Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:24:58
|
|
|
|
Jančika_
|
Punce, zanima me, če boste do konca maja ostale na Starši čvekamo ali se boste zdaj prestavile na Čvekamo o naših otrocih? Na ostalih temah se odločajo različno, nekatere mi kar same pobegnejo , druge so raje še ves rojstnodnevni mesec tu. Meni je vseeno, samo da vem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:29:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso SS, super za piknik Nimam pojma, kaj bi Varji kupili za 1. RD Igrač ima ogromno, poganjalcev tudi ene tri, kolesa ima...mah res ne vem...kaj boste oz. ste podarile? Kakšen predlog? Pojma nimam Zaenkrat se ne spomnim, da bi mali kaj posebnega rabil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:30:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Kako smo? Mi smo se pa danes cel dan potepali, smo šli v Mozirski gaj gledat rožice, pol smo se še ustavili v Celju na kavi, nismo mogli tudi mimo McDonaldsa , no zdaj pa smo končno doma. Moram vam povedat, da sem včeraj zvečer dala Nio poskusno v njeno posteljico za ponoči spat in je celo noč spala v njej , enkrat se je zbudila za mleko in sem mislila, da bo silo naredila k meni, ampak je lepo nazaj zaspala do jutra. Tako sem ponosna na mojo miško , upam, da bo tudi danes tako. Imaš pa zanimiv nov avatar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:31:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Punce, zanima me, če boste do konca maja ostale na Starši čvekamo ali se boste zdaj prestavile na Čvekamo o naših otrocih? Na ostalih temah se odločajo različno, nekatere mi kar same pobegnejo , druge so raje še ves rojstnodnevni mesec tu. Meni je vseeno, samo da vem. Ne vem, kaj pravijo ostale, ampak nekako bi se spodobilo, da počakamo, da bodo vsi naši majčki malčki in jo potem pobrišemo drugam Punce, povejte, kaj bi ustrezalo vam?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:32:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Punce, zanima me, če boste do konca maja ostale na Starši čvekamo ali se boste zdaj prestavile na Čvekamo o naših otrocih? Na ostalih temah se odločajo različno, nekatere mi kar same pobegnejo , druge so raje še ves rojstnodnevni mesec tu. Meni je vseeno, samo da vem. do konca meseca , potem pa se selimo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:32:39
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Punce, zanima me, če boste do konca maja ostale na Starši čvekamo ali se boste zdaj prestavile na Čvekamo o naših otrocih? Na ostalih temah se odločajo različno, nekatere mi kar same pobegnejo , druge so raje še ves rojstnodnevni mesec tu. Meni je vseeno, samo da vem. Ne vem, kaj pravijo ostale, ampak nekako bi se spodobilo, da počakamo, da bodo vsi naši majčki malčki in jo potem pobrišemo drugam Punce, povejte, kaj bi ustrezalo vam? Jaz se strinjam s tabo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:35:27
|
|
|
|
barbaw
|
Hvala vsem moji malčici Majčici. Nimam pojma kaj se dogaja, ne utegnem niti prebrat. Imam tukaj moja starša in se bolj njima posvečam, čisto po malem pa smo se pripravljali na jutri. Ej nimam pojma kaj se mi je zgodilo, ampak na enkrat nisem več tak kolerik. Ziher je bolezen kriva. Zdrava še zdaj nisem. Sicer sem malo boljše, le priklanjat se ne smem, ker začnejo moji sinusi jokat. Kdaj bom na broju nimam pojma, ker v ponedeljek pripeljejo zidake in vse ostalo potrebno za obnovo naše hiše. Moramo pa še mojstra poklicat, ker ne vemo ali pride v pon. ali torek ali sredo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:36:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
čer
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:37:14
|
|
|
|
mafi
|
opa ste se pojavile , zgleda da bi mogla že prej pod tuš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:37:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer čer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:38:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi opa ste se pojavile , zgleda da bi mogla že prej pod tuš a zato je nehalo smrdet Brez zamere itak ne voham čisto nič. Nimam pojma, če je Maja pokakana, če je ne vidim kakat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:38:52
