Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 18:22:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ALJA (Estrella) TAJDA (mmoojjccaa) VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV! Tudi od naju z Manco!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 18:24:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Mere iz P. so : teža: 10440g višina 82 cm OG: 47 cm cepljen itak ni bil, je pa zajokal ko se je mogu uležit da ga je zmerla sestra in pol ko ga je P. poslušala ..zgleda ima že dost teh dohtarjev za lepe mere! našo je itak narobe zmerla, ker je bila vsa skrivljena, amapk se sploh ne sekiram. naša ma tud dost dohtarjev
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 18:25:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tko, zdej gre mpa ležat, ker me ful boli želodec. Sem si šla vmes že čaj skuhat. Moj in Manca sta šla pa dol k atu in mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 18:28:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tko, zdej gre mpa ležat, ker me ful boli želodec. Sem si šla vmes že čaj skuhat. Moj in Manca sta šla pa dol k atu in mami izkoristi za počitek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 19:33:32
|
|
|
|
suzy85
|
joj, kak me je eva danes presenetla! je spustla mojo roko in naredila prve samostojne korake! zdej bi ona kr sama hodla, pa ne hodla, ona bi letala! je pa tudi že padla in si spet ustnico prebila! kr ne morem verjet, da je najina mala miška že tako velika!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 19:38:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, kak me je eva danes presenetla! je spustla mojo roko in naredila prve samostojne korake! zdej bi ona kr sama hodla, pa ne hodla, ona bi letala! je pa tudi že padla in si spet ustnico prebila! kr ne morem verjet, da je najina mala miška že tako velika! za ustnico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 20:07:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, kak me je eva danes presenetla! je spustla mojo roko in naredila prve samostojne korake! zdej bi ona kr sama hodla, pa ne hodla, ona bi letala! je pa tudi že padla in si spet ustnico prebila! kr ne morem verjet, da je najina mala miška že tako velika! za ustnico bom kar barbaw podpisala!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 20:10:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč, jz se za nocoj poslavljam. Grem nekej v želodec dat, pa upam, da bo kaj bolje, potem pa ležat. Mislim, da se bom kar v posteljo namontirala, pa čeprov vem, da ne bom mogla zaspat, amapk bom vsej dremala. SE pa bojim, da nas čaka hudo pestra noč Manci še skoz ful iz noska in očkov teče, pa še kašljat je neki začela na čase . Za povrhu vsega pa ima še neke rdeče fleke po obrazu in vratu Želim pa vam mirno in lepo noč!!! NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 20:23:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, jz se za nocoj poslavljam. Grem nekej v želodec dat, pa upam, da bo kaj bolje, potem pa ležat. Mislim, da se bom kar v posteljo namontirala, pa čeprov vem, da ne bom mogla zaspat, amapk bom vsej dremala. SE pa bojim, da nas čaka hudo pestra noč Manci še skoz ful iz noska in očkov teče, pa še kašljat je neki začela na čase . Za povrhu vsega pa ima še neke rdeče fleke po obrazu in vratu Želim pa vam mirno in lepo noč!!! NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 20:32:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, jz se za nocoj poslavljam. Grem nekej v želodec dat, pa upam, da bo kaj bolje, potem pa ležat. Mislim, da se bom kar v posteljo namontirala, pa čeprov vem, da ne bom mogla zaspat, amapk bom vsej dremala. SE pa bojim, da nas čaka hudo pestra noč Manci še skoz ful iz noska in očkov teče, pa še kašljat je neki začela na čase . Za povrhu vsega pa ima še neke rdeče fleke po obrazu in vratu Želim pa vam mirno in lepo noč!!! NOČKO o jej naši že 2 tedna teče iz noska pa resnično upam, da se boste naspali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 20:33:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, kak me je eva danes presenetla! je spustla mojo roko in naredila prve samostojne korake! zdej bi ona kr sama hodla, pa ne hodla, ona bi letala! je pa tudi že padla in si spet ustnico prebila! kr ne morem verjet, da je najina mala miška že tako velika! za ustnico bom kar barbaw podpisala!!!! bravoooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 20:47:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, jz se za nocoj poslavljam. Grem nekej v želodec dat, pa upam, da bo kaj bolje, potem pa ležat. Mislim, da se bom kar v posteljo namontirala, pa čeprov vem, da ne bom mogla zaspat, amapk bom vsej dremala. SE pa bojim, da nas čaka hudo pestra noč Manci še skoz ful iz noska in očkov teče, pa še kašljat je neki začela na čase . Za povrhu vsega pa ima še neke rdeče fleke po obrazu in vratu Želim pa vam mirno in lepo noč!!! NOČKO tudi vam želim mirno noč!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:01:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Kdaj bo spet sonček ? Nejc je tako siten, kar nič mu ne paše, pa še zobki bodo mnda..zdej je šla moja mami mal ven z njim, ker sem že čist hin, pa je šele popoldne... Jaz se še sploh pobrala nisem pa še Maja je tako sitna, da je joj. Pričakujemo nove zobke, pa še iz nosa ji je začelo tečt, kar je obvezno pri zobeh. Jana, Maja gleda slikico od Nejca in govori da da, aba, .......
