Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 7:45:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A se je zadnje dni kaj **** javila? Sem zadnjič neko temo brala, sta z eno orng skupaj vdarli. Mi je blo kar hudo, kako grdo je tista o **** pisala. mislim, da je samo dober večer napisala en dan pa nič več Ne razumem, zakaj ene forumovke grdo pišejo o drugih, ki jih sploh ne poznajo, pa tudi če bi jih bi se lahko osebno zmenili, ne pa da se gredo verbalne vojne in ............... Boga ****. Zato jaz tudi zelo redko zaidem na drugo temo, pa če kaj napišem, ne grem več brat komentarjev. So teme sedaj izbrisali. Res je bilo zelo zelo grdo. glede česa pa? Nisem uspela prvotne teme prebrat, ampak samo nov del. Je pa se šlo o obrezovanju fantkov. In tista smotana baba je napisala, da bi bilo treba Evropejkam, ki prestopijo k muslimanski veri odvzet otroke. katastrofa Sicer tiste teme o obrezovanju nisem brala (oz. samo začetek, ko ni bilo še nič čudnega napisanega), zdaj je pa zbrisana, ampak vseeno mi gre na bruhanje... ****, ne obremenjuj se z eno virtualno zaplankano pametnjakovičko!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 7:46:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, kak me je eva danes presenetla! je spustla mojo roko in naredila prve samostojne korake! zdej bi ona kr sama hodla, pa ne hodla, ona bi letala! je pa tudi že padla in si spet ustnico prebila! kr ne morem verjet, da je najina mala miška že tako velika! Eva. Za prebito ustnico pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 7:47:01
|
|
|
|
suzy85
|
tak, mi2 sma spet same do petka. sicer pride danes še domov, ker ma izpit, ampak hitro šiba nazaj! mam že kr fajn splanirano, kje vse se boma potepale! IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia pa je pred kako uro fasala tako buško, da ima celo lico rdečo in se ji je že plavo naredilo, v sekundi. Sta bla z atijem na raztegnjenem kavču in je, sicer ne visoko, pa vendar, bufnila dol na tla direkt z ličko . Ponavadi kaj faše, ko je že zaspana in brez moči in evo ga. IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Že dolgo ni orng spokalo, pa se malo nabira. Pa bo ognjemet čez vikend. jst sm mela mir včeraj, ker se je učil za današnji izpit. je pa vsakih par minut priletel v dnevno "Od kod dobi to... Kako to...Zakaj tako..." IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jaz z enim učem gledat grozljivko in razmišljam, če bi si ji čisto posvetila Mi je pa ful grozno, nekako slabo prenašam grozljivke od 1. poroda od 2. pa še slabše. jst se jim na splošno že skoz izogibam, ker se mi je potem vedno sanjalo o njih in tud strah me je blo vedno po tistem! moj me ziher ne dobi v kino, če mi napove takšen film - še pred tv ne! IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Dobro jutro! Danes sem pa mojga pustila spat, jaz pa sem vstala z mulco ob 6h. Je ful dober, ponavadi on vstane z njimi za . pri nama je ravno obratno. on spi, jst pa vstanem z evo. pa sem že x-krat rekla, da bo on vstal, pa bom jst malo dlje spala, pol mi pa nekak ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 7:47:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, kak