|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
10.5.2009 18:02:05   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

punce kaj boste pisale na vabila za rojstne dneve za naše malčkeuser posted image , pri teh stvareh sem čisto mrzla.....

jst sm toleuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
10.5.2009 20:56:26   
nia5
Marija, pa kje ste vse user posted image
Te pa nič, mirno nočko vsem user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
10.5.2009 21:08:16   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

evo meneuser posted image , jaz se psihično pripravljam da grem jutri na šihtuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
10.5.2009 21:08:37   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Evo nekaj slikc iz Vidkovga žura:

Vidkov 1.roj.dan
user posted image

Vidkova torta: ice, ice pingvinuser posted image
user posted image

Moj mali smeško s tortico:
user posted image

Preden jo razrežemo, jo je treba poskusit, odlična je:user posted image
user posted image

Mami pomaga Vidku razrezati torto:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2629
10.5.2009 21:09:30   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

zdej mi pa ni nič več jasno! user posted image včeraj sem si kupla hlače št.48 (italijanska številka), zdle pa mi je tašča dala cel kup hlač od kolegice št. 38 (s"oliver) in so mi prav! user posted image a mamo res tako čudne številke?

bo treba pa sam s`oliver nosituser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
10.5.2009 21:09:42   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

evo meneuser posted image , jaz se psihično pripravljam da grem jutri na šihtuser posted image

evo i mene user posted image
ej mafi sej bo šlo user posted image , jaz sem se kr hitro nazaj ulavfala

< Sporočilo je popravil tally -- 10.5.2009 21:11:06 >

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
10.5.2009 21:10:17   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Evo nekaj slikc iz Vidkovga žura:

Vidkov 1.roj.dan
user posted image

Vidkova torta: ice, ice pingvinuser posted image
user posted image

Moj mali smeško s tortico:
user posted image

Preden jo razrežemo, jo je treba poskusit, odlična je:user posted image
user posted image

Mami pomaga Vidku razrezati torto:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
10.5.2009 21:13:05   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tally

upam, ke me že cel dan daje neka panika.
sej dela me ni strah samo tempa, ki ga bom mela

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
10.5.2009 21:13:44   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dan

Na hitro se oglasim nato pa na sončka pohitimuser posted image user posted image

Mi smo tako tako. Gal je spet fasal precej hudo vnetje očkuser posted image user posted image user posted image in sva bila danes pri zdravniku, da nam je dal kapljice Tobrex.

Sicer pa danes bolj ko ne počivamo, saj smo kar dolgo ponočevali.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
10.5.2009 21:22:40   
mafi
nč grem jaz še pod tuš

želim vsem mirno nočkouser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
10.5.2009 21:29:14   
špelin@
Anitka, Gal ima spet vnete očke... user posted image Naj Tobrex hitro "prime" user posted image user posted image user posted image user posted image

suzy85, bom morala še jaz pobrskat za S.Oliver hlačami, druge nosim št. 40. No, razen Hoferjevih, ki so velike št. user posted image

mafi, naj ti prvi delovni dan čimbolj uspešno in čimhitreje mine user posted image user posted image user posted image

nia5, ja, res postajajo naši srčki pravi radovedni malčki, dojenčkasta doba je mimo...

sesil, zdrži še čez poletje, na jesen si boš pa oddahnila od te službe user posted image

Da vam poročam o napredovanju noric pri Gregcu: ful jih ima pod lasmi, drugje le nekaj majhnih, na obrazu trenutno še nobene, se pa ena verjetno najavlja na ličku. Preteklo noč je imel vročino, bomo videli, kako bo nocoj.

Kakšnega konkretnejšega večernega čveka najbrž ne bo, a ne? user posted image

Mirno nočko želim vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
10.5.2009 21:30:25   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dan

Na hitro se oglasim nato pa na sončka pohitimuser posted image user posted image

Mi smo tako tako. Gal je spet fasal precej hudo vnetje očkuser posted image user posted image user posted image in sva bila danes pri zdravniku, da nam je dal kapljice Tobrex.

Sicer pa danes bolj ko ne počivamo, saj smo kar dolgo ponočevali.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
10.5.2009 21:33:45   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: tally

upam, ke me že cel dan daje neka panika.
sej dela me ni strah samo tempa, ki ga bom mela

to ti verjamem, mene je tudi grabila panika, največ zaradi varstva, zdej pa vidim da nekako bomo uspeli pregurati do septembra. a boš septembra dobila vrtec za Filipa?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jutrišnji prvi delovni dan

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
10.5.2009 21:34:39   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Anitka, Gal ima spet vnete očke... user posted image Naj Tobrex hitro "prime" user posted image user posted image user posted image user posted image

suzy85, bom morala še jaz pobrskat za S.Oliver hlačami, druge nosim št. 40. No, razen Hoferjevih, ki so velike št. user posted image

mafi, naj ti prvi delovni dan čimbolj uspešno in čimhitreje mine user posted image user posted image user posted image

nia5, ja, res postajajo naši srčki pravi radovedni malčki, dojenčkasta doba je mimo...