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:01:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla Se malce javim. Naši Manci dobesedno lije iz noska , prav tako pa tudi iz očkov. Pa me zanima, ali je možna takšna reakcija na včerajšnje cepljenje ob enem letu Donc je spala samo eno rundo in sicer uro in 15 minut, tako da bo še pestro danes. Smo pa seveda pokonci od 6ih, noč pa itak poden od podna Nč, grem še mal pokomentirat kaj pa vem ...mi nismo imeli nobene reakcije pri cepljenju tud Nejc je spal danes samo eno rundo,malo mnaj kot dve uri, in zdej tud mrknil s flašo v ustih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:01:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Mere iz P. so : teža: 10440g višina 82 cm OG: 47 cm cepljen itak ni bil, je pa zajokal ko se je mogu uležit da ga je zmerla sestra in pol ko ga je P. poslušala ..zgleda ima že dost teh dohtarjev za lepe mere! našo je itak narobe zmerla, ker je bila vsa skrivljena, amapk se sploh ne sekiram. naša ma tud dost dohtarjev ne vem zakaj ga ni mogla stoje zmerit, če lepo stoji pokonci
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:01:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, kak me je eva danes presenetla! je spustla mojo roko in naredila prve samostojne korake! zdej bi ona kr sama hodla, pa ne hodla, ona bi letala! je pa tudi že padla in si spet ustnico prebila! kr ne morem verjet, da je najina mala miška že tako velika! za ustnico bom kar barbaw podpisala!!!! bravoooooo go Eva, go Eva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:04:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, kak me je eva danes presenetla! je spustla mojo roko in naredila prve samostojne korake! zdej bi ona kr sama hodla, pa ne hodla, ona bi letala! je pa tudi že padla in si spet ustnico prebila! kr ne morem verjet, da je najina mala miška že tako velika! , Nia pa je pred kako uro fasala tako buško, da ima celo lico rdečo in se ji je že plavo naredilo, v sekundi. Sta bla z atijem na raztegnjenem kavču in je, sicer ne visoko, pa vendar, bufnila dol na tla direkt z ličko . Ponavadi kaj faše, ko je že zaspana in brez moči in evo ga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:07:23
|
|
|
|
nia5
|
Tudi jaz se poslavljam, ta dež me je zmučil , grem v horizontalo. Lepo spančkajte in čim bolj mirno in naspano noč vam želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:08:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, kak me je eva danes presenetla! je spustla mojo roko in naredila prve samostojne korake! zdej bi ona kr sama hodla, pa ne hodla, ona bi letala! je pa tudi že padla in si spet ustnico prebila! kr ne morem verjet, da je najina mala miška že tako velika! , Nia pa je pred kako uro fasala tako buško, da ima celo lico rdečo in se ji je že plavo naredilo, v sekundi. Sta bla z atijem na raztegnjenem kavču in je, sicer ne visoko, pa vendar, bufnila dol na tla direkt z ličko . Ponavadi kaj faše, ko je že zaspana in brez moči in evo ga. kar navadi se na to, Nejc je iz vrtca prišel z modro ličnico...danes zjutraj je pa telebnu z najine postle, ker sem jst zadremala, mali pa očitn auf pred mano in takoj začne plezat, pa nisem videla, pa kaj čem, še x- krat se bo to zgodilo a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:18:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Mere iz P. so : teža: 10440g višina 82 cm OG: 47 cm cepljen itak ni bil, je pa zajokal ko se je mogu uležit da ga je zmerla sestra in pol ko ga je P. poslušala ..zgleda ima že dost teh dohtarjev za lepe mere! našo je itak narobe zmerla, ker je bila vsa skrivljena, amapk se sploh ne sekiram. naša ma tud dost dohtarjev ne vem zakaj ga ni mogla stoje zmerit, če lepo stoji pokonci Jaz se pa spomnim, da so Jako stoje merili. Verjetno večina leže meri, ker še ne hodijo vsi, pa potem kar vse otroke tako zmerijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:21:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Mere