|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
3.5.2009 9:45:24   
Srčekgirll

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
3.5.2009 10:57:11   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

špelin@ zdej sem ugotovila (v prispevku) da voltaren sploh ni tak fajn, ker preveč zbije vročino, in da se ga daje samo če s paracetamolom ali calpolom vročina ne pade niti za 1 stopinjouser posted image

nam niti z voltarenom ni padla za pol stopinje user posted image  Zbil ji je nekje 0,3 največ 0,4 stopinje user posted image  

Nejcu je zbilo za 4 stopinje in tudi zjutraj je narasla na samo 37,5..čez dan pa je ni bilo več, ali pa je AB začel prijemat

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
3.5.2009 10:58:52   
nia5
Dobro jutro user posted image
Srčekgirl, vidim da imaš nov avatar user posted image , luškano
Naše spanje danes je bilo super, vendar sem jo mogla ob treh vzet k sebi, ker ni hotela nazaj zaspat v postlci, ampak mi je prav pasalo, ker mi manjka ponoči, sem se navadila tiščat in jo čutit ob sebi user posted image user posted image
Vreme je pri nas tako tako, mogoče bo možen kak sprehodek, če ne bo deževalo.
Da vidim, kaj ste lepega napisale.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
3.5.2009 11:00:35   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Punce, zanima me, če boste do konca maja ostale na Starši čvekamo ali se boste zdaj prestavile na Čvekamo o naših otrocih? Na ostalih temah se odločajo različno, nekatere mi kar same pobegnejouser posted image , druge so raje še ves rojstnodnevni mesec tu. Meni je vseeno, samo da vem.

Ne vem, kaj pravijo ostale, ampak nekako bi se spodobilo, da počakamo, da bodo vsi naši majčki malčki in jo potem pobrišemo drugam user posted image
Punce, povejte, kaj bi ustrezalo vam?

Jaz se strinjam s tabo.user posted image user posted image

Tudi jaz user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
3.5.2009 11:01:38   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image
Kako smo? Mi smo se pa danes cel dan potepali, smo šli v Mozirski gaj gledat rožice, pol smo se še ustavili v Celju na kavi, nismo mogli tudi mimo McDonaldsa user posted image , no zdaj pa smo končno doma.
Moram vam povedat, da sem včeraj zvečer dala Nio poskusno v njeno posteljico za ponoči spat in je celo noč spala v njej user posted image , enkrat se je zbudila za mleko in sem mislila, da bo silo naredila k meni, ampak je lepo nazaj zaspala do jutra. Tako sem ponosna na mojo miško user posted image , upam, da bo tudi danes tako.

user posted image user posted image
Imaš pa zanimiv nov avatar user posted image

Ja, v Shrek-u mi je bil najboljši user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
3.5.2009 11:03:54   
nia5

Dober večer

Noč je bila katastrofa, ob 3h se je Videk zbudil, ker je ati gledal TV in potem ne več spat. Ko je ugasnil TV se je drl kot zverinica, spal bi samo ob luči ali prižganem TV. Nova finta njegova. Drugače mi pa Videk danes kuha. Pa zelo mu iz noska teče. Od kod se je to vzelo, nimam pojma. Je pa sedaj zaspal, seveda ob TVuser posted image user posted image . Mu pa rasteta zgornji dvojki in je mogoče od tega.

Sem se pa z mojim malo skregala, celo popoldan sem ga čakala na parceli in ob 17h on reče, da še samo eno uro, ob 19.45 sem šla do njega, ga nabolila, vzela avto, pobasala Vida in sem se odpeljala domov. Sedaj pa lahko celo noč vleče elektriko če hoče. user posted image user posted image user posted image

Zanimivo to s tv-jem, moja bi ga buljila, če bi bil prižgan user posted image
Pa dobro da si ga nabolila user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
3.5.2009 11:05:03   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

vpihov mu nisem štela, upam da se mu odpre nosek, ker tole je prav mučno zanj..
drugače pa 50 na minuto ? al kako se šteje?