|
|
|
|
hijenca
|
Dober večer Noč je bila katastrofa, ob 3h se je Videk zbudil, ker je ati gledal TV in potem ne več spat. Ko je ugasnil TV se je drl kot zverinica, spal bi samo ob luči ali prižganem TV. Nova finta njegova. Drugače mi pa Videk danes kuha. Pa zelo mu iz noska teče. Od kod se je to vzelo, nimam pojma. Je pa sedaj zaspal, seveda ob TV . Mu pa rasteta zgornji dvojki in je mogoče od tega. Sem se pa z mojim malo skregala, celo popoldan sem ga čakala na parceli in ob 17h on reče, da še samo eno uro, ob 19.45 sem šla do njega, ga nabolila, vzela avto, pobasala Vida in sem se odpeljala domov. Sedaj pa lahko celo noč vleče elektriko če hoče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:39:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll jana81 - je Nejček kaj boljš? vročina mu je padla malo, nosek ima pa še vedno zabit , grlo mislim da je boljše ker je tud začel malo jest nazaj...upam da bo kmalu bolje.. so vse vaše pikapoke pomagale A tud nosek ma za basan pa grlo tud?! Ma je pa res bošček. ja vse skup, od 20h do zdej se mi je že 8x zbudil.. mi pa poker igramo in skos tja letam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:40:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hvala vsem moji malčici Majčici. Nimam pojma kaj se dogaja, ne utegnem niti prebrat. Imam tukaj moja starša in se bolj njima posvečam, čisto po malem pa smo se pripravljali na jutri. kako je slavljenka , za starše Ej nimam pojma kaj se mi je zgodilo, ampak na enkrat nisem več tak kolerik. Ziher je bolezen kriva. Zdrava še zdaj nisem. Sicer sem malo boljše, le priklanjat se ne smem, ker začnejo moji sinusi jokat. upam, da se čimprej pocajtaš Kdaj bom na broju nimam pojma, ker v ponedeljek pripeljejo zidake in vse ostalo potrebno za obnovo naše hiše. Moramo pa še mojstra poklicat, ker ne vemo ali pride v pon. ali torek ali sredo. tem majstrom pa sam še verjamem ko se prikažejo pred vrati, za začetek obnove
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:40:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober večer Noč je bila katastrofa, ob 3h se je Videk zbudil, ker je ati gledal TV in potem ne več spat. Ko je ugasnil TV se je drl kot zverinica, spal bi samo ob luči ali prižganem TV. Nova finta njegova. Drugače mi pa Videk danes kuha. Pa zelo mu iz noska teče. Od kod se je to vzelo, nimam pojma. Je pa sedaj zaspal, seveda ob TV . Mu pa rasteta zgornji dvojki in je mogoče od tega. Sem se pa z mojim malo skregala, celo popoldan sem ga čakala na parceli in ob 17h on reče, da še samo eno uro, ob 19.45 sem šla do njega, ga nabolila, vzela avto, pobasala Vida in sem se odpeljala domov. Sedaj pa lahko celo noč vleče elektriko če hoče. za Vida zate za tovojega pa , ker ne zna na uro gledat Jaz sem že vajena, da če reče čez eno uro, je to ziher več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:41:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll jana81 - je Nejček kaj boljš? vročina mu je padla malo, nosek ima pa še vedno zabit , grlo mislim da je boljše ker je tud začel malo jest nazaj...upam da bo kmalu bolje.. so vse vaše pikapoke pomagale A tud nosek ma za basan pa grlo tud?! Ma je pa res bošček. ja vse skup, od 20h do zdej se mi je že 8x zbudil.. mi pa poker igramo in skos tja letam pa kaj je Nejc fasal kako virozo???, nisem nič na tekočem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:42:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi opa ste se pojavile , zgleda da bi mogla že prej pod tuš a zato je nehalo smrdet Brez zamere itak ne voham čisto nič. Nimam pojma, če je Maja pokakana, če je ne vidim kakat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:42:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hvala vsem moji malčici Majčici. Nimam pojma kaj se dogaja, ne utegnem niti prebrat. Imam tukaj moja starša in se bolj njima posvečam, čisto po malem pa smo se pripravljali na jutri. kako je slavljenka , za starše Ej nimam pojma kaj se mi je zgodilo, ampak na enkrat