iz P. so : teža: 10440g višina 82 cm OG: 47 cm cepljen itak ni bil, je pa zajokal ko se je mogu uležit da ga je zmerla sestra in pol ko ga je P. poslušala ..zgleda ima že dost teh dohtarjev za lepe mere! našo je itak narobe zmerla, ker je bila vsa skrivljena, amapk se sploh ne sekiram. naša ma tud dost dohtarjev ne vem zakaj ga ni mogla stoje zmerit, če lepo stoji pokonci Jaz se pa spomnim, da so Jako stoje merili. Verjetno večina leže meri, ker še ne hodijo vsi, pa potem kar vse otroke tako zmerijo. ja itak,samo glede na to da je videla da je Nejc sam prikorakal v posvetovalnico, bi ga lahko stoje zmerila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:24:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Mere iz P. so : teža: 10440g višina 82 cm OG: 47 cm cepljen itak ni bil, je pa zajokal ko se je mogu uležit da ga je zmerla sestra in pol ko ga je P. poslušala ..zgleda ima že dost teh dohtarjev za lepe mere! našo je itak narobe zmerla, ker je bila vsa skrivljena, amapk se sploh ne sekiram. naša ma tud dost dohtarjev ne vem zakaj ga ni mogla stoje zmerit, če lepo stoji pokonci Jaz se pa spomnim, da so Jako stoje merili. Verjetno večina leže meri, ker še ne hodijo vsi, pa potem kar vse otroke tako zmerijo. ja itak,samo glede na to da je videla da je Nejc sam prikorakal v posvetovalnico, bi ga lahko stoje zmerila saj razumem ja, ampak eni niso fleksibilni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:32:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Mere iz P. so : teža: 10440g višina 82 cm OG: 47 cm cepljen itak ni bil, je pa zajokal ko se je mogu uležit da ga je zmerla sestra in pol ko ga je P. poslušala ..zgleda ima že dost teh dohtarjev za lepe mere! našo je itak narobe zmerla, ker je bila vsa skrivljena, amapk se sploh ne sekiram. naša ma tud dost dohtarjev ne vem zakaj ga ni mogla stoje zmerit, če lepo stoji pokonci Jaz se pa spomnim, da so Jako stoje merili. Verjetno večina leže meri, ker še ne hodijo vsi, pa potem kar vse otroke tako zmerijo. ja itak,samo glede na to da je videla da je Nejc sam prikorakal v posvetovalnico, bi ga lahko stoje zmerila saj razumem ja, ampak eni niso fleksibilni Nekako P do 1 leta merijo leže, ker je otrok ponavadi še nestabilen in predvsem nemiren, da bi pri miru stal gor na podstavku.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:32:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, kak me je eva danes presenetla! je spustla mojo roko in naredila prve samostojne korake! zdej bi ona kr sama hodla, pa ne hodla, ona bi letala! je pa tudi že padla in si spet ustnico prebila! kr ne morem verjet, da je najina mala miška že tako velika! Eva tudi tebi za prve korake. O bogica, upam, da se ji ne bo poznalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:32:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se kateri da in boste moji mami pomagale pri odločitvi: http://www.ringaraja.net/forum/Sesalnik_-_ciklonski_brez_vre%C4%8Dk_ali_klasi%C4%8Dni_na_vre%C4%8Dke%3F%3F/m_4091894/tm.htm Moja soseda ima sesalec na posodico in ima z njim samo sranje. Namreč filtra v sami posodici se ne da konkretno sčistit. Jaz sem sicer proti gorenju zaradi slabih izkušenj, ampak pri tej izbiri, ki si jo dala imam raje sesalec na vrečke, bolj močen je, pa še turbo krtačo ima zraven. Edino ne vem koliko dolgi kabel ima, kar pa ima tudi svoje prednosti. Na koncu koncev pa tudi preklaplnjanje ne vzame toliko časa. mi imamo doma sesalec od gorenja s posodico, pa morem reči, da sem ful zadovoljna z njim, vendarnuje res tako kot ste pisale ostale, da se ne da filtra sčistiti. jaz imam to sreo, da ga "spiham" kar s kompresorjem in se tako temeljito očisti, drugače pa je to res ena navadna packarija za pucanje v hiši ni panike, v stanovanju pa tega ne moreš počet (pihat s kompresorjem) Tudi mi spihamo s kompresorjem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?