Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej mačkice moje hvala vsem za čestitke in vračamo čestitke tudi ostalim hroščkom ki praznujejo. Je bil kar naporen vikend,smo imeli 2 dni piknik,enga za kolege in enega za žlahto in valda ni boljšga kot da sem se spičla s kolegico in taščo. Kolegica sploh pršla ni čeprav je vedela kdaj ker sem ji poslala sms vabilo in tudi po pošti ga je dobila pa mi je vsa užaljena napisala da ni dobila nič,čeprav mi je po sms potrdila da pride OK saj verjamem da se je lahko kej zalomilo s pošto ampak kako naj vem,če bi ji blo mar bi mi lahko vsaj sms poslala,kdaj je piknik.Ne vem no mal se mi zamal zdi,da se zarad tega neki drži,čeprav ok kr naj se zarad mene. Dons mi je pa tašča živc potegnila do kraja.Je pršla moja žlahta in se vsi zunaj lepo posedejo,tašča takoj navali na sladkarije čeprav je rekla da jih ne bo silila na mizo-yeah wright. Pol pa omj lepo kuri zunaj žar jst režem zelenjavo in ona dobi popadke da bo kr narezala pršut in nardila narezek,pol ure pred hrano iz žara.Valda sem ji lepo rekla,da ni treba ker bo kmalu pečeno pa me je začela ignorirat,prav svinjsko je zgledal vse skup,namest da bi kak paradajz narezala,če je že hotla je tam s pršutom tečnarla.Vsaj 5x sem ji rekla da ne,na konc sem ji rekla,da je najin otrok inda sva midva folk povabla pa je še kr ignorirala tko da sem ****nla vse z rok in ji rekla da naj pa ona naredi.Mami je vse opazvala in je hitr šla za mano da me pomiri una revca se je pa žrtev naredila,najhujše pa je ker sem jo kao jst osramotila pred drugimi,čeprav folk niti porajtal ni zakaj se gre,razen moje mami k je gliht akrat not v kuhno stopila.Mislm vrat bi ji lahko zavila,ko bi me vsaj vprašala če mi lahko kej pomaga,najbolj me je razkuru njen ignoriranje,ej punce ko da sem mutava.Smo se srečale na štengah pa je takoj začela da ona ni nč hudga hotla pa sem ji kr nazaj zabrusla,da sem jo dost lepo prosila,pa se ni dala,takrat je pa itak v jok pa na drevo,jst pa k mojim.Lubi je popizdu name zakaj sem piknik uničla,sem ga kr k mamici nazaj pod kiklco poslala,nisemniti vedla da sploh ni vedu zakaj se je šlo,se je pa temu tud spretno izognu k je vidu,da se neki pripravlja. Taščica je odpeketala k njegovemu stricu in babiki kjer si je lizala rane,jst sem jih šla pa poj za jest pa sem jo lepo gor povabla,itak je imela neumestne pripombe,takrat mi je pa živce nacefrala do amena in sva se skregale,oz ona se je kregala jst sem imela Laro v naročju in sem bla bolj nizke jakosti sem ji pa lepo povedala tko kot je blo in sem jo šokirala k je po moje vidla da je poražena se je zaprla v kuhno in ni hotla ven.Moj jo je šel še 1x puj pa ni hotla gor pol jo je pa še 1x šel iskat k smo bli vsi gor zbrani,še njen mož je bil skoz pri nas,mu je naredila pa tako štalo,da se je zjokal prej in se mi opraviču ter me stisnu k seb in mi dal prav.Jst nisem bla človek prav tako moja mami ne,čeprav ne vem kaj jo moti,to je nekaj novga.kao segnala sem jo iz kuhinje,čeprav sem sama šla prej ven pa ji tud rekla nisem da naj gre ven ampak naj ne reže pršuta.Moj je kao po tem vidu,da res nisem bla kriva za vse kar je naprej metala in je tud dost stvari napihnila,k mi jih tud noče povedat.Hotla je vpit po celi vasi kolk je ona uboga pr men pa take,jo moj sploh z bajte ni spustu. Žal mi je da sva vlagala v stanovanje kaj mi nuca da bom končno imela kuhno svojih sanj če nima rešpekta pred mano niti tolk kot je za nohtom črnga,jst ga pa tud ne boim imela,nič več. Sem se spuhala zdej,od jeze sploh spat ne morem,jutri me čaka naporen dan skoz letanje pa še servis za avto,v torek pa služba-me kr mal stiska