nisem več tak kolerik. Ziher je bolezen kriva. Zdrava še zdaj nisem. Sicer sem malo boljše, le priklanjat se ne smem, ker začnejo moji sinusi jokat. upam, da se čimprej pocajtaš Kdaj bom na broju nimam pojma, ker v ponedeljek pripeljejo zidake in vse ostalo potrebno za obnovo naše hiše. Moramo pa še mojstra poklicat, ker ne vemo ali pride v pon. ali torek ali sredo. tem majstrom pa sam še verjamem ko se prikažejo pred vrati, za začetek obnove slavljenka spi Je pa v obdobju, ko bi se non stop nosila. Upam, da jo hitro mine. Temu mojstru jaz zaenkrat zaupam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:43:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober večer Noč je bila katastrofa, ob 3h se je Videk zbudil, ker je ati gledal TV in potem ne več spat. Ko je ugasnil TV se je drl kot zverinica, spal bi samo ob luči ali prižganem TV. Nova finta njegova. Drugače mi pa Videk danes kuha. Pa zelo mu iz noska teče. Od kod se je to vzelo, nimam pojma. Je pa sedaj zaspal, seveda ob TV . Mu pa rasteta zgornji dvojki in je mogoče od tega. Sem se pa z mojim malo skregala, celo popoldan sem ga čakala na parceli in ob 17h on reče, da še samo eno uro, ob 19.45 sem šla do njega, ga nabolila, vzela avto, pobasala Vida in sem se odpeljala domov. Sedaj pa lahko celo noč vleče elektriko če hoče. deci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:43:32
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober večer Noč je bila katastrofa, ob 3h se je Videk zbudil, ker je ati gledal TV in potem ne več spat. Ko je ugasnil TV se je drl kot zverinica, spal bi samo ob luči ali prižganem TV. Nova finta njegova. Drugače mi pa Videk danes kuha. Pa zelo mu iz noska teče. Od kod se je to vzelo, nimam pojma. Je pa sedaj zaspal, seveda ob TV . Mu pa rasteta zgornji dvojki in je mogoče od tega. Sem se pa z mojim malo skregala, celo popoldan sem ga čakala na parceli in ob 17h on reče, da še samo eno uro, ob 19.45 sem šla do njega, ga nabolila, vzela avto, pobasala Vida in sem se odpeljala domov. Sedaj pa lahko celo noč vleče elektriko če hoče. za Vida zate za tovojega pa , ker ne zna na uro gledat Jaz sem že vajena, da če reče čez eno uro, je to ziher več. Jezna sem zato, ker sem mu ob 17h rekla, da grema domov, ker malega kuha. Pa je reko, da bo čez eno uro fertig in gremo skupaj. Kak sem jezna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:44:08
|
|
|
|
špelin@
|
mafi, a imaš novo frizuro? Pa za hojo. Moram vam povedati, da smo danes imeli krasen dan. Dopoldne smo se odpravili v Zavetišče za živali v LJ - Gmajnice. Tam smo bili že v četrtek na izletu z DPM + Kinološkim društvom, danes pa smo na željo velike pike šli sprehajat pse. Sprehajali smo upokojenega nemškega ovčarja Lorda, ki je kljub betežnosti en res zlat pes Vesel je vsake lepe besede in vsakega dotika, ne moreš verjeti, koliko mu te malenkosti pomenijo. Je pa hec, ker je velika pika ugotovila, da ima velik pes eno veliko oteževalno okoliščino - ko gre kakat, gre konkretno Pri naši psički pač poberemo tistih nekaj majhnih klobasic, ta velikan pa je 2x "počepnil" in nakidal vsakič za pol vrečke Pa saj je prav, da se otrok nauči iz prakse Bom pa kar direktno skritizirala gostilno Jurman v LJ, ker je bila hrana zanič Za moje pojme predrago in čisto brez okusa Jedli smo ploščo Jurman - ne vem, ali je vedno tako ali smo imeli samo mi tokrat tako "srečo", ampak meso je bilo res zanič!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:47:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, a imaš novo frizuro? Pa za hojo. Moram vam povedati, da smo danes imeli krasen dan. Dopoldne smo se odpravili v Zavetišče za živali v LJ - Gmajnice. Tam smo bili že v četrtek na izletu z DPM + Kinološkim društvom, danes pa smo na željo velike pike šli sprehajat pse. Sprehajali smo upokojenega nemškega ovčarja Lorda, ki je kljub betežnosti en res zlat pes Vesel je vsake lepe besede in vsakega dotika, ne moreš verjeti, koliko mu te malenkosti pomenijo. Je pa hec, ker je velika pika ugotovila, da ima velik pes eno veliko oteževalno okoliščino - ko gre kakat, gre konkretno Pri naši psički pač poberemo tistih nekaj majhnih klobasic, ta velikan pa je 2x "počepnil" in nakidal vsakič za pol vrečke Pa saj je prav, da se otrok nauči iz prakse Bom pa kar direktno skritizirala gostilno Jurman v LJ, ker je bila hrana zanič Za moje pojme predrago in čisto brez okusa Jedli smo ploščo Jurman - ne vem, ali je vedno tako ali smo imeli samo mi tokrat tako "srečo", ampak meso je bilo res zanič! mah se zdej zdej počutim full lažjo , k ni več une grive, sam mam pa zdej full bogi čopek . za dobro izkoriščen dan.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:48:02
