Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 16:09:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tast ima belega dihurja in zdaj koti. 2 mladička sta že zunaja, sta pa goliča in ne bi omenjala kako smrdi. Mi je kar obrnilo želodec od smradu. A res Tako dihurko imajo v eni trgovini z živalmi pri nas in jo hodita punci kar naprej gledat Dihurka sama smrdi ko se goni, drugače je znosno. Ni glih za stanovanje. Zdaj ko pa koti je pa grozno. Pa to ni žival za otroke. Jako je ugriznila, Majo pa sem pravi čas potegnila stran. Saj zato jo pa punci hodita samo gledat Radi bi imeli deguje - čilske veverice Velika pika ima že celo računico: 2 deguja po 20 EUR/kom. + kletka 60 EUR + napajalnik 5 EUR + vreča hrane 5 EUR = 110 EUR. To zdaj vsem razlaga in upa, da se je bo kdo usmilil No, jaz tega keša definitivno nimam. Poleg tega skrbim še za ribe, ki si jih je tudi ona želela, zdaj jih pa samo vsake kvatre 1x malo pogleda jaz od kar sem oddala svojo zajčico sem si ZAKLELA, DA NOBENA ŽIVAL VEČ V NAŠE STANOVANJE Počakaj, da AT malo zraste točno to so besede od mojega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 16:10:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Btw: edinaos, zakaj si ti takrat pravzaprav oddala zajčico?? po pravico povedano nisem več mogla pucat tistih belih dlak , sem jo pa oddala prijateljici od moje mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 16:11:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Iiii sem vesela zdaj me je klicala sošolka iz SŠ in pride ju3 na obisk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 16:14:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce a imate zdaj vse že redne M Jaz sem nehala dojit pred 4 meseci, pa sem imela do zdaj samo 2X??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 16:21:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Btw: edinaos, zakaj si ti takrat pravzaprav oddala zajčico?? po pravico povedano nisem več mogla pucat tistih belih dlak , sem jo pa oddala prijateljici od moje mami Aha za obisk. Samo ne zdaj spet celo popoldne stanovanje glancat M imam jaz redne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 16:30:05
|
|
|
|
mya26
|
Estrella: Lohka rečema samo bravoooo!!! Jaz to ne bi zmogla. Sej jaz se tud neki trudim, pa mi ne ratuje najbolje. Res je da sem si malo učvrstila telo, ker kar nekaj telovadim, ampak shujšala pa nisem kaj dosti, se pa nekaj vidi na obsegu. 1200cal je kar malo. Vem, da se bom morala malo bolj resno lotit zadev in upam, da bom zbrala voljo, ker vem da je precej v tem. Ena je spraševala kaj je power plate: to je podobno kot ena mašina ki jo zdaj reklamirajo na top shopu. Zadeva ves čas vibrira in ti delaš gor vaje. S tem bolj pridobivaš mišično maso, manj pa hujšaš. Zato grem jaz po tem še na bicikl, da je še mal kardio vadbe. Maj je pa včeraj začel vadit hojo. Spet je napravil ene 3 korake brez pomoči in sem mu ful ploskala. Potem pa se je prav vidlo da je začel vadit in sedaj ful več hodi al ob opori in večkrat se spusti in napravi nekaj korakov. Napravi tam do 4 korake
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 16:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Btw: edinaos, zakaj si ti takrat pravzaprav oddala zajčico?? po pravico povedano nisem več mogla pucat tistih belih dlak , sem jo pa oddala prijateljici od moje mami Aha za obisk. Samo ne zdaj spet celo popoldne stanovanje glancat M imam jaz redne. že pucam AT je pri babi, jaz pa skuham, spucam in potem si grem kupit kaj lepega za obleč, saj grem v petek in soboto žurat , je treba do konca izkoristit zadnji vikend porodniške
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 17:30:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla Se malce javim. Naši Manci dobesedno lije iz noska , prav tako pa tudi iz očkov. Pa me zanima, ali je možna takšna reakcija na včerajšnje cepljenje ob enem letu Donc je spala samo eno rundo in sicer uro in 15 minut, tako da bo še pestro danes. Smo pa seveda pokonci od 6ih, noč pa itak poden od podna Nč, grem še mal pokomentirat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 17:31:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Iiii sem vesela zdaj me je klicala sošolka iz SŠ in pride ju3 na obisk uživaj jutri. Jaz imam samo z eno sošolko in SŠ še redne stike
