Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 10:01:54
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro Spali smo vredu ali raje rečem spali sma vredu, ker je ati šel v dnevno, ker si je Nia prilastila moj pojšter in celo mojo stran, pol pa je zmanjkalo prostora Vreme pa je , mrzlo za znoret.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 10:09:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, naša miška že spi! je spala danes od 8ih do 10.30 in od 14ih do 14.45. mami pa zraven nina7 jst sm se tudi ful veselila nuhalne! hijenca upam, da dobiš oboje - službo in varstvo! špelin@ naj bo nocojšnja noč boljša! sem ravno ene slike gledla, ko sem bla 8 mesecev noseča. kaki trebuh!!! še dobr, da me ni razneslo! grem malo tv pogledat, pa tla pobrisat, če se mi bo dalo. vsem želim predvsem mirno noč in veliko spanja! Prav super je tale trebušček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 10:13:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Še neki vam morem povedat: DOBILI SMO 8.ZOBEK za zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 10:20:53
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naša noč je bila trdno prespana, ker je Gregi spal pri moji mami Se je sama ponudila, ker gremo s puncama danes na izlet - da se lahko zdajle v miru pripravimo. No, punci še spita, jaz pa kofetkam. Naspana sem tako, da bi lahko gore premikala nina7, bomo stiskali pestke za NS tally, a že delate na novem ? Zavedam se, da je težko takole brez organiziranega varstva vse izpeljat in sta oba utrujena. *Tiana*, kako kaj naša direktor'ca? hijenca, pestke za danes Soncnica Sandra ***, za 8. zobek. suzy85, kako lepa nosečka si bila Boš morala ponovit vajo barbaw, glede daril za otroke je žal tako... Sploh če gledam taščo in tasta: za vsakega nadaljnjega vnuka manj pozornosti in tudi manj skrbi ob darilu. Vrednost je itak največja za svakova otroka, še vedno, ampak mene prav boli Kar se praznovanja tiče, se nam pa ne gre za darila, ampak za veliko veselja, zabave, čveka,... jana81, kako je danes Nejc? Grem zdaj delat sendviče in zbudit punci, lep dan želim vsem za naspano noč, pol pa je tvoja mami danes cunja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 10:22:17
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 10:30:01
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 rabim eno dozo kave, ker je bila noč . tudi za vse vas, ki jo potrebujete: spet je blo ful jamranja, jokanja, premetovanja... sma ble malo čez 5 že pokonci, zdej pa že spi 1. rundo, pol pa k P na kontrolo. evo, dokaz kako spi! špelin@ za spanje! tvoja mama je res super! uživajte danes! hijenca , da danes uspe! SS za zobek! jana je nejcu že padla vročina? , tudi Nia ima take poze Kaj ima ponoči pod pižamo žabice oblečene?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 10:31:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 GAL (aurora28) VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE! Tudi od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 10:32:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 DAVUD (narava) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV! Še tukaj od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 10:33:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo kar ok . Sedajle pijem težko pričakovano kavo,še za vse vas en pisker Spakirano imamo vglavnem že vse,sedajle še perem en stroj,en se že suši,da me ne bo čakalo,ko pridemo domov. Upam,da bo danes hitro fertig s službo,da čimprej letimo,pa da ne bo kakšne gužve na cesti,ko so se spet spravili ravno sedaj razkopavat avtocesto Enjoy
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 10:34:47
|
|
|
|
nia5
|
Ste pa čvekaste danes
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 10:41:18
|
|
|
|
tilči
|
Kaj imam eno glupo kolegico,ne morem drugače reči .Saj sem enkrat pisala o njej,da sva se najdle po dolgem času preko interneta,ko je nekaj kupovala pri meni. Vglavnem ima punčko staro 10 mesecev in komplicira pri hrani,pri oblačenju,no sedaj mi je ravnokar pisala,da pri njih ne bodo šli na morje,ker sama preveč komplicira,da hoče vse najboljše za tamalo,da raja na zemlji pa ni .da hoče iti v hotel,ker ona ne bo kuhala,da pa nikjer ni dovolj dobre in kvalitetne hrane za tamalo Mislim,halo,a sedaj bo pa zaradi tega otroku odrekla morje?Potem takem se verjetno tudi zunaj v peskovniku ne bo smela igrati,a kako? To se pravi,po njenem mišljenju vsi ostali otrokom škodujemo,kot da nočemo najboljše!Jaz za svoja otroka hočem,da maksimalno uživata.Itak se kmalu začnejo obveznosti Pa še druge stvari so:po tleh ima blazine,nevem,kako se točno napiše,da se tamala ne bo udarila.Kako jo bo pa zunaj zaščitila? Danes me je toliko sprovocirala,da ji sploh ne bom več pisala,ker je tako pametna,kot da je celo pamet sveta pojedla. Sem se morala malo skašljati,sedaj grem pa Tilna dati spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 10:54:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejček skopan, nahranjen, spat pa noče.. zdej mi hodi z metlico okrog po dnevni.. ati je pod nujno moral k svoji mami.. ..jst sem pa lačna pa se mi ne da za jest delat. upam, da ni kaj resnega s tvojo taščo? živci so jo izdali in ni mogla naprej peljat z avtom, pa je šel moj po njo dokler nejc nosi samo metlico bo vredu, počakej, da najde metlico za WC školjko ja tud to smo že našli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 10:54:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naša noč je bila trdno prespana, ker je Gregi spal pri moji mami Se je sama ponudila, ker gremo s puncama danes na izlet - da se lahko zdajle v miru pripravimo. No, punci še spita, jaz pa