|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
30.4.2009 8:35:31   
aurora28
Mojemu dragemu sinku:

DANES JE TVOJ ROJSTNI DAN,
DANES JE TVOJ ROJSTNI DAN,
VSI VESELO ZDAJ ZAPOJMO,
KER DANES JE TVOJ 1. ROJSTNI DAN!!!

Rada te imava mamica in ata.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi Davudu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes bomo v ožjem krogu praznovali in bom kakšno sliko prilepi kasneje gor, drugače pa gremo vsi v nedeljo v hotel na kosilo in torto.

Pa dobro jutro user posted image .

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 30.4.2009 8:36:12 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
30.4.2009 10:01:54   
nia5
Dobro jutro user posted image
Spali smo vredu ali raje rečem spali sma vredu, ker je ati šel v dnevno, ker si je Nia prilastila moj pojšter in celo mojo stran, pol pa je zmanjkalo prostora user posted image
Vreme pa je user posted image , mrzlo za znoret.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
30.4.2009 10:09:50   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

evo, naša miška že spi! je spala danes od 8ih do 10.30 in od 14ih do 14.45. mami pa zraven user posted image
nina7 jst sm se tudi ful veselila nuhalne! user posted image

hijenca upam, da dobiš oboje - službo in varstvo! user posted image user posted image user posted image

špelin@ naj bo nocojšnja noč boljša!

sem ravno ene slike gledla, ko sem bla 8 mesecev noseča. kaki trebuh!!! še dobr, da me ni razneslo! user posted image
user posted image

grem malo tv pogledat, pa tla pobrisat, če se mi bo dalo.

vsem želim predvsem mirno noč in veliko spanja!

user posted image

Prav super je tale trebušček. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
30.4.2009 10:13:52   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Še neki vam morem povedat: DOBILI SMO 8.ZOBEK user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za zobek

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
30.4.2009 10:20:53   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naša noč je bila trdno prespana, ker je Gregi spal pri moji mami user posted image Se je sama ponudila, ker gremo s puncama danes na izlet - da se lahko zdajle v miru pripravimo. No, punci še spita, jaz pa kofetkam. Naspana sem tako, da bi lahko gore premikala user posted image

nina7, bomo stiskali pestke za NS user posted image user posted image

tally, a že delate na novem user posted image ? user posted image Zavedam se, da je težko takole brez organiziranega varstva vse izpeljat in sta oba utrujena.

*Tiana*, kako kaj naša direktor'ca? user posted image

hijenca, pestke za danes user posted image user posted image user posted image

Soncnica Sandra ***, user posted image za 8. zobek.

suzy85, kako lepa nosečka si bila user posted image Boš morala ponovit vajo user posted image

barbaw, glede daril za otroke je žal tako... Sploh če gledam taščo in tasta: za vsakega nadaljnjega vnuka manj pozornosti in tudi manj skrbi ob darilu. Vrednost je itak največja za svakova otroka, še vedno, ampak mene prav boli user posted image
Kar se praznovanja tiče, se nam pa ne gre za darila, ampak za veliko veselja, zabave, čveka,... user posted image

jana81, kako je danes Nejc?

Grem zdaj delat sendviče in zbudit punci, lep dan želim vsem user posted image

user posted image user posted image user posted image za naspano noč, pol pa je tvoja mami danes cunja.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
30.4.2009 10:22:17   
nia5

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
30.4.2009 10:30:01   
nia5

rabim eno dozo kave, ker je bila noč user posted image . tudi za vse vas, ki jo potrebujete:user posted image

spet je blo ful jamranja, jokanja, premetovanja... sma ble malo čez 5 že pokonci, zdej pa že spi 1. rundo, pol pa k P na kontrolo. evo, dokaz kako spi!
user posted image
user posted image

špelin@ user posted image user posted image user posted image za spanje! tvoja mama je res super! uživajte danes!

hijenca user posted image user posted image user posted image , da danes uspe!

SS user posted image user posted image user posted image za zobek!

jana je nejcu že padla vročina?

user posted image user posted image user posted image , tudi Nia ima take poze user posted image
Kaj ima ponoči pod pižamo žabice oblečene?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
30.4.2009 10:31:29   
nia5

GAL (aurora28)
VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!

user posted image

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
30.4.2009 10:32:07   
nia5

DAVUD (narava)
VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV!

user posted image

Še tukaj od naju user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
30.4.2009 10:33:13   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Spali smo kar okuser posted image .

