pinky86
|
Čer punce Lun1ca tebi najprej en veeeeelik zdaj se bomo pa spet načakale ane! Res škoda, da ni bilo niti enega pluska ta mesec...jah september je bil, spet se je začelo vse na novo, nove obveznosti, priprava na šolo, pri nas v službi je cel kaos...zdaj hodim še na drsanje s "ta veliko" skupino (drugače sem pri 1-3 letnikih), in sploh odkar sem v novi službi prvič občutim, kaj pomeni stres na delovnem mestu, ker imam obupno sodelavko prav razočarana sem, res!! Da še obstajajo ljudje, ki so lahko tako zelo nezreli in nestrokovni in ne pedagoški in naravnost grozni!!! Upam, da se imate ve kaj bolje?!?! Drugače sva mi2 s fantom trenutno resno vpeta v nakup stanovanja...upava da bo šlo v enem mesecu vse skoz in da bova zdaj pa res na SVOJEM in ne v najemu Drugače me pa že kar zvija od kredita, ki ga bova morala vzeti AAAAAAAAAAA!!!! Tako, da bova verjetno ene par mesecev spet lovila najine plavalce v kondom, da se vsaj malo umiri vse skupaj, in da vidiva, kako bova s kreditom uspela normalno priti iz meseca v mesec. Kakor računava zdaj bo šlo čisto vredu skos, ampak da dejansko vse skupaj zalaufa, potem šele vidiš ane...jaz sem prav žalostna, ker si kljub vsej norišnici, ki jo trenutno imava, zeloooo želim otročka, ampak si pa tudi želim čim bolj mirno nosečnost, tako da vem da bova to naredila samo v moje oz. najino dobro. Včeraj sem bila drugače pri ginekologinji (reden pregled pač), zdaj sem jo zamenjala, da je nimam več v Lj, ker pač ne živim več tam, tako da sem bila prvič pri njej - sem čisto navdušena, res je prijazna in skos razlaga zraven kako pa kaj...mi je naredila tudi UZ, pa izgleda vse super, tako da je rekla, da naj ne bi imela nobenih problemov pri zanositvi. Pokazala mi je tudi, kako zori jajčece v mojem jajčniku, ker bom zdaj kmalu imela ovulacijo, pa sem bila čisto navdušena...tako da nincy, sploh si ne morem predstavljati kako vesela si šele ti, ki na pregledu zagledaš bitjece, ki raste v tebi - ZELO LEPO!! Srečno na nuhalni Aja, pa še moje mnjenje o sveči po sexu in iztekanju sperme - mislim, da je narava že dobro poskrbela za to, da ta dobri plavalci, če tako rečem, pridejo do tja kamor morajo (do jajčeca), že takoj ob izlivu, odvečna "roba" pa pač izteče, če takoj vstaneš izteče takoj, če pa še telovadiš potem, pa pač kasneje Tako da ve sam uživajte v s svojimi lubiji, pa lepo nočko vsem****