|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
28.9.2009 14:06:04   
biba88
hvala pinky86 lun1ca in kaya333 za podporo in spodbudne besede! user posted image user posted image
vem da nama nič ne bo pokvarilo veselja ker sva si to predolgo želela.
ampak poslušte to zvečer je tašča jokala!!! in to ne od sreče  menda je čist fertik! hvala bogu da jo je moj fant toook nahrulil!!! vse ji je v glavo povedou in mene branu pred njenimi grdimi besedami! norrrrooooo
baba je odpiljena user posted image  
jest sem si pa izračunala rok 25.5.2010 joooj komi čakam. a ma še kakšna ki je že vidlauser posted image user posted image  takrat rok?
tiste ki čakateuser posted image  pa pogumno naprej !!!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
28.9.2009 14:33:55   
malajka84
biba88 ne obremenjuj se s taščo....mam jst tud probleme z njo že zdej, tud vem, da bo sranje k nama bo enkrat uspel nardit otročka,..ji bojo po moje oči ven padla, pa bom vse, sam človek ne,...prui nas je oziroma bo problem tud glede vere,kr jst sm totalni ateist..ona pa best frendica z župnikom....uglavnem še bojo štorije

kaya333 dobrodošla, pa čestitam že za drugega otročka, ki je na poti!user posted image

kaj pa kaj ostale,...je kakšnauser posted image ta mesec...ali nobeni ni uspelo..:(
dejmo, neki bo treba narest!!jst sam čakam, da user posted image gre, pa da lahko začneva na novo, upajmo da uspešno tokrat..bi blo to lepo rojstnodnevno darilo za oba..k gamava oba zdej v prihodnjih mesecih...tk da upam da mi, DA NAM ČIMPREJ USPE!!!

pa lep dan vsem želim...

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
28.9.2009 16:20:35   
arupnik3
zdele sm pa naredla solato s tuno njami :))))

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
28.9.2009 20:14:09   
biba88
a mogoče kakšna ve kaj se dogaja na prvem pregledu nosečnice pri ginekologu.
nekaj sem slišala da naredi vaginalni ultrazvok...a še kaj informacij zveš?
sem še čist frišna nosečnicauser posted image user posted image pa še nič ne vem

želim vam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
28.9.2009 20:44:31   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

a mogoče kakšna ve kaj se dogaja na prvem pregledu nosečnice pri ginekologu.
nekaj sem slišala da naredi vaginalni ultrazvok...a še kaj informacij zveš?
sem še čist frišna nosečnicauser posted image user posted image pa še nič ne vem

želim vam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, vaginalni ultrazvok je na prvem pregledu ... Večinoma je pa odvisno od ginekologa, kaj ti pove. Pri nekaterih se posluša tudi bitje srca, pa koliko je velik otroček, čeprav to načeloma potem itak piše na slikici, ki jo dobiš. V glavnem, različno. Aja, pa čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
28.9.2009 23:25:44   
Lun1ca
Dober večer!

No jaz sem spet čist hin od te selitve.. Danes sma že prebarva polovico stanovanja, ju3 še druga polovica pol pa predaja ključev s sredo pa konc. No pol pa končno nadaljujema z najinim stanovanjem user posted image

No pa da vam povem še to.. user posted image še kr ni in ni.. jaz res nevem kaj se dogaja.. sploh nimam nobenih znakov, da bi naj prišla kmalu.. Testkov več nimam tako da nevem kak je na stvari. Sicer če je bil včeraj negativen, dvomim, da je zdaj kaj drugače user posted image Ma katera kako idejo kaj se dogaja? user posted image Jaz bi pač rada vedla da, če ni user posted image da pol naj pride že user posted image , da lahk gremo veselo na delo v novi krog.. ne pa da nevemo na čem smo.. user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
29.9.2009 8:03:18   
Snoopyka
pa da se še se js mal oglasim! joj punce kk ste smešne s temi tsščamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj tašča je ful dobra....mogoče še preveč, kar se mene tičeuser posted image je pa druga pesem moj tastuser posted image boljš da nč ne pišem o njem, k neo nč lepega napisanuser posted image v glavnem tašča in moja mami sta zvedli v 4mescu, tas pa je sam ugotovu v 5mescu....j mi2 sva si pač cajt dala in nakonc mu sploh povedat ni trebal. povedla pa nisva, ker je naju je oba bla groza, kak bo odreagiraluser posted image user posted image