Šteješ vdihe na minuto (lahko le 30 sekund in pomnožiš z 2). V spanju bi moralo bit nižje. No, mene so kar prestrašili s to saturacijo (kisik v krvi) na infekcijski.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
3.5.2009 11:05:09   
Srčekgirll

Dobro jutro user posted image
Srčekgirl, vidim da imaš nov avatar user posted image , luškano
Naše spanje danes je bilo super, vendar sem jo mogla ob treh vzet k sebi, ker ni hotela nazaj zaspat v postlci, ampak mi je prav pasalo, ker mi manjka ponoči, sem se navadila tiščat in jo čutit ob sebi user posted image user posted image
Vreme je pri nas tako tako, mogoče bo možen kak sprehodek, če ne bo deževalo.
Da vidim, kaj ste lepega napisale.

Am ja sm ga mogla mal spremenit. Mam tolk teh avatarjev pa se ne morem nikakor odločit, pol sm pa kr Vidka dala. Ti maš tud novga vidm. Ja sej ta osel je biu ful faca, še posebej k ga igra E.M., zadel so ga v nulouser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
3.5.2009 11:05:57   
nia5

mafi, a imaš novo frizuro? user posted image Pa user posted image za hojo.

Moram vam povedati, da smo danes imeli krasen dan. Dopoldne smo se odpravili v Zavetišče za živali v LJ - Gmajnice. Tam smo bili že v četrtek na izletu z DPM + Kinološkim društvom, danes pa smo na željo velike pike šli sprehajat pse.
Sprehajali smo upokojenega nemškega ovčarja Lorda, ki je kljub betežnosti en res zlat pes user posted image Vesel je vsake lepe besede in vsakega dotika, ne moreš verjeti, koliko mu te malenkosti pomenijo. Je pa hec, ker je velika pika ugotovila, da ima velik pes eno veliko oteževalno okoliščino - ko gre kakat, gre konkretno user posted image Pri naši psički pač poberemo tistih nekaj majhnih klobasic, ta velikan pa je 2x "počepnil" in nakidal vsakič za pol vrečke user posted image user posted image Pa saj je prav, da se otrok nauči iz prakse user posted image

Bom pa kar direktno skritizirala gostilno Jurman v LJ, ker je bila hrana zanič user posted image Za moje pojme predrago in čisto brez okusa user posted image user posted image Jedli smo ploščo Jurman - ne vem, ali je vedno tako ali smo imeli samo mi tokrat tako "srečo", ampak meso je bilo res zanič!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
3.5.2009 11:07:29   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

a ja sem pozabila povedat Filip je začel govorit bavo (bravo) in mi je full user posted image user posted image , ker un vo full zavleče in če  Marku podre kocke se dere bavo
Mark pa zraven peniuser posted image user posted image

Pa se je začelo kreganje user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
3.5.2009 11:09:25   
nia5

Moram vam povedati, da smo danes imeli krasen dan. Dopoldne smo se odpravili v Zavetišče za živali v LJ - Gmajnice. Tam smo bili že v četrtek na izletu z DPM + Kinološkim društvom, danes pa smo na željo velike pike šli sprehajat pse.
Sprehajali smo upokojenega nemškega ovčarja Lorda, ki je kljub betežnosti en res zlat pes user posted image Vesel je vsake lepe besede in vsakega dotika, ne moreš verjeti, koliko mu te malenkosti pomenijo. Je pa hec, ker je velika pika ugotovila, da ima velik pes eno veliko oteževalno okoliščino - ko gre kakat, gre konkretno user posted image Pri naši psički pač poberemo tistih nekaj majhnih klobasic, ta velikan pa je 2x "počepnil" in nakidal vsakič za pol vrečke user posted image user posted image Pa saj je prav, da se otrok nauči iz prakse user posted image

Bom pa kar direktno skritizirala gostilno Jurman v LJ, ker je bila hrana zanič user posted image Za moje pojme predrago in čisto brez okusa user posted image user posted image Jedli smo ploščo Jurman - ne vem, ali je vedno tako ali smo imeli samo mi tokrat tako "srečo", ampak meso je bilo res zanič!

