|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
5.10.2009 18:52:33   
malajka84
biba88  men se ne zdiš nč smešna..js sploh še nism noseča-žal, pa grem komi mim kakih baby zadevic,....tk d, nč se ne sekirej:)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
5.10.2009 18:58:07   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

men se tut user posted image
sej vem da je tut tko mal kmal da bi kej kupovala sam jest sem tok neučakanauser posted image  komi čakam da bo že čas da grem konkretno po nakupih pa kej kupim
sej vem da sem smešna ker sem noseča komaj 8 tednov sam ne morm si pomagatuser posted image

ne nis smešna sm bla ista...sm mela vse kupljen in pripravljn že pred 7 mescemuser posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
5.10.2009 21:14:01   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

IZVIRNO SPOROČILO: biba88

men se tut user posted image
sej vem da je tut tko mal kmal da bi kej kupovala sam jest sem tok neučakanauser posted image  komi čakam da bo že čas da grem konkretno po nakupih pa kej kupim
sej vem da sem smešna ker sem noseča komaj 8 tednov sam ne morm si pomagatuser posted image

ne nis smešna sm bla ista...sm mela vse kupljen in pripravljn že pred 7 mescemuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem sicer tudi takoj hotela it nakupovatuser posted image Moram pa rečt, da sem bla malo tako prestrašena, pa potem kar nekaj časa nisem ... Določene stvari sma potem kupila pri 5 mesecih, oblačila pa sem šla kupovat šele, ko sem izvedla spol (pri 6 mesecih) - pa ne vsega roza, sploh ne ...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
6.10.2009 9:21:48   
lenčy
spet se po dolgem času oglašam...user posted image

biba88 čestitke! naj bo nosečnost taka kot moja, brez nobenih problemov....kar se pa kupovanja tiče, ti si kar prvoščiuser posted image
js glih ne bom imela take sreče, ker že vse imamuser posted image edino kakšno lepo stvar za v porodnišnico bomo kupili, če si ne premislim in bo zraven še kajuser posted image

snoopyka k si ravno avto omenila....pa je to dost velik avto za dojenčka?predvsem mislim za vozičke pa to....ker medva ga morva tudi kupit, pa nisva pomislila na nič drugega kot na berlingota, da bo res dost velik...kaj praviš, mislš da pretiravava?

LP vsem na to sončno jutro!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
6.10.2009 10:03:23   
arupnik3
lenčy čeprav nisi mene vprašala glede avta ti morm povedat da včasih smo mi hodili na morju z fičotom (5 članska družina majhni otroci) pa je blo vse ok
zdaj imava chevrolle lacetti
http://www.chevrolet.si/lacetti-5d/lacetti-5d-index.html
sam da je siv

pa je prav dober avto in dost prostoren tko da kar vama paše sam jst nism tip za berlingote in karavan avte edin kšn džip varjanta bi mi potegnila al pa limuzina sam ni € user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
6.10.2009 10:05:04   
arupnik3
http://www.chevrolet.si/epica/epica-index.html

http://www.chevrolet.si/captiva/captiva-index.html

ta dva bi bla še v ožjem izboru

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
6.10.2009 12:50:27   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

spet se po dolgem času oglašam...user posted image

biba88 čestitke! naj bo nosečnost taka kot moja, brez nobenih problemov....kar se pa kupovanja tiče, ti si kar prvoščiuser posted image
js glih ne bom imela take sreče, ker že vse imamuser posted image edino kakšno lepo stvar za v porodnišnico bomo kupili, če si ne premislim in bo zraven še kajuser posted image

snoopyka k si ravno avto omenila....pa je to dost velik avto za dojenčka?predvsem mislim za vozičke pa to....ker medva ga morva tudi kupit, pa nisva pomislila na nič drugega kot na berlingota, da bo res dost velik...kaj praviš, mislš da pretiravava?