kaya333 dobrodošlauser posted image user posted image user posted image in čestitke za drugega otročkauser posted image

lun1ca si že bla pri ginekologu? to pa res čudn veš....user posted image ja nč, dokler se ne pokaže user posted image je kljub negativnem testu še vedn upanje da siuser posted image ... js ti to iskreno in od srca privoščim in upam da kmal zagledaš user posted image user posted image user posted image

arupnik3 bravo za Tjašo in njene prve korakceuser posted image user posted image

biba88 čestitam za user posted image user posted image čim lepšo nosečnost ti želimuser posted image

za vse punce ki še čakate, upamda či prej zagledate user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa seznam popravlatuser posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 29.9.2009 8:04:25 >

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
29.9.2009 9:48:52   
sa5i
Pozdravljen vse pupe tu gor, tiste nove pa manj nove user posted image
Tudi mni se zdi zelo poguma odločitev za otroka pri teh letih, tako da bravo me user posted image
No pondelak žal mi je za kužeka res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tjaši čestitam za prve korake user posted image user posted image
Tebi lun1ca pa user posted image user posted image user posted image user posted image  in če te kaj tolaži tudi moj test je bil negativen zato tudi iz razočaranja splog nisem šla sem brat vas. user posted image  ah saj bo toraj se selimo v naslednji krog no ja še user posted image  mora prej priti a ne? A moje še zmeraj ni, še vedn potihm upam, da je bila O bolj pozno in sem test sedaj prezgodaj naredila. Saj vem le tolažim se ja. Tista, ki je pisala, da dela  v vrtcu nevem točno katera in se opravičujem a nebi daj šla iskat saj boš vedela user posted image  ja po mojem ni glih najboljše dvigovati tak težke otroke. pa tudi po drugi strani veš, da otroci imajo en kup vseh prehladov tako, da poskušaj biti čim manj v siku z njihovo slino pa vsem tem s čimer s vse prenaša. Sama sem v tem poklicu in vem kolikokrat si kaj prinesem domov. pazi nase a ne obremenjuj se preveč user posted image  Tako pozdravla sem vas grem zdaj kuhat, ima katera idejo?

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
29.9.2009 10:09:33   
Snoopyka

KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE 

user posted image  

MENSTRUACIJE NE PRIČAKUJEMO 

tix                        08.08.          20 let       1.krog        KR
Patrishka             20.08.          23 let       3.krog        LJ
katix                     xx.08.          20 let       5. krog         ? 

zlatolaska             xx.09           21 let       1. krog      Medvode
IsabellaLana        xx.09.          25 let       3. krog          NM 
sunshine84          xx.09.          25 let        6. krog          KR 
mladika                xx.09.             ?             7. krog           ? 
elanor                  09.09.          21 let        4. krog    Primorska

sa5i                      25.09.         20 let        3. krog          MS 
Lun1ca                 20.09.          21 let        2. krog         MB

kago                     xx.10.         25 let         7. krog          ?
lila26                    xx.10          18 let         2. krog          ?
pinky86                22.10          23 let        2. krog       Litija 
BOSTINA              22.10          25 let        8. krog          CE

user posted image  
user posted image  

NOSEČKE 

Sasy                     20.11. 2009      20 let           LJ  
tinncyka               12.01 2010       19 let           CE  
Portorožegleria   16.1.2010         20 let        Velenje 
Anneri                  23.01.2010       25 let          MB 
P1ka23                18.2.2010         23 let           ?      
kemo                    19.1.2010         23 let        Celje 
Zvezdici                24.3.2010         21 let          LJ 
Chi_Pita                 01.04.2010        23 let        Izola   
lenčy                    28.03.2010           ?                 ? 
nincy29                27.04.2010       18 let          Go  
    patella                    xx.5.2010          23let           LJ       
                   biba88                     25.5.2010          21let             ?
                 kaya333                  08.5.2010           21let             ?