Veliki kuža, veliki kakecuser posted image user posted image user posted image .

Z gostilno Jurman pa nimam izkušenjuser posted image .

jaz drugega kot pico in njokov nisem jedla user posted image , pa dunajci vem da so ok

Pa ravno dunajc je za en hmmmmmmmm, kakec user posted image
Ga imam še pol v hladilniku, lahko pride katera poskusit, če mi ne verjamete.

kaj mu pa fali user posted image user posted image user posted image

"Zategel" in brez okusa. Falijo mu pa predvsem kakšne začimbe, ker ima okus, kot bi jedel gumiran karton user posted image Mislim, da ga bo jutri dobila naša user posted image
Prej smo večerjali in je user posted image raje jedel samo sir, od zrezka je odrezal en košček in finito... Puranji naravni je bil še kar, puranji (ne vem, kako se pravilno reče paniranemu samo v moki in jajcih) za silo, svinjski dunajski pa user posted image

Pariški

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
3.5.2009 11:10:30   
nia5

Kasso za prvi roj. dan pa nimam pojma. user posted image  Mi smo dali Maji gugalnico- sedež, od tet pa dobita pravo gugalnico kamor bomo lahko montirali sedež. user posted image
Drugače pa so meni ful všeč in tudi Maji lesene didaktične igrače.

user posted image

user posted image

user posted image

Pa kake take zadeve. Maja se s tako kot je prva ful igra.

Tretjo že imamo, prvo pa še ziher dobi user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
3.5.2009 11:12:56   
nia5

Kasso za prvi roj. dan pa nimam pojma.  Mi smo dali Maji gugalnico- sedež, od tet pa dobita pravo gugalnico kamor bomo lahko montirali sedež.
Drugače pa so meni ful všeč in tudi Maji lesene didaktične igrače.

user posted image

user posted image

user posted image

Pa kake take zadeve.

Vau, s temle bi se pa tudi jaz igrala

prid k nam v knjižnico je kar nekaj takih zadevščin??

A res? To je pa super user posted image

resuser posted image , če ne drugega morš sprobat če bo Gregiju všeč in če bo evola darila za RDuser posted image

Ej, glavno, daje meni všeč user posted image user posted image user posted image Gregi se itak raje igra z "neigračami" - beri: smeti (prazne plastenke, škatle od čaja, kartoni od mleka,...), kuhalnice, posoda, stojalo za perilo (se skriva med perilom, to je zakon),...

Kot bi brala Nio user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
3.5.2009 11:15:57   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1689
3.5.2009 11:18:08   
nia5
V nedeljo se spodobi nedeljsko čvekanje user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
3.5.2009 12:43:08   
sesil
sam na hitro se mal javim. zadnje dni zabušavam, živčna sem ker moram v to user posted image službo. že vidim to hinavščino in podtikanja na delovnem mestu...
drugače smo veliko zunaj, včasih nas kaka kaplja dežja ujame, ma ni hudegauser posted image

punce in user posted image , imejte se fanj, jaz bom od zdej naprej bolj malo na rr - na žalost, ma tako je. ko bom pa ponovno noseča (septembrauser posted image ), pa bom spet tle gor strašlauser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
3.5.2009 13:11:10   
Anonimen
DAN še od meneuser posted image

tudi meni nekam zmanka časa za RRuser posted image

Zdaj imam pikico časa, ker miška pančka, ko se zbudi pa gremo k Žankotu na obiskuser posted image

Včeraj smo bili z Estrello in njeno družino malo na morju, bilo je superca, in tudi Alči je naredila že par korakcevuser posted image user posted image , družina V. thanks za družbouser posted image

Kaj je tu novega?

