|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
3.5.2009 20:14:40   
jana81
o glej jo izgubljeno auroro !!
lepa torta, super nova frizurca, Gal je pravi car že, pa user posted image  za nedojenje

Kdaj boste prišli kaj okoli?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
3.5.2009 20:29:07   
aurora28
Pojma nimam, mogoče v soboto, ker je Peter fraj in bomo po vsej verjetnosti šli v Celje.
Kako je z Nejcem, sem zasledila, da mu daješ zdravilo v obliki vdihov?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
3.5.2009 21:29:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
3.5.2009 21:29:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

GAJA (Nina7) VSE NAJ NAJ

ZA  11 MESECEV!!!!!

user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
3.5.2009 21:30:39   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
sam na hitro se mal javim. zadnje dni zabušavam, živčna sem ker moram v to user posted image službo. že vidim to hinavščino in podtikanja na delovnem mestu...
drugače smo veliko zunaj, včasih nas kaka kaplja dežja ujame, ma ni hudegauser posted image

punce in user posted image , imejte se fanj, jaz bom od zdej naprej bolj malo na rr - na žalost, ma tako je. ko bom pa ponovno noseča (septembrauser posted image ), pa bom spet tle gor strašlauser posted image

Drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
3.5.2009 21:32:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Mi smo tudi danes praznovali v hotelu Paka, smo šli na kosilo in je bilo ok, je pa bil Gal zaspan in malce jokast, je pa zato bil veliko boljše volje v četrtek, ko je z nama praznoval in upihnil prvo svečko.

user posted image

user posted image

user posted image

Pa še nekaj zelo pomembnega, vsaj zame: OD ČETRTKA SE NE DOJIVA VEČ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image za uspelo praznovanje in user posted image za uspešno odstavljanje. Joj, kakšen dečko je že Gal user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
3.5.2009 21:33:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober dan!

Noč je bila katastrofa, nismo skoraj nič spali, ob 3h sem ga vzela k sebi in je potem malo spal. Ko je prišel ati ob 6h domov, smo potem kar vsi trije spali skupaj. No Videk se je odločil, da se boljše spi, če zleze mami na hrbet in z mojim spanjem ni bilo nič. Vročine neke visoke nima, zmeraj okrog 37,5, ampak z nosa pa mu teče.

Ati je danes izjemoma šel že v LJ, tako, da sma sama.

Grem sedaj posodo od kosila pomit, ker smo danes jedli komaj ob 15h.

user posted image user posted image user posted image Ej, ne mi zamerit, ampak moram vprašat: zakaj je dedec prišel domov ob 6h??

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
3.5.2009 21:42:26   
Srčekgirll

GAJA (Nina7) VSE NAJ NAJ

ZA  11 MESECEV!!!!!

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1708
3.5.2009 21:42:28   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi danes praznovali v hotelu Paka, smo šli na kosilo in je bilo ok, je pa bil Gal zaspan in malce jokast, je pa zato bil veliko boljše volje v četrtek, ko je z nama praznoval in upihnil prvo svečko.

user posted image

user posted image

user posted image

Pa še nekaj zelo pomembnega, vsaj zame: OD ČETRTKA SE NE DOJIVA VEČ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
3.5.2009 21:42:55   
špelin@
edinaos in Estrella*user posted image za morski izlet.

No, danes smo mi ostali kar lepo doma, itak je imela velika pika priprave na šolo jutri, morala je še konkretno povaditi violino, ker se bliža pomemben nastop, mala pika že komaj čaka, da gre jutri po 2 tednih v vrtec,...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
3.5.2009 21:47:27   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Punce, zanima me, če boste do konca maja ostale na Starši čvekamo ali se boste zdaj prestavile na Čvekamo o naših otrocih? Na ostalih temah se odločajo različno, nekatere mi kar same pobegnejouser posted image , druge so raje še ves rojstnodnevni mesec tu. Meni je vseeno, samo da vem.

do konca meseca user posted image , potem pa se selimo

OKuser posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
3.5.2009 21:59:54   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No, danes smo mi ostali kar lepo doma, itak je imela velika pika priprave na šolo jutri, morala je še konkretno povaditi violino, ker se bliža pomemben nastop, mala pika že komaj čaka, da gre jutri po 2 tednih v vrtec,...

mi pa smo imeli 2 uri sončka in smo šli na tortico..v vrtec pa Nejc verjetno še ne bo šel, ker je še ful prehlajen, sploh ne vem kako bo ,ko bo po 3 tednih šel nazaj..verjetno kar malo hudo.

