Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:52:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw , sem dobila asociacije na vibracije Tudi jaz ženske, ženske... Kaj pa pol pr teb brenči.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:52:42
|
|
|
|
hijenca
|
Estrella jaz sem malo slike gleda v našem seznamu. Kje pa je Valentina???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:52:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Se še jaz malo javim danes zvečer. Me je moj razkuro, pa rabim razvedrilo. mene tud.. Mater so otročji. Moram bolj pazit pri njemu kaj rečem, kot pri kakšnem otroku. ja ful..moj pa misli da bom vse jst nardila, on bo pa afne guncal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:53:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw , sem dobila asociacije na vibracije Tudi jaz ženske, ženske... Kaj pa pol pr teb brenči..... čebele
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:53:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Se še jaz malo javim danes zvečer. Me je moj razkuro, pa rabim razvedrilo. mene tud.. Mene pa moj zaenkrat še ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:54:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Se še jaz malo javim danes zvečer. Me je moj razkuro, pa rabim razvedrilo. mene tud.. Mater so otročji. Moram bolj pazit pri njemu kaj rečem, kot pri kakšnem otroku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:54:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Se še jaz malo javim danes zvečer. Me je moj razkuro, pa rabim razvedrilo. mene tud.. Mater so otročji. Moram bolj pazit pri njemu kaj rečem, kot pri kakšnem otroku. ja ful..moj pa misli da bom vse jst nardila, on bo pa afne guncal to se boš še večkrat jezila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:54:39
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A se je zadnje dni kaj **** javila? Sem zadnjič neko temo brala, sta z eno orng skupaj vdarli. Mi je blo kar hudo, kako grdo je tista o **** pisala. mislim, da je samo dober večer napisala en dan pa nič več Ne razumem, zakaj ene forumovke grdo pišejo o drugih, ki jih sploh ne poznajo, pa tudi če bi jih bi se lahko osebno zmenili, ne pa da se gredo verbalne vojne in ............... Boga ****. Zato jaz tudi zelo redko zaidem na drugo temo, pa če kaj napišem, ne grem več brat komentarjev. So teme sedaj izbrisali. Res je bilo zelo zelo grdo. glede česa pa? Nisem uspela prvotne teme prebrat, ampak samo nov del. Je pa se šlo o obrezovanju fantkov. In tista smotana baba je napisala, da bi bilo treba Evropejkam, ki prestopijo k muslimanski veri odvzet otroke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:54:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Se še jaz malo javim danes zvečer. Me je moj razkuro, pa rabim razvedrilo. mene tud.. Mene pa moj zaenkrat še ne. mene je moj že, ampa je že minilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:55:29
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Se še jaz malo javim danes zvečer. Me je moj razkuro, pa rabim razvedrilo. mene tud.. Mene pa moj zaenkrat še ne. Priden
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:55:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw , sem dobila asociacije na vibracije Tudi jaz ženske, ženske... Kaj pa pol pr teb brenči..... čebele Upam, da dobro pičijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:55:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella jaz sem malo slike gleda v našem seznamu. Kje pa je Valentina??? Ne vem kaj se z njo dogaja. Kolikor je meni znano se ne javlja, ker nima volje za RR, pa še malo ji je bad kar tako vletet po dolgem času. Me zanima kaj je z Aureo, tudi ona se ne javlja več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:56:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Se še jaz malo javim danes zvečer. Me je moj razkuro, pa rabim razvedrilo. mene tud.. Mene pa moj zaenkrat še ne. mene je moj že, ampa je že minilo Mene bo jutri minilo, ko bom seveda cela nora, ko pride domov, mu za nagrado še večerjo nardila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:57:22
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella jaz sem malo slike gleda v našem seznamu. Kje pa je Valentina??? Ne vem kaj se z njo dogaja. Kolikor je meni znano se ne javlja, ker nima volje za RR, pa še malo ji je bad kar tako vletet po dolgem času. Me zanima kaj je z Aureo, tudi ona se ne javlja več Pa aurora se že lep čas ni javila. Odkar je delat začela, je ni na spregled.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:58:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella jaz sem malo slike gleda v našem seznamu. Kje pa je Valentina??? Ne vem kaj se z njo dogaja. Kolikor je meni znano se ne javlja, ker nima volje za RR, pa še malo ji je bad kar tako vletet po dolgem času. Me zanima kaj je z Aureo, tudi ona se ne javlja več Pa aurora se že lep čas ni javila. Odkar je delat začela, je ni na spregled. Zelo malo nas vztraja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 21:58:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella jaz sem malo slike gleda v našem seznamu. Kje pa je Valentina??? Ne vem kaj se z njo dogaja. Kolikor je meni znano se ne javlja, ker nima volje za RR, pa še malo ji je bad kar tako vletet po dolgem času. Me zanima kaj je z Aureo, tudi ona se ne javlja več Pa aurora se že lep čas ni javila. Odkar je delat začela, je ni na spregled. Zelo malo nas vztraja Mislim, da bomo nekatere še v penziji tu gor visele
