Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 12:13:40
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw suzy jana za Nejkota in zate Če še katera rabi naj si kar postreže. Mene zdravje me še vedno je.....be. Sinuse imam totalno zabasane in me boli pod desnim očesom. Upam, da bom kaj bolje do nedelje. Malo je bolje, ampak še daleč od dobro.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 12:19:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kaj imam eno glupo kolegico,ne morem drugače reči .Saj sem enkrat pisala o njej,da sva se najdle po dolgem času preko interneta,ko je nekaj kupovala pri meni. Vglavnem ima punčko staro 10 mesecev in komplicira pri hrani,pri oblačenju,no sedaj mi je ravnokar pisala,da pri njih ne bodo šli na morje,ker sama preveč komplicira,da hoče vse najboljše za tamalo,da raja na zemlji pa ni .da hoče iti v hotel,ker ona ne bo kuhala,da pa nikjer ni dovolj dobre in kvalitetne hrane za tamalo Mislim,halo,a sedaj bo pa zaradi tega otroku odrekla morje?Potem takem se verjetno tudi zunaj v peskovniku ne bo smela igrati,a kako? To se pravi,po njenem mišljenju vsi ostali otrokom škodujemo,kot da nočemo najboljše!Jaz za svoja otroka hočem,da maksimalno uživata.Itak se kmalu začnejo obveznosti Pa še druge stvari so:po tleh ima blazine,nevem,kako se točno napiše,da se tamala ne bo udarila.Kako jo bo pa zunaj zaščitila? Danes me je toliko sprovocirala,da ji sploh ne bom več pisala,ker je tako pametna,kot da je celo pamet sveta pojedla. Sem se morala malo skašljati,sedaj grem pa Tilna dati spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 12:22:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naša noč je bila trdno prespana, ker je Gregi spal pri moji mami Se je sama ponudila, ker gremo s puncama danes na izlet - da se lahko zdajle v miru pripravimo. No, punci še spita, jaz pa kofetkam. Naspana sem tako, da bi lahko gore premikala Kar se praznovanja tiče, se nam pa ne gre za darila, ampak za veliko veselja, zabave, čveka,... za spanje Glede daril mene skrbi le zato, ker mi je moj rekel, kaj bo ko bosta velika in ta je pa to dobil, ...... jaz pa ............. Meni je drugače čisto vseeno, ne maram pa, da nekdo dela razliko med mojima otrokoma. Ne morem si pomagat. Če je en dobil za 5 eur darilo pa naj še drugi. Ne rabijo mi nosit razna "bogastva" in ..... ker zame ni to poanta. Samo rada bi, da bi oba dobila tu nekje. Se strinjam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 13:07:16
|
|
|
|
jana81
|
barbaw tudi zate en kup , da boš boljša do nedelje...zgleda nas je vse povozilo tole vreme
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 13:17:19
|
|
|
|
Anitka
|
Bejbe, žal mi sedaj dva dni ni uspelo kaj ekstra čvekat, se pa na brzino oglasim preden odrinemo proti Dalmaciji. Želim vam lepe praznike, ostanite/postanite zdrave ve, vaši hroščeki in vsi vaši. Prav tako vam želim le še prespane noči. Če bo prilika se oglasim od tam, če ne pa se beremo v ponedeljek oz. torek Pa pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 13:25:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Bejbe, žal mi sedaj dva dni ni uspelo kaj ekstra čvekat, se pa na brzino oglasim preden odrinemo proti Dalmaciji. Želim vam lepe praznike, ostanite/postanite zdrave ve, vaši hroščeki in vsi vaši. Prav tako vam želim le še prespane noči. Če bo prilika se oglasim od tam, če ne pa se beremo v ponedeljek oz. torek Pa pa lepo se imejte in uživajte še za vse nas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 13:39:54
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Bejbe, žal mi sedaj dva dni ni uspelo kaj ekstra čvekat, se pa na brzino oglasim preden odrinemo proti Dalmaciji. Želim vam lepe praznike, ostanite/postanite zdrave ve, vaši hroščeki in vsi vaši. Prav tako vam želim le še prespane noči. Če bo prilika se oglasim od tam, če ne pa se beremo v ponedeljek oz. torek Pa pa uživajte!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 13:51:39
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 spet je blo ful jamranja, jokanja, premetovanja... sma ble malo čez 5 že pokonci, zdej pa že spi 1. rundo, pol pa k P na kontrolo. evo, dokaz kako spi! , tudi Nia ima take poze Kaj ima ponoči pod pižamo žabice oblečene? ja, zaenkrat ji jih še dajem spodaj, ker se mi vedno razbrca, pa še kr hladno mamo po navadi v sobi, ker mamo večinoma odprto okno. če pa jo dam v spalno vrečo spat, ji oblečem pa samo bodija in žabice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 13:52:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kaj imam eno glupo kolegico,ne morem drugače reči .Saj sem enkrat pisala o njej,da sva se najdle po dolgem času preko interneta,ko je nekaj kupovala pri meni. Vglavnem ima punčko staro 10 mesecev in komplicira pri hrani,pri oblačenju,no sedaj mi je ravnokar pisala,da pri njih ne bodo šli na morje,ker sama preveč komplicira,da hoče vse najboljše za tamalo,da raja na zemlji pa ni .da hoče iti v hotel,ker ona ne bo kuhala,da pa nikjer ni dovolj dobre in kvalitetne hrane za tamalo Mislim,halo,a sedaj bo pa zaradi tega otroku odrekla morje?Potem takem se verjetno tudi zunaj v peskovniku ne bo smela igrati,a kako? To se pravi,po njenem mišljenju vsi ostali otrokom škodujemo,kot da nočemo najboljše!Jaz za svoja otroka hočem,da maksimalno uživata.Itak se kmalu začnejo obveznosti Pa še druge stvari so:po tleh ima blazine,nevem,kako se točno napiše,da se tamala ne bo udarila.Kako jo bo pa zunaj zaščitila? Danes me je toliko sprovocirala,da ji sploh ne bom več pisala,ker je tako pametna,kot da je celo pamet sveta pojedla. Sem se morala malo skašljati,sedaj grem pa Tilna dati spat tale je pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 13:54:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 boga Evica... kako je cartkana ko spi. Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5 midve sma doble Voltaren 12,5 mg. ko sem ji 1. dala, je držala samo kakšne 4 ure, 2. je pa bilo že bolje. so bolj močne od sirupa, ker bi naj bilo 8 ur razmaka med eno in drugo. so pa zgleda Voltaren močnejše, ker ji nisem smela dati cele, ampak malo več kot pol
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 13:54:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw tudi zate en kup , da boš boljša do nedelje...zgleda nas je vse povozilo tole vreme podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 13:56:45
|
|
|
|
suzy85
|
mi2 sma nazaj od P. grlo je že boljše , za afte še morma mazat. zdle ji dam AB, pol gre pa spat, jst pa jest! samo danes sma še sami!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 13:57:26
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi2 sma nazaj od P. grlo je že boljše , za afte še morma mazat. zdle ji dam AB, pol gre pa spat, jst pa jest! samo danes sma še sami!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 14:00:39
|
|
|
|
tilči
|
Mi pa še kar atija čakamo .Nejc je že zrihtan,seveda od razburjenja ni mogel spati.Tilen se pa igra z magnetki na hladilniku .Počasi se bo lakota oglasila,potem ga preoblečem,nato pa upam,da že počasi odrinemo. Zaenkrat na cesti še ni gužve,ko sem gledala kamere na avtocestah.Tudi del na cestah ni.Zgleda da je zadnjič zaleglo,ko so se vozniki pritožili,da je Dars naredil zapore,delavcev pa nikjer in so jih rajši umaknili
< Sporočilo je popravil tilči -- 30.4.2009 14:01:30 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 14:15:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi pa še kar atija čakamo .Nejc je že zrihtan,seveda od razburjenja ni mogel spati.Tilen se pa igra z magnetki na hladilniku .Počasi se bo lakota oglasila,potem ga preoblečem,nato pa upam,da že počasi odrinemo. Zaenkrat na cesti še ni gužve,ko sem gledala kamere na avtocestah.Tudi del na cestah ni.Zgleda da je zadnjič zaleglo,ko so se vozniki pritožili,da je Dars naredil zapore,delavcev pa nikjer in so jih rajši umaknili na tak način smo se mi lani z morja od Postojne do Unca vozli skor 1, 5 ure!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 14:30:34
|
|
|
|
tilči
|
pride čez pol ure domov Lepo se imejte čez praznike!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 14:35:44
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči pride čez pol ure domov Lepo se imejte čez praznike!!! enako!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 17:07:18
|
|
|
|
špelin@
|
Hitro poročilo: izlet je bil super kljub dežju, moja mami je imela bedno noč , še malo in pride domov ---> podaljšan vikend Anitka in tilči, uživajte na morju hijenca, kako je šlo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 17:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf kako zatišje je tuki Špelin@ za izlet, pa res super da si se naspala, za tvojo mami. Tilči uživajte Suzy no fajn da se mali stanje izboljšuje Barbaw zate pa velik da se pozdraviš hitro Anitka tud vi uživajte Hijenca kako je blo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 17:57:34
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hej, hej! Da se vam še jst javim. Spanje, počutje: Vreme:zdej je pa . Vid je po noč skoz neki jokal, ne vem kaj mu je blo, pa tud čez dan je skoz neki siten, pa kr joka za brez veze . Je dns spal 3x po 30 min. Prejle sm mojga vn z Vidkom poterala, da se gresta mal pre luftat. Sm ga dala v njegov kolo pa ga moj vozi po ulci gor pa dol, dokler je še dan in vreme ok. Jst sm pa hitro izkoristla čas za RR. Tko, zdej pa šibam še kej nardit do konca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 17:57:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 GAL (aurora28) VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE! Se podpiševa tud midva z Vidkom tej čestitki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 17:57:40
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 DAVUD (narava) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV! Tud od naju z Vidkom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 17:57:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Še neki vam morem povedat: DOBILI SMO 8.ZOBEK za zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 17:58:32
|
|
|
|
jana81
|
ja nina7 dons je res beda tle gor..jst kr naprej hodim gor in gledam če je katera gor, no tist čas ko mali spi... zdej sem mu dala svečko ker mu je vročina narasla na 39..bošček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 18:04:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 DAVUD (narava) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?