user posted image    

user posted image

MLADE MAMICE 

*** lucy86 (1. pri 22. letih)***(2009) 
*** Mateja4 (1. pri 20. letih)***(2009) 
***Snoppyka (1.  pri 18. letih)*** (2009) 
***donna22 ( 1. pri 22 letih)*** (2009) 
*** pondelak (1.  pri 19. letih) *** (2009) 
*** zoja10 (1.  pri 22. letih) *** (2009) 
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009) 
*** Pikica5 (2.  pri 21. letih)*** (2008) 
***arupnik3 (1.  pri 20. letih)***(2008) 
*** Ploha ( 1.  pri 21. letih) *** 
*** angel_rebelde  (1.  pri 19. letih) *** 
*** petra88 (1.  pri 20. letih) *** 
*** pikica36 (1.  pri 18. letih) *** 
*** čebelica01 (1.   pri 20. letih)***
***M1987 (1.  pri 21. letih)***2009
             ***jasmina in tadej (1. pri 22. letih)***2009
  ***Tamika87 (1. pri 21. letih)***2009
  ***litlleMiss (1. pri 18. letih)***2009 
 ***jancyika (1. pri 19. letih)***2009
***kaya333 (1.pri 20. letih)***2008

user posted image  

Kljub mladosti bomo mamice song 

Mlade smo, polne energije, 
čakamo, da se nam  odkrije. 
Da nam bo čimprej uspelo, 
vsak dan user posted image veselo . 

Mlade nosečke se veselijo, 
saj kmalu svojo pikico dobijo. 
Skupaj čvekamo v dobrem in slabem, 
da zagledamo user posted image   nepozaben. 

Nekatere med nami pa so že mamice, 
pomagajo nam lajšati naše težavice. 
Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo, 
mamice pa nam pomagati hitijo.

vse punce naprošam, da podatke za seznam obarvajte z debelimi črkami...  če katera sama kopira seznam,naj poišče zadnjega... !!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 29.9.2009 10:10:52 >

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
29.9.2009 11:19:46   
malajka84
Spet priletela mal pozdravit.

sa5i in lun1ca upam, da obe zagledata malo zakasneli user posted image in da seuser posted image nima namena prikazat!!!

no drugače se pa ravno odpravljam pečt torte, moj ma jutri rojstni dan, pa si je kr dve torte zamislu(ena za familijo, druga za službo), tko d je treba u akcijo..

Nič, lep dan vsem!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
29.9.2009 12:49:13   
arupnik3
bostina user posted image user posted image bravo za torte dej pokaži pol kašno slikico

evo pri nas se je začel premikat in delamo ograjo na terasi mala je bla cel dopoldne pri tašči ker je ropotalo zdej smo se najedli in odhajamo počivat upam da bo tut tjaša kmalu šla počivat
kuhala pa sem piščančjo obaro
jutri bodo makaroni
potem bo golaž in žlikrofi
petek- pasulj brez klobase (ne maram)
sobota-rižota
nedelja bo bolj obilno (tašča 50 let)

