|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
11.5.2009 11:14:27   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

glih me je varuška klicala, da eva ratuje vedno bolj vroča, pa da misli, da jo ušesa bolijo. šibam ponjo!

Upam, da ne bo prehudo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
11.5.2009 11:19:31   
tilči
Varja in Žan...vse najboljše za 1. svečkouser posted image user posted image user posted image

SS...vse najboljše ob tvojem osebnem praznikuuser posted image user posted image user posted image

Kasso...čudoviti torti si speklauser posted image user posted image user posted image

Špelin@...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jana...dobro opravita pri P

Katy...tvoja tašča je še en user posted image .Moja je angel v primerjavi z njo

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
11.5.2009 11:21:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!

Da se na hitro javim,dokler Tilen še spiuser posted image .Z Nejcem sva bila danes na kontroli in je boljši.Ima še malo sluzi,tako da mora doma še malo inhalirati.K sreči ni šlo naprejuser posted image .
user posted image za Nejca.

Sem P omenila,da smo bili v možnem stiku z noricami in mu je ,da če z možem še nisva prebolela noric,da naj si dava pregledati kri in po potrebi cepiti,ker za odraslega je le malo težja oblika.Sem klicala v laboratorij in grem v sredo na kontrolo krviuser posted image

Ja, prav je, da se gresta z user posted image testirat. A cepivo "prime" tudi med inkubacijsko dobo? Glede prebolevanja odraslih pa kasso lahko da informacije iz prve roke.
Jaz vseeno upam, da:
a) se nista okužila
b) sta z user posted image že prebolela norice, samo ne vesta za to - poznam primer znanke, ki je v nosečnosti šla na testiranje, ker ni imela nikjer zabeleženo, da bi norice prebolela, niti doma ni nihče vedel nič o tem, iz krvi se je pa videlo, da jih je očitno vseeno že prebolela.

Tilen je bil v varstvu pri moji mami,dokler ni opazil,da me ni,je bilo vredu,potem pa jokuser posted image .Tako da ga bom malo vozila v varstvo,preden grem v službo,da se privadi.
Saj bo, tistih nekaj ur bo že pregural, saj boš hitro doma user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
11.5.2009 11:27:31   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Sem P omenila,da smo bili v možnem stiku z noricami in mu je ,da če z možem še nisva prebolela noric,da naj si dava pregledati kri in po potrebi cepiti,ker za odraslega je le malo težja oblika.Sem klicala v laboratorij in grem v sredo na kontrolo krviuser posted image
Ja, prav je, da se gresta z user posted image testirat. A cepivo "prime" tudi med inkubacijsko dobo? Glede prebolevanja odraslih pa kasso lahko da informacije iz prve roke.
Jaz vseeno upam, da:
a) se nista okužila
b) sta z user posted image že prebolela norice, samo ne vesta za to - poznam primer znanke, ki je v nosečnosti šla na testiranje, ker ni imela nikjer zabeleženo, da bi norice prebolela, niti doma ni nihče vedel nič o tem, iz krvi se je pa videlo, da jih je očitno vseeno že prebolela.

Ja zgleda,da tudi prime,ker sta mi obe,P in Z na Zavodu za zdr.varstvo rekli,da se da cepiti,tudi če smo že bili v stiku.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
11.5.2009 11:28:22   
Srčekgirll
Hej, hej!

Pr nas je vse ok. Sva bla pr P.

Evo nove mere:

težak: 9120g
velik: 78 cm
OG: 46 cm

Pa pikico smo tud dobil, jokal je k je že blo vsega konc.
user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
11.5.2009 11:29:03   
Srčekgirll

Zdaj pa takole: meni se zdi, da sem včeraj, preden sem se odjavila iz RR, videla, da je imela Soncnica Sandra *** RD!!! A sem se zmotila? Ker če se nisem, potem, draga moja, VSE NAJBOLJŠE user posted image

user posted image

Ja je mela.user posted image Vse naj, naj še tuki.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
11.5.2009 11:29:05   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

špelin@, bogi Gregi user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi Varja jih je imela ogromno po glavi.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
11.5.2009 11:29:07   
Srčekgirll

Evo še tortici

user posted image

zdaj pa premišljujem, da bi še eno spekla za danesuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
11.5.2009 11:29:09   
Srčekgirll

