Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.9.2009 14:06:04
|
|
|
|
biba88
|
hvala pinky86 lun1ca in kaya333 za podporo in spodbudne besede! vem da nama nič ne bo pokvarilo veselja ker sva si to predolgo želela. ampak poslušte to zvečer je tašča jokala!!! in to ne od sreče menda je čist fertik! hvala bogu da jo je moj fant toook nahrulil!!! vse ji je v glavo povedou in mene branu pred njenimi grdimi besedami! norrrrooooo baba je odpiljena jest sem si pa izračunala rok 25.5.2010 joooj komi čakam. a ma še kakšna ki je že vidla takrat rok? tiste ki čakate pa pogumno naprej !!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.9.2009 14:33:55
|
|
|
|
malajka84
|
biba88 ne obremenjuj se s taščo....mam jst tud probleme z njo že zdej, tud vem, da bo sranje k nama bo enkrat uspel nardit otročka,..ji bojo po moje oči ven padla, pa bom vse, sam človek ne,...prui nas je oziroma bo problem tud glede vere,kr jst sm totalni ateist..ona pa best frendica z župnikom....uglavnem še bojo štorije kaya333 dobrodošla, pa čestitam že za drugega otročka, ki je na poti! kaj pa kaj ostale,...je kakšna ta mesec...ali nobeni ni uspelo..:( dejmo, neki bo treba narest!!jst sam čakam, da gre, pa da lahko začneva na novo, upajmo da uspešno tokrat..bi blo to lepo rojstnodnevno darilo za oba..k gamava oba zdej v prihodnjih mesecih...tk da upam da mi, DA NAM ČIMPREJ USPE!!! pa lep dan vsem želim...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.9.2009 16:20:35
|
|
|
|
arupnik3
|
zdele sm pa naredla solato s tuno njami :))))
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.9.2009 20:14:09
|
|
|
|
biba88
|
a mogoče kakšna ve kaj se dogaja na prvem pregledu nosečnice pri ginekologu. nekaj sem slišala da naredi vaginalni ultrazvok...a še kaj informacij zveš? sem še čist frišna nosečnica pa še nič ne vem želim vam veliko
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.9.2009 20:44:31
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba88 a mogoče kakšna ve kaj se dogaja na prvem pregledu nosečnice pri ginekologu. nekaj sem slišala da naredi vaginalni ultrazvok...a še kaj informacij zveš? sem še čist frišna nosečnica pa še nič ne vem želim vam veliko Ja, vaginalni ultrazvok je na prvem pregledu ... Večinoma je pa odvisno od ginekologa, kaj ti pove. Pri nekaterih se posluša tudi bitje srca, pa koliko je velik otroček, čeprav to načeloma potem itak piše na slikici, ki jo dobiš. V glavnem, različno. Aja, pa čestitke
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.9.2009 23:25:44
|
|
|
|
Lun1ca
|
Dober večer! No jaz sem spet čist hin od te selitve.. Danes sma že prebarva polovico stanovanja, ju3 še druga polovica pol pa predaja ključev s sredo pa konc. No pol pa končno nadaljujema z najinim stanovanjem No pa da vam povem še to.. še kr ni in ni.. jaz res nevem kaj se dogaja.. sploh nimam nobenih znakov, da bi naj prišla kmalu.. Testkov več nimam tako da nevem kak je na stvari. Sicer če je bil včeraj negativen, dvomim, da je zdaj kaj drugače Ma katera kako idejo kaj se dogaja? Jaz bi pač rada vedla da, če ni da pol naj pride že , da lahk gremo veselo na delo v novi krog.. ne pa da nevemo na čem smo..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.9.2009 8:03:18
|
|
|
|
Snoopyka
|
pa da se še se js mal oglasim! joj punce kk ste smešne s temi tsščami moj tašča je ful dobra....mogoče še preveč, kar se mene tiče je pa druga pesem moj tast boljš da nč ne pišem o njem, k neo nč lepega napisan v glavnem tašča in moja mami sta zvedli v 4mescu, tas pa je sam ugotovu v 5mescu....j mi2 sva si pač cajt dala in nakonc mu sploh povedat ni trebal. povedla pa nisva, ker je naju je oba bla groza, kak bo odreagiral kaya333 dobrodošla in čestitke za drugega otročka lun1ca si že bla pri ginekologu? to pa res čudn veš.... ja nč, dokler se ne pokaže je kljub negativnem testu še vedn upanje da si ... js ti to iskreno in od srca privoščim in upam da kmal zagledaš arupnik3 bravo za Tjašo in njene prve korakce biba88 čestitam za čim lepšo nosečnost ti želim za vse punce ki še čakate, upamda či prej zagledate zdej pa seznam popravlat
< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 29.9.2009 8:04:25 >
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.9.2009 9:48:52
|
|
|
|
sa5i
|
Pozdravljen vse pupe tu gor, tiste nove pa manj nove Tudi mni se zdi zelo poguma odločitev za otroka pri teh letih, tako da bravo me No pondelak žal mi je za kužeka res Tjaši čestitam za prve korake Tebi lun1ca pa in če te kaj tolaži tudi moj test je bil negativen zato tudi iz razočaranja splog nisem šla sem brat vas. ah saj bo toraj se selimo v naslednji krog no ja še mora prej priti a ne? A moje še zmeraj ni, še vedn potihm upam, da je bila O bolj pozno in sem test sedaj prezgodaj naredila. Saj vem le tolažim se ja. Tista, ki je pisala, da dela v vrtcu nevem točno katera in se opravičujem a nebi daj šla iskat saj boš vedela ja po mojem ni glih najboljše dvigovati tak težke otroke. pa tudi po drugi strani veš, da otroci imajo en kup vseh prehladov tako, da poskušaj biti čim manj v siku z njihovo slino pa vsem tem s čimer s vse prenaša. Sama sem v tem poklicu in vem kolikokrat si kaj prinesem domov. pazi nase a ne obremenjuj se preveč Tako pozdravla sem vas grem zdaj kuhat, ima katera idejo?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.9.2009 10:09:33
|
|
|
|
Snoopyka
|
KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE MENSTRUACIJE NE PRIČAKUJEMO tix 08.08. 20 let 1.krog KR Patrishka 20.08. 23 let 3.krog LJ katix xx.08. 20 let 5. krog ? zlatolaska xx.09 21 let 1. krog Medvode IsabellaLana xx.09. 25 let 3. krog NM sunshine84 xx.09. 25 let 6. krog KR mladika xx.09. ? 7. krog ? elanor 09.09. 21 let 4. krog Primorska sa5i 25.09. 20 let 3. krog MS Lun1ca 20.09. 21 let 2. krog MB kago xx.10. 25 let 7. krog ? lila26 xx.10 18 let 2. krog ? pinky86 22.10 23 let 2. krog Litija BOSTINA 22.10 25 let 8. krog CE NOSEČKE Sasy 20.11. 2009 20 let LJ tinncyka 12.01 2010 19 let CE Portorožegleria 16.1.2010 20 let Velenje Anneri 23.01.2010 25 let MB P1ka23 18.2.2010 23 let ? kemo 19.1.2010 23 let Celje Zvezdici 24.3.2010 21 let LJ Chi_Pita 01.04.2010 23 let Izola lenčy 28.03.2010 ? ? nincy29 27.04.2010 18 let Go patella xx.5.2010 23let LJ biba88 25.5.2010 21let ? kaya333 08.5.2010 21let ? MLADE MAMICE *** lucy86 (1. pri 22. letih)***(2009) *** Mateja4 (1. pri 20. letih)***(2009) ***Snoppyka (1. pri 18. letih)*** (2009) ***donna22 ( 1. pri 22 letih)*** (2009) *** pondelak (1. pri 19. letih) *** (2009) *** zoja10 (1. pri 22. letih) *** (2009) *** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009) *** Pikica5 (2. pri 21. letih)*** (2008) ***arupnik3 (1. pri 20. letih)***(2008) *** Ploha ( 1. pri 21. letih) *** *** angel_rebelde (1. pri 19. letih) *** *** petra88 (1. pri 20. letih) *** *** pikica36 (1. pri 18. letih) *** *** čebelica01 (1. pri 20. letih)*** ***M1987 (1. pri 21. letih)***2009 ***jasmina in tadej (1. pri 22. letih)***2009 ***Tamika87 (1. pri 21. letih)***2009 ***litlleMiss (1. pri 18. letih)***2009 ***jancyika (1. pri 19. letih)***2009 ***kaya333 (1.pri 20. letih)***2008 Kljub mladosti bomo mamice song Mlade smo, polne energije, čakamo, da se nam odkrije. Da nam bo čimprej uspelo, vsak dan veselo . Mlade nosečke se veselijo, saj kmalu svojo pikico dobijo. Skupaj čvekamo v dobrem in slabem, da zagledamo nepozaben. Nekatere med nami pa so že mamice, pomagajo nam lajšati naše težavice. Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo, mamice pa nam pomagati hitijo. vse punce naprošam, da podatke za seznam obarvajte z debelimi črkami... če katera sama kopira seznam,naj poišče zadnjega... !!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 29.9.2009 10:10:52 >