LP vsem na to sončno jutro!

ful je prostoren kot not tko tud v prtlažniku, pa še lep je povrhuser posted image user posted image lej js v ta prtlažnik lahk spravim potovalno pojstlo (za tamalo), voziček in 3 potovalkeuser posted image je to zadostuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
6.10.2009 12:57:01   
Snoopyka

IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

http://www.chevrolet.si/epica/epica-index.html

http://www.chevrolet.si/captiva/captiva-index.html

ta dva bi bla še v ožjem izboru

super izboruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
6.10.2009 12:57:24   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

lenčy čeprav nisi mene vprašala glede avta ti morm povedat da včasih smo mi hodili na morju z fičotom (5 članska družina majhni otroci) pa je blo vse ok
zdaj imava chevrolle lacetti
http://www.chevrolet.si/lacetti-5d/lacetti-5d-index.html
sam da je siv

pa je prav dober avto in dost prostoren tko da kar vama paše sam jst nism tip za berlingote in karavan avte edin kšn džip varjanta bi mi potegnila al pa limuzina sam ni € user posted image

odlična izbirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj midva nisva vzela karavana... mava limuzino, točn ta k je na fotki, je najin, tk da če ga grete iskat ga več nebo tamuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 6.10.2009 12:58:43 >

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
6.10.2009 13:50:14   
arupnik3
ma sej veš vsak ima svoje želje tko da kukr kermu paše jst dam pa tut v partlažnik ful velik stvari letos ka smo šli na morje sm dala voziček, prenosno postlco in za oblečt za vse,... tko da je kr kul
kaj delate
ima katera kak fajn recept za kšno pecivo iz banan

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
6.10.2009 14:45:50   
lenčy
no najprej hvala za odgovore, nisem si mislna, da gre vse to notr.... medva sva bolj komot in ne bova nč vozička raztavlala,če bova nabavila berlingotauser posted image oz. definitivno ga bovauser posted image tko sva že neki časa odločena....kakor prvate, vsak ima svoj okus, samo da smo na koncu vsi zadovoljniuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
7.10.2009 9:29:26   
biba88
arupnik3 tukaj sem neki na netu najdla
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1728 
in ut sama sem že probala:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1334

recept za odlične BANANINE REZINE:

5 rumenjakov
5 žlic sladkorja
2 žlici vode to zmešaj dodaj sneg iz beljakov in 5 žlic moke ,peci pri 200 st.10 min. oz.odvisno od pečice.Ko se malo ohladi namaži s poljubno marmelado,na vrh nareži koleščke banan ,da je pokrito.Potem namaži s kremo:skuhaj pol litra mleka in 2 vanili pudinga,posebej zmiksaj:1rumenjak,malo ruma,1margarino(25 dag),1žlica sladkorja-potem pa to daj h kuhanemu pudingu.vse skupaj prelij s čokoladnim prelivom in v hladilnik!

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5819

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=12364

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10222
vse to je zakon men je tut ful dobr pohane banane to pa nardiš tko da kupiš tampuro (mešanica mok za pohanje morske hrane sadja- ena kitajska varjanta) to tampuro zmešaš z nekaj vode da dobiš gladko maso in to daš v vroče olje za minutko/dve! to so take banane kot jih majo v kitajski user posted image  vsaj meni je to ful dobr
ful je tut dobra rulada s kislo smetano not pa zaviješ še eno do dve babani
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6250 (recimo nekak tkole)
ali pa tkole http://easyriderka.wordpress.com/2008/01/06/rolada-z-banano/
upam da sem ti kaj v pomoč mam fulll receptov tut tko kt fullll rada pečem user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
7.10.2009 10:43:47   
nanny.girll
še jz malo pokomentiram. mi2 mava pa hyundai getza. tko zgleda ful mejhn ubistvu ma pa fuuul prostora =) za 3 bo že zdržal potem pa itq kaj večjega.

drgač pa pri men spet velikk nouga. u nedeljo sem spet mela krvavitev. ta je pa bla čist taka rozaska pa rjava pa fuuuul sluzi.pa tko s5 za ene par uric, sam usen me mal bega kaj je blo potem tisto prejšn tedn.sva tkrt k sm prvič krvavela lihk user posted image pa možn da je blo kej zaradi tega. k uno je blo tko zelo wierd krvavitev.

sej morm počas mal gin obiskat sam zdj je neki odsotna. mogoče pa bo kšna lepa novica. al pa naj usaj user posted image pride da gremo naprej.