evo meni

Neposredna povezava do sporočila: 2136
29.9.2009 13:41:45   
sa5i
BOSTINA hvala, pa da bi se res to zgodilo. sem se odločila, da zdaj pa mora res uspeti in tudi bo.  pa tebi tudi kajne lun1ca? ! Mam to folno kslino nabavljeno bom kar danes eno popapcala, neke elevit ali nekaj takega piše.  user posted image user posted image
arupnik3, ti pa si pridna imaš že prav naprej jedilnik za ves teden kaj user posted image   no mi smo se najedli tudi že pred časom in skuhala sem puranji paprikaš user posted image   pa čežano za sladico s sladko smetano. To je to. Aja ima katera voljo priti na bratev?
Ja pa še nekaj je povejte mi, če ginekologinja vidi, da nimaš rednih M pa ji rečeš, da delaš na otroku a ti res ne more dati nekaj kar uredi M oz neko zrdavilo za rejšnjo zanositev? Meni je namreč rekla, da ko bom resno mislila mi bo predpisala kakšno terapijo, da bo vse skpaj malo pospešilo sedaj pa še ne bi ker pri dvajsetih je še vse pred mano in nima smisla, ker tako lahko uspe brez vsake pomoči. Ja no in kaj zdaj naj. saj vem nisem še nevem kak dolgo v tem trudu za  user posted image  pa vseeno od maja pa do zdaj se že tudi kar vleče vse to. n hudo me  jezi, da včasih kar nimam M po 2 meseca in vse to samo zmanjšuje možnost da bi zagledala user posted image  user posted image user posted image user posted image
Kaj ji naj rečem? Že skoraj vsak mesec sem tam pa nič ne najde le hormonske motnje mi je rekla.  čeprav tabltk jaz ne jemljem že leto dni. ahhh ja user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
29.9.2009 19:52:01   
lila26
Pozdravljene vseskupaj!Najprej za vse držim pesti da bi hitro zagledaleuser posted image user posted image nekaj me zanima...eni pravijo oz.sem tudi prebrala da po seksu je fajn da držiš noge v zrak, da ti sperma steče noter?ali je to res?ker jaz vedno po seksu grem lulat ne vem navado imam takšno,jaz lulam zelo pogosto zato potem pa mi res vedno ven pade ali kako se naj izrazim...joj kak smešno sem napisla,kar sram me jeuser posted image user posted image user posted image jaz mislim da to nima veze če greš lulat v bistvu ti sperma vsakem primeru ven pade kam bi pa te šla drugam?zdaj sem pa res v dilemi kako je s tem?ne bom se ta mesec toliko obremenjevala ampak vseeno vedno pride kakšno vprašanje...oz preberem nekaj potem pa se sprašujem...hvala vsem za odgovor...v četrtek pa že začnema delatiuser posted image wiii veselim se hkrati pa sploh ne mislim na to,ta mesec sem bolj sproščena in si mislim da enkrat že bouser posted image to pa je zato ker ste mi veliko pomagale z besedami in RES STE VSE SUPER PUNCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
30.9.2009 7:27:37   
arupnik3
lila26 tut jst hodim po seksu na wc zakaj ne vem tko že skoz. sm pa tut jst prebrala da je kakšen % več možnosti da zanosiš če ne greš na wc tko da pojdi na wc preden sexas pa potem nič pa bo mogoče kej pokazal....

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
30.9.2009 8:09:56   
Lun1ca
Hvala vsem za spodbudne besede.. Tudi jaz upam da je nekak bila že O z zamudo in je bil zato testek še negativen in da je še vedno možnost da zagledam user posted image . In ker zdaj že cela 2 dni nisem delala testka, sem vsa na trnih in grem zdaj počasi v lekarno user posted image

Glede nog v luft po sexu sem pa jaz tudi že slišala, da nekatere res držijo svečo po sexu, ko majo namen zanosit. Jaz npr. se kake 10 do 15 min še pač ne vstanem iz postelje, da gre naprej kolko misli, ker kak se vstanem ostalo izteče.
No sem pa našla še nekaj na netu kar bo morda koristilo.. http://www.intimatemedicine.si/sexi-nasveti/ko-sperma-kar-ne-preneha-teci-iz-noznice/