me je eva danes presenetla! je spustla mojo roko in naredila prve samostojne korake! zdej bi ona kr sama hodla, pa ne hodla, ona bi letala! je pa tudi že padla in si spet ustnico prebila! kr ne morem verjet, da je najina mala miška že tako velika! , Nia pa je pred kako uro fasala tako buško, da ima celo lico rdečo in se ji je že plavo naredilo, v sekundi. Sta bla z atijem na raztegnjenem kavču in je, sicer ne visoko, pa vendar, bufnila dol na tla direkt z ličko . Ponavadi kaj faše, ko je že zaspana in brez moči in evo ga. O, Nia tudi... Naš princ je ves pobunkan, zadnjič si je prebil ustnico, vsaka dva dni preveč hiti in čmokne z glavo ob tla...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 7:48:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tast ima belega dihurja in zdaj koti. 2 mladička sta že zunaja, sta pa goliča in ne bi omenjala kako smrdi. Mi je kar obrnilo želodec od smradu. A res Tako dihurko imajo v eni trgovini z živalmi pri nas in jo hodita punci kar naprej gledat Dihurka sama smrdi ko se goni, drugače je znosno. Ni glih za stanovanje. Zdaj ko pa koti je pa grozno. Pa to ni žival za otroke. Jako je ugriznila, Majo pa sem pravi čas potegnila stran. Saj zato jo pa punci hodita samo gledat Radi bi imeli deguje - čilske veverice Velika pika ima že celo računico: 2 deguja po 20 EUR/kom. + kletka 60 EUR + napajalnik 5 EUR + vreča hrane 5 EUR = 110 EUR. To zdaj vsem razlaga in upa, da se je bo kdo usmilil No, jaz tega keša definitivno nimam. Poleg tega skrbim še za ribe, ki si jih je tudi ona želela, zdaj jih pa samo vsake kvatre 1x malo pogleda pri degujih je tako in tudi drugih živalih, da če si pripravljena skrbeti zanje ji dovoli, če bo nabrala dovolj denarja, drugače pa ne Saj so mi všeč in vse, ampak ne vem, če je ravno navdušen...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 7:50:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se kateri da in boste moji mami pomagale pri odločitvi: http://www.ringaraja.net/forum/Sesalnik_-_ciklonski_brez_vre%C4%8Dk_ali_klasi%C4%8Dni_na_vre%C4%8Dke%3F%3F/m_4091894/tm.htm Moja soseda ima sesalec na posodico in ima z njim samo sranje. Namreč filtra v sami posodici se ne da konkretno sčistit. Jaz sem sicer proti gorenju zaradi slabih izkušenj, ampak pri tej izbiri, ki si jo dala imam raje sesalec na vrečke, bolj močen je, pa še turbo krtačo ima zraven. Edino ne vem koliko dolgi kabel ima, kar pa ima tudi svoje prednosti. Na koncu koncev pa tudi preklaplnjanje ne vzame toliko časa. mi imamo doma sesalec od gorenja s posodico, pa morem reči, da sem ful zadovoljna z njim, vendarnuje res tako kot ste pisale ostale, da se ne da filtra sčistiti. jaz imam to sreo, da ga "spiham" kar s kompresorjem in se tako temeljito očisti, drugače pa je to res ena navadna packarija za pucanje Ja, s kompresorjem je vse lažje Mi ponavadi avtomobilski filter za zrak pri tastu temeljito prepihamo s kompresorjem. da ga ni treba prepogosto menjat. Ampak v stanovanju nimam kompresorja, da bi tak sesalnik oz. njegov filter čistila. Je pa tak način edina prava pomoč, sem videla, za kakšen filter gre in brez kompresorja "popušiš".
