Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 22:14:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Še 14 dni pa mam nuhalno, jejjjj komi čakam jz sem se je tudi ful veselila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 22:15:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan, kako smo v tem butastem vremenu? smo sadili rožice, in kako ste vi?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 22:16:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Spet nas je doletela obupna noč praktično brez spanja Grem si skuhat še eno kavo, ker mi motor laufa samo po enem cilindru ojoj Špelin@, berem, da ste imeli spet "pestro" noč bom močno držala pesti, da boste nocoj čim bolje spali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 22:18:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tko, sem na hitro preletela današnji "delovni dan" na RR , zdej pa grem počasi proti postelji Lahko in mirno noč želim vsem skupaj Gregi in Maja, vidva pa pridno pančkajta, da mamici zjutraj ne bosta kot zombija hodili naokrog. Seveda tole velja tudi zate, Mančita moja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 22:24:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Še neki vam morem povedat: DOBILI SMO 8.ZOBEK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 22:26:19
|
|
|
|
Anitka
|
čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 22:28:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Še neki vam morem povedat: DOBILI SMO 8.ZOBEK
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 6:38:06
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Naša noč je bila trdno prespana, ker je Gregi spal pri moji mami Se je sama ponudila, ker gremo s puncama danes na izlet - da se lahko zdajle v miru pripravimo. No, punci še spita, jaz pa kofetkam. Naspana sem tako, da bi lahko gore premikala nina7, bomo stiskali pestke za NS tally, a že delate na novem ? Zavedam se, da je težko takole brez organiziranega varstva vse izpeljat in sta oba utrujena. *Tiana*, kako kaj naša direktor'ca? hijenca, pestke za danes Soncnica Sandra ***, za 8. zobek. suzy85, kako lepa nosečka si bila Boš morala ponovit vajo barbaw, glede daril za otroke je žal tako... Sploh če gledam taščo in tasta: za vsakega nadaljnjega vnuka manj pozornosti in tudi manj skrbi ob darilu. Vrednost je itak največja za svakova otroka, še vedno, ampak mene prav boli Kar se praznovanja tiče, se nam pa ne gre za darila, ampak za veliko veselja, zabave, čveka,... jana81, kako je danes Nejc? Grem zdaj delat sendviče in zbudit punci, lep dan želim vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 6:54:45
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 7:06:39
|
|
|
|
suzy85
|
rabim eno dozo kave, ker je bila noč . tudi za vse vas, ki jo potrebujete: spet je blo ful jamranja, jokanja, premetovanja... sma ble malo čez 5 že pokonci, zdej pa že spi 1. rundo, pol pa k P na kontrolo. evo, dokaz kako spi! špelin@ za spanje! tvoja mama je res super! uživajte danes! hijenca , da danes uspe! SS za zobek! jana je nejcu že padla vročina?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 7:12:09
|
|
|
|
suzy85
|
GAL (aurora28) VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 7:15:20
|
|
|
|
suzy85
|
DAVUD (narava) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 7:32:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 GAL (aurora28) VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 7:32:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 DAVUD (narava) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 7:37:12
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spali smo kar ok . Sedajle pijem težko pričakovano kavo,še za vse vas en pisker Spakirano imamo vglavnem že vse,sedajle še perem en stroj,en se že suši,da me ne bo čakalo,ko pridemo domov. Upam,da bo danes hitro fertig s službo,da čimprej letimo,pa da ne bo kakšne gužve na cesti,ko so se spet spravili ravno sedaj razkopavat avtocesto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 7:43:00
|
|
|
|
tilči
|
SS... za zobek in sajenje rožic Špelin@... za spanje,pa uživajte danes Suzy... kako so luštkani,ko mirno spijo,pa čeprav čez celo posteljo Nina..držimo pestke za nuhalno Jana..kako je Nejči? res so bogi,ko imajo vročino in so čisto odsotni.Mene kar stisne pri srcu,ko se spomnim,kakšen je bil Tilen,ko sva bila v bolnici. Nejc je bil pa kar doma sedaj,da je zdrav,drugače bi sigurno spet kaj prinesel iz vrtca in ne bi mogli iti na morje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 8:00:09
