|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
30.4.2009 12:13:40   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

suzy user posted image user posted image user posted image user posted image

jana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Nejkota in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate

Če še katera rabi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj si kar postreže.

Mene zdravje me še vedno  je.....be. Sinuse imam totalno zabasane in me boli pod desnim očesom. user posted image  Upam, da bom kaj bolje do nedelje. Malo je bolje, ampak še daleč od dobro. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
30.4.2009 12:19:31   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Kaj imam eno glupo kolegico,ne morem drugače rečiuser posted image .Saj sem enkrat pisala o njej,da sva se najdle po dolgem času preko interneta,ko je nekaj kupovala pri meni.
Vglavnem ima punčko staro 10 mesecev in komplicira pri hrani,pri oblačenju,no sedaj mi je ravnokar pisala,da pri njih ne bodo šli na morje,ker sama preveč komplicira,da hoče vse najboljše za tamalo,da raja na zemlji pa niuser posted image .da hoče iti v hotel,ker ona ne bo kuhala,da pa nikjer ni dovolj dobre in kvalitetne hrane za tamalouser posted image Mislim,halo,a sedaj bo pa zaradi tega otroku odrekla morje?Potem takem se verjetno tudi zunaj v peskovniku ne bo smela igrati,a kako?
To se pravi,po njenem mišljenju vsi ostali otrokom škodujemo,kot da nočemo najboljše!Jaz za svoja otroka hočem,da maksimalno uživata.Itak se kmalu začnejo obveznosti
Pa še druge stvari so:po tleh ima blazine,nevem,kako se točno napiše,da se tamala ne bo udarila.Kako jo bo pa zunaj zaščitila?
Danes me je toliko sprovocirala,da ji sploh ne bom več pisala,ker je tako pametna,kot da je celo pamet sveta pojedla.

Sem se morala malo skašljati,sedaj grem pa Tilna dati spatuser posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
30.4.2009 12:22:46   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Naša noč je bila trdno prespana, ker je Gregi spal pri moji mami user posted image Se je sama ponudila, ker gremo s puncama danes na izlet - da se lahko zdajle v miru pripravimo. No, punci še spita, jaz pa kofetkam. Naspana sem tako, da bi lahko gore premikala user posted image

Kar se praznovanja tiče, se nam pa ne gre za darila, ampak za veliko veselja, zabave, čveka,... user posted image

user posted image user posted image user posted image  za spanje
Glede daril mene skrbi le zato, ker mi je moj rekel, kaj bo ko bosta velika in ta je pa to dobil, ...... jaz pa .............
Meni je drugače čisto vseeno, ne maram pa, da nekdo dela razliko med mojima otrokoma. Ne morem si pomagat. Če je en dobil za 5 eur darilo pa naj še drugi. Ne rabijo mi nosit razna "bogastva" in ..... ker zame ni to poanta. Samo rada bi, da bi oba dobila tu nekje.

Se strinjam.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
30.4.2009 13:07:16   
jana81
barbaw tudi zate en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš boljša do nedelje...zgleda nas je vse povozilo tole vreme

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
30.4.2009 13:17:19   
Anitka
Bejbe, žal mi sedaj dva dni ni uspelo kaj ekstra čvekat, se pa na brzino oglasim preden odrinemo proti Dalmaciji.user posted image

Želim vam lepe praznike, ostanite/postanite zdrave ve, vaši hroščeki in vsi vaši. Prav tako vam želim le še prespane noči.

Če bo prilika se oglasim od tam, če ne pa se beremo v ponedeljek oz. torek

Pa pa

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
30.4.2009 13:25:11   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Bejbe, žal mi sedaj dva dni ni uspelo kaj ekstra čvekat, se pa na brzino oglasim preden odrinemo proti Dalmaciji.user posted image

Želim vam lepe praznike, ostanite/postanite zdrave ve, vaši hroščeki in vsi vaši. Prav tako vam želim le še prespane noči.

Pa pa

lepo se imejte in uživajte še za vse nas

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
30.4.2009 13:39:54   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Pa pa

uživajte!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
30.4.2009 13:51:39   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
spet je blo ful jamranja, jokanja, premetovanja... sma ble malo čez 5 že pokonci, zdej pa že spi 1. rundo, pol pa k P na kontrolo. evo, dokaz kako spi!
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image , tudi Nia ima take poze user posted image
Kaj ima ponoči pod pižamo žabice oblečene?

ja, zaenkrat ji jih še dajem spodaj, ker se mi vedno razbrca, pa še kr hladno mamo po navadi v sobi, ker mamo večinoma odprto okno. če pa jo dam v spalno vrečo spat, ji oblečem pa samo bodija in žabice

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
30.4.2009 13:52:00   
suzy85

Kaj imam eno glupo kolegico,ne morem drugače rečiuser posted image .Saj sem enkrat pisala o njej,da sva se najdle po dolgem času preko interneta,ko je nekaj kupovala pri meni.
Vglavnem ima punčko staro 10 mesecev in komplicira pri hrani,pri oblačenju,no sedaj mi je ravnokar pisala,da pri njih ne bodo šli na morje,ker sama preveč komplicira,da hoče vse najboljše za tamalo,da raja na zemlji pa niuser posted image .da hoče iti v hotel,ker ona ne bo kuhala,da pa nikjer ni dovolj dobre in kvalitetne hrane za tamalouser posted image Mislim,halo,a sedaj bo pa zaradi tega otroku odrekla morje?Potem takem se verjetno tudi zunaj v peskovniku ne bo smela igrati,a kako?
To se pravi,po njenem mišljenju vsi ostali otrokom škodujemo,kot da nočemo najboljše!Jaz za svoja otroka hočem,da maksimalno uživata.Itak se kmalu začnejo obveznosti
Pa še druge stvari so:po tleh ima blazine,nevem,kako se točno napiše,da se tamala ne bo udarila.Kako jo bo pa zunaj zaščitila?
Danes me je toliko sprovocirala,da ji sploh ne bom več pisala,ker je tako pametna,kot da je celo pamet sveta pojedla.

