|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
11.5.2009 11:55:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image  ima drug mesec rojstni dan in sem včeraj,ko sem malo firbcala,zagledalo tole :

http://www.soncek.si/si/majica-najboljsi-ocka-i16885.shtml

da bi mu Nejc in Tilen podarila za rojstni dan

Kaj pravite?

user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
11.5.2009 12:09:09   
kasso

Kasso..a te lahko prosim,da mi napišeš,kako si ti prenašala norice?

Prenašala sem jih bolje kot otroci. Le dva dni sem imela povišano temperaturo, pa tudi mehurčki so me srbeli le v začetku. Pri zdravniku nisem niti bila. Predvidevam pa, da sem jih zlahka prebolela zaradi zdravila, ki ga jemljem za MS.
Sem pa slišala, da pride cepivo 240 eur. Svetujem ti, da vprašaš na infekcijski kliniki.

špelin@ imaš zs

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
11.5.2009 12:12:44   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Kasso..a te lahko prosim,da mi napišeš,kako si ti prenašala norice?

Prenašala sem jih bolje kot otroci. Le dva dni sem imela povišano temperaturo, pa tudi mehurčki so me srbeli le v začetku. Pri zdravniku nisem niti bila. Predvidevam pa, da sem jih zlahka prebolela zaradi zdravila, ki ga jemljem za MS.
Sem pa slišala, da pride cepivo 240 eur. Svetujem ti, da vprašaš na infekcijski kliniki.

špelin@ imaš zs

Hvala za informacijo.Meni je rekla na zavodu,da pride cepivo 60 eur in sicer dve dozi,pregled krvi pa 12 eur.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
11.5.2009 12:32:52   
Srčekgirll

user posted image  ima drug mesec rojstni dan in sem včeraj,ko sem malo firbcala,zagledalo tole :

Kaj pravite?

Ja the best. Jst sm tko nardila oz podarila mojim pa njegovim staršem k sm povedala da sm noseča sam, da je pisalo najboljša/i babica/dedek na svetu.user posted image user posted image Mislim, da je blo na tej strani:http://www.najdarila.com/darila/index.php?action=show&parentID=68&subID=242&Order=NewProduct,SortName&Offset=0 lohk pa tud na tej.
http://www.****rije.com/trgovina/
Jst sm naročila pr sončku in sm čakala ful dolgo, mislm da skor 2 mesca, da so mi dostavli ( kar pač sm naročila) pa še to nism dobila vsega. Rajš naroč na taprvem naslovu ( najdarila.com) k dobiš ful hitro.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 11.5.2009 12:35:31 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
11.5.2009 12:36:49   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Kaj pravite?

Ja the best. Jst sm tko nardila oz podarila mojim pa njegovim staršem k sm povedala da sm noseča sam, da je pisalo najboljša/i babica/dedek na svetu.user posted image user posted image Mislim, da je blo na eni od teh strani:http://www.najdarila.com/darila/index.php?action=show&parentID=68&subID=242&Order=NewProduct,SortName&Offset=0
http://www.****rije.com/trgovina/
Jst sm naročila pr sončku in sm čakala ful dolgo, mislm da skor 2 mesca, da so mi dostavli ( kar pač sm naročila) pa še to nism dobila vsega. Rajš naroč na taprvem naslovu k dobiš ful hitro.

Jaz imam pa s Sončkom same dobre izkušnje,saj so mi vedno dostavili v dveh dneh.Enkrat sem naročila avtosedež in ga takoj dobila,istega bi morala v Bušiju čakati dva meseca,pa so zastopnik za Cybexuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
11.5.2009 12:42:17   
tilči
Tilen je prav čakal na svežo plenico,da jo je lahko napolniluser posted image
je sedaj spal 2  uriuser posted image Očitno mu paše biti sma v tišini.Zadnje čase imam občutek,da mirno spi dokler je sam,potem se pa začne zbujati,ko jaz pridem v sobo.ga bo treba počasi nekam na samo dati,pa da probamo

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
11.5.2009 12:47:43   
špelin@
tilči, na netu sem našla tole:

"Že dve desetletji je na razpolago tudi učinkovito in varno živo oslabljeno cepivo proti noricam. V nekaterih državah (npr.v ZDA) je to cepljenje vključeno v osnovni program cepljenja otrok. Večinoma pa povsod po svetu priporočajo cepljenje tistih skupin ljudi, pri katerih se pričakuje težji potek bolezni ali zaplete (starejši od 13 let, ženske v plodnem obdobju, zaposleni v zdravstvu in vrtcih, družinski člani bolnikov z motnjami imunosti, bolniki pred presaditvijo organov). Specifična protitelesa proti noricam lahko preprečijo ali vsaj omilijo bolezen, če jih prejme bolnik do 96 ur po stiku z noricami. Takšno pasivno zaščito se uporablja pri bolnikih z imunsko pomanjkljivostjo, pri nosečnicah, pri novorojencih mater, ki so zbolele 5 dni pred porodom do 2 dni po porodu, in pri nedonošenčkih."

http://med.over.net/za_bolnike/bolezni_clanki/norice.php

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 11.5.2009 12:51:18 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
11.5.2009 12:50:39   
jana81
evo midva sva pojedla eno zelo visoko kalorično kosilo, zdej se bova počas zrihtala za k P. potem pa še greva k atiju, no verjetno bom šla sama, da ne bo še kej zraven pokasiral Nejc.
Pa še plenic mi bo zmanjkalo, joj gužva..user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
11.5.2009 12:53:36   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Piščanček is back user posted image user posted image

Ej, katero nadaljevanko pa to gledaš?

user posted image user posted image user posted image  Gledam oz. sem jo že skoraj celom pogledala Las tontas no van al ceilo. Prevod pa mislim, da je s cukrčkom do sreče. Kar nekaj....nič v zvezi z original naslovomuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
11.5.2009 12:54:23   
tilči
To se pravi,da bi se že morala cepiti,če bi hotela kakšen rezultatuser posted image Na krvne izvide e pa čaka en teden.
Glede na izkušnje kasso me je že počasi minilo cepljenje,sedaj pa vidim,da še učinka ne bi bilo.user posted image
Ma,kar bo,pa bo.Mogoče sem jih pa res že prebolela,pa da ne vem za to,ali pa se nismo okužili.če ne bom pa še malo na bolniškiuser posted image Bom kar v službo sporočilauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
11.5.2009 12:57:28   
tilči
Ali katera ve,kako pri mobitelu izklopiš storitev Miomessenger?
user posted image  dobiva ves čas ena sporočila,pa se ni nič naročil na kakšno storitev in je račun višji za 4 eur.Bandauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
11.5.2009 13:08:13   
nia5
Dan user posted image
Danes sem imela sto opravkov, opravila pa vse na pol, pa ne po moji krivdi user posted image , ma kaj češ, samo svadi te, da moreš še enkrat čas zapravljat.
Spali smo user posted image , vreme je tudi user posted image
Sem ji dala danes prvič atropinske kapljice, mi je kr srce razbijalo, ampak sploh ni bilo panike, no v sredo pa imamo pregled, upam da bo Nia vredu prenesla in da bo vse ok.
Grem malo prebrat

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
11.5.2009 13:15:08   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Hej mačkice moje

