|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
11.10.2009 10:47:05   
arupnik3
 nanny.girll pokliči še enkrat G in jim zateži al si pa drugo G omisli ker je res kar je zapisala nincy29 glede nuhalne.....
sa5i prosim daj recept
dons kuha tašča tko da se jst mal spočijem user posted image   ja moja dva sončka spita jst pa bluzim po bajti
popoldne pa mal vn al pa km z avtom
drage moje kaj pa če bi se enkrat kje dobile tko na kavici pa čveku al ste vse bolj za tko zasebnost......

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
11.10.2009 11:38:04   
lila26
Pozdravljene punce,vse ki ste zagledaleuser posted image vam želim prjetno in lepo nosečnost...čez en teden tudi jaz izvem ali je kaj ali ne...moram povedati da sem kar malo živčna vendar ne varjemem v sebe da semuser posted image .pri prvi nosečnosti sem imela prozoren izcedek, zdaj pa sem popolnoma suha kot ponavadi preduser posted image ,joške me ne bolijo nix,samo trtica to me pa vedno 1teden preden dobim tečnouser posted image ....u glavnem znakov nimam popolnoma nix.Ali mislite da je 1 teden preduser posted image prehitro?Zanima me ali ste imele kašen izcedek na začetku nosečnosti oz.ko vam je user posted image zamujala?joj tok me je strah vsega nwm kako bom prenesla če mi že 2.krog ne uspe....pa saj bo..borila se bom naprej in bom pogumna in vstrajala kot ste veuser posted image edino mozolji so me napadli po celem obrazu...to pa me čudi ker v življenju nisem imela takšnega obraza ker drugače sem brez mozolja...razlišljam da bom šla zdravniku ker nwm zakaj so me tko napadli...mogoče vreme...lepo pozrav vsem skupaj na forumu!

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
11.10.2009 11:46:57   
nanny.girll
hei hei user posted image

ja sej ju3 takoj pokličem in ji zatežim malo. če ne pa grem raje samoplačniško k da pa čakam toook časa user posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
11.10.2009 13:07:32   
sa5i
arupnik3 izvoliš user posted image bom tu napisala, če bo katera še kdaj v dilemi kam z jogurti user posted image
Testo: 4rumenjake, 15 dag sladkorja, 17 dag raztopljane margarine, 1 pecilni prašek, 30 dag moke.
krema: 4 beljake, 4 žlic sladkorja (stepi v sneg), 4 navadne jogurte, 2 kisli smetani ( jaz dam raje pasirano skuto, da ni tako mehko in lažje primeš v roko), 3 žlice gresa ( pšeničnega zdroba), 3 žlice ostre moke, 2 vanili sladkorja.  (ko vse zmašaš,  šele nato dodaš stepene beljake. pa saj to veš user posted image
potem testo razdeliš na dva dela enega razvaljaš in daš v ekač gor vliješ kremo in nato daš v ogreto pečico na 200 stopinj za 5 minut da malo zakrhne in nato preostanek testa naribaš na kremo in spečeš do konca. razreži ko se vsaj mičkeno ohladi da ni prevroče več. je zelo dobro no kremasto pecivo res je fajn. če pa vidiš da je krema kar trda in se naribano testo ne bi potopilo vanj lahko daš kar takoj gor in pečt. to je to pa prijetno sladkanje. user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
11.10.2009 13:11:15   
sa5i
se opravičuje sem želela napisati da NI kremasto ne no kremasto ali kakor koli že pa ja še par napakic je upam, da si razumela, če ne pa kar vprašaj. vse, ki vas moti, da je to tu gor pa se vam opravičujem user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
11.10.2009 13:19:55   
arupnik3
HVALA HVALA

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
11.10.2009 18:39:50   
biba88
kok je dons dobr dan slabo mi je blo sam enkrat pa še to je hitr minil, drgač sem pa polna energije (ne vem zakaj) kr skakala bi!!!user posted image user posted image  danes sva si uredila dnevno sobo user posted image  je bl majhna ampak bo že! jest bi šla tut kej na kavico!

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
12.10.2009 10:15:51   
Lun1ca
ah kakšno vreme user posted image jaz pa sem se ravno danes odločla da grem po nakupih user posted image no sej še dobro da so trgovine pod streho user posted image

elanor čakam kaj boš sporočila? sem že jaz čist živčna user posted image upam da bota močni user posted image user posted image user posted image

Za kavico pa sem tudi jaz komot.. samo je menda kr tak bol to.. ko smo s precej različnih koncev.. Sicer pa se da vse uskladit in zmenit..