Meni je pa tako slabo, sem pojedla žličko medu (zarad bolečega grla), in mi je zgleda obstal v želodcu (no prej sem pojedla že celo goro različnih jedi čez dan), zdej sem pa vzela rupurut će bo kaj bolje

in želim vam mirno in sladko nočko brez zbujanja malih hroščkov

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
3.5.2009 22:00:19   
nia5

GAJA (Nina7) VSE NAJ NAJ

ZA  11 MESECEV!!!!!

user posted image

Tudi od naju user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 1713
3.5.2009 22:01:39   
nia5

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
3.5.2009 22:04:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

mi pa smo imeli 2 uri sončka in smo šli na tortico..v vrtec pa Nejc verjetno še ne bo šel, ker je še ful prehlajen, sploh ne vem kako bo ,ko bo po 3 tednih šel nazaj..verjetno kar malo hudo.

Meni je pa tako slabo, sem pojedla žličko medu (zarad bolečega grla), in mi je zgleda obstal v želodcu (no prej sem pojedla že celo goro različnih jedi čez dan), zdej sem pa vzela rupurut će bo kaj bolje

Zate in za Nejčka, za vajino zdravje in počutje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz vsem želim mirno nočko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
3.5.2009 22:08:37   
nia5
Nio pa nekaj muči user posted image , sem jo zdaj eno uro uspavala, pojma nimam kaj ji je. Včeraj je dobila neke pikice po vratu in malo po hrbtu, ampak ne tako kot zadnjič, le rdeče so, upam da ni kako virozo spet staknila user posted image . Pa najhuje mi je, ko ne vem kaj ji je, sem ji dala Calpol in je zaspala, če so slučajno zobki, plus tega danes sploh ni kakala user posted image , ponavadi se vsaj 2x, če ne 3x.
Eh vidim, da ste v penziji, zato lepo in mirno nočko vsem in upam da bo tudi pri nas user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
3.5.2009 22:41:26   
Srčekgirll
Vidm, da ni nobene debate. Jst grem tud v ravno lego, ju3 pa zjutraj v službo.
NOČ,NOČ

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
4.5.2009 7:28:14   
suzy85
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
4.5.2009 7:32:12   
suzy85
ELLA (Taula)
VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
4.5.2009 7:45:57   
tilči
Dobro jutro!

Včeraj smo prišli z mini dopusta in je bilo user posted image .Spali sm kar vredu,Nejc si je prisvojil spalnico,ker rabi svoj mir,čez dan mu jo je pa zaplenil Tilenuser posted image .Mi trije pa smo spali v dnevni.Apartma je bil super zrihtan.Veliko smo se sprehajali,zvečer po večerji sva šla z Nejcem še na obalo sedet in opazovat sončni zahoduser posted image .S Tilnom smo šli samo prvi večer,pa mu je ritem uničilo in je trajalo preden je zaspaluser posted image .
Nejc se je nagugall,spuščal po toboganu,najedel sladoleda in seveda norček zmešan opal v morju in bazenu.Voda v bazenu je imela 18 °C,ampak zanj to ni bila ovira.user posted image
Včeraj ni bilo dopoldne soncain je bilo kar hladno,tak oda smo šli že kmalu domov in nismo padli v gužvo.Smo šli še na pizzo.Najbolj smo se smejali Tilnu,ko so prinesli hrano in se je Tilen čez celo gostilno zadrl:"AMA"!
Kaj smo se vsi smejaliuser posted image
Še malo morskih fotografij:
user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
4.5.2009 7:47:04   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ELLA (Taula)
VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!
user posted image

Pa tudi vsem ostalim,ki so v teh dneh praznovali,želimo vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.5.2009 7:49:01   
tilči

Nio pa nekaj muči user posted image , sem jo zdaj eno uro uspavala, pojma nimam kaj ji je. Včeraj je dobila neke pikice po vratu in malo po hrbtu, ampak ne tako kot zadnjič, le rdeče so, upam da ni kako virozo spet staknila user posted image . Pa najhuje mi je, ko ne vem kaj ji je, sem ji dala Calpol in je zaspala, če so slučajno zobki, plus tega danes sploh ni kakala user posted image , ponavadi se vsaj 2x, če ne 3x.
Eh vidim, da ste v penziji, zato lepo in mirno nočko vsem in upam da bo tudi pri nas user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
4.5.2009 7:50:06   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
4.5.2009 7:54:20   
tilči
Aurora...user posted image user posted image user posted image  za praznovanje in uspešno odstavljanje
Estrella in Edinaos.....user posted image user posted image user posted image  za izlet
Nia...sev gledala,kdo je touser posted image .user posted image user posted image  za nov avatar
Hijenca...upam,da je bila današnja noč boljšauser posted image user posted image
Sesil..uspešen začetek v službi

< Sporočilo je popravil tilči -- 4.5.2009 7:57:02 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
4.5.2009 7:55:59   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

a ja sem pozabila povedat Filip je začel govorit bavo (bravo) in mi je full user posted image user posted image , ker un vo full zavleče in če  Marku podre kocke se dere bavo
Mark pa zraven peniuser posted image user posted image

Pa se je začelo kreganje user posted image

Kako mi je to poznanouser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?