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
3.5.2009 13:13:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

sam na hitro se mal javim. zadnje dni zabušavam, živčna sem ker moram v to user posted image službo. že vidim to hinavščino in podtikanja na delovnem mestu...
drugače smo veliko zunaj, včasih nas kaka kaplja dežja ujame, ma ni hudegauser posted image

punce in user posted image , imejte se fanj, jaz bom od zdej naprej bolj malo na rr - na žalost, ma tako je. ko bom pa ponovno noseča (septembrauser posted image ), pa bom spet tle gor strašlauser posted image

te čisto razumem kak se počutišuser posted image user posted image , tudi meni ni lahko, rešuje me edino to, da naravnost obožujem to delo, sodelavci pa user posted image , porkaduš da ti pa tudi dobro jutro ne rečejo je pa res mimouser posted image

Sesil kdaj začneš? ju3?

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1693
3.5.2009 13:14:46   
Anonimen

Veliki kuža, veliki kakecuser posted image user posted image user posted image .

Z gostilno Jurman pa nimam izkušenjuser posted image .

jaz drugega kot pico in njokov nisem jedla user posted image , pa dunajci vem da so ok

Pa ravno dunajc je za en hmmmmmmmm, kakec user posted image
Ga imam še pol v hladilniku, lahko pride katera poskusit, če mi ne verjamete.

kaj mu pa fali user posted image user posted image user posted image

"Zategel" in brez okusa. Falijo mu pa predvsem kakšne začimbe, ker ima okus, kot bi jedel gumiran karton user posted image Mislim, da ga bo jutri dobila naša user posted image
Prej smo večerjali in je user posted image raje jedel samo sir, od zrezka je odrezal en košček in finito... Puranji naravni je bil še kar, puranji (ne vem, kako se pravilno reče paniranemu samo v moki in jajcih) za silo, svinjski dunajski pa user posted image

Pariški

Meni osebno je gostilna Jurman tudi user posted image user posted image , zaposleni pa tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1694
3.5.2009 13:16:24   
Anonimen

tudi od nas vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1695
3.5.2009 13:17:15   
Anonimen

V nedeljo se spodobi nedeljsko čvekanje user posted image

misliš nedeljsko nečvekanjeuser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1696
3.5.2009 13:58:22   
Estrella*
GAJA (Nina7) VSE NAJ NAJ

ZA  11 MESECEV!!!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
3.5.2009 14:05:16   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

GAJA (Nina7) VSE NAJ NAJ

ZA  11 MESECEV!!!!!

user posted image

tudi od naju z Nejčkom !!

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
3.5.2009 16:11:35   
hijenca
Dober dan!

Noč je bila katastrofa, nismo skoraj nič spali, ob 3h sem ga vzela k sebi in je potem malo spal. Ko je prišel ati ob 6h domov, smo potem kar vsi trije spali skupaj. No Videk se je odločil, da se boljše spi, če zleze mami na hrbet in z mojim spanjem ni bilo nič. Vročine neke visoke nima, zmeraj okrog 37,5, ampak z nosa pa mu teče.

Ati je danes izjemoma šel že v LJ, tako, da sma sama.

Grem sedaj posodo od kosila pomit, ker smo danes jedli komaj ob 15h.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
3.5.2009 19:26:36   
aurora28

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi danes praznovali v hotelu Paka, smo šli na kosilo in je bilo ok, je pa bil Gal zaspan in malce jokast, je pa zato bil veliko boljše volje v četrtek, ko je z nama praznoval in upihnil prvo svečko.

user posted image

user posted image

user posted image

Pa še nekaj zelo pomembnega, vsaj zame: OD ČETRTKA SE NE DOJIVA VEČ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 3.5.2009 19:28:11 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?