špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, a imaš novo frizuro? Pa za hojo. Moram vam povedati, da smo danes imeli krasen dan. Dopoldne smo se odpravili v Zavetišče za živali v LJ - Gmajnice. Tam smo bili že v četrtek na izletu z DPM + Kinološkim društvom, danes pa smo na željo velike pike šli sprehajat pse. Sprehajali smo upokojenega nemškega ovčarja Lorda, ki je kljub betežnosti en res zlat pes Vesel je vsake lepe besede in vsakega dotika, ne moreš verjeti, koliko mu te malenkosti pomenijo. Je pa hec, ker je velika pika ugotovila, da ima velik pes eno veliko oteževalno okoliščino - ko gre kakat, gre konkretno Pri naši psički pač poberemo tistih nekaj majhnih klobasic, ta velikan pa je 2x "počepnil" in nakidal vsakič za pol vrečke Pa saj je prav, da se otrok nauči iz prakse Bom pa kar direktno skritizirala gostilno Jurman v LJ, ker je bila hrana zanič Za moje pojme predrago in čisto brez okusa Jedli smo ploščo Jurman - ne vem, ali je vedno tako ali smo imeli samo mi tokrat tako "srečo", ampak meso je bilo res zanič! Veliki kuža, veliki kakec . Z gostilno Jurman pa nimam izkušenj . jaz drugega kot pico in njokov nisem jedla , pa dunajci vem da so ok Pa ravno dunajc je za en hmmmmmmmm, kakec Ga imam še pol v hladilniku, lahko pride katera poskusit, če mi ne verjamete. kaj mu pa fali "Zategel" in brez okusa. Falijo mu pa predvsem kakšne začimbe, ker ima okus, kot bi jedel gumiran karton Mislim, da ga bo jutri dobila naša Prej smo večerjali in je raje jedel samo sir, od zrezka je odrezal en košček in finito... Puranji naravni je bil še kar, puranji (ne vem, kako se pravilno reče paniranemu samo v moki in jajcih) za silo, svinjski dunajski pa ne zameri, ampak si fajn opisala za dunajski. zakaj se pa že tam niste zbunil??? V tisti gneči, šundru, norenju natakarjev sem in tja, ob posranem Gregcu in zanikrni previjalnici (v Ž skretu, kjer sta dve brlivki in je kotiček s previjalno mizo ločen s steno, ki zakrije vso svetlobo in bolj tipaš kot vidiš - druge luči preverjeno ni!) sem si želela samo čimprej spakirati stran... Edini plus tam so otroška igrala oz. različne igralnice. K.u.rc jih gleda! Na kavo me je potem peljal "nekam, kjer je drago" - če se še spomnite vica na to temo drugič se zapelte do paparottia, kjer je hrana 1A pa še igrišče je pod video nadzorom Ma saj ravno to pizzerijo sem imela nekako v mislih, ampak se nam je mudilo s kosilom, ker je bil Gregi že ful lačen... In je bil Jurman prva ideja. Aja, juha in solata sta bili pa res dobri škoda da nisi tja zavila bi mi mal reportiralače moj zabušava al dela Ti lumpa
|