Tak zdaj je pa še grmet začelo user posted image ampak ne.. nebom ostala doma.. morm it dnar zapravit user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
12.10.2009 10:34:10   
arupnik3
ojla
pol pa zberemo predloge kam pa kako za kavico??? a je kera iz okolice vrhnike???
ja lun1ca kaj boš kupovala????? jst morm it ta teden enkrat sam še ne vem kdaj!!!
vreme je res user posted image tko da smo notri spali nismo NIČ ker so našo punco tako krči dajali da je bil obup mi je zaspala ob 8h in je spala do zdej zdej pa se že smeje in skače po stanovanju sm kr vse spodnje police pospravla da nimam kr naprej katastrofe kar se pa tiče njenih igrač pa naj jih raznaša saj ko bo velika bomo jo pa navadli naj pospravi za sabo.....
ja bliža se tudi tisti praznik saj veste ne lih najbolj prijeten 1. november tko da mi bomo šli kr 1 dan al pa 2 prej na grobove ne mislim pr kšni maši viset pa še z Tjašo tko da.....
kako ste???

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
12.10.2009 10:40:07   
elanor
nisem še naredila testa. ga grem danes kupit... ampak ne vem ali naj ga potem naredim danes popoldne ali počakam na ju3 da bo z jutranjim urinom...

žiwčki pa delajo 100 na uro user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
12.10.2009 10:52:59   
nincy29
joj nevem kako zdržite tolk časa da testa ne delate user posted image
sem še jaz za vas živčnauser posted image
elanor in ostale fuul močno drživa pesti s mojim user posted image da se nama čimprej pridružite!

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
12.10.2009 19:40:08   
biba88
jest sem pa danes kupla dva bodya jooj nisem se mogla upret! user posted image  še dobr da sem študentka in nimam lihk neomejenih financ user posted image  zanima me kje ste kej kupovale cunjice kje so recimo najbolj ugodne tetra plenice bodyji vozički? tko če ma kakšna kake izkušne?
lp želim vamuser posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
13.10.2009 8:38:30   
arupnik3
dobro jutro
če nočeš lih ne vem kok dat za bodije jih majo tut v tušu 2bodija 6€ v baby centru mislem da so od 4€ naprej pol v mercatorju bi jih tut dobla pa H&M jih ima tut pocen pol pa pikapolonica ka je cenovno isto kot baby center kerkrat so pocen tut v lidlu.... ja tetra plenice imajo v millerju sam za ceno ne vem jst sm jih vse dobla edin ene 5 sm jih dobla preko kataloga ka sm neki naročla no glede oblačil moraš gledat kaj kupiš glede na letni čas ka se bo user posted image rodil in ti priporočam da kupuješ od 50št. al pa 56št. naprej ne manša ker zlo hitro prerasejo voziček sm jst kupla v leclerku je bla akcija če te pa še kej zanima pa kr praš

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
13.10.2009 9:05:51   
elanor
no da vam sporočim moje stanje - kr neki. včeraj popoldne sem naredila fs, ki je pokazal -, danes pa še enga z jutranjim urinom ki kaže spet tisti raaaahel +. evo, pa človek spet ne ve pri čem je... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
13.10.2009 11:12:19   
arupnik3
elanor kupi CB ali pa pojdi na test krvi pa boš 100% na čem si

jst pa naredla makaronov narastek pa držte pesti da bo ratal

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
13.10.2009 11:55:26   
nanny.girll
elenor tudi meni so nazačetku tako čudno kazali testki bili so 4 rahlo pozitivni 2 pa negativna. ubistvu sem vse do včeraj misnla da so mi lagal. ubistvu pa ko mi je g določila PDP sem ugotovila da sem bila v testem času ko sem delala te testke že ene 8 dni noseča. zdj ne vem a je to samo naklučje ali pa je res možno da so mi že tako zgodnjo nosečnost pokazali.

drgač pa srčk nam bije. otroček je zdrav. je pa nekaj narobe k se neka tekočina( najbrž kri) nabira okoli in g ne ve kaj to je tako da imam sedaj 3 tedne bolniške :( treba je samo počivat. potem pa na naslednjem pregledu vidimo kako pa kaj.

biba88 jaz sem si tudi že tok stvari ogledvala. jz bi že kr use mela doma ;)user posted image nism pa še nič kupla k si nekako sploh ne upam.  na kero fakulteto pa hodiš?

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
13.10.2009 13:25:57   
biba88
arupnik3 hvala za informacije ker jest sem jih kupla v iani od green baby in sem dala 10e za engauser posted image  butara sem! no včasih je treba narest kako neumnost, sam tile bodyji v iani so kul ker se spredi zapneji ni treba dat čez glavo a kdo ve a jih majo še kjet bolj ugodno. pa zanima me za voziček al je bolj tisto foro k je vse skupi (lupinca, zimska vreča...) al posebaj pa kok čist realno je treba približno odštet denarja da dobiš soliden voziček.
elanor drži se mogoče pa bo user posted image  pri meni je bil najprej 2x negattiven čez teden dni pa konkretno user posted image . upam da bo drrrržžžžžžžžžimm pestiiiiiii
nanny.girll hodm na biotehniško fakulteto smer živinoreja vsš 3 letnik user posted image  ane kok se je težko upret vsem tem reklamam za cunce za mejčkene pa trgovine kr vabijouser posted image  jest bi ful rada vse lepo načrtno kupla ampak ne vem če bo ratalo po moje bom že vse mela do konc 3. meseca. pa upam da bo s tvojo pikico vse vredu drž se in počivaj ( bom pršla pogledat)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2242
13.10.2009 13:46:09   
nanny.girll
biba88 ko bom lahko jaz že spet malo okoli hudila bova šle pa lahko skupaj v šoping. bi mi družba fajn pršla =) kaj pravš? no če nauš do takrat že use kupila heheuser posted image a si iz lj dugče?

