nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Opa, jutranje nečvekanje se popravlja Imam vsaj kaj za brat Najprej: danes sem imela kontrolo pri ginekologinji in je moj bris tokrat bistveno boljši - zaznati je le še mini spremembe - C1. Sem res vesela Superca Imam pa eno žalostno novico, ki je skoraj strla srce moji veliki piki Naša se očitno poslavlja... Danes ima 12. rojstni dan in jo je moja mami zaradi bolečin peljala k veterinarju, ki je ugotovil, da ji odpovedujejo vsi organi Raje ne mislim na to, ker me boli To je pa res hudo, pred kakim mesecem je sosedov maček fasal mačji aids, imel je zelo malo možnosti da se pobere in se ni, je strlo mojo sosedo, ko so ga mogli uspavati, saj so ga imeli nekje 15 let mafi, za pridno drgnenje šip. aurora28, za Galovo spanje!!! Kar tako naprej, korenjak Ojej, Srčekgirll in nia5, zdaj sta me pa nasmejali Tista s kukavico je stara, ampak se je ne naveličam, ker je svetovna ****, madonca, kje se potepaš??? hijenca, žal ti ne morem pomagati glede priprav, ti pa dajem vso svojo moralno podporo, mislim nate barbaw, domača naloga: slikaj hišo!!! Estrella*, kaj se to pravi, osvežiš seznam in kidneš Pozdravčki še vsem ostalim