hvala vsem za čestitke in vračamo čestitke tudi ostalim hroščkom ki praznujejo.
Je bil kar naporen vikend,smo imeli 2 dni piknik,enga za kolege in enega za žlahto in valda ni boljšga kot da sem se spičla s kolegico in taščo.user posted image
Kolegica sploh pršla ni čeprav je vedela kdaj ker sem ji poslala sms vabilo in tudi po pošti ga je dobila pa mi je vsa užaljena napisala da ni dobila nič,čeprav mi je po sms potrdila da prideuser posted image OK saj verjamem da se je lahko kej zalomilo s pošto ampak kako naj vem,če bi ji blo mar bi mi lahko vsaj sms poslala,kdaj je piknik.Ne vem no mal se mi zamal zdi,da se zarad tega neki drži,čeprav ok kr naj se zarad mene.
Dons mi je pa tašča živc potegnila do kraja.Je pršla moja žlahta in se vsi zunaj lepo posedejo,tašča takoj navali na sladkarije čeprav je rekla da jih ne bo silila na mizo-yeah wright.user posted image Pol pa omj lepo kuri zunaj žar jst režem zelenjavo in ona dobi popadke da bo kr narezala pršut in nardila narezek,pol ure pred hrano iz žara.Valda sem ji lepo rekla,da ni treba ker bo kmalu pečeno pa me je začela ignorirat,prav svinjsko je zgledal vse skup,namest da bi kak paradajz narezala,če je že hotla je tam s pršutom tečnarla.Vsaj 5x sem ji rekla da ne,na konc sem ji rekla,da je najin otrok inda sva midva folk povabla pa je še kr ignorirala tko da sem ****nla vse z rok in ji rekla da naj pa ona naredi.Mami je vse opazvala in je hitr šla za mano da me pomiri una revca se je pa žrtev naredila,najhujše pa je ker sem jo kao jst osramotila pred drugimi,čeprav folk niti porajtal ni zakaj se gre,razen moje mami k je gliht akrat not v kuhno stopila.Mislm vrat bi ji lahko zavila,ko bi me vsaj vprašala če mi lahko kej pomaga,najbolj me je razkuru njen ignoriranje,ej punce ko da sem mutava.Smo se srečale na štengah pa je takoj začela da ona ni nč hudga hotla pa sem ji kr nazaj zabrusla,da sem jo dost lepo prosila,pa se ni dala,takrat je pa itak v jok pa na drevo,jst pa k mojim.Lubi je popizdu name zakaj sem piknik uničla,sem ga kr k mamici nazaj pod kiklco poslala,nisemniti vedla da sploh ni vedu zakaj se je šlo,se je pa temu tud spretno izognu k je vidu,da se neki pripravlja.user posted image Taščica je odpeketala k njegovemu stricu in babiki kjer si je lizala rane,jst sem jih šla pa poj za jest pa sem jo lepo gor povabla,itak je imela neumestne pripombe,takrat mi je pa živce nacefrala do amena in sva se skregale,oz ona se je kregala jst sem imela Laro v naročju in sem bla bolj nizke jakosti sem ji pa lepo povedala tko kot je blo in sem jo šokirala k je po moje vidla da je poražena se je zaprla v kuhno in ni hotla ven.Moj jo je šel še 1x puj pa ni hotla gor pol jo je pa še 1x šel iskat k smo bli vsi gor zbrani,še njen mož je bil skoz pri nas,mu je naredila pa tako štalo,da se je zjokal prej in se mi opraviču ter me stisnu k seb in mi dal prav.Jst nisem bla človek prav tako moja mami ne,čeprav ne vem kaj jo moti,to je nekaj novga.kao segnala sem jo iz kuhinje,čeprav sem sama šla prej ven pa ji tud rekla nisem da naj gre ven ampak naj ne reže pršuta.Moj je kao po tem vidu,da res nisem bla kriva za vse kar je naprej metala in je tud dost stvari napihnila,k mi jih tud noče povedat.Hotla je vpit po celi vasi kolk je ona uboga pr men pa take,jo moj sploh z bajte ni spustu.
Žal mi je da sva vlagala v stanovanje kaj mi nuca da bom končno imela kuhno svojih sanj če nima rešpekta pred mano niti tolk kot je za nohtom črnga,jst ga pa tud ne boim imela,nič več.

