|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
8.10.2009 8:58:01   
biba88
hello punce!
danes imam pregled in če bo vse v redu dobim materinsko knjižico iiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  tok sem vesela!!! držte pesti da bo vse v redu mam ob 10:30 pregleduser posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
8.10.2009 9:40:45   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

hello punce!
danes imam pregled in če bo vse v redu dobim materinsko knjižico iiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  tok sem vesela!!! držte pesti da bo vse v redu mam ob 10:30 pregleduser posted image

Tudi jaz držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
8.10.2009 9:43:17   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

nanny.girll čestitam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me veseli, da ti je uspelo zagledat user posted image ..pa lepo nosečnost!!user posted image user posted image

elanor upam da ostane tako...in da user posted image nima namena pridit ampak da v teh dneh zagledašuser posted image ...user posted image user posted image

se podpšemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
8.10.2009 9:44:21   
črticaa
same mlade mamice bodo  v 2010

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
8.10.2009 11:21:59   
arupnik3
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
8.10.2009 14:05:10   
mladika
zdravo punce!!
se vam oglašam po dolgem času. najprej naj čestitam vsem našim user posted image ,čim lepšo nosečnost vam želim. mam pa eno vprašanje za vas (upam da nav preveč neumno zvenel), zanima me a ste mele vse predno ste vedle,da ste noseče vgnezditveno krvavitev?a to more bit,če se je kaj prijelo?

Že vnaprej hvala za odgovore!!user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
8.10.2009 17:54:01   
biba88
hvala vsem puncam ker ste držale pesti!!! zaenkrat je z mojim fižolčkom vse v redu!! dobila sem materinsko knjižico in videla utrip iiiiiiiiiiiiiiiiii fižolček je menda v maternici komaj 6 tednov (manj kot sem mislila) in 3/7 velik pa je 6mm!!!!!! ful sem zadovolna z ginekologinjo tok je bla prijazna pa čas si je vzela!!!! res lepo!!!! tok sem vesela!!! upam da bo šlo tko lepo še naprej!!! sam ni mi pa dala nobene slikice user posted image  jest sem misla da to dobiš!!! a mogoče katera ve kdaj jih dobiš? al morš to rečt?
pa PDP mam 31.5 (po ultrazvoku) ali pa 25.5(na podlagi ZM)

mladika jest nisem imela nč krvavitve čeprav pravijo da se lahko pojavi vprašej ginekologinjo ona bo najbolj točno vedla kako to zgleda pa kolk pogosto je! pa mislim da nobeno vprašanje ni neumno noben ne ve vsega user posted image user posted image

vsem želim veliko uspešnegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
8.10.2009 18:01:34   
donna22
biba88, je blo nepozabno, a ne?user posted image Se spomnim, kak je blo meni ...user posted image Čestitkeuser posted image user posted image user posted image Slikico pa sem jaz kar dobla, nisem rabla nič rečt za njo! Mogoče je pozablauser posted image

mladika, jaz te krvavitve tudi nisem imela ...

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
8.10.2009 18:45:30   
pinky86
Čestitam novim nosečkam user posted image  user posted image

...pa bibi za prvi pregled iiii user posted image

Mladika super vprašanje, tudi mene to zanima, pa še nisem nikogar vprašala...pomoje res ni obvezna user posted image Da je tam ne čakaš ko zmešan, potem pa je sploh ni ane user posted image

Drugače pa pri meni akcija skos, imam komaj čas zadihat vmes....stanovanje je pa praktično že najino - čez en mesec sva notri juheiiii ful sem veselauser posted image

Lun1ca, kje se pa ti skrivaš...vidim, da se nisi že dolgooooo nič javila - upam da si vredu?!?!