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 17:32:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni je pa na yahoo mailu nekdo ukradel geslo. Bi mu kar čestitala, ker je bilo težko in še 9-mestno povrhu. Geslo sem zamenjala, zdaj pa je ok. Sicer ne vem, če je kaj pošiljal pošte na moje ime, mi ni nihče nič omenjal, videla pa sem, da je "čatal" z drugimi. banda da se jim da ukvarjati s takimi stvarmi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 17:34:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naša frača je začela zlagat posodice iz skladovnice (stolp iz posodic, ki jih zlagaš po velikosti eno na drugo) in ji celo uspeva. Maja naša to tudi ful rada počne že nekaj časa. je bla to ene 14 dni top zadevščina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 17:36:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se kateri da in boste moji mami pomagale pri odločitvi: http://www.ringaraja.net/forum/Sesalnik_-_ciklonski_brez_vre%C4%8Dk_ali_klasi%C4%8Dni_na_vre%C4%8Dke%3F%3F/m_4091894/tm.htm Moja soseda ima sesalec na posodico in ima z njim samo sranje. Namreč filtra v sami posodici se ne da konkretno sčistit. Jaz sem sicer proti gorenju zaradi slabih izkušenj, ampak pri tej izbiri, ki si jo dala imam raje sesalec na vrečke, bolj močen je, pa še turbo krtačo ima zraven. Edino ne vem koliko dolgi kabel ima, kar pa ima tudi svoje prednosti. Na koncu koncev pa tudi preklaplnjanje ne vzame toliko časa. mi imamo doma sesalec od gorenja s posodico, pa morem reči, da sem ful zadovoljna z njim, vendarnuje res tako kot ste pisale ostale, da se ne da filtra sčistiti. jaz imam to sreo, da ga "spiham" kar s kompresorjem in se tako temeljito očisti, drugače pa je to res ena navadna packarija za pucanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 17:37:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pa še par slikic: naša psica: Takole čuva Tilna iz varne razdalje: takole mu pa pride dat lupčka : Iiiiiii kolk sta dobra. Pa kako lepo pazi nanj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 17:39:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej sem pisala vlogo za otroški dodatek. ko sem videla cifro na koncu, sem pogruntala, da sem še daleč od tiste cifre, ki si jo je uni izplačal za nagrado pri nlb. eni rabimo 2 leti da pridemo do tistega kar je idiot dobil v 1 mesecu rajši niti ne govorim o teh stvareh. hu.dičeva no ti povem, da sem jaz lani zaslužila (beri porodniška+2 meseca zaposlitve) točno: 4.677,97€
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 17:40:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem šla malo iskat in je bila tišina Baje se je več al manj cartala in ni jokala, ko sem prišla je malo manjkalo, da ni planila v jok, potem pa se je smejala. Zajtrka ni hotla jest, je pa malicala. Sedaj sem ji naštimala flašo mleka in jo dala spat, pa je po 140ml že zaspala in sem jo samo v posteljco položila Sem pa v 2h ful naredila doma in še na RR bla za Aljo in zate!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 17:40:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako, zdaj bom pa tudi jaz rekla lahko noč. Hroščeki vam pa zabičam - NOČ JE ZA SPANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!Rogovilili bomo jutri čez dan, ko bo slabo vreme! Zmenjeno? Če ne bo tetka Anitka huuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaa a ti jo tja pripeljem, da jo skregaš? in še jaz svojo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 17:54:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tast ima belega dihurja in zdaj koti. 2 mladička sta že zunaja, sta pa goliča in ne bi omenjala kako smrdi. Mi je kar obrnilo želodec od smradu. A res Tako dihurko imajo v eni trgovini z živalmi pri nas in jo hodita punci kar naprej gledat Dihurka sama smrdi ko se goni, drugače je znosno. Ni glih za stanovanje. Zdaj ko pa koti je pa grozno. Pa to ni žival za otroke. Jako je ugriznila, Majo pa sem pravi čas potegnila stran. Saj zato jo pa punci hodita samo gledat Radi bi imeli deguje - čilske veverice Velika pika ima že celo