Sem se spuhala zdej,od jeze sploh spat ne morem,jutri me čaka naporen dan skoz letanje pa še servis za avto,v torek pa služba-me kr mal stiska

Prav, da se ji nisi pustila, pa naj zameri če hoče user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
11.5.2009 13:15:55   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ŽAN (Naty*)
VARJA (kasso)
VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!

user posted image

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
11.5.2009 13:17:41   
nia5

Dobro jutro user posted image

Najprej potrebujem eno taaaaakooooooooleeeeeeeee skodelico kave:

klikni

Ne da se slikce direkt prilepit, je*** ga user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
11.5.2009 13:18:22   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Evo še tortici

user posted image

zdaj pa premišljujem, da bi še eno spekla za danesuser posted image

Resnično sta lepi, čestitke user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
11.5.2009 13:24:52   
nia5

Dobro jutro user posted image

Najprej potrebujem eno taaaaakooooooooleeeeeeeee skodelico kave:

http://farm4.static.flickr.com/3198/2751072841_d27e6074a6.jpg?v=0

spet ni blo spanja? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne govori... Ob 23h je bil "postanek" samo za sok in dudko, potem se je pa ob pol enih začelo user posted image user posted image Vpil kot zmešan! Sem si rekla, da ga verjetno norice bolijo (kot so malo piko) in sem mu dala še eno dozo Calpola. Pomagalo nič, ker je potem še 1 uro vpil - na rokah, ob nama na postelji,v  vozičku,.... user posted image user posted image user posted image Obema z user posted image se nama je mešalo in se je šel user posted image oblačit, da gremo v avto, jaz pa sem imela Gregca poln kofer z dretjem v naročju in sem ga parkirala sedet na tla. Smrkavec je v sekundi utihnil in se začel igrat user posted image user posted image user posted image Pa sva ga pustila neka časa, nato je spet začel jokat, ker je bil zaspan. Ej, ta otrok se tako besno upira spanju, da bom znorela... Kar s ta belim je že gledal ob pol štirih, ampak se je vedno znova "brihtal", dobesedno budil je samega sebe... V glavnem: potem je koooooooooooončnoooooooooo mrknil in spal do 7h...

Aja, včeraj je v celem dnevu spal samo 1 rundo (okrog 15h), pa še to le pol urce... TA OTROK NOČE SPAT!!!

Pa to pa je res kriminalka, shrlijivka, grozljivka in še drama ob enem. Jaz bi jo verjetno od živčnosti pustila naj se dere, pa čeprav tega ne počnem, ampak kaj je višek je višek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
11.5.2009 13:26:38   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Danuser posted image

Končno smo spet spali odlično. Ob 4-ih se je zbudil in sem mu dala dudo, da je v momentu nazaj zaspal. Nato ob 7.15 je spi mleko in sedaj še kar pančauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo Gal, a so očke kaj boljše?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
11.5.2009 13:29:07   
nia5

Zdaj pa takole: meni se zdi, da sem včeraj, preden sem se odjavila iz RR, videla, da je imela Soncnica Sandra *** RD!!! A sem se zmotila? Ker če se nisem, potem, draga moja, VSE NAJBOLJŠE user posted image

user posted image

Tudi od naju, če se nisi zmotilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
11.5.2009 13:48:35   
Anitka
Tako, Gal panča, mami se je najedla, zdaj pa malo RR-ja nato pa naprej v pogonuser posted image user posted image
Sva posadila prej rožice na pokopališču Galovi babici, pa kupila sva še nekaj rožic za zunaj, obesila perilo, skuhala kosilo....

Nia5
upam, da bo Nia kapljice in preiskavo dobro prenesla in pa da bo z očkami vse ok.
Z Galovimi očkami pa je že veeeeeeeeeeeeeliko boljeuser posted image
Ko smo že pri očkah, mojemu nečaku so sedaj pri 4,5 letih ugotovili dipotrijo, da te kap. Na eni očki ima +8, na drugi pa skoraj 9. In nikoli nismo opazili, da ne bi dobro videl. Zdaj pa je kar naenkrat začel pri gledanju TV nekam čudno gledati (škiliti), pa nekam postani in so šli na pregled in taka dioptrija. Upam, da se bo to kaj popravilo. Bo pa problem tudi nošenje očal, katerim se že zdaj upira pa jih še niti doma nima.user posted image user posted image

Tilči najbolje, da greš kar na mobitel ali pa jih pokličeš. Pa upam, da si norice že prebolela in jih ne boš sedaj še ti fasala.
Pa full lepo darilo. Si mi dala idejo za rojstni dan naše babi.
A imate kakšno idejo kaj podariti mami za Abrahamauser posted image

Estrellca le piši v tem delu, saj si obljubila, da ga boš sama popisalauser posted image user posted image user posted image

Srčekgirll user posted image user posted image user posted image user posted image za merce.