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
9.10.2009 13:12:49   
IsabellaLana
Oila punce!!! Res se že kar nekaj časa nisem javila...Imela sem ogromno obveznosti, vmes sem se zaročila z mojim dragim, pa še veliko drugega. Malo mi je uspelo prebrat za nazaj, vse pa ne. Čestitke vsem novim nosečkam, "starim" pa vse najlepše.
Priznam pa, da nisem mogla mimo par postov od ene uporabnice. Biba88, malo me je zmotilo tvoje razmišljanje o tašči, o tem kako je "zlobna", kako ti hoče samo slabo in se ne veseli otročka ipd. Res je, da ne vem kako je v resnici, ampak to kar bom povedala tudi ni napačno. Morda je tvoja tašča res zoprna, ampak IMA POPOLNOMA PRAV, ko ti je povedala, da je za otroka potrebno imeti denar in vsaj najosnovnejše zagotovljeno. Noben še ni preživel samo od ljubezni in ona to najbrž ve, glede na to, da je to že dala skozi kot mati. In tale tvoja sovražna nastrojenost do nje je pretirana, prov lahko se razbere, da se tudi tebi ni ravno ljubilo vlagati v vajin odnos. Seveda se veseli vnučka/vnukinje ampak ve tudi kaj otrok prinese s seboj, zaveda se, da če nimaš denarja, mu ne boš mogla nuditi vseh potrebnih, otrok pa veliko stane in zahteva. Poskusi tudi malo skozi njene oči pogledat in mogoče pomisli kako bi ti odreagirala v njeni situaciji...Nikoli ne veš, kakšnega partnerja bo tvoj otrok pripeljal domov...Mogoče biš pa ti sama čez 20, 30 let isto trobila svojim "tamladim".

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
9.10.2009 13:18:13   
IsabellaLana
In šola, služba in denar niso pokvarjene vredotne ampak nam omogočajo dostojno življenje. Potemtakem sem jaz z univerzitetno izobrazbo in službo pokvarjena? Tale "baba" (kot jo očitno nespoštljivo poimenuješ) ima prav.

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
9.10.2009 17:09:34   
nanny.girll
punce a ma kera slučajn kšne izkušnje s temi betaHCG vrednostmi? jz sm bla dons in je blo že kr 30.424 UI/l. to naj bi spadalo že kar v 7t. joj čist sm zmedena. user posted image tale gin me pa šele 4.11. naroči. sej jz ji bom kr težila da me da kej prej če ne pa na samoplačniško km. ker ne morem več zdržat ne da bi vidla svojo pikico. sploh pa če je že toook velika.

Neposredna povezava do sporočila: 2212
9.10.2009 19:02:17   
arupnik3
ojla punce moje

kako ste?
jst mam pa zdej tok družinskih težav da bom kr ponorela ni mi lih z rožicami postlano pa da nebi misnle da sm mehkužna in ne vem še kaka tko je ane .... kaj več bom pa kdaj drugič povedala
drugač pa hodim zdej na aerobiko da se mal sprostim to mamo 2x na teden ...
pa jst seveda kmetijo gledam 100 na uro edin če kej res umes pride al pa aerobika a še kera ob 20h pred TV visi???

aja glede tašč in tega vsak ima svoje mnenje in prav je da ga izrazimo po eni strani ima njena tašča prav po drugi ne tko da.....
lep večer

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
9.10.2009 19:26:16   
biba88
draga isabellalana! na žlost nisi razumela kaj sem hotela povedat! stara sem 21 let redna študentka in se preživljam sama brez podpore ali razumevanja !!!! mogoče nisem bila dovolj jasna tale gospa me zaničuje in ponižuje  že 5 leto imam jo dovolj!! Za vse to sem kriva sama ker sem dopustila. že nekaj časa nazaj bi ji mogla povedat kaj si o njej mislim! prikipelo mi je in sem se mogla izpovedat zbrala sem tale forum ker sem želela malo povprašati za podobne zgodbe in kako so druge ženske reagirale, če so naletela na tako neodobravanje s strani partnerjevih staršev! dovolj časa sem se trudila  in jo skušala razumeti se pogvarjati z njo. Sama vem kako je biti sam in brez denarja! zame avto, denar niso vrednote! žalostno je da babico bodočega vnuka zanima le kako bova midva (starša) z denarjem ( ki sploh ni problem- zaenkrat). ne zanima jo nobena stvar glede zdravja, le denar.  vem da je mogoče to le drugačen pogled na svet vendar jaz nisem tako naučena!  DRUGAČE PA NISEM NEUMNA ČE NE BI IMELA NAJNUJNEGA NE BI IMELA ŠE OTROKA!user posted image  
Če misliš da 5 let vlaganja časa  (v taščo) vsak dan ni dovolj potem mi pa sporoči kaj naj še naredim!! keer sem enostavno brez idej! mogoče me nisi razumela ker sem povedala bolj malo kaj vse se je zgodilo v vseh teh letih! z malo informacijami je res težko. če bi mi pa rada pomagala (resnično se veselim vsakega nasveta) ti pa lahko povem kaj več!
lpuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2214
9.10.2009 19:28:32   
biba88
isabellalana verjetno me samo nisi razumela in to je čisto tvoje mnenje da ima moja taščica prav! hvala za drugačen pogled.user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
10.10.2009 9:03:17   
arupnik3
zdej pa tako mam enih 5 navadnih jogurtov in jih morm nekak ponucat ve katera za kak recept