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
13.10.2009 14:14:04   
donna22
Bodije sem jaz tudi v elclercu kupovala, včasih jih lahko dobiš celo 5 za 10 eurov, pa še lepi so. Poleg tega se cenejši in tudi lepi bodiji najdejo v sparu in pa kiku. to so vse do 3 eure za enega.

Voziček pa sem jaz kupila v eni od spletnih trgovin, in sicer imam trikolesnika z velikimi kolesi - Chipolino Futura, pa tudi ni bil tak drag; je pa kombinirani in ga zdaj uporabljam še z avtosedežem, ki je seveda od iste firme.

Aja, ne preveč pretiravat z nakupi, kako 56 in mogoče še 62 si že malo bolj preskrbiš, potem pa ti ob rojstvu itak vsak, ki pride user posted image pogledat, kako darilo prinese, pa se ti lahko oblačil res cel kup nabereuser posted image Tak da rajši po teh darilcih pogledaš, kaj še za naprej rabiš.

< Sporočilo je popravil donna22 -- 13.10.2009 14:16:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 2244
13.10.2009 14:42:58   
arupnik3
se strinjam glede bodijev in cunjic z donno22  bodiji na preklop ali navadni se naj nebi cenovno nič razlikovali vsaj v baby centru se ne

ja za voziček se nekaterim zdi realno dat 600€ kar se meni ne zdi realno je pa res da dobijo za tako ceno vse (voziček, košaro, lupinico, športni del oz. vrečo in torbo)  tko da... ne vem ti priporočam da kupiš vožiček z košaro saj od začetka mora otročiček lepo ležat (čeprov govorijo da je lahko v lupinici 2 uri skupi zaradi hrbtenice) jst mam od hauck je kr ok sam bi rajš da ima velika kolesa če grem tko kam po makedamu. glej na stvari kot so kje boš vozila koliko dolgo boš vozila in da gre v prtlažnik avtomobila   aja še to mal premisli glede senčnika (marela, pepeny) da se da gor namontirat ker sm naredla doktorat iz tega
evo še par linkov:

http://www.baby-boom.si/vozicki_otroski_babyboom_domov.html
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182780
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176265
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=157032
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/jane/jane-slalom-pro-matrix-h59/05187-598420421131381

jst mam tadrugega ti pa poročaj ker ti je všeč pa pol kerga boš kupla user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
13.10.2009 15:30:26   
Lun1ca
arupnik3 šla sm mal pogledat cote za čez zimo.. nisem sicer nič pametnega kupla.. 1 daljšo jopo pa 1 pulover pa črne španarce. Tak da nisem velik zapravla user posted image sicer pa bom ju3 šla še po hlače v Celje, ker edino v Ce v WitBoyu dobim podalšane hlače tak da so mi prav.. drugje mam povsod pol tak ko da so mi jih v vodi merli user posted image in makaronov narastek je uspel? user posted image Upam da je! Mi doma ga obožujemo! user posted image

tak ste o teh bodyih čvekale da bi še jaz šla najraje enega kupit zdaj user posted image

elanor jaz upam da je user posted image !! Držim pesti še zmerajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
13.10.2009 17:18:44   
arupnik3
kaj je to ŠPANARCE???
narastek uspel na celi črti
jst grem pa konec meseca po nabavi v italijo mal za cotke pa miklavža......

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
13.10.2009 18:45:40   
biba88
nanny.girll sicer nisem iz ljubljane ampak se lohk dubiva kdaj kjet v lj pa mal greva skup po nakupih user posted image  a si ti tut študentka? men bi se tut družba prilegla!!! ti sam rec kdaj in kje jaz sem za akcijouser posted image
donna22 hvala za informacije in tale voziček mi je fulll všeč!!
arupnik3 tut teb hvala za informacije mi bo tole prav prišlo glede na to da nidsem poznala niti dveh firm, ki izdelujeta vozičke ups!

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
14.10.2009 8:49:07   
nanny.girll
ja jz sm tudi študentka user posted image letos 1. letnik. sam glede na to da bom zdj na bolniški še ta mesec zlo dvomim da mi bo uspel ga narest hehe. okej se bova zmenili za šoping potem novembra ql? joj komej čakam. jaz bi šla e kar zdj vse kupovat ampak morm počivat user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
14.10.2009 12:50:06   
elanor
dnes sem šla SPET kupit nove teste...sm tokrat uzela bc, ker baje reagira že na nižjo raven hormona...
bom pa počakala da ga naredim zjutraj, da bo bol sigurno... ne vem pa ali naj ga nareim ju3, ali naj rajši počakam več dni - da bo pač več hormona...user posted image

joj te debate o nakupih za dojenčke...jst bi šla tud kr kej zapravljat user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?