Sem se morala malo skašljati,sedaj grem pa Tilna dati spatuser posted image

tale je pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
30.4.2009 13:54:29   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
boga Evica... kako je cartkana ko spi.
Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5

midve sma doble Voltaren 12,5 mg. ko sem ji 1. dala, je držala samo kakšne 4 ure, 2. je pa bilo že bolje.
so bolj močne od sirupa, ker bi naj bilo 8 ur razmaka med eno in drugo. so pa zgleda Voltaren močnejše, ker ji nisem smela dati cele, ampak malo več kot pol

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
30.4.2009 13:54:53   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

barbaw tudi zate en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš boljša do nedelje...zgleda nas je vse povozilo tole vreme

podpišem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
30.4.2009 13:56:45   
suzy85
mi2 sma nazaj od P. grlo je že boljše user posted image , za afte še morma mazat. zdle ji dam AB, pol gre pa spat, jst pa jest!

samo danes sma še sami!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
30.4.2009 13:57:26   
tilči

mi2 sma nazaj od P. grlo je že boljše user posted image , za afte še morma mazat. zdle ji dam AB, pol gre pa spat, jst pa jest!

samo danes sma še sami!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
30.4.2009 14:00:39   
tilči
Mi pa še kar atija čakamouser posted image .Nejc je že zrihtan,seveda od razburjenja ni mogel spati.Tilen se pa igra z magnetki na hladilnikuuser posted image .Počasi se bo lakota oglasila,potem ga preoblečem,nato pa upam,da že počasi odrinemo.
Zaenkrat na cesti še ni gužve,ko sem gledala kamere na avtocestah.Tudi del na cestah ni.Zgleda da je zadnjič zaleglo,ko so se vozniki pritožili,da je Dars naredil zapore,delavcev pa nikjer in so jih rajši umakniliuser posted image

< Sporočilo je popravil tilči -- 30.4.2009 14:01:30 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
30.4.2009 14:15:29   
suzy85

Mi pa še kar atija čakamouser posted image .Nejc je že zrihtan,seveda od razburjenja ni mogel spati.Tilen se pa igra z magnetki na hladilnikuuser posted image .Počasi se bo lakota oglasila,potem ga preoblečem,nato pa upam,da že počasi odrinemo.
Zaenkrat na cesti še ni gužve,ko sem gledala kamere na avtocestah.Tudi del na cestah ni.Zgleda da je zadnjič zaleglo,ko so se vozniki pritožili,da je Dars naredil zapore,delavcev pa nikjer in so jih rajši umakniliuser posted image

na tak način smo se mi lani z morja od Postojne do Unca vozli skor 1, 5 ure!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
30.4.2009 14:30:34   
tilči
user posted image  pride čez pol ure domovuser posted image

Lepo se imejte čez praznike!!!user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
30.4.2009 14:35:44   
suzy85

user posted image  pride čez pol ure domovuser posted image

Lepo se imejte čez praznike!!!user posted image

enako!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
30.4.2009 17:07:18   
špelin@
Hitro poročilo: izlet je bil super user posted image kljub dežju, moja mami je imela bedno noč user posted image user posted image , še malo in pride domov user posted image ---> podaljšan vikend user posted image user posted image user posted image

Anitka in tilči, uživajte na morju user posted image user posted image

hijenca, kako je šlo?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
30.4.2009 17:52:25   
Anonimen
Uf kako zatišje je tukiuser posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image  za izlet, pa res super da si se naspala, user posted image user posted image za tvojo mami.

Tilči uživajte

Suzy no fajn da se mali stanje izboljšujeuser posted image

Barbaw zate pa velik user posted image user posted image  da se pozdraviš hitro

Anitka tud vi uživajte

Hijenca kako je blo?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
30.4.2009 17:57:34   
Srčekgirll
Hej, hej!

Da se vam še jst javim.
Spanje, počutje:user posted image user posted image
Vreme:
zdej je pauser posted image .
Vid je po noč skoz neki jokal, ne vem kaj mu je blo, pa tud čez dan je skoz neki siten, pa kr joka za brez vezeuser posted image . Je dns spal 3x po 30 min. Prejle sm mojga vn z Vidkom poterala, da se gresta mal pre luftat. Sm ga dala v njegov kolo pa ga moj vozi po ulci gor pa dol, dokler je še dan in vreme ok. Jst sm pa hitro izkoristla čas za RR. Tko, zdej pa šibam še kej nardit do konca.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
30.4.2009 17:57:38   
Srčekgirll

GAL (aurora28)
VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!

user posted image

Se podpiševa tud midva z Vidkom tej čestitki.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
30.4.2009 17:57:40   
Srčekgirll

DAVUD (narava)
VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV!

user posted image

Tud od naju z Vidkom.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
30.4.2009 17:57:43   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Še neki vam morem povedat: DOBILI SMO 8.ZOBEK user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za zobek

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
30.4.2009 17:58:32   
jana81
ja nina7 dons je res beda tle gor..jst kr naprej hodim gor in gledam če je katera gor, no tist čas ko mali spi... zdej sem mu dala svečko ker mu je vročina narasla na 39..bošček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
30.4.2009 18:04:21   
špelin@

DAVUD (narava)
VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV!

user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?