|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
2.5.2009 21:24:58   
Jančika_
Punce, zanima me, če boste do konca maja ostale na Starši čvekamo ali se boste zdaj prestavile na Čvekamo o naših otrocih? Na ostalih temah se odločajo različno, nekatere mi kar same pobegnejouser posted image , druge so raje še ves rojstnodnevni mesec tu. Meni je vseeno, samo da vem.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
2.5.2009 21:29:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

SS, super za piknikuser posted image

Nimam pojma, kaj bi Varji kupili za 1. RDuser posted image Igrač ima ogromno, poganjalcev tudi ene tri, kolesa ima...mah res ne vem...kaj boste oz. ste podarile?
Kakšen predlog?

Pojma nimam user posted image Zaenkrat se ne spomnim, da bi mali kaj posebnega rabil

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
2.5.2009 21:30:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image
Kako smo? Mi smo se pa danes cel dan potepali, smo šli v Mozirski gaj gledat rožice, pol smo se še ustavili v Celju na kavi, nismo mogli tudi mimo McDonaldsa user posted image , no zdaj pa smo končno doma.
Moram vam povedat, da sem včeraj zvečer dala Nio poskusno v njeno posteljico za ponoči spat in je celo noč spala v njej user posted image , enkrat se je zbudila za mleko in sem mislila, da bo silo naredila k meni, ampak je lepo nazaj zaspala do jutra. Tako sem ponosna na mojo miško user posted image , upam, da bo tudi danes tako.

user posted image user posted image
Imaš pa zanimiv nov avatar user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
2.5.2009 21:31:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Punce, zanima me, če boste do konca maja ostale na Starši čvekamo ali se boste zdaj prestavile na Čvekamo o naših otrocih? Na ostalih temah se odločajo različno, nekatere mi kar same pobegnejouser posted image , druge so raje še ves rojstnodnevni mesec tu. Meni je vseeno, samo da vem.

Ne vem, kaj pravijo ostale, ampak nekako bi se spodobilo, da počakamo, da bodo vsi naši majčki malčki in jo potem pobrišemo drugam user posted image
Punce, povejte, kaj bi ustrezalo vam?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
2.5.2009 21:32:20   
barbaw

do konca meseca user posted image , potem pa se selimo

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
2.5.2009 21:32:39   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ne vem, kaj pravijo ostale, ampak nekako bi se spodobilo, da počakamo, da bodo vsi naši majčki malčki in jo potem pobrišemo drugam user posted image
Punce, povejte, kaj bi ustrezalo vam?

Jaz se strinjam s tabo.user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
2.5.2009 21:35:27   
barbaw
Hvala vsem moji malčici Majčici. user posted image  Nimam pojma kaj se dogaja, ne utegnem niti prebrat. Imam tukaj moja starša in se bolj njima posvečam, čisto po malem pa smo se pripravljali na jutri.

Ej nimam pojma kaj se mi je zgodilo, ampak na enkrat nisem več tak kolerik. user posted image  Ziher je bolezen kriva. user posted image  Zdrava še zdaj nisem. Sicer sem malo boljše, le priklanjat se ne smem, ker začnejo moji sinusi jokat. user posted image

Kdaj bom na broju nimam pojma, ker v ponedeljek pripeljejo zidake in vse ostalo potrebno za obnovo naše hiše. user posted image  Moramo pa še mojstra poklicat, ker ne vemo ali pride v pon. ali torek ali sredo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
2.5.2009 21:36:16   
Soncnica Sandra ***
čer user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
2.5.2009 21:37:14   
mafi
opa ste se pojavileuser posted image user posted image user posted image , zgleda da bi mogla že prej pod tušuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
2.5.2009 21:37:30   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

čer user posted image

čeruser posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
2.5.2009 21:38:07   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

opa ste se pojavileuser posted image user posted image user posted image , zgleda da bi mogla že prej pod tušuser posted image user posted image user posted image user posted image

a zato je nehalo smrdet user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez zamere itak ne voham čisto nič. Nimam pojma, če je Maja pokakana, če je ne vidim kakat. user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
2.5.2009 21:38:52   
hijenca
Dober večer

Noč je bila katastrofa, ob 3h se je Videk zbudil, ker je ati gledal TV in potem ne več spat. Ko je ugasnil TV se je drl kot zverinica, spal bi samo ob luči ali prižganem TV. Nova finta njegova. Drugače mi pa Videk danes kuha. Pa zelo mu iz noska teče. Od kod se je to vzelo, nimam pojma. Je pa sedaj zaspal, seveda ob TVuser posted image user posted image . Mu pa rasteta zgornji dvojki in je mogoče od tega.