računico: 2 deguja po 20 EUR/kom. + kletka 60 EUR + napajalnik 5 EUR + vreča hrane 5 EUR = 110 EUR. To zdaj vsem razlaga in upa, da se je bo kdo usmilil No, jaz tega keša definitivno nimam. Poleg tega skrbim še za ribe, ki si jih je tudi ona želela, zdaj jih pa samo vsake kvatre 1x malo pogleda pri degujih je tako in tudi drugih živalih, da če si pripravljena skrbeti zanje ji dovoli, če bo nabrala dovolj denarja, drugače pa ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 17:54:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni je pa na yahoo mailu nekdo ukradel geslo. Bi mu kar čestitala, ker je bilo težko in še 9-mestno povrhu. Geslo sem zamenjala, zdaj pa je ok. Sicer ne vem, če je kaj pošiljal pošte na moje ime, mi ni nihče nič omenjal, videla pa sem, da je "čatal" z drugimi. kako mu je pa to ratal nimam pojma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 17:54:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Btw: edinaos, zakaj si ti takrat pravzaprav oddala zajčico?? po pravico povedano nisem več mogla pucat tistih belih dlak , sem jo pa oddala prijateljici od moje mami Aha za obisk. Samo ne zdaj spet celo popoldne stanovanje glancat M imam jaz redne. že pucam AT je pri babi, jaz pa skuham, spucam in potem si grem kupit kaj lepega za obleč, saj grem v petek in soboto žurat , je treba do konca izkoristit zadnji vikend porodniške o madonca si pa privoščiš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 17:54:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce a imate zdaj vse že redne M Jaz sem nehala dojit pred 4 meseci, pa sem imela do zdaj samo 2X?? jaz imam od prve po koncu dojenja redno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 17:54:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se kateri da in boste moji mami pomagale pri odločitvi: http://www.ringaraja.net/forum/Sesalnik_-_ciklonski_brez_vre%C4%8Dk_ali_klasi%C4%8Dni_na_vre%C4%8Dke%3F%3F/m_4091894/tm.htm Moja soseda ima sesalec na posodico in ima z njim samo sranje. Namreč filtra v sami posodici se ne da konkretno sčistit. Jaz sem sicer proti gorenju zaradi slabih izkušenj, ampak pri tej izbiri, ki si jo dala imam raje sesalec na vrečke, bolj močen je, pa še turbo krtačo ima zraven. Edino ne vem koliko dolgi kabel ima, kar pa ima tudi svoje prednosti. Na koncu koncev pa tudi preklaplnjanje ne vzame toliko časa. mi imamo doma sesalec od gorenja s posodico, pa morem reči, da sem ful zadovoljna z njim, vendarnuje res tako kot ste pisale ostale, da se ne da filtra sčistiti. jaz imam to sreo, da ga "spiham" kar s kompresorjem in se tako temeljito očisti, drugače pa je to res ena navadna packarija za pucanje v hiši ni panike, v stanovanju pa tega ne moreš počet (pihat s kompresorjem)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 17:54:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla Se malce javim. Naši Manci dobesedno lije iz noska , prav tako pa tudi iz očkov. Pa me zanima, ali je možna takšna reakcija na včerajšnje cepljenje ob enem letu Donc je spala samo eno rundo in sicer uro in 15 minut, tako da bo še pestro danes. Smo pa seveda pokonci od 6ih, noč pa itak poden od podna Nč, grem še mal pokomentirat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 18:14:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce a imate zdaj vse že redne M Jaz sem nehala dojit pred 4 meseci, pa sem imela do zdaj samo 2X?? Men se še ureja. Zdej jo mam na 34 dni prej sm jo mela, preden sm zanosila, na 28 dni. Vsakič ko naj bi jo mela jo dobim 1 dan prej.TKo, da počas se bo nazaj urihtala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 18:21:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana SSandra kje si si kupila oblačila za poroko? in kaj? zanima me namreč, ker nas čaka tudi poroka maja in bova sedaj iskala.. nisem je kupila, ker se mi brezveze zdi kupovat por.obleko, ampak si jo bom sposodila v poročne kotičku v LJ. za mojega pa še ne veva kje in kaj. jo bova pa najbrž kupila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 18:22:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 upam, da si ga ti imela, moj je bil bolj naporen
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?