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Spakirano imamo vglavnem že vse,sedajle še perem en stroj,en se že suši,da me ne bo čakalo,ko pridemo domov. Upam,da bo danes hitro fertig s službo,da čimprej letimo,pa da ne bo kakšne gužve na cesti,ko so se spet spravili ravno sedaj razkopavat avtocesto uživajte na morju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 8:13:46
|
|
|
|
tilči
|
Ravnokar sem z govorila in bo pozen danes,ko so spet imeli pozno dostavo iz centralnega skladišča .Pa že včeraj je delal do 17.,da bi bil ja danes čimprej fertig,jih pa takole zaj .Pa še tako dobrega sodelavca ima,ki najraje ne bi še njegove robe peljal nazaj.Upam,da se ga bo usmilil. je pa baje že gužva na cesti .Se pravi,da danes pridemo samo spat na morje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 8:14:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 DAVUD (narava) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 8:14:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naša noč je bila trdno prespana, ker je Gregi spal pri moji mami Se je sama ponudila, ker gremo s puncama danes na izlet - da se lahko zdajle v miru pripravimo. No, punci še spita, jaz pa kofetkam. Naspana sem tako, da bi lahko gore premikala za spanje. Upam, da Gregi mame ni preveč utrudil. Pa uživaj maximalno dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 8:14:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 GAL (aurora28) VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 8:14:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Še neki vam morem povedat: DOBILI SMO 8.ZOBEK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 8:14:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Še 14 dni pa mam nuhalno, jejjjj komi čakam Ti se je veseliš? Mene je bilo grozno strah, nama pa je takrat potrdil, da bo punčka ja, da vidm pikico malo. Ma jest sm optimistična pa verjamem da bo vse uredu.Men je tud povedala da bo punčka, upam da zdej tud zvem A še eno punčko? v prve je rekla da bo punčka, zdej bomo pa vidl kaj bo rekla Zakaj pa nisi šla pri Jaku? ne vem zakaj nisem šla Ni se mi zdelo potrebno, ker sem bila stara 23, pa še denarja ni bilo viška. Ma kaj jaz vem takrat se mi je to zdelo čisto drugače kot danes. So mi pa vsaj spola prav napovedali pa še to na UZ, ker na nuhalni ni bila prepričana, da je punčka. Prvo je govorila, da je punčkasto, potem pa se je popkovina premaknila pa ni bila ziher. Sva pa z A. doma gledala posnetek na čisto počasi in se je že takrat videlo, da je punčka. barbaw tudi jaz nisem šla na nuhalno pri Andražu, pri Alji pa sem in mi je rekel, da je najverjetneje punčka nina7: tudi jaz sem se veselila vsakega UZ. Srečno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 8:14:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 midva sva šla k P. ,ker je Nejcu vročina narasla na 38,9...in ima angino,dobila sva Ospen sirup.. mislim bogi moj Nejček, kaj ga bo še doletelo.. Je pa tak mehek, trenutno nepremično leži pri babici in gleda TV, kar se sploh še ni zgodilo. Oh revček bogi da le prime AB
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 8:14:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sedaj sem pa malo jezna. Se spomnite, da sem mela razgovor 16.4. In niso nič poslali, nič klicali in sem pač mislila, da so koga drugega izbrali. Sedaj me pa kliče ena ženska iz vrtca, če bi lahko jutri prišla za eno uro k njim, da bi se lažje odločili. Mimogrede, delat pa bi se začelo 4.5. In če bi me slučajno izbrali, si lahko jaz Vida dam v žep. Pa čeprav nujno potrebujem službo, ampak ne morem it delat na vrat na nos. Niti pod razno. Odločajo pa se tako kot da bi ponujali delo za nedoločen čas, te ga pa ponujajo samo za 1 leto. Bomo vidli jutri. A si že razmišljala kam bi Vida dala? Jutri bo Videk pri A., ker ima dopust, za naprej, pa si bom jutri glavo razbijala,če bo res potrebno iskat varstvo. hijenca jaz bi sprejela službo, saj ne rastejo le te po dežju za varstvo se bo že poštimalo. Da te želijo vide ti na delu ni nič novega, saj imajo marsikateri testiranja pred vstopom na delovno mesto, da lažje izberejo kandidata
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?