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.9.2009 11:19:46
|
|
|
|
malajka84
|
Spet priletela mal pozdravit. sa5i in lun1ca upam, da obe zagledata malo zakasneli in da se nima namena prikazat!!! no drugače se pa ravno odpravljam pečt torte, moj ma jutri rojstni dan, pa si je kr dve torte zamislu(ena za familijo, druga za službo), tko d je treba u akcijo.. Nič, lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.9.2009 12:49:13
|
|
|
|
arupnik3
|
bostina bravo za torte dej pokaži pol kašno slikico evo pri nas se je začel premikat in delamo ograjo na terasi mala je bla cel dopoldne pri tašči ker je ropotalo zdej smo se najedli in odhajamo počivat upam da bo tut tjaša kmalu šla počivat kuhala pa sem piščančjo obaro jutri bodo makaroni potem bo golaž in žlikrofi petek- pasulj brez klobase (ne maram) sobota-rižota nedelja bo bolj obilno (tašča 50 let) evo meni
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.9.2009 13:41:45
|
|
|
|
sa5i
|
BOSTINA hvala, pa da bi se res to zgodilo. sem se odločila, da zdaj pa mora res uspeti in tudi bo. pa tebi tudi kajne lun1ca? ! Mam to folno kslino nabavljeno bom kar danes eno popapcala, neke elevit ali nekaj takega piše. arupnik3, ti pa si pridna imaš že prav naprej jedilnik za ves teden kaj no mi smo se najedli tudi že pred časom in skuhala sem puranji paprikaš pa čežano za sladico s sladko smetano. To je to. Aja ima katera voljo priti na bratev? Ja pa še nekaj je povejte mi, če ginekologinja vidi, da nimaš rednih M pa ji rečeš, da delaš na otroku a ti res ne more dati nekaj kar uredi M oz neko zrdavilo za rejšnjo zanositev? Meni je namreč rekla, da ko bom resno mislila mi bo predpisala kakšno terapijo, da bo vse skpaj malo pospešilo sedaj pa še ne bi ker pri dvajsetih je še vse pred mano in nima smisla, ker tako lahko uspe brez vsake pomoči. Ja no in kaj zdaj naj. saj vem nisem še nevem kak dolgo v tem trudu za pa vseeno od maja pa do zdaj se že tudi kar vleče vse to. n hudo me jezi, da včasih kar nimam M po 2 meseca in vse to samo zmanjšuje možnost da bi zagledala Kaj ji naj rečem? Že skoraj vsak mesec sem tam pa nič ne najde le hormonske motnje mi je rekla. čeprav tabltk jaz ne jemljem že leto dni. ahhh ja
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.9.2009 19:52:01
|
|
|
|
lila26
|
Pozdravljene vseskupaj!Najprej za vse držim pesti da bi hitro zagledale nekaj me zanima...eni pravijo oz.sem tudi prebrala da po seksu je fajn da držiš noge v zrak, da ti sperma steče noter?ali je to res?ker jaz vedno po seksu grem lulat ne vem navado imam takšno,jaz lulam zelo pogosto zato potem pa mi res vedno ven pade ali kako se naj izrazim...joj kak smešno sem napisla,kar sram me je jaz mislim da to nima veze če greš lulat v bistvu ti sperma vsakem primeru ven pade kam bi pa te šla drugam?zdaj sem pa res v dilemi kako je s tem?ne bom se ta mesec toliko obremenjevala ampak vseeno vedno pride kakšno vprašanje...oz preberem nekaj potem pa se sprašujem...hvala vsem za odgovor...v četrtek pa že začnema delati wiii veselim se hkrati pa sploh ne mislim na to,ta mesec sem bolj sproščena in si mislim da enkrat že bo to pa je zato ker ste mi veliko pomagale z besedami in RES STE VSE SUPER PUNCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.9.2009 7:27:37
|
|
|
|
arupnik3
|
lila26 tut jst hodim po seksu na wc zakaj ne vem tko že skoz. sm pa tut jst prebrala da je kakšen % več možnosti da zanosiš če ne greš na wc tko da pojdi na wc preden sexas pa potem nič pa bo mogoče kej pokazal....
