Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.10.2009 18:52:33
|
|
|
|
malajka84
|
biba88 men se ne zdiš nč smešna..js sploh še nism noseča-žal, pa grem komi mim kakih baby zadevic,....tk d, nč se ne sekirej:)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.10.2009 18:58:07
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba88 men se tut sej vem da je tut tko mal kmal da bi kej kupovala sam jest sem tok neučakana komi čakam da bo že čas da grem konkretno po nakupih pa kej kupim sej vem da sem smešna ker sem noseča komaj 8 tednov sam ne morm si pomagat ne nis smešna sm bla ista...sm mela vse kupljen in pripravljn že pred 7 mescem
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.10.2009 21:14:01
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka IZVIRNO SPOROČILO: biba88 men se tut sej vem da je tut tko mal kmal da bi kej kupovala sam jest sem tok neučakana komi čakam da bo že čas da grem konkretno po nakupih pa kej kupim sej vem da sem smešna ker sem noseča komaj 8 tednov sam ne morm si pomagat ne nis smešna sm bla ista...sm mela vse kupljen in pripravljn že pred 7 mescem Jaz sem sicer tudi takoj hotela it nakupovat Moram pa rečt, da sem bla malo tako prestrašena, pa potem kar nekaj časa nisem ... Določene stvari sma potem kupila pri 5 mesecih, oblačila pa sem šla kupovat šele, ko sem izvedla spol (pri 6 mesecih) - pa ne vsega roza, sploh ne ...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.10.2009 9:21:48
|
|
|
|
lenčy
|
spet se po dolgem času oglašam... biba88 čestitke! naj bo nosečnost taka kot moja, brez nobenih problemov....kar se pa kupovanja tiče, ti si kar prvošči js glih ne bom imela take sreče, ker že vse imam edino kakšno lepo stvar za v porodnišnico bomo kupili, če si ne premislim in bo zraven še kaj snoopyka k si ravno avto omenila....pa je to dost velik avto za dojenčka?predvsem mislim za vozičke pa to....ker medva ga morva tudi kupit, pa nisva pomislila na nič drugega kot na berlingota, da bo res dost velik...kaj praviš, mislš da pretiravava? LP vsem na to sončno jutro!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.10.2009 10:03:23
|
|
|
|
arupnik3
|
lenčy čeprav nisi mene vprašala glede avta ti morm povedat da včasih smo mi hodili na morju z fičotom (5 članska družina majhni otroci) pa je blo vse ok zdaj imava chevrolle lacetti http://www.chevrolet.si/lacetti-5d/lacetti-5d-index.html sam da je siv pa je prav dober avto in dost prostoren tko da kar vama paše sam jst nism tip za berlingote in karavan avte edin kšn džip varjanta bi mi potegnila al pa limuzina sam ni €
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.10.2009 12:50:27
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy spet se po dolgem času oglašam... biba88 čestitke! naj bo nosečnost taka kot moja, brez nobenih problemov....kar se pa kupovanja tiče, ti si kar prvošči js glih ne bom imela take sreče, ker že vse imam edino kakšno lepo stvar za v porodnišnico bomo kupili, če si ne premislim in bo zraven še kaj snoopyka k si ravno avto omenila....pa je to dost velik avto za dojenčka?predvsem mislim za vozičke pa to....ker medva ga morva tudi kupit, pa nisva pomislila na nič drugega kot na berlingota, da bo res dost velik...kaj praviš, mislš da pretiravava? LP vsem na to sončno jutro! ful je prostoren kot not tko tud v prtlažniku, pa še lep je povrh lej js v ta prtlažnik lahk spravim potovalno pojstlo (za tamalo), voziček in 3 potovalke je to zadost
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.10.2009 12:57:24
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 lenčy čeprav nisi mene vprašala glede avta ti morm povedat da včasih smo mi hodili na morju z fičotom (5 članska družina majhni otroci) pa je blo vse ok zdaj imava chevrolle lacetti http://www.chevrolet.si/lacetti-5d/lacetti-5d-index.html sam da je siv pa je prav dober avto in dost prostoren tko da kar vama paše sam jst nism tip za berlingote in karavan avte edin kšn džip varjanta bi mi potegnila al pa limuzina sam ni € odlična izbira saj midva nisva vzela karavana... mava limuzino, točn ta k je na fotki, je najin, tk da če ga grete iskat ga več nebo tam
< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 6.10.2009 12:58:43 >
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.10.2009 13:50:14
|
|
|
|
arupnik3
|
ma sej veš vsak ima svoje želje tko da kukr kermu paše jst dam pa tut v partlažnik ful velik stvari letos ka smo šli na morje sm dala voziček, prenosno postlco in za oblečt za vse,... tko da je kr kul kaj delate ima katera kak fajn recept za kšno pecivo iz banan
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.10.2009 14:45:50