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 7:50:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Btw: edinaos, zakaj si ti takrat pravzaprav oddala zajčico?? po pravico povedano nisem več mogla pucat tistih belih dlak , sem jo pa oddala prijateljici od moje mami Aha za obisk. Samo ne zdaj spet celo popoldne stanovanje glancat M imam jaz redne. že pucam AT je pri babi, jaz pa skuham, spucam in potem si grem kupit kaj lepega za obleč, saj grem v petek in soboto žurat , je treba do konca izkoristit zadnji vikend porodniške Ti pa res uživaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 7:51:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Estrella: Lohka rečema samo bravoooo!!! Jaz to ne bi zmogla. Sej jaz se tud neki trudim, pa mi ne ratuje najbolje. Res je da sem si malo učvrstila telo, ker kar nekaj telovadim, ampak shujšala pa nisem kaj dosti, se pa nekaj vidi na obsegu. 1200cal je kar malo. Vem, da se bom morala malo bolj resno lotit zadev in upam, da bom zbrala voljo, ker vem da je precej v tem. Ena je spraševala kaj je power plate: to je podobno kot ena mašina ki jo zdaj reklamirajo na top shopu. Zadeva ves čas vibrira in ti delaš gor vaje. S tem bolj pridobivaš mišično maso, manj pa hujšaš. Zato grem jaz po tem še na bicikl, da je še mal kardio vadbe. Hvala za obrazložitev, mene je zanimalo, kaj je to Maj je pa včeraj začel vadit hojo. Spet je napravil ene 3 korake brez pomoči in sem mu ful ploskala. Potem pa se je prav vidlo da je začel vadit in sedaj ful več hodi al ob opori in večkrat se spusti in napravi nekaj korakov. Napravi tam do 4 korake Maj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 7:55:53
|
|
|
|
suzy85
|
MATIC (Anery) VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 7:56:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla Se malce javim. Naši Manci dobesedno lije iz noska , prav tako pa tudi iz očkov. Pa me zanima, ali je možna takšna reakcija na včerajšnje cepljenje ob enem letu Donc je spala samo eno rundo in sicer uro in 15 minut, tako da bo še pestro danes. Smo pa seveda pokonci od 6ih, noč pa itak poden od podna Nč, grem še mal pokomentirat Imaš ZS!!! Sem ti ga včeraj poslala, ampak verjetno nisi nič ZS-jev čekirala
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 24.4.2009 7:59:13 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 7:57:10
|
|
|
|
Naty*
|
Jutro bejbike . A se me še spomnite??? No sem vas prišla mal pozdravit . Madonca kr prehitro je minila tale porodniška ane ... neki vas že mende dela, enim se pa kmalu obeta, ah ja, kaj čmo. Naj voščim vsem majčkom, ki so že praznovali svojo prvo svečko !!!! Sej kr ne vem, kaj naj napišem, se bom rajš še pol oglasla, ko bom uspela tud kaj prebrat za nazaj .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 7:58:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Maj je pa včeraj začel vadit hojo. Spet je napravil ene 3 korake brez pomoči in sem mu ful ploskala. Potem pa se je prav vidlo da je začel vadit in sedaj ful več hodi al ob opori in večkrat se spusti in napravi nekaj korakov. Napravi tam do 4 korake Maj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 8:00:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro bejbike . A se me še spomnite??? No sem vas prišla mal pozdravit . Madonca kr prehitro je minila tale porodniška ane ... neki vas že mende dela, enim se pa kmalu obeta, ah ja, kaj čmo. Naj voščim vsem majčkom, ki so že praznovali svojo prvo svečko !!!! Sej kr ne vem, kaj naj napišem, se bom rajš še pol oglasla, ko bom uspela tud kaj prebrat za nazaj . O, lej jo Hej, kdaj ti začneš s službo? Kdo bo pazil Žankota? A je dobil vrtec?