|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
30.9.2009 14:13:15   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

Punce eno vprašanje!

Ve katera kje bi v MB našla trgovino Daichmman? ker moja mama želi ene čevlje, pa samo mb ima številko 35 user posted image se priporočam če ve katera pomagati :)

V  šoping centru Qlandia user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
30.9.2009 14:48:58   
lila26
Aha pol pa je res...ja sj grem pred pa vedno me pol po...tko da boljše da po seksu takoj zaspim in probam pozabit da me na wcuser posted image hvala za odgovoruser posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
30.9.2009 14:55:27   
lila26
Aha hvala...sem si že prebrala...jaz pa sem res vedno šla po seksu na wc..prejšen mesec sem to delala skoz...mogoč mi za to ni ratalo?bog ve...bom od danes naprej lepo kar zadremala po seksu,če mi bo ratalo brez lulanjauser posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
1.10.2009 13:07:50   
arupnik3
živjo
no sm bla cel dopoldne v šopingu sm ful nakupla za vse po malem
no tamala šiba po stanovanju kot velika je tudi že kašna buška ampak nič hujšega
u nedeljo bo žur za taščino 50 letnico komaj čakam
lepo bodite pa klepetajte da bom mela kej brat
papa

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
1.10.2009 14:00:31   
nanny.girll
hei hei usm =)

jz sm zgleda da učer ponoč dobila user posted image . sam ubistvu je trajala še ne en dan. tko da ne vem če je to sploh user posted image . sam zgledala je že tako. je pa nisem imela zdj že 62 dni. kaj mislte da bi lahk blo? a je možno da user posted image traja sam ene par uric? hvala za odgovor!

lp B

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
1.10.2009 17:27:07   
biba88
nanny.girl če siuser posted image  brez zaščite je odgovor na dlani drugače so pa lahko tudi hormonske motnje,stres....

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
1.10.2009 18:21:58   
sa5i
hejj
Kako ste? Jaz pa sem bila danes prvošolček user posted image heh mam en kup mapic pa vsega  eh ja rabi katera. Pupe eno vprašanje ve katera za kakšno stanovanje v mb oz sobo ali za katero, ki išče cimro? Če katera ve kaj lepo prosim, če mi pomaga. Drugače pa ja ta  user posted image zna biti rec pravi hudiček, moje še tudi ni in nič ne kaže, da bi prišla le mozolji se mi delajo, pa nevem zakaj prav gozna sem nikoli jih nimam niti v pubertei jih nisem mela. nanny.girl testek naredi pa boš vedela najbolj, no če je že čas za to. Ker če ti tak dolgo izostane je to lahko nosečnost ali pa žal kakšne motnje. oki sem vas pozdravla zdaj pa grem malo tečt da se razmigam po dolgem času pridne bodite papa

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
1.10.2009 20:55:25   
Lun1ca
sa5i midve pa imava res iste probleme user posted image No jaz sem zadnje dva dni sama en velik mozolj.. še nikoli v življenju nisem imela na obrazu toliko mozoljev user posted image no na obrazu še jih sploh nikoli nisem mela (maksimalno enega ali dva) zdaj sm pa cela rdeča kr mi seveda grejo na živce in jih praskam in stiskam in oh in sploh user posted image
Karkoli že mozolji pomenijo.. prihaja user posted image danes popoldan sem opazla rjavkast izcedek na hlačkah.. Sedaj že hodim s 'pleničko' okoli. Sicer se ni še nič nabralo.. in če misli tako ostat do jutra.. pol kr nardim testek in kr umrem od sreče če je to vgnezditvena.. user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
1.10.2009 22:12:08   
malajka84
sa5i za kakšn stanovanje najlaže kej najdeš na kamrici(kamrica.net, al si, sej ne vem;)) al pa na faksu na kakšni oglasni sigurno kdo kej ponuja, al pa kdo išče cimro

Lun1ca držim  pesti...da user posted image ne misli pridit!!!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
2.10.2009 9:21:12   
Lun1ca
In prišla je in ogromno jo je! No zdaj vem zakaj sem že 3 dni en velik mozolj user posted image In tako pojdem v 3.krog in je ne pričakujem za noč čarovnic recimo.. čeprav znam bit kr do novembra brez kot kaže zadnje cikle..

Tak zdaj pa morem v tem "prekrasnem" vremenu v mesto in še na takšne in drugačne place nest potrdila o vpisu, kr sem trenutno brez zdravstvenega zavarovanja in otroškega dodatka in nevem česa vsega še user posted image
Pridne bodite punce, pa ne preveč po lužicah skakat, da se ne prehladite user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
2.10.2009 10:42:08   
nincy29
joj kaj zdej v septembru nebo nobenega +??user posted image
naš loči še slaba 2 tedna od nuhalneuser posted image
komaj čakam da spet vidim mojo pikicouser posted image .