punce želim vam lepo in sončno sredo

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
7.10.2009 11:07:12   
arupnik3
ojla

no evo možek naredu na stopnicah ograjco tko da lahko se svobodno začnemo sprehajat
dela mam polno tko da.....
tamala se je zbudla ZAKAJ? ZATO ker ima revca čist poln nosek se mi kr smili ji vlačim tist smrklček vn pa tko tuli zraven da se po mojem sliš k sosedu pa zlivam not fiziološko OBUP (aja ponavadi spi do 12h)

sm pa začela hodit na aerobiko je ful fajna zadeva tko da komaj čakam naslednjo uro imamo ob pondelkih in četrtkih ob 8h pa najbolj mi je fajn to da me zaenkrat še nič ne boli sm misnla da bom bla čist trda
ja to je to
aja v nedeljo blo fenomenalno za taščino 50 letnico....
nč grem se igrat

HVALA za recepte

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
7.10.2009 13:41:36   
nanny.girll
testek danes zelo pozitiven. v 1 sekundi se je pokazala druga črtica. prvi pregeld imam 4.11.2009 za PDP pa tm okol 11.6. 2010, če sem si prou zračunala. bo Gin. povedala bolj točn. user posted image user posted image  

lp

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
7.10.2009 13:54:11   
elanor
joj punceee, meni user posted image zamuja!!! že 2 dni!! prej mi ni nikoli....zmeraj sem jo dobila točno na dan d zjutraj...na učeraj je bil dan d tega cikla, pa je kar ni, pa danes tudi še kar ne... testka si pa ne upam delat user posted image user posted image user posted image res user posted image niti kupit si ga ne upam it user posted image zdej ko sm na stvari za user posted image nebi rada pokvarla veselja user posted image
mi je pa ful čudno ker me boli trebuh kot med m...sem bila nekajkrat že 100% da je prišla, grem na wc pa nič. tiste ki ste noseče...a ste čutle kaj podobnega? ali pač ni bilo nobenih bolečin? ne gre za tisto špikanje kot govorijo (raztezanje maternice ipd) ampak je bolečina identična kot med m.

Neposredna povezava do sporočila: 2191
7.10.2009 14:07:46   
arupnik3
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
7.10.2009 14:21:49   
lenčy
bravo nanny.girl!!!user posted image user posted image  lepo nosečnost ti želim!!

elanor mene trebušček še vedno boli, pa sem že v 4. mesecu. upam, da ti je uspelo!!

Rada te imava!!

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
7.10.2009 14:23:39   
malajka84
nanny.girll čestitam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me veseli, da ti je uspelo zagledat user posted image ..pa lepo nosečnost!!user posted image user posted image

elanor upam da ostane tako...in da user posted image nima namena pridit ampak da v teh dneh zagledašuser posted image ...user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
7.10.2009 15:06:15   
kago
user posted image user posted image za vse ki vam tečka zamuja.... pa še nismo prepričani
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nosečke...

za ostale pa user posted image user posted image user posted image user posted image ... da bom cimprej ;)

lenčy: midva sva tud mela v ožjem izboru berlingota... mislm da je super avto. Kupla sva nato astro caravan

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
7.10.2009 15:13:19   
elanor
a kej veste če se da sedaj dobit CB? nekaj časa je bil sedaj v slo nedostopen...

Neposredna povezava do sporočila: 2196
7.10.2009 16:24:45   
nincy29
o pa le bo kakšen plusek za september..
čestitke novim user posted image !!!

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
7.10.2009 17:12:10   
sa5i
še jaz čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo res pa nes ni september vseh pustil na cedilu user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
7.10.2009 19:13:03   
biba88
nanny.girl čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo nosečnost ti želim user posted image !!!!!!!
elanor upam da bouser posted image  držim pestiiiiii!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2199
7.10.2009 20:15:27   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

nanny.girll čestitam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me veseli, da ti je uspelo zagledat user posted image ..pa lepo nosečnost!!user posted image user posted image

elanor upam da ostane tako...in da user posted image nima namena pridit ampak da v teh dneh zagledašuser posted image ...user posted image user posted image

se podpšemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?