa je mala tko uživala v vodi,skoz se je kr tunkat hotla pa špricala je na veliko.Sem pa prek merkatorja dobila popust za moravske tko da gremo 11.junija tja ker si pred poroko morja ne moremo privoščiti,poletje mi je pa vseeno predolgo za nikamor it. za kopanje. A v Moravce prihajate? Upam, da boš pri volji za kakšen čvek Kako pa kej ve,vse po starem? Tako je, po starem. Ponoči smo bili spet malo poredni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 12:44:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca V moji kuhinji pa danes zelo lepo diši. Eno čokoladno pecivo je že pečeno, smetanovi žepki z marmalado pa bodo ravnokar pečeni. Potem pa vse na hitro pospravim, posesam, pomijem kuhinjo in grem po Videka. Komaj čakam. No vidiš pa si zdržala, pa še čas ti je minil ob peki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 13:10:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kako si?????? A je kaj narobe z Estrello? Oj **** ti se tudi ˝pogosto˝ tako kot jaz oglašaš na forumu , ne bomo te pozabile, ni straha. Srčekgirl pa najdeš take dobre vice, za polulat smešni so . vse povsot
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 13:50:18
|
|
|
|
tilči
|
ali je kateri znano,ali se lahko pri občutljivosti na sončno svetlobo maže s kremo za sončenje,ali je bolje kožo skriti z oblačili oz. se izogibati sonca?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?