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
2.10.2009 22:25:29   
pinky86
Čer punceuser posted image

Lun1ca tebi najprej en veeeeelik user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj se bomo pa spet načakale ane! Res škoda, da ni bilo niti enega pluska ta mesec...jah september je bil, spet se je začelo vse na novo, nove obveznosti, priprava na šolo, pri nas v službi je cel kaos...zdaj hodim še na drsanje s "ta veliko" skupino (drugače sem pri 1-3 letnikih), in sploh odkar sem v novi službi prvič občutim, kaj pomeni stres na delovnem mestu, ker imam obupno sodelavko user posted image prav razočarana sem, res!! Da še obstajajo ljudje, ki so lahko tako zelo nezreli in nestrokovni in ne pedagoški in naravnost grozni!!! Upam, da se imate ve kaj bolje?!?!

Drugače sva mi2 s fantom trenutno resno vpeta v nakup stanovanja...upava da bo šlo v enem mesecu vse skoz in da bova zdaj pa res na SVOJEM in ne v najemu user posted image Drugače me pa že kar zvija od kredita, ki ga bova morala vzeti AAAAAAAAAAA!!!! Tako, da bova verjetno ene par mesecev spet lovila najine plavalce v kondom, da se vsaj malo umiri vse skupaj, in da vidiva, kako bova s kreditom uspela normalno priti iz meseca v mesec. Kakor računava zdaj bo šlo čisto vredu skos, ampak da dejansko vse skupaj zalaufa, potem šele vidiš ane...jaz sem prav žalostna, ker si kljub vsej norišnici, ki jo trenutno imava, zeloooo želim otročka, ampak si pa tudi želim čim bolj mirno nosečnost, tako da vem da bova to naredila samo v moje oz. najino dobro.

Včeraj sem bila drugače pri ginekologinji (reden pregled pač), zdaj sem jo zamenjala, da je nimam več v Lj, ker pač ne živim več tam, tako da sem bila prvič pri njej - sem čisto navdušena, res je prijazna in skos razlaga zraven kako pa kaj...mi je naredila tudi UZ, pa izgleda vse super, tako da je rekla, da naj ne bi imela nobenih problemov pri zanositvi. Pokazala mi je tudi, kako zori jajčece v mojem jajčniku, ker bom zdaj kmalu imela ovulacijo, pa sem bila čisto navdušena...tako da nincy, sploh si ne morem predstavljati kako vesela si šele ti, ki na pregledu zagledaš bitjece, ki raste v tebi - ZELO LEPO!! Srečno na nuhalniuser posted image

Aja, pa še moje mnjenje o sveči po sexu in iztekanju sperme - mislim, da je narava že dobro poskrbela za to, da ta dobri plavalci, če tako rečem, pridejo do tja kamor morajo (do jajčeca), že takoj ob izlivu, odvečna "roba" pa pač izteče, če takoj vstaneš izteče takoj, če pa še telovadiš potem, pa pač kasnejeuser posted image Tako da ve sam uživajte v user posted image s svojimi lubiji, pa lepo nočko vsem****

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
3.10.2009 7:48:34   
arupnik3
živjo punce
včeraj sm bla na kavici in čveku je prov pasalo dans grem pa mal domu pogledat pa po piškote za taščin abraham tko da bo kr pestro
ja drugač pa sm sama doma je dragi šou na sejem tko da nimam kaj delat pride kera na kavico??? user posted image  
fajn bodite

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
3.10.2009 9:57:28   
biba88
user posted image aloha bejbe!
včeraj sem morala zaradi bolečin v desnem jajčniku nujno k ginekologinji. toda hvala bogu ni nč narobe! videla sem pa malo pikici joooj sem mela kr solzne očke od sreče. sam na žalost ne more nč rečt al je vse v redu tko da grem v četrtek zopet na pregled! mi je blo pa ful smešen k je rekla ginekologinja no tukaj vidite rumenjakovo vrečko user posted image  upajte da je vse v redu
upam da kmalu zagledateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
veliko user posted image vam želim v novem mesecu in predfvsem da bo user posted image  obrodilo sadove user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
3.10.2009 19:39:13   
Snoopyka
pozsravlene!
kljub temu da me zmes ni blo tle se niste velik razpisale...user posted image no se opaz da je pršu septemberuser posted image user posted image no js sm dans mal žalostno prebila dan (v veliki večini), drugač pa je blo tud mal veseljauser posted image ja mi2 z lubijem mava stanovane pošlihtan, le še novo dnevno treba in otroško sobo (ma pojstlo v najni spalnici), ampak za to še ni sile. bolj nujn je pa avtomobilček, ker tastari čist fuč (brez večjih popravil, neb šlo skoz registriranje) pa smo se odločil za novga. v pondeljek sam neke papirje odneseva in v torek zavarovanje in v sredo ga že mamo doma...jupiuser posted image user posted image user posted image aja...imel pa bomo pasatauser posted image