< Sporočilo je popravil Anitka -- 11.5.2009 13:49:16 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
11.5.2009 13:55:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

ŽAN (Naty*)
VARJA (kasso)
VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!

user posted image

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še od naju, pa Gaja Žanu pošilja lubčkeuser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2746
11.5.2009 13:55:56   
Anonimen
Dan, danuser posted image , evo mene spet mal.

Sva pri naših, Gaja spi, jest pa visim mal tuki gor. Prababica kuha kosilo, pol pa še počakava mojo mami da pride s službe.
Novga pri ns ni nč., Gaji že 14 dni zg. enka vn prihaja pa še kr ni uzuniuser posted image , noči so pa temu primerne. Joj pa ti bo šele četrti zob, kje so šele ostaliuser posted image .
Jutr mam NSuser posted image , počutim se uredu, trebuh me ne boli več, razen če kej preveč tamalo vzdigujem...pol me začne. Zredila sm se pa že 3,5 kguser posted image . Apetit je na vrhuncuuser posted image

Kasso full lepe torte user posted image user posted image user posted image , kako pa narediš  mucka?

Brala za nazaj nism, ne mi zamerit, ker ne bom spet nč komentirala, jest zadnje čase sam mal vletavamuser posted image .

SS še tuki vse naj naj najboljše

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
11.5.2009 13:57:30   
bobika
lep sončen majski pozdrav iz štajerske.

Mi smo dali Mancino operacijo skozi. Bilo je naporno, psihično in fizično mučno. Ampak hb je za nami. Je pa začela že na dan ko je prišla iz bolnišnice zelo zelo kašljat. In tako smo imeli eno noč groznega kašlja. Sedaj je že boljše. Verjetno se ji vse lušči. In res upam, da bo zdaj dobro slišala. Se mi zdi, da je že malo bolje. Bomo videli.
Špelin@: hvala za tvoj post pri januarčicah. Hvala za lepe želje.user posted image

Anže je pravi mali živahni dečko. Povsod ga je polno. Sedaj je začel na kavč plazit in moram biti res pazljiva, da mi ne čofne dol.

Ta tedem imam še manco doma. Danes sta zelo naporno. Kolko se ne prepirata za igrače, norita in še cmerava sta user posted image . Jaz pa otrujena za znoret.
Manca očitno mora dati odvečno energijo ven. Upam,da se kmalu umiri :)

Sedaj ju dam spat in imam kakšno uro mira. Moram pa narediti vabila, me že malo čas preganja.

VSE NAJBOLJŠE VSEM KI SO PRAZNOVALI in tistim KI ŠE BOSTE v kratkem!!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil bobika -- 11.5.2009 13:59:21 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
11.5.2009 13:59:09   
Anonimen
Aja dejte mi povedat kako mate tamale napravljene v tem vremenu. Jest sm dons mami naročila da naj gre v H&M kupit kakšne kratke hlače za Gajo, ker nimam nobenih pa se mi zdi da ji je v dolgih prevroče

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
11.5.2009 14:01:32   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

drugače pa dober dan

spala sva OK, Nejc sicer od 1h dalje z mnao na postelji, ampak brez zbujanja do 7h za vrtec... ampak v vrtec ni šel, ker je ponoči kašljal in zjutraj mu je začelo še hropet v prsih..tako da greva ob 14h spet k P. men se bo user posted image  od teh bolezni..ni pa ni konca.. drugače je ful aktiven, čeblja, samo kašlja na polno in diha težko..
Se mi zdi kot da se je vse nakopičilo name te dni..

špelin@ nimam več besed, samo še tole user posted image user posted image user posted image

katy82.. dobra si in zdrži, saj jo bo verjetno minilo to tvojo zmešano taščo..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?