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 22:00:09
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce jaz gremm spat. Hvala za čestitke moji frači. Mirno noč in lep jutrišni dan želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 22:00:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A se je zadnje dni kaj **** javila? Sem zadnjič neko temo brala, sta z eno orng skupaj vdarli. Mi je blo kar hudo, kako grdo je tista o **** pisala. mislim, da je samo dober večer napisala en dan pa nič več Ne razumem, zakaj ene forumovke grdo pišejo o drugih, ki jih sploh ne poznajo, pa tudi če bi jih bi se lahko osebno zmenili, ne pa da se gredo verbalne vojne in ............... Boga ****. Zato jaz tudi zelo redko zaidem na drugo temo, pa če kaj napišem, ne grem več brat komentarjev. So teme sedaj izbrisali. Res je bilo zelo zelo grdo. glede česa pa? Nisem uspela prvotne teme prebrat, ampak samo nov del. Je pa se šlo o obrezovanju fantkov. In tista smotana baba je napisala, da bi bilo treba Evropejkam, ki prestopijo k muslimanski veri odvzet otroke. katastrofa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 22:00:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw , sem dobila asociacije na vibracije Tudi jaz ženske, ženske... Kaj pa pol pr teb brenči..... čebele Upam, da dobro pičijo uf dobr - strupeno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 22:00:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella jaz sem malo slike gleda v našem seznamu. Kje pa je Valentina??? Ne vem kaj se z njo dogaja. Kolikor je meni znano se ne javlja, ker nima volje za RR, pa še malo ji je bad kar tako vletet po dolgem času. Me zanima kaj je z Aureo, tudi ona se ne javlja več Pa aurora se že lep čas ni javila. Odkar je delat začela, je ni na spregled. Zelo malo nas vztraja Mislim, da bomo nekatere še v penziji tu gor visele Hudoooooo Izjava dneva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 22:01:15
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz gremm spat. Hvala za čestitke moji frači. Mirno noč in lep jutrišni dan želim Mirno noč ti želim, pa lep dan jutri. Malo se pa le javi jutri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 22:01:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella jaz sem malo slike gleda v našem seznamu. Kje pa je Valentina??? Ne vem kaj se z njo dogaja. Kolikor je meni znano se ne javlja, ker nima volje za RR, pa še malo ji je bad kar tako vletet po dolgem času. Me zanima kaj je z Aureo, tudi ona se ne javlja več Pa aurora se že lep čas ni javila. Odkar je delat začela, je ni na spregled. Zelo malo nas vztraja Mislim, da bomo nekatere še v penziji tu gor visele men je čist fajn mal čvekat..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 22:02:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A se je zadnje dni kaj **** javila? Sem zadnjič neko temo brala, sta z eno orng skupaj vdarli. Mi je blo kar hudo, kako grdo je tista o **** pisala. mislim, da je samo dober večer napisala en dan pa nič več Ne razumem, zakaj ene forumovke grdo pišejo o drugih, ki jih sploh ne poznajo, pa tudi če bi jih bi se lahko osebno zmenili, ne pa da se gredo verbalne vojne in ............... Boga ****. Zato jaz tudi zelo redko zaidem na drugo temo, pa če kaj napišem, ne grem več brat komentarjev. So teme sedaj izbrisali. Res je bilo zelo zelo grdo. glede česa pa? Nisem uspela prvotne teme prebrat, ampak samo nov del. Je pa se šlo o obrezovanju fantkov. In tista smotana baba je napisala, da bi bilo treba Evropejkam, ki prestopijo k muslimanski veri odvzet otroke. katastrofa Joj eni ljudje so pa res nestrpni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 22:02:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz gremm spat. Hvala za čestitke moji frači. Mirno noč in lep jutrišni dan želim ja če ne boš pogrešana pa lahko noč Mirno noč ti želim, pa lep dan jutri. Malo se pa le javi jutri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 22:02:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Se še jaz malo javim danes zvečer. Me je moj razkuro, pa rabim razvedrilo. mene tud.. Mene pa moj zaenkrat še ne. mene je moj že, ampa je že minilo Mene bo jutri minilo, ko bom seveda cela nora, ko pride domov, mu za nagrado še večerjo nardila. pa še vse oprala in zlikala
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?