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, a imaš novo frizuro? Pa za hojo. Moram vam povedati, da smo danes imeli krasen dan. Dopoldne smo se odpravili v Zavetišče za živali v LJ - Gmajnice. Tam smo bili že v četrtek na izletu z DPM + Kinološkim društvom, danes pa smo na željo velike pike šli sprehajat pse. Sprehajali smo upokojenega nemškega ovčarja Lorda, ki je kljub betežnosti en res zlat pes Vesel je vsake lepe besede in vsakega dotika, ne moreš verjeti, koliko mu te malenkosti pomenijo. Je pa hec, ker je velika pika ugotovila, da ima velik pes eno veliko oteževalno okoliščino - ko gre kakat, gre konkretno Pri naši psički pač poberemo tistih nekaj majhnih klobasic, ta velikan pa je 2x "počepnil" in nakidal vsakič za pol vrečke Pa saj je prav, da se otrok nauči iz prakse Bom pa kar direktno skritizirala gostilno Jurman v LJ, ker je bila hrana zanič Za moje pojme predrago in čisto brez okusa Jedli smo ploščo Jurman - ne vem, ali je vedno tako ali smo imeli samo mi tokrat tako "srečo", ampak meso je bilo res zanič! Veliki kuža, veliki kakec . Z gostilno Jurman pa nimam izkušenj .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:50:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, a imaš novo frizuro? Pa za hojo. Moram vam povedati, da smo danes imeli krasen dan. Dopoldne smo se odpravili v Zavetišče za živali v LJ - Gmajnice. Tam smo bili že v četrtek na izletu z DPM + Kinološkim društvom, danes pa smo na željo velike pike šli sprehajat pse. Sprehajali smo upokojenega nemškega ovčarja Lorda, ki je kljub betežnosti en res zlat pes Vesel je vsake lepe besede in vsakega dotika, ne moreš verjeti, koliko mu te malenkosti pomenijo. Je pa hec, ker je velika pika ugotovila, da ima velik pes eno veliko oteževalno okoliščino - ko gre kakat, gre konkretno Pri naši psički pač poberemo tistih nekaj majhnih klobasic, ta velikan pa je 2x "počepnil" in nakidal vsakič za pol vrečke Pa saj je prav, da se otrok nauči iz prakse Bom pa kar direktno skritizirala gostilno Jurman v LJ, ker je bila hrana zanič Za moje pojme predrago in čisto brez okusa Jedli smo ploščo Jurman - ne vem, ali je vedno tako ali smo imeli samo mi tokrat tako "srečo", ampak meso je bilo res zanič! Veliki kuža, veliki kakec . Z gostilno Jurman pa nimam izkušenj . jaz drugega kot pico in njokov nisem jedla , pa dunajci vem da so ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 2.5.2009 21:50:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober večer! Vidim, da danes vse praznujete 1.maj in imate prosto, brez RR. Tudi jaz sem čisto brez energije, smo bili zopet cel dan na parceli, zunaj. Je pa danes padla pri nas že prva toča in mislim, da bo letos zelo hudo, ker ne vem kdaj je 1. maja že toča padla. Moram si po hitrem postopku nabavit zaščitno pregrinjalo za avto proti toči, da ne bom imela čisto avto stolčen. Kaaaaaaaaj?! Videk je zaspal, upam, da bo danes mirno spal, ker danes ponoči smo imeli tako dereje ob 1h in pojma nimam zakaj je tako jokal. Mislim, da je nekaj sanjal, pa zgornji dvojki sta mu ven prišli in ga matrata. S tem imamo sedaj 7 zobkov. Itak da bo danes pridno pančkal Ker je pravo zatišje tu, grem pod tuš in ajo ajo. Lahko noč. Je toča včeraj baje padala v Pesnici, malo izven MB. Letos se moramo pripravit. Ni šla tako debela kot lani, ampak kot eni lešniki, je padala danes enih 5 minut. Pa grmelo je full, vlivalo kot iz škafa, vmes je pa sonce sijalo. Noro vreme. Pri nas pa je ful malo dežja padlo. Praktično nič.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?