kofetkam. Naspana sem tako, da bi lahko gore premikala SUPER !!!! ZA TVOJO MAMI nina7, bomo stiskali pestke za NS tally, a že delate na novem ? Zavedam se, da je težko takole brez organiziranega varstva vse izpeljat in sta oba utrujena. *Tiana*, kako kaj naša direktor'ca? hijenca, pestke za danes Soncnica Sandra ***, za 8. zobek. suzy85, kako lepa nosečka si bila Boš morala ponovit vajo barbaw, glede daril za otroke je žal tako... Sploh če gledam taščo in tasta: za vsakega nadaljnjega vnuka manj pozornosti in tudi manj skrbi ob darilu. Vrednost je itak največja za svakova otroka, še vedno, ampak mene prav boli Kar se praznovanja tiče, se nam pa ne gre za darila, ampak za veliko veselja, zabave, čveka,... jana81, kako je danes Nejc? spal je spet slabo, ob 1.30 je bil buden kakor da je dan, no po eni uri je zaspal nazaj, spet pa ima čisto zabasan nosek.. Trenutno ni siten in upam da tako ostane, vročina pa ne pade.. Grem zdaj delat sendviče in zbudit punci, lep dan želim vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 10:54:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 spet je blo ful jamranja, jokanja, premetovanja... sma ble malo čez 5 že pokonci, zdej pa že spi 1. rundo, pol pa k P na kontrolo. evo, dokaz kako spi! špelin@ za spanje! tvoja mama je res super! uživajte danes! hijenca , da danes uspe! SS za zobek! jana je nejcu že padla vročina? boga Evica... kako je cartkana ko spi. Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 11:10:50
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 spet je blo ful jamranja, jokanja, premetovanja... sma ble malo čez 5 že pokonci, zdej pa že spi 1. rundo, pol pa k P na kontrolo. evo, dokaz kako spi! špelin@ za spanje! tvoja mama je res super! uživajte danes! hijenca , da danes uspe! SS za zobek! jana je nejcu že padla vročina? boga Evica... kako je cartkana ko spi. Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5 katere svečke pa imaš? Jaz sem imela za Tilna paracetamol 50 mg,pa mi je rekla,na dežurni,da za tako kilažo moraš dati 2 oz. 1 100 mg,da prime.nam so svečke vedno bolj pomagale,kot sirup
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 11:30:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 spet je blo ful jamranja, jokanja, premetovanja... sma ble malo čez 5 že pokonci, zdej pa že spi 1. rundo, pol pa k P na kontrolo. evo, dokaz kako spi! špelin@ za spanje! tvoja mama je res super! uživajte danes! hijenca , da danes uspe! SS za zobek! jana je nejcu že padla vročina? boga Evica... kako je cartkana ko spi. Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5 katere svečke pa imaš? Jaz sem imela za Tilna paracetamol 50 mg,pa mi je rekla,na dežurni,da za tako kilažo moraš dati 2 oz. 1 100 mg,da prime.nam so svečke vedno bolj pomagale,kot sirup paracetamol 120 mg
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 11:33:37
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 paracetamol 120 mg Probaj mu dati eno,ko calpol popusti.Drugače mu pa vročino zbijaj s kisovimi obkladki,s surovim kromprirjem,s sokom rdeče pese,kopeljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 11:54:01
|
|
|
|
tilči
|
Kakšno zatišje je danes,ko imam jaz 1krat čas.Naša dva spita,no,Tilen se bo počasi zbudil,pa da poje,potem pa do konca znosiva v avto.Nejc je šel pa ravn spat.Itak bo bolj skakal po postelji,ker komaj čaka da gremo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 12:07:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tko, sem na hitro preletela današnji "delovni dan" na RR , zdej pa grem počasi proti postelji Lahko in mirno noč želim vsem skupaj Gregi in Maja, vidva pa pridno pančkajta, da mamici zjutraj ne bosta kot zombija hodili naokrog. Seveda tole velja tudi zate, Mančita moja Ni te ubogala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 12:07:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Še neki vam morem povedat: DOBILI SMO 8.ZOBEK
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 12:07:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naša noč je bila trdno prespana, ker je Gregi spal pri moji mami Se je sama ponudila, ker gremo s puncama danes na izlet - da se lahko zdajle v miru pripravimo. No, punci še spita, jaz pa kofetkam. Naspana sem tako, da bi lahko gore premikala Kar se praznovanja tiče, se nam pa ne gre za darila, ampak za veliko veselja, zabave, čveka,... za spanje Glede daril mene skrbi le zato, ker mi je moj rekel, kaj bo ko bosta velika in ta je pa to dobil, ...... jaz pa ............. Meni je drugače čisto vseeno, ne maram pa, da nekdo dela razliko med mojima otrokoma. Ne morem si pomagat. Če je en dobil za 5 eur darilo pa naj še drugi. Ne rabijo mi nosit razna "bogastva" in ..... ker zame ni to poanta. Samo rada bi, da bi oba dobila tu nekje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 12:07:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 GAL (aurora28) VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 12:09:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tko, sem na hitro preletela današnji "delovni dan" na RR , zdej pa grem počasi proti postelji Lahko in mirno noč želim vsem skupaj Gregi in Maja, vidva pa pridno pančkajta, da mamici zjutraj ne bosta kot zombija hodili naokrog. Seveda tole velja tudi zate, Mančita moja Ni te ubogala. kaj je pa matralo Majo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 12:11:05
|
|
|
|
barbaw
|
suzy jana za Nejkota in zate Če še katera rabi naj si kar postreže. Mene zdravje me še vedno je.....be. Sinuse imam totalno zabasane in me boli pod desnim očesom. Upam, da bom kaj bolje do nedelje. Malo je bolje, ampak še daleč od dobro.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?