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 8:01:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Dobro jutro! Danes sem pa mojga pustila spat, jaz pa sem vstala z mulco ob 6h. Je ful dober, ponavadi on vstane z njimi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 8:02:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro vsem skupaj! Spanje .vsak čas bom diplomirala iz Tilnovih krčev.Sedaj sem odkrila zdravilo: v čaj iz janeža in kumine sem mu zmešala mleko in mu je pomagalo.Nobenega zvijanja ponoči,nič. Jaz ne vem,kaj ga občasno tako vetrovi matrajo,pa drugače normalno kaka .Imam na sumu zobke Glavno, da zdaj veš, kaj pomaga Se moram pa pohvaliti: sem na prednosečniških kg. Še kakšne 3 kg,pa sem zmagala Bravo Suzy.. za Evo in za buško SS..možna je reakcija,samo mislim,da bi bila prej kakšna vročina,kot pa da bi iz noska in učk teklo Če ni tam kaj staknila.Nejc je imel reakcijo po zadnjem cepljenju pri 18.mesecih.ga je nogica bolela,jo je kar vlekel za sabo.Pri cepljenju za ošpice,rdečke in mumps pa je imel malo vročine Danes je pa pri nas baje izplačilo regresa.Moram iti na bankomat preverit. Lakotnik se oglaša,pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 8:02:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se kateri da in boste moji mami pomagale pri odločitvi: http://www.ringaraja.net/forum/Sesalnik_-_ciklonski_brez_vre%C4%8Dk_ali_klasi%C4%8Dni_na_vre%C4%8Dke%3F%3F/m_4091894/tm.htm Moja soseda ima sesalec na posodico in ima z njim samo sranje. Namreč filtra v sami posodici se ne da konkretno sčistit. Jaz sem sicer proti gorenju zaradi slabih izkušenj, ampak pri tej izbiri, ki si jo dala imam raje sesalec na vrečke, bolj močen je, pa še turbo krtačo ima zraven. Edino ne vem koliko dolgi kabel ima, kar pa ima tudi svoje prednosti. Na koncu koncev pa tudi preklaplnjanje ne vzame toliko časa. mi imamo doma sesalec od gorenja s posodico, pa morem reči, da sem ful zadovoljna z njim, vendarnuje res tako kot ste pisale ostale, da se ne da filtra sčistiti. jaz imam to sreo, da ga "spiham" kar s kompresorjem in se tako temeljito očisti, drugače pa je to res ena navadna packarija za pucanje Ja, s kompresorjem je vse lažje Mi ponavadi avtomobilski filter za zrak pri tastu temeljito prepihamo s kompresorjem. da ga ni treba prepogosto menjat. Ampak v stanovanju nimam kompresorja, da bi tak sesalnik oz. njegov filter čistila. Je pa tak način edina prava pomoč, sem videla, za kakšen filter gre in brez kompresorja "popušiš". Pri nas smo imeli ciklonski sesalec in je katastrofa.Da spucaš tisti filter,je sama svinjarija in ker se na da spucati,posledično izgublja moč.Je šel samo na kosovno in smo rajši kupili navadnega na vrečke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 8:02:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jooooj, zaspaaaaanaaaaaaaaaaaaaa Do štirih ga je Gregi neprestano sračkal, potem je pa spal slabe 3 ure... 3 ure je zame premalo!!!! GREGI SPAAAAAAAAAAAAAAAAAT! ti bom 1x evo pripeljala, da se bo gregi naučil, kaj je to spanje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 8:03:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro vsem skupaj! Spanje .vsak čas bom diplomirala iz Tilnovih krčev.Sedaj sem odkrila zdravilo: v čaj iz janeža in kumine sem mu zmešala mleko in mu je pomagalo.Nobenega zvijanja ponoči,nič. Jaz ne vem,kaj ga občasno tako vetrovi matrajo,pa drugače normalno kaka .Imam na sumu zobke Se moram pa pohvaliti: sem na prednosečniških kg. Še kakšne 3 kg,pa sem zmagala za spanje, konec krčev in -kg!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 8:03:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro bejbike . A se me še spomnite??? No sem vas prišla mal pozdravit . Madonca kr prehitro je minila tale porodniška ane ... neki vas že mende dela, enim se pa kmalu obeta, ah ja, kaj čmo. Naj voščim vsem majčkom, ki so že praznovali svojo prvo svečko !!!! Sej kr ne vem, kaj naj napišem, se bom rajš še pol oglasla, ko bom uspela tud kaj prebrat za nazaj .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.4.2009 8:05:04
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jooooj, zaspaaaaanaaaaaaaaaaaaaa Do štirih ga je Gregi neprestano sračkal, potem je pa spal slabe 3 ure... 3 ure je zame premalo!!!! GREGI SPAAAAAAAAAAAAAAAAAT! ti bom 1x evo pripeljala, da se bo gregi naučil, kaj je to spanje! jaz bi morala dati Tilna k Nejcu,če bi se ga kaj prijelo,pa Nejc noče sostanovalca
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?