sesil, zdrži še čez poletje, na jesen si boš pa oddahnila od te službe user posted image

Da vam poročam o napredovanju noric pri Gregcu: ful jih ima pod lasmi, drugje le nekaj majhnih, na obrazu trenutno še nobene, se pa ena verjetno najavlja na ličku. Preteklo noč je imel vročino, bomo videli, kako bo nocoj.

o špelin@ a Gregi je kr norice pokasiral, bogi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
10.5.2009 22:22:35   
Anitka

Ma jauser posted image user posted image Tudi jaz upam, da bo kmalu bolje. Mu tako težko dajem te kapljice, da je joj. Sploh ne vem kako naj mu razprem očke, ko jih pa tako močno tišči skupaj.

Se pridružujem željamuser posted image

Res nas presenečajo iz munite v minuto.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bošček mali. Upam, da bo nocojšnja noč mirnejša.

Mislim, da neuser posted image

Tudi vam

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
10.5.2009 22:40:45   
Srčekgirll
Nobenga čveka, šituser posted image . Pol pa lahko noč pa lepo spite.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
11.5.2009 2:35:23   
katy82
Hej mačkice moje

hvala vsem za čestitke in vračamo čestitke tudi ostalim hroščkom ki praznujejo.
Je bil kar naporen vikend,smo imeli 2 dni piknik,enga za kolege in enega za žlahto in valda ni boljšga kot da sem se spičla s kolegico in taščo.user posted image
Kolegica sploh pršla ni čeprav je vedela kdaj ker sem ji poslala sms vabilo in tudi po pošti ga je dobila pa mi je vsa užaljena napisala da ni dobila nič,čeprav mi je po sms potrdila da prideuser posted image OK saj verjamem da se je lahko kej zalomilo s pošto ampak kako naj vem,če bi ji blo mar bi mi lahko vsaj sms poslala,kdaj je piknik.Ne vem no mal se mi zamal zdi,da se zarad tega neki drži,čeprav ok kr naj se zarad mene.
Dons mi je pa tašča živc potegnila do kraja.Je pršla moja žlahta in se vsi zunaj lepo posedejo,tašča takoj navali na sladkarije čeprav je rekla da jih ne bo silila na mizo-yeah wright.user posted image Pol pa omj lepo kuri zunaj žar jst režem zelenjavo in ona dobi popadke da bo kr narezala pršut in nardila narezek,pol ure pred hrano iz žara.Valda sem ji lepo rekla,da ni treba ker bo kmalu pečeno pa me je začela ignorirat,prav svinjsko je zgledal vse skup,namest da bi kak paradajz narezala,če je že hotla je tam s pršutom tečnarla.Vsaj 5x sem ji rekla da ne,na konc sem ji rekla,da je najin otrok inda sva midva folk povabla pa je še kr ignorirala tko da sem ****nla vse z rok in ji rekla da naj pa ona naredi.Mami je vse opazvala in je hitr šla za mano da me pomiri una revca se je pa žrtev naredila,najhujše pa je ker sem jo kao jst osramotila pred drugimi,čeprav folk niti porajtal ni zakaj se gre,razen moje mami k je gliht akrat not v kuhno stopila.Mislm vrat bi ji lahko zavila,ko bi me vsaj vprašala če mi lahko kej pomaga,najbolj me je razkuru njen ignoriranje,ej punce ko da sem mutava.Smo se srečale na štengah pa je takoj začela da ona ni nč hudga hotla pa sem ji kr nazaj zabrusla,da sem jo dost lepo prosila,pa se ni dala,takrat je pa itak v jok pa na drevo,jst pa k mojim.Lubi je popizdu name zakaj sem piknik uničla,sem ga kr k mamici nazaj pod kiklco poslala,nisemniti vedla da sploh ni vedu zakaj se je šlo,se je pa temu tud spretno izognu k je vidu,da se neki pripravlja.user posted image Taščica je odpeketala k njegovemu stricu in babiki kjer si je lizala rane,jst sem jih šla pa poj za jest pa sem jo lepo gor povabla,itak je imela neumestne pripombe,takrat mi je pa živce nacefrala do amena in sva se skregale,oz ona se je kregala jst sem imela Laro v naročju in sem bla bolj nizke jakosti sem ji pa lepo povedala tko kot je blo in sem jo šokirala k je po moje vidla da je poražena se je zaprla v kuhno in ni hotla ven.Moj jo je šel še 1x puj pa ni hotla gor pol jo je pa še 1x šel iskat k smo bli vsi gor zbrani,še njen mož je bil skoz pri nas,mu je naredila pa tako štalo,da se je zjokal prej in se mi opraviču ter me stisnu k seb in mi dal prav.Jst nisem bla človek prav tako moja mami ne,čeprav ne vem kaj jo moti,to je nekaj novga.kao segnala sem jo iz kuhinje,čeprav sem sama šla prej ven pa ji tud rekla nisem da naj gre ven ampak naj ne reže pršuta.Moj je kao po tem vidu,da res nisem bla kriva za vse kar je naprej metala in je tud dost stvari napihnila,k mi jih tud noče povedat.Hotla je vpit po celi vasi kolk je ona uboga pr men pa take,jo moj sploh z bajte ni spustu.
Žal mi je da sva vlagala v stanovanje kaj mi nuca da bom končno imela kuhno svojih sanj če nima rešpekta pred mano niti tolk kot je za nohtom črnga,jst ga pa tud ne boim imela,nič več.