Sedajle pijem težko pričakovano kavo,še za vse vas en piskeruser posted image user posted image user posted image

Spakirano imamo vglavnem že vse,sedajle še perem en stroj,en se že suši,da me ne bo čakalo,ko pridemo domov.
Upam,da bo danes user posted image  hitro fertig s službo,da čimprej letimo,pa da ne bo kakšne gužve na cesti,ko so se spet spravili ravno sedaj razkopavat avtocestouser posted image

Enjoy user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
30.4.2009 10:34:47   
nia5
Ste pa čvekaste danes user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
30.4.2009 10:41:18   
tilči
Kaj imam eno glupo kolegico,ne morem drugače rečiuser posted image .Saj sem enkrat pisala o njej,da sva se najdle po dolgem času preko interneta,ko je nekaj kupovala pri meni.
Vglavnem ima punčko staro 10 mesecev in komplicira pri hrani,pri oblačenju,no sedaj mi je ravnokar pisala,da pri njih ne bodo šli na morje,ker sama preveč komplicira,da hoče vse najboljše za tamalo,da raja na zemlji pa niuser posted image .da hoče iti v hotel,ker ona ne bo kuhala,da pa nikjer ni dovolj dobre in kvalitetne hrane za tamalouser posted image Mislim,halo,a sedaj bo pa zaradi tega otroku odrekla morje?Potem takem se verjetno tudi zunaj v peskovniku ne bo smela igrati,a kako?
To se pravi,po njenem mišljenju vsi ostali otrokom škodujemo,kot da nočemo najboljše!Jaz za svoja otroka hočem,da maksimalno uživata.Itak se kmalu začnejo obveznosti
Pa še druge stvari so:po tleh ima blazine,nevem,kako se točno napiše,da se tamala ne bo udarila.Kako jo bo pa zunaj zaščitila?
Danes me je toliko sprovocirala,da ji sploh ne bom več pisala,ker je tako pametna,kot da je celo pamet sveta pojedla.

Sem se morala malo skašljati,sedaj grem pa Tilna dati spatuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
30.4.2009 10:54:45   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Nejček skopan, nahranjen, spat pa noče.. zdej mi hodi z metlico okrog po dnevni..user posted image
ati je pod nujno moral k svoji mami..user posted image ..jst sem pa lačna pa se mi ne da za jest delat.

upam, da ni kaj resnega s tvojo taščo?

živci so jo izdali in ni mogla naprej peljat z avtom, pa je šel moj po njo

dokler nejc nosi samo metlico bo vredu, počakej, da najde metlico za WC
školjko user posted image

ja tud to smo že našli

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1388
30.4.2009 10:54:48   
jana81

Naša noč je bila trdno prespana, ker je Gregi spal pri moji mami user posted image Se je sama ponudila, ker gremo s puncama danes na izlet - da se lahko zdajle v miru pripravimo. No, punci še spita, jaz pa kofetkam. Naspana sem tako, da bi lahko gore premikala user posted image

SUPER !!!! user posted image user posted image  ZA TVOJO MAMI

nina7, bomo stiskali pestke za NS user posted image user posted image

tally, a že delate na novem user posted image ? user posted image Zavedam se, da je težko takole brez organiziranega varstva vse izpeljat in sta oba utrujena.

*Tiana*, kako kaj naša direktor'ca? user posted image

hijenca, pestke za danes user posted image user posted image user posted image

Soncnica Sandra ***, user posted image za 8. zobek.

suzy85, kako lepa nosečka si bila user posted image Boš morala ponovit vajo user posted image

barbaw, glede daril za otroke je žal tako... Sploh če gledam taščo in tasta: za vsakega nadaljnjega vnuka manj pozornosti in tudi manj skrbi ob darilu. Vrednost je itak največja za svakova otroka, še vedno, ampak mene prav boli user posted image
Kar se praznovanja tiče, se nam pa ne gre za darila, ampak za veliko veselja, zabave, čveka,... user posted image

jana81, kako je danes Nejc?

spal je spet slabo, ob 1.30 je bil buden kakor da je dan, no po eni uri je zaspal nazaj, spet pa ima čisto zabasan nosek.. Trenutno ni siten in upam da tako ostane, vročina pa ne pade..