Skratka ne it lulat po user posted image , vsaj nekaj časa ne.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
30.9.2009 10:30:09   
Lun1ca
Zamujanje user posted image : 8 dan; Test: Negativen; Počutje: aaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (nekaj takega približno)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
30.9.2009 10:30:28   
kago
sa5i: jah jaz imam isti problem... pa me je najprej pustila, da bi se samo uredilo (ko sem nehala jemati KT)... in se ni. Danes imam UZ, pa ti bom več povedala popoldan kaj bo rekla (aja pa to je že moj 4 UZ v manj kot enem letu)

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
30.9.2009 10:50:01   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Zamujanje user posted image : 8 dan; Test: Negativen; Počutje: aaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (nekaj takega približno)

Malo sem se mogla nasmejat tem znakcomuser posted image , čeprav mi je hudo za tebeuser posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
30.9.2009 12:17:04   
lenčy
ojla punce!!

mi se že veselo redimo, tako da že imam prve nosečniške hlačeuser posted image
opravili smo tudi nuhalno in vse poteka vredu, mali je pa čist divji in veselo maha z rokami in z nogami. očka je bil nad pogledom nanj presrečenuser posted image
staršem še nisva povedala, nameravava pa ta vikend, samo še ne veva, če bodo imeli čas, ker jih morva dobit skupej....

lun1ca navijam zate in za vse ostale!!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
30.9.2009 12:19:10   
sa5i
Hej hej!
kago, ja res javi kaj so ti povedali, če imaš enake probleme. jaz sem letos imela točno sedem ultrazvokov in vse vaginalne in je vse vredu no en jajčnik bi naj bil malenkostno povečan tak, da ja vem vse že kar se teh pregledov tiče pa vseeno nevem ničesar kar bi se dogajalo z mano. Moje user posted image še tudi ni tako da lun1ca po mojem dokler tvoje ni upanje obstaja. Eh nevem več vsega mam že zadosti. pa ti testi gor pa dol pa sem pa tja brezveze že vse skupaj sem tudi dva kupila pa sem drugega iz jeze skoraj v peč pognala. No saj trenutno še počiva v predalu a ga res ne nameravavam ven potegniti. ko bom user posted image če mi višja sila to nakloni user posted image bom pač ugotovila makar po 6 mesecih kaj pa naj drugega boljše to kot da živce izgubljam. Pa še tečna sem ker moram jutri v šolo pa strah me je ker je vse novo pa naj gre nekam vse. še vročino sem od nervoze dobila.

user posted image user posted image lun1ca ne bodi žalostna, je pa res, da imam podobno počutje kot si ga ti ponazorila. vsega mam vrh glave.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
30.9.2009 12:25:11   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

ojla punce!!

mi se že veselo redimo, tako da že imam prve nosečniške hlačeuser posted image
opravili smo tudi nuhalno in vse poteka vredu, mali je pa čist divji in veselo maha z rokami in z nogami. očka je bil nad pogledom nanj presrečenuser posted image
staršem še nisva povedala, nameravava pa ta vikend, samo še ne veva, če bodo imeli čas, ker jih morva dobit skupej....

lun1ca navijam zate in za vse ostale!!

O, res super user posted image Uživaj user posted image še naprej user posted image Pa lepo božaj bušija - jaz ga kar malo pogrešamuser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
30.9.2009 12:25:50   
donna22
arupnik3, čestitke Tjaši za prve korakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
30.9.2009 12:27:13   
malajka84
Lun1ca upam, d ma test težave sam s sabo, pa da bo enkrt le pokazal user posted image .user posted image user posted image ker tole te pa res že nesramno heca vse skupaj!...držim pesti!!!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
30.9.2009 13:59:35   
arupnik3
živjo
samo da vas pozdravim
kako ste?
no jst sm utrujena tamala mi je spala dans sam pol urce tko da.... pa še pouh dela mam lepo bodite papa

Neposredna povezava do sporočila: 2149
30.9.2009 14:03:31   
sa5i
Punce eno vprašanje!

Ve katera kje bi v MB našla trgovino Daichmman? ker moja mama želi ene čevlje, pa samo mb ima številko 35 user posted image se priporočam če ve katera pomagati :)

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?