Sem se spuhala zdej,od jeze sploh spat ne morem,jutri me čaka naporen dan skoz letanje pa še servis za avto,v torek pa služba-me kr mal stiska

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 2642
11.5.2009 7:21:36   
suzy85
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
11.5.2009 7:38:54   
suzy85
ŽAN (Naty*)
VARJA (kasso)
VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
11.5.2009 7:52:53   
suzy85

naj se hitro pozdravi! user posted image user posted image user posted image

katy82 tale rojstni dan si boš pa konkretno zapomnila. user posted image  tašča je res velik user posted image . pa kako te nič ne upošteva? tudi meni bi film utrgalo, če bi me takole ignorirala. pa saj ni bla ona gostiteljica. pol se pa še bogo dela?! kot pravi user posted image : jo bo treba mal na Brnik peljat - da bo lahko nizko pristala! user posted image user posted image user posted image

mafi prijeten 1. delovni dan!

midve sma se zbudle ob 4.30, ker je eva začela jokat. pa je spila flašo mleka in še kar jokala. sem mislila, da jo trebušček boli, ker se je zvijala, pol sem pa ugotovila, da je pokakana in jo je verjetno to peklo, ker je mela že rdečo ritko. user posted image  upam, da je blo to krivo. mal se mi je vroča zdela zjutraj, zato upam, da ne dobi spet vročine! zdej bi pa res lahka mele mal mira pred boleznimi.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
11.5.2009 8:04:21   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Najprej potrebujem eno taaaaakooooooooleeeeeeeee skodelico kave:

klikni

Ne da se slikce direkt prilepit, je*** ga user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 11.5.2009 8:08:32 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
11.5.2009 8:05:48   
suzy85

Dobro jutro user posted image

Najprej potrebujem eno taaaaakooooooooleeeeeeeee skodelico kave:

http://farm4.static.flickr.com/3198/2751072841_d27e6074a6.jpg?v=0

spet ni blo spanja? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
11.5.2009 8:21:50   
kasso
suzy, hvala za čestitko user posted image

Vse najboljše Žanu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo cel vikend praznovali, tako, da danes nimam niti občutka, da ima Varja res RDuser posted image . Gašper pa je od dvodnevnega norenja zbolel. Zvečer je dobil vročino, ponoči bruhal user posted image ...bomo videli, kaj bo danes.
Torti sta mi odlično uspeli, še nikoli tako lepo in sem prav ponosna naseuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
11.5.2009 8:25:37   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

suzy, hvala za čestitko user posted image

Vse najboljše Žanu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo cel vikend praznovali, tako, da danes nimam niti občutka, da ima Varja res RDuser posted image . Gašper pa je od dvodnevnega norenja zbolel. Zvečer je dobil vročino, ponoči bruhal user posted image ...bomo videli, kaj bo danes.
Torti sta mi odlično uspeli, še nikoli tako lepo in sem prav ponosna naseuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za praznovanje! boš pokazala kakšno slikco tort? Gašer pa se naj hitro pozdravi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
11.5.2009 8:33:19   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jutro

sem zelo žalostna, tako da sploh nimam volje pisat..pa vseeno da vam povem zakaj
včeraj dopoldne  sedim na kavici s kolegico in  me kliče user posted image , da ga peljejo na urgenco, ker si je zlomil nogo...
Valda cela panična letim tja in čakam z njim do 16h popoldne,ko je šel na operacijo..ima 3x zlom noge od kolena do gležnja..vse skupaj pa se je zgodilo zarad ene zajebancije, ker je stokilski kolega padel na njega..in zato sem besna kot ris.. dobil je šraufe v nogo in čaka ga 3 mesece okrevanja..tako da se lahko poslovim od morja in celega poletja..user posted image
Zdej pa grem Nejčka zrihtat..

Bogi tvoj dragi, upam, da bo okrevanje hitro. Morje bo vedno tam in te vedno čakalo, noga pa se mora pozdravit in upam, da res ne bo imel posledic. Drugače pa res ne vidim razloga, zakaj ne bi šli proti koncu poletja kam na dopust, ker morje je super za razgibavanje in hitrejše okrevanje, a ne?!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?