Sem se pa z mojim malo skregala, celo popoldan sem ga čakala na parceli in ob 17h on reče, da še samo eno uro, ob 19.45 sem šla do njega, ga nabolila, vzela avto, pobasala Vida in sem se odpeljala domov. Sedaj pa lahko celo noč vleče elektriko če hoče. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
2.5.2009 21:39:10   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jana81 - je Nejček kaj boljš?

vročina mu je padla malo, nosek ima pa še vedno zabit , grlo mislim da je boljše ker je tud začel malo jest nazaj...upam da bo kmalu bolje..
so vse vaše pikapoke pomagaleuser posted image user posted image user posted image

A tud nosek ma za basan pa grlo tud?! Ma je pa res bošček.user posted image

ja vse skup, od 20h do zdej se mi je že 8x zbudil..
mi pa poker igramo in skos tja letam

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
2.5.2009 21:40:23   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Hvala vsem moji malčici Majčici. user posted image  Nimam pojma kaj se dogaja, ne utegnem niti prebrat. Imam tukaj moja starša in se bolj njima posvečam, čisto po malem pa smo se pripravljali na jutri.
kako je slavljenkauser posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image za starše
Ej nimam pojma kaj se mi je zgodilo, ampak na enkrat nisem več tak kolerik. user posted image  Ziher je bolezen kriva. user posted image  Zdrava še zdaj nisem. Sicer sem malo boljše, le priklanjat se ne smem, ker začnejo moji sinusi jokat. user posted image
upam, da se čimprej pocajtašuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kdaj bom na broju nimam pojma, ker v ponedeljek pripeljejo zidake in vse ostalo potrebno za obnovo naše hiše. user posted image  Moramo pa še mojstra poklicat, ker ne vemo ali pride v pon. ali torek ali sredo.
tem majstrom pa sam še verjamem ko se prikažejo pred vrati,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za začetek obnove

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
2.5.2009 21:40:51   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober večer

Noč je bila katastrofa, ob 3h se je Videk zbudil, ker je ati gledal TV in potem ne več spat. Ko je ugasnil TV se je drl kot zverinica, spal bi samo ob luči ali prižganem TV. Nova finta njegova. Drugače mi pa Videk danes kuha. Pa zelo mu iz noska teče. Od kod se je to vzelo, nimam pojma. Je pa sedaj zaspal, seveda ob TVuser posted image user posted image . Mu pa rasteta zgornji dvojki in je mogoče od tega.

Sem se pa z mojim malo skregala, celo popoldan sem ga čakala na parceli in ob 17h on reče, da še samo eno uro, ob 19.45 sem šla do njega, ga nabolila, vzela avto, pobasala Vida in sem se odpeljala domov. Sedaj pa lahko celo noč vleče elektriko če hoče. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Vida
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate

za tovojega pa user posted image , ker ne zna na uro gledat
Jaz sem že vajena, da če reče čez eno uro, je to ziher več.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
2.5.2009 21:41:25   
mafi

jana81 - je Nejček kaj boljš?

vročina mu je padla malo, nosek ima pa še vedno zabit , grlo mislim da je boljše ker je tud začel malo jest nazaj...upam da bo kmalu bolje..
so vse vaše pikapoke pomagaleuser posted image user posted image user posted image

A tud nosek ma za basan pa grlo tud?! Ma je pa res bošček.user posted image

ja vse skup, od 20h do zdej se mi je že 8x zbudil..
mi pa poker igramo in skos tja letam

pa kaj je Nejc fasal kako virozo???, nisem nič na tekočemuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
2.5.2009 21:42:16   
mafi

a zato je nehalo smrdet user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez zamere itak ne voham čisto nič. Nimam pojma, če je Maja pokakana, če je ne vidim kakat. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
2.5.2009 21:42:55   
barbaw

kako je slavljenkauser posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image za starše
upam, da se čimprej pocajtašuser posted image user posted image user posted image user posted image
tem majstrom pa sam še verjamem ko se prikažejo pred vrati,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za začetek obnove

slavljenka spi user posted image   Je pa v obdobju, ko bi se non stop nosila. user posted image  Upam, da jo hitro mine.
Temu mojstru jaz zaenkrat zaupam.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
2.5.2009 21:43:19   
mafi

Dober večer

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image deci

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
2.5.2009 21:43:32   
hijenca

Dober večer

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Vida
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate

za tovojega pa user posted image , ker ne zna na uro gledat
Jaz sem že vajena, da če reče čez eno uro, je to ziher več.

Jezna sem zato, ker sem mu ob 17h rekla, da grema domov, ker malega kuha. Pa je reko, da bo čez eno uro fertig in gremo skupaj. Kak sem jezna.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
2.5.2009 21:44:08   
špelin@
mafi, a imaš novo frizuro? user posted image Pa user posted image za hojo.