ŽAN (Naty*)
VARJA (kasso)
VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
11.5.2009 11:29:12   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Hej mačkice moje

hvala vsem za čestitke in vračamo čestitke tudi ostalim hroščkom ki praznujejo.
Je bil kar naporen vikend,smo imeli 2 dni piknik,enga za kolege in enega za žlahto in valda ni boljšga kot da sem se spičla s kolegico in taščo.user posted image
Kolegica sploh pršla ni čeprav je vedela kdaj ker sem ji poslala sms vabilo in tudi po pošti ga je dobila pa mi je vsa užaljena napisala da ni dobila nič,čeprav mi je po sms potrdila da prideuser posted image OK saj verjamem da se je lahko kej zalomilo s pošto ampak kako naj vem,če bi ji blo mar bi mi lahko vsaj sms poslala,kdaj je piknik.Ne vem no mal se mi zamal zdi,da se zarad tega neki drži,čeprav ok kr naj se zarad mene.
Dons mi je pa tašča živc potegnila do kraja.Je pršla moja žlahta in se vsi zunaj lepo posedejo,tašča takoj navali na sladkarije čeprav je rekla da jih ne bo silila na mizo-yeah wright.user posted image Pol pa omj lepo kuri zunaj žar jst režem zelenjavo in ona dobi popadke da bo kr narezala pršut in nardila narezek,pol ure pred hrano iz žara.Valda sem ji lepo rekla,da ni treba ker bo kmalu pečeno pa me je začela ignorirat,prav svinjsko je zgledal vse skup,namest da bi kak paradajz narezala,če je že hotla je tam s pršutom tečnarla.Vsaj 5x sem ji rekla da ne,na konc sem ji rekla,da je najin otrok inda sva midva folk povabla pa je še kr ignorirala tko da sem ****nla vse z rok in ji rekla da naj pa ona naredi.Mami je vse opazvala in je hitr šla za mano da me pomiri una revca se je pa žrtev naredila,najhujše pa je ker sem jo kao jst osramotila pred drugimi,čeprav folk niti porajtal ni zakaj se gre,razen moje mami k je gliht akrat not v kuhno stopila.Mislm vrat bi ji lahko zavila,ko bi me vsaj vprašala če mi lahko kej pomaga,najbolj me je razkuru njen ignoriranje,ej punce ko da sem mutava.Smo se srečale na štengah pa je takoj začela da ona ni nč hudga hotla pa sem ji kr nazaj zabrusla,da sem jo dost lepo prosila,pa se ni dala,takrat je pa itak v jok pa na drevo,jst pa k mojim.Lubi je popizdu name zakaj sem piknik uničla,sem ga kr k mamici nazaj pod kiklco poslala,nisemniti vedla da sploh ni vedu zakaj se je šlo,se je pa temu tud spretno izognu k je vidu,da se neki pripravlja.user posted image Taščica je odpeketala k njegovemu stricu in babiki kjer si je lizala rane,jst sem jih šla pa poj za jest pa sem jo lepo gor povabla,itak je imela neumestne pripombe,takrat mi je pa živce nacefrala do amena in sva se skregale,oz ona se je kregala jst sem imela Laro v naročju in sem bla bolj nizke jakosti sem ji pa lepo povedala tko kot je blo in sem jo šokirala k je po moje vidla da je poražena se je zaprla v kuhno in ni hotla ven.Moj jo je šel še 1x puj pa ni hotla gor pol jo je pa še 1x šel iskat k smo bli vsi gor zbrani,še njen mož je bil skoz pri nas,mu je naredila pa tako štalo,da se je zjokal prej in se mi opraviču ter me stisnu k seb in mi dal prav.Jst nisem bla človek prav tako moja mami ne,čeprav ne vem kaj jo moti,to je nekaj novga.kao segnala sem jo iz kuhinje,čeprav sem sama šla prej ven pa ji tud rekla nisem da naj gre ven ampak naj ne reže pršuta.Moj je kao po tem vidu,da res nisem bla kriva za vse kar je naprej metala in je tud dost stvari napihnila,k mi jih tud noče povedat.Hotla je vpit po celi vasi kolk je ona uboga pr men pa take,jo moj sploh z bajte ni spustu.
Žal mi je da sva vlagala v stanovanje kaj mi nuca da bom končno imela kuhno svojih sanj če nima rešpekta pred mano niti tolk kot je za nohtom črnga,jst ga pa tud ne boim imela,nič več.

Sem se spuhala zdej,od jeze sploh spat ne morem,jutri me čaka naporen dan skoz letanje pa še servis za avto,v torek pa služba-me kr mal stiska

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
11.5.2009 11:30:46   
špelin@

Jaz vseeno upam, da:
a) se nista okužila

Ja zgleda,da tudi prime,ker sta mi obe,P in Z na Zavodu za zdr.varstvo rekli,da se da cepiti,tudi če smo že bili v stiku.