|
|
|
|
lenčy
|
no najprej hvala za odgovore, nisem si mislna, da gre vse to notr.... medva sva bolj komot in ne bova nč vozička raztavlala,če bova nabavila berlingota oz. definitivno ga bova tko sva že neki časa odločena....kakor prvate, vsak ima svoj okus, samo da smo na koncu vsi zadovoljni
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.10.2009 10:43:47
|
|
|
|
nanny.girll
|
še jz malo pokomentiram. mi2 mava pa hyundai getza. tko zgleda ful mejhn ubistvu ma pa fuuul prostora =) za 3 bo že zdržal potem pa itq kaj večjega. drgač pa pri men spet velikk nouga. u nedeljo sem spet mela krvavitev. ta je pa bla čist taka rozaska pa rjava pa fuuuul sluzi.pa tko s5 za ene par uric, sam usen me mal bega kaj je blo potem tisto prejšn tedn.sva tkrt k sm prvič krvavela lihk pa možn da je blo kej zaradi tega. k uno je blo tko zelo wierd krvavitev. sej morm počas mal gin obiskat sam zdj je neki odsotna. mogoče pa bo kšna lepa novica. al pa naj usaj pride da gremo naprej. punce želim vam lepo in sončno sredo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.10.2009 11:07:12
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla no evo možek naredu na stopnicah ograjco tko da lahko se svobodno začnemo sprehajat dela mam polno tko da..... tamala se je zbudla ZAKAJ? ZATO ker ima revca čist poln nosek se mi kr smili ji vlačim tist smrklček vn pa tko tuli zraven da se po mojem sliš k sosedu pa zlivam not fiziološko OBUP (aja ponavadi spi do 12h) sm pa začela hodit na aerobiko je ful fajna zadeva tko da komaj čakam naslednjo uro imamo ob pondelkih in četrtkih ob 8h pa najbolj mi je fajn to da me zaenkrat še nič ne boli sm misnla da bom bla čist trda ja to je to aja v nedeljo blo fenomenalno za taščino 50 letnico.... nč grem se igrat HVALA za recepte
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.10.2009 13:41:36
|
|
|
|
nanny.girll
|
testek danes zelo pozitiven. v 1 sekundi se je pokazala druga črtica. prvi pregeld imam 4.11.2009 za PDP pa tm okol 11.6. 2010, če sem si prou zračunala. bo Gin. povedala bolj točn. lp
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.10.2009 13:54:11
|
|
|
|
elanor
|
joj punceee, meni zamuja!!! že 2 dni!! prej mi ni nikoli....zmeraj sem jo dobila točno na dan d zjutraj...na učeraj je bil dan d tega cikla, pa je kar ni, pa danes tudi še kar ne... testka si pa ne upam delat res niti kupit si ga ne upam it zdej ko sm na stvari za nebi rada pokvarla veselja mi je pa ful čudno ker me boli trebuh kot med m...sem bila nekajkrat že 100% da je prišla, grem na wc pa nič. tiste ki ste noseče...a ste čutle kaj podobnega? ali pač ni bilo nobenih bolečin? ne gre za tisto špikanje kot govorijo (raztezanje maternice ipd) ampak je bolečina identična kot med m.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.10.2009 14:07:46
|
|
|
|
arupnik3
|
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.10.2009 14:21:49
|
|
|
|
lenčy
|
bravo nanny.girl!!! lepo nosečnost ti želim!! elanor mene trebušček še vedno boli, pa sem že v 4. mesecu. upam, da ti je uspelo!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.10.2009 14:23:39
|
|
|
|
malajka84
|
nanny.girll čestitam!!!!! me veseli, da ti je uspelo zagledat ..pa lepo nosečnost!! elanor upam da ostane tako...in da nima namena pridit ampak da v teh dneh zagledaš ...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.10.2009 15:06:15
|
|
|
|
kago
|
za vse ki vam tečka zamuja.... pa še nismo prepričani za vse nosečke... za ostale pa ... da bom cimprej ;) lenčy: midva sva tud mela v ožjem izboru berlingota... mislm da je super avto. Kupla sva nato astro caravan
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.10.2009 15:13:19
|
|
|
|
elanor
|
a kej veste če se da sedaj dobit CB? nekaj časa je bil sedaj v slo nedostopen...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.10.2009 16:24:45
|
|
|
|
nincy29
|
o pa le bo kakšen plusek za september.. čestitke novim !!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.10.2009 17:12:10
|
|
|
|
sa5i
|
še jaz čestitam bravo res pa nes ni september vseh pustil na cedilu
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.10.2009 19:13:03
|
|
|
|
biba88
|
nanny.girl čestitam lepo nosečnost ti želim !!!!!!! elanor upam da bo držim pestiiiiii!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.10.2009 20:15:27
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA nanny.girll čestitam!!!!! me veseli, da ti je uspelo zagledat ..pa lepo nosečnost!! elanor upam da ostane tako...in da nima namena pridit ampak da v teh dneh zagledaš ... se podpšem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?