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.9.2009 8:09:56
|
|
|
|
Lun1ca
|
Hvala vsem za spodbudne besede.. Tudi jaz upam da je nekak bila že O z zamudo in je bil zato testek še negativen in da je še vedno možnost da zagledam . In ker zdaj že cela 2 dni nisem delala testka, sem vsa na trnih in grem zdaj počasi v lekarno Glede nog v luft po sexu sem pa jaz tudi že slišala, da nekatere res držijo svečo po sexu, ko majo namen zanosit. Jaz npr. se kake 10 do 15 min še pač ne vstanem iz postelje, da gre naprej kolko misli, ker kak se vstanem ostalo izteče. No sem pa našla še nekaj na netu kar bo morda koristilo.. http://www.intimatemedicine.si/sexi-nasveti/ko-sperma-kar-ne-preneha-teci-iz-noznice/ Skratka ne it lulat po , vsaj nekaj časa ne.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.9.2009 10:30:09
|
|
|
|
Lun1ca
|
Zamujanje : 8 dan; Test: Negativen; Počutje: aaaaaaaaaaa (nekaj takega približno)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.9.2009 10:30:28
|
|
|
|
kago
|
sa5i: jah jaz imam isti problem... pa me je najprej pustila, da bi se samo uredilo (ko sem nehala jemati KT)... in se ni. Danes imam UZ, pa ti bom več povedala popoldan kaj bo rekla (aja pa to je že moj 4 UZ v manj kot enem letu)
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.9.2009 10:50:01
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca Zamujanje : 8 dan; Test: Negativen; Počutje: aaaaaaaaaaa (nekaj takega približno) Malo sem se mogla nasmejat tem znakcom , čeprav mi je hudo za tebe
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.9.2009 12:17:04
|
|
|
|
lenčy
|
ojla punce!! mi se že veselo redimo, tako da že imam prve nosečniške hlače opravili smo tudi nuhalno in vse poteka vredu, mali je pa čist divji in veselo maha z rokami in z nogami. očka je bil nad pogledom nanj presrečen staršem še nisva povedala, nameravava pa ta vikend, samo še ne veva, če bodo imeli čas, ker jih morva dobit skupej.... lun1ca navijam zate in za vse ostale!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.9.2009 12:19:10
|
|
|
|
sa5i
|
Hej hej! kago, ja res javi kaj so ti povedali, če imaš enake probleme. jaz sem letos imela točno sedem ultrazvokov in vse vaginalne in je vse vredu no en jajčnik bi naj bil malenkostno povečan tak, da ja vem vse že kar se teh pregledov tiče pa vseeno nevem ničesar kar bi se dogajalo z mano. Moje še tudi ni tako da lun1ca po mojem dokler tvoje ni upanje obstaja. Eh nevem več vsega mam že zadosti. pa ti testi gor pa dol pa sem pa tja brezveze že vse skupaj sem tudi dva kupila pa sem drugega iz jeze skoraj v peč pognala. No saj trenutno še počiva v predalu a ga res ne nameravavam ven potegniti. ko bom če mi višja sila to nakloni bom pač ugotovila makar po 6 mesecih kaj pa naj drugega boljše to kot da živce izgubljam. Pa še tečna sem ker moram jutri v šolo pa strah me je ker je vse novo pa naj gre nekam vse. še vročino sem od nervoze dobila. lun1ca ne bodi žalostna, je pa res, da imam podobno počutje kot si ga ti ponazorila. vsega mam vrh glave.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.9.2009 12:25:11
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy ojla punce!! mi se že veselo redimo, tako da že imam prve nosečniške hlače opravili smo tudi nuhalno in vse poteka vredu, mali je pa čist divji in veselo maha z rokami in z nogami. očka je bil nad pogledom nanj presrečen staršem še nisva povedala, nameravava pa ta vikend, samo še ne veva, če bodo imeli čas, ker jih morva dobit skupej.... lun1ca navijam zate in za vse ostale!! O, res super Uživaj še naprej Pa lepo božaj bušija - jaz ga kar malo pogrešam
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.9.2009 12:25:50
|
|
|
|
donna22
|
arupnik3, čestitke Tjaši za prve korake
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.9.2009 12:27:13
|
|
|
|
malajka84
|
Lun1ca upam, d ma test težave sam s sabo, pa da bo enkrt le pokazal . ker tole te pa res že nesramno heca vse skupaj!...držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.9.2009 13:59:35
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo samo da vas pozdravim kako ste? no jst sm utrujena tamala mi je spala dans sam pol urce tko da.... pa še pouh dela mam lepo bodite papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.9.2009 14:03:31
|
|
|
|
sa5i
|
Punce eno vprašanje! Ve katera kje bi v MB našla trgovino Daichmman? ker moja mama želi ene čevlje, pa samo mb ima številko 35 se priporočam če ve katera pomagati :)
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?