Odlično user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
11.5.2009 11:31:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Hej, hej!

Evo nove mere:

user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
11.5.2009 11:31:43   
tilči
Danes sem dobila odločbo o dohodnini in dobim prav lep znesek nazajuser posted image .Večji kot bi bila moja plačauser posted image

Zadnjič sem klicala na elektro,ker so obračunali precej več,kot smo porabili in danes so poslali manjšo položnico.

Enkrat mislim,da sem že pisala,da z user posted image  varčujeva za dopust in sicer tako,da v flašo od Fruca mečeva po 2 eur.Včeraj sva preštela in se je od novembra do sedaj nabralo 500 eur in to brez odrekanja.user posted image

Po novem ima tudi Nejc šparovček,zbira za tovornjaka in sicer po 1 euruser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
11.5.2009 11:34:15   
špelin@

Danes sem dobila odločbo o dohodnini in dobim prav lep znesek nazajuser posted image .Večji kot bi bila moja plačauser posted image
user posted image Upam, da tudi naš poštar prinese kaj lepega... user posted image user posted image user posted image

Zadnjič sem klicala na elektro,ker so obračunali precej več,kot smo porabili in danes so poslali manjšo položnico.
??? Kako je pa prišlo do tega? 

Enkrat mislim,da sem že pisala,da z user posted image  varčujeva za dopust in sicer tako,da v flašo od Fruca mečeva po 2 eur.Včeraj sva preštela in se je od novembra do sedaj nabralo 500 eur in to brez odrekanja.user posted image
Opa, tole je pa ornk znesek user posted image user posted image user posted image

Po novem ima tudi Nejc šparovček,zbira za tovornjaka in sicer po 1 euruser posted image
Priden fant user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
11.5.2009 11:34:42   
tilči

Hej, hej!

Evo nove mere:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2715
11.5.2009 11:37:22   
tilči

user posted image Upam, da tudi naš poštar prinese kaj lepega... user posted image user posted image user posted image

Na elektro obračunavajo povprečje.Sedaj ko je toplo zunaj ne uporabljamo sušilca,noben kalorifer ne laufa in porabimo precej manj.tako da vsak mesec pokličem,da mi pošljejo novo položnico,kot smo dejansko porabiliuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
11.5.2009 11:39:36   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

v bistvu sem tud jst rekla da morje pomaga pri okrevanju, samo problem nastane ker ne vem če bo DR. napisal da lahko gre, zarad bolniške in kontrole na domu.

bo pa bp dobil toplice za okrevanje po poškodbi (vprašaj Katino, njen user posted image je bil pred kratkim)...tudi v Strunjanu bi se mogoče dalo zrihtatuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
11.5.2009 11:44:35   
tilči
Kasso..a te lahko prosim,da mi napišeš,kako si ti prenašala norice?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
11.5.2009 11:47:30   
Estrella*

Hej, hej!

Evo nove mere:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2719
11.5.2009 11:47:44   
Estrella*

Zdaj pa takole: meni se zdi, da sem včeraj, preden sem se odjavila iz RR, videla, da je imela Soncnica Sandra *** RD!!! A sem se zmotila? Ker če se nisem, potem, draga moja, VSE NAJBOLJŠE user posted image

user posted image

Je imela ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image 8.5 Pa MARTINA25user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
11.5.2009 11:47:50   
Estrella*

Evo še tortici

user posted image

zdaj pa premišljujem, da bi še eno spekla za danesuser posted image

zELO LEPIuser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
11.5.2009 11:47:58   
Estrella*

ŽAN (Naty*)
VARJA (kasso)
VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
11.5.2009 11:48:36   
špelin@

Na elektro obračunavajo povprečje.Sedaj ko je toplo zunaj ne uporabljamo sušilca,noben kalorifer ne laufa in porabimo precej manj.tako da vsak mesec pokličem,da mi pošljejo novo položnico,kot smo dejansko porabiliuser posted image

Aja, za to gre user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
11.5.2009 11:49:21   
špelin@
Piščanček is back user posted image user posted image

Ej, katero nadaljevanko pa to gledaš?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
11.5.2009 11:53:55   
tilči
user posted image  ima drug mesec rojstni dan in sem včeraj,ko sem malo firbcala,zagledalo tole :

http://www.soncek.si/si/majica-najboljsi-ocka-i16885.shtml

da bi mu Nejc in Tilen podarila za rojstni dan

Kaj pravite?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?