špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro sem zelo žalostna, tako da sploh nimam volje pisat..pa vseeno da vam povem zakaj včeraj dopoldne sedim na kavici s kolegico in me kliče , da ga peljejo na urgenco, ker si je zlomil nogo... Valda cela panična letim tja in čakam z njim do 16h popoldne,ko je šel na operacijo..ima 3x zlom noge od kolena do gležnja..vse skupaj pa se je zgodilo zarad ene zajebancije, ker je stokilski kolega padel na njega..in zato sem besna kot ris.. dobil je šraufe v nogo in čaka ga 3 mesece okrevanja..tako da se lahko poslovim od morja in celega poletja.. Zdej pa grem Nejčka zrihtat.. Bogi tvoj dragi, upam, da bo okrevanje hitro. Morje bo vedno tam in te vedno čakalo, noga pa se mora pozdravit in upam, da res ne bo imel posledic. Drugače pa res ne vidim razloga, zakaj ne bi šli proti koncu poletja kam na dopust, ker morje je super za razgibavanje in hitrejše okrevanje, a ne?! v bistvu sem tud jst rekla da morje pomaga pri okrevanju, samo problem nastane ker ne vem če bo DR. napisal da lahko gre, zarad bolniške in kontrole na domu. Ja, to zna biti problem Za kdaj pa imate rezervirano morje? Aha, sem videla na tickerju... Hja, proti koncu poletja bi pa bilo fino, če bi lahko kam šli. od 20-30 junija imamo rezervacijo.. če mu bo osebni zdravnik napisal da je priporočljivo zdravljenje tudi na morju oz da mu pomaga, pol ni panike, sam ta njegov DR, je kot veter piha.. Vrag je, ker ZZZS zaostruje zadeve in je včasih prav nečloveško tole z bolniško... Saj ne rečem, če je treba res mirovat, potem je dejansko treba vršit kontrolo. Ampak če je človeku v prid kakšen sprehod, morda celo morska klima, potem je vse skupaj fajn bedno...
|