user posted image evo najnga konjičkauser posted image user posted image user posted image

joj sirena grem pa še pol kj tipkamuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
4.10.2009 9:23:13   
kaya333
pozdravček

jst bi pa sam neki dodala glede lulanja po sexu
jst za taprvo pikico najprej nisem zanosila nekje 5 mes pa sem se odločla it k ginekologu...tam mi je use razlagal o prehrani pa teh tabletah pa stresu pa tako...na koncu preden sem se odpravla pa mi je reku da nam zdrava kmečka logika pravi tudi..da če po sexu ne ustajamo in če smo babe med sexom 'spodaj' je zaradi gravitacija veliko večja možnost zanositve..
no mi2 sva doma najprej to poskusla..pa je delovalo..mogoče je bil slučaj ampak je pol ratalo ' sprve'
tokrat sva isto nardila in je tudi ratalo 'sprve' user posted image
ni nujno da je to edina rešitev se pa splača probat..najbolje to anrdit pred spanjem po moje ker potem itak ležimo

še vedno držim pesti za user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
4.10.2009 11:37:45   
lila26
Pozdravljene!Ja na začetku po user posted image sem seksala potem pa sem šla lulat,zdaj ko pa naj bi imela ovulacijo pa že 3 dni seksam pred spanjem in ko mi notr si dvignem noge v zrak( svečka) in potem takoj zaspim in pozabim, da me lulat...upam da bo delavalo in hvla za nasvetuser posted image veste kaj se mi je naredilo: včeraj se je moj fant malo napiu in potem sva prišla domov in sva hotela seksat pa joj z pijanim človekom ne gre...user posted image imela pa bi naj od 1 do 6 ovulacijo-plodne dneve,jaz pa sem včeraj en dan izpustila in nisva...mislite da bo en dan v mesecu kaj vplivau???jaz mislim da ne....upajmo skupaj da bomo čimprej vse punce zagledaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaya333)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
4.10.2009 11:39:14   
lila26
Super zauser posted image user posted image sem zelo vesela za vse...prijetno nosečnost ti želim in veliko veliko veselja...upam da bo tud meni čimprej bog nakloniu pikicouser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
4.10.2009 11:41:15   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu lila26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2169
4.10.2009 14:13:30   
biba88
hvala lila26! tudi tebi želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
4.10.2009 22:07:19   
blodinka
zdravo punce.tudi midva s fantom načrtujeva user posted image .matramo se že dobro leto, pa še zmeraj nič.prejšni mesec pa mi je končno zamujala ampak je šlo use naprej. drgač sm pa tudi jst še mlada(20) in sem 5 mesecev že zaposlena. no, ko je bilo ta mesec konecuser posted image  sva veselo delala nauser posted image .čez kakšen teden me je nenormalno bolelo v križu, večino časa sem kar presedela ali preležala.nato so se začele bolečine v spodnjem delu trebuha in jajčnikih. zvečer pa mi je včasih celo slabo. najbolj čudno pa mi je bilo to, da sem imela 1 teden pouser posted image take obelečine kot da bo ravnokar ponovno prišla. seveda mi ni čisto nič več jasno. 14.10. upam da nebo 'prišla tečka.lep pozdrav vsem.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
5.10.2009 12:21:16   
arupnik3
živjo
evo včeraj se je obneslo blo zelo vredu tašča presenečena z darili jst plesala kot že dolgo ne sam kaj zvečer sm mogla pa dam it da sm dala tamalo spat bla je ful pridna res..... nič jokala nobenega se ni bala tut muske ne tko da user posted image user posted image za Tjašo

dons bom pa šipe spucala pa 3 stroje cunj oprala pa obesla ....
se slišmo

(odgovor članu blodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
5.10.2009 13:48:36   
biba88
hello!
nekaj me zanima, ali ima katera že izkušnje s torbcami  za dojenčka. to so tiste ki imajo podlogo za prvijanje predalčke za stekleničke......
ali mogoča katera kakšno priporoča? ali ima kakšen nasvet kaj gledat? jest mal gledam pa zanima če je tale v redu

http://www.bolha.com/oglas382787350/otroska-previjalna-torba

http://www.bolha.com/oglas382787348/previjalna-torba

lp in veliko uspeha priuser posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
5.10.2009 13:54:57   
arupnik3
jst bi raje prvo zakaj ne vem bolj se mi dopade

drugač imam pa jst torbo od pikolo in sm jo dobla za darilo tko da..... mi je čist kul pa da se ne boš prenaglila ker lahko jo dobiš tudi zraven vozička

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
5.10.2009 18:46:09   
biba88
men se tut user posted image
sej vem da je tut tko mal kmal da bi kej kupovala sam jest sem tok neučakanauser posted image  komi čakam da bo že čas da grem konkretno po nakupih pa kej kupim
sej vem da sem smešna ker sem noseča komaj 8 tednov sam ne morm si pomagatuser posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?