Grem zdaj delat sendviče in zbudit punci, lep dan želim vsem user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
30.4.2009 10:54:57   
jana81

spet je blo ful jamranja, jokanja, premetovanja... sma ble malo čez 5 že pokonci, zdej pa že spi 1. rundo, pol pa k P na kontrolo. evo, dokaz kako spi!
user posted image
user posted image

špelin@ user posted image user posted image user posted image za spanje! tvoja mama je res super! uživajte danes!

boga Evica... kako je cartkana ko spi.
Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
30.4.2009 11:10:50   
tilči

user posted image
user posted image

Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5

katere svečke pa imaš?
Jaz sem imela za Tilna paracetamol 50 mg,pa mi je rekla,na dežurni,da za tako kilažo moraš dati 2 oz. 1 100 mg,da prime.nam so svečke vedno bolj pomagale,kot sirup

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
30.4.2009 11:30:16   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image
user posted image

katere svečke pa imaš?
Jaz sem imela za Tilna paracetamol 50 mg,pa mi je rekla,na dežurni,da za tako kilažo moraš dati 2 oz. 1 100 mg,da prime.nam so svečke vedno bolj pomagale,kot sirup

paracetamol 120 mg

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
30.4.2009 11:33:37   
tilči

paracetamol 120 mg

Probaj mu dati eno,ko calpol popusti.Drugače mu pa vročino zbijaj s kisovimi obkladki,s surovim kromprirjem,s sokom rdeče pese,kopeljo

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
30.4.2009 11:54:01   
tilči
user posted image user posted image user posted image Kakšno zatišje je danes,ko imam jaz 1krat čas.Naša dva spita,no,Tilen se bo počasi zbudil,pa da poje,potem pa do konca znosiva v avto.Nejc je šel pa ravn spat.Itak bo bolj skakal po postelji,ker komaj čaka da gremouser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
30.4.2009 12:07:04   
barbaw

Tko, sem na hitro preletela današnji "delovni dan" na RR user posted image , zdej pa grem počasi proti postelji

Lahko in mirno noč želim vsem skupaj

Gregi in Maja, vidva pa pridno pančkajta, da mamici zjutraj ne bosta kot zombija hodili naokrog.
Seveda tole velja tudi zate, Mančita moja

Ni te ubogala. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1395
30.4.2009 12:07:06   
barbaw

Še neki vam morem povedat: DOBILI SMO 8.ZOBEK user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1396
30.4.2009 12:07:12   
barbaw

user posted image user posted image user posted image  za spanje
Glede daril mene skrbi le zato, ker mi je moj rekel, kaj bo ko bosta velika in ta je pa to dobil, ...... jaz pa .............
Meni je drugače čisto vseeno, ne maram pa, da nekdo dela razliko med mojima otrokoma. Ne morem si pomagat. Če je en dobil za 5 eur darilo pa naj še drugi. Ne rabijo mi nosit razna "bogastva" in ..... ker zame ni to poanta. Samo rada bi, da bi oba dobila tu nekje.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
30.4.2009 12:07:42   
barbaw

GAL (aurora28)
VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
30.4.2009 12:09:28   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tko, sem na hitro preletela današnji "delovni dan" na RR user posted image , zdej pa grem počasi proti postelji

Lahko in mirno noč želim vsem skupaj

Gregi in Maja, vidva pa pridno pančkajta, da mamici zjutraj ne bosta kot zombija hodili naokrog.
Seveda tole velja tudi zate, Mančita moja

Ni te ubogala. user posted image

kaj je pa matralo Majo?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
30.4.2009 12:11:05   
barbaw
suzy user posted image user posted image user posted image user posted image

jana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Nejkota in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate

Če še katera rabi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj si kar postreže.

Mene zdravje me še vedno  je.....be. Sinuse imam totalno zabasane in me boli pod desnim očesom. user posted image  Upam, da bom kaj bolje do nedelje. Malo je bolje, ampak še daleč od dobro. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?