Moram vam povedati, da smo danes imeli krasen dan. Dopoldne smo se odpravili v Zavetišče za živali v LJ - Gmajnice. Tam smo bili že v četrtek na izletu z DPM + Kinološkim društvom, danes pa smo na željo velike pike šli sprehajat pse.
Sprehajali smo upokojenega nemškega ovčarja Lorda, ki je kljub betežnosti en res zlat pes user posted image Vesel je vsake lepe besede in vsakega dotika, ne moreš verjeti, koliko mu te malenkosti pomenijo. Je pa hec, ker je velika pika ugotovila, da ima velik pes eno veliko oteževalno okoliščino - ko gre kakat, gre konkretno user posted image Pri naši psički pač poberemo tistih nekaj majhnih klobasic, ta velikan pa je 2x "počepnil" in nakidal vsakič za pol vrečke user posted image user posted image Pa saj je prav, da se otrok nauči iz prakse user posted image

Bom pa kar direktno skritizirala gostilno Jurman v LJ, ker je bila hrana zanič user posted image Za moje pojme predrago in čisto brez okusa user posted image user posted image Jedli smo ploščo Jurman - ne vem, ali je vedno tako ali smo imeli samo mi tokrat tako "srečo", ampak meso je bilo res zanič!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
2.5.2009 21:47:13   
mafi

Moram vam povedati, da smo danes imeli krasen dan. Dopoldne smo se odpravili v Zavetišče za živali v LJ - Gmajnice. Tam smo bili že v četrtek na izletu z DPM + Kinološkim društvom, danes pa smo na željo velike pike šli sprehajat pse.
Sprehajali smo upokojenega nemškega ovčarja Lorda, ki je kljub betežnosti en res zlat pes user posted image Vesel je vsake lepe besede in vsakega dotika, ne moreš verjeti, koliko mu te malenkosti pomenijo. Je pa hec, ker je velika pika ugotovila, da ima velik pes eno veliko oteževalno okoliščino - ko gre kakat, gre konkretno user posted image Pri naši psički pač poberemo tistih nekaj majhnih klobasic, ta velikan pa je 2x "počepnil" in nakidal vsakič za pol vrečke user posted image user posted image Pa saj je prav, da se otrok nauči iz prakse user posted image

Bom pa kar direktno skritizirala gostilno Jurman v LJ, ker je bila hrana zanič user posted image Za moje pojme predrago in čisto brez okusa user posted image user posted image Jedli smo ploščo Jurman - ne vem, ali je vedno tako ali smo imeli samo mi tokrat tako "srečo", ampak meso je bilo res zanič!

mah se zdej zdej počutim full lažjouser posted image user posted image user posted image , k ni več une  grive, sam mam pa zdej full bogi čopekuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro izkoriščen dan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
2.5.2009 21:48:02   
hijenca

Veliki kuža, veliki kakecuser posted image user posted image user posted image .

Z gostilno Jurman pa nimam izkušenjuser posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
2.5.2009 21:50:50   
barbaw

Veliki kuža, veliki kakecuser posted image user posted image user posted image .

Z gostilno Jurman pa nimam izkušenjuser posted image .

jaz drugega kot pico in njokov nisem jedla user posted image , pa dunajci vem da so ok

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
2.5.2009 21:50:52   
barbaw

Dober večer!

Vidim, da danes vse praznujete 1.maj in imate prosto, brez RR. user posted image Tudi jaz sem čisto brez energije, smo bili zopet cel dan na parceli, zunaj. Je pa danes padla pri nas že prva toča in mislim, da bo letos zelo hudo, ker ne vem kdaj je 1. maja že toča padla. user posted image user posted image Moram si po hitrem postopku nabavit zaščitno pregrinjalo za avto proti toči, da ne bom imela čisto avto stolčen.
Kaaaaaaaaj?! user posted image

Videk je zaspal, upam, da bo danes mirno spal, ker danes ponoči smo imeli tako dereje ob 1h in pojma nimam zakaj je tako jokal. Mislim, da je nekaj sanjal, pa zgornji dvojki sta mu ven prišli in ga matrata. S tem imamo sedaj 7 zobkov.
Itak da bo danes pridno pančkal user posted image
Ker je pravo zatišje tu, grem pod tuš in ajo ajo.

Lahko noč.

Je toča včeraj baje padala v Pesnici, malo izven MB. Letos se moramo pripravit. Ni šla tako debela kot lani, ampak kot eni lešniki, je padala danes enih 5 minut.

Pa grmelo je full, vlivalo kot iz škafa, vmes je pa sonce sijalo. Noro vreme.

Pri nas pa je ful malo dežja padlo. Praktično nič. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?