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
10.10.2009 10:14:15   
elanor
takole...danes sem naredila testek in kaj se mi je pokazalo? tista napol, pod lučjo vidna črtica! ne vem kaj je z mano ampak jaz sem očitno talent za delat takšne dvoumne črtice - že zadnjič se mi je to zgodilo. Delala sem test fs, ker drugega v dm-u niso imeli, zato dvomim da to kaj pomeni...temu testu ne zaupam več... bom naslednji teden naredila še kakšnega. ampak kaj naj kupim če je to edino kar imajo v dm???user posted image

sicer pa nimam nobenih znakov, zdi se mi da mi je občasno slabo, ampak to je lahko tudi psiha, user posted image pa še vedno ni...a je možno da preskoči in mesec? user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
10.10.2009 11:21:47   
nanny.girll
elenor držim pesti da zagledaš user posted image . pa pejdi na krvni test boš najbolj prepričana. drgače pa sej so dones še lekarne odprte pa si kupi kaki drugi testek. potem pa poročaj =)user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
10.10.2009 12:16:07   
elanor
bom počakala do ponedeljka.
joj...zakaj nimajo več cb-jev v dm-ih... user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
10.10.2009 14:45:08   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: elanor

bom počakala do ponedeljka.
joj...zakaj nimajo več cb-jev v dm-ih... user posted image

Imajo jih v Sanolaborju.

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
10.10.2009 18:23:47   
elanor
res sem jezna natele teste...sedaj sem že cel dan živčna, ker ne vem kaj ta črtica pomeni... user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
10.10.2009 18:28:00   
malajka84
elanor ne se živcirat...no vsaj poskusi se ne!....bodi optimistka...pravjo d pozitivne misli pomagajo...

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
10.10.2009 22:53:52   
Lun1ca
Zdravo punce!

No se vam malo oglasim!

Pinky86 ah čist ok sem.. malo preveč zaposleni teden je za mano. Skos neko delo.. malo je blo treba it na faks pogledat pa še rojstni dan sem mela in potem malo uživala v četrtek doma v razvajanju, danes še dala skozi družinsko praznovanje.. čas kr beži in res nisem mela sploh nič časa.. Tu pa tam sem prišla malo pogledat kaj se dogaja, za napisat kaj pa priznam da si sploh nisem nekak poskušala vzeti v tej gužvi časa. Pa še taščo sm mela v sredo na obisku.. je prišla gledat stanovanje kamor se selima z dragim. Morem rečt da je navdušena, pa še zelo lepo me je z darilom za rd presenetla.. Tale moja taščica je pa prav super res user posted image Pa fajna je..
Drugače pa heh prav moram vam povedat.. mami je med svoje voščilo še mi/si zaželela vnukeca user posted image , da ne govorim o eni teti ko reče "a joj, zdaj si pa že 22.. pri 22 sm jaz že rodila" in 3 ure za tem ta druga teta.. "ah ja.. čas beži.. zdaj si pa že 22 zdaj pa malo resnosti.. pri 22 sem jaz že prvič rodila" user posted image no upam da se jim pridružim še pred 23 letom user posted image

vsem novim nosečkam user posted image user posted image in lepo nosečnost za ostale držim pesti. elanor upajmo da je to to.. in da v ponedeljek zagledaš lepi user posted image
tak jaz pa sem pred dvema dnevoma končno zaključla s precej močno in kar 8 dni dolgo user posted image Zdaj pa začnemo spet veselo user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
11.10.2009 9:04:22   
sa5i
hojla!
Lun1ca vse najboljše (malo za nazaj), pa da se ti uresniči ta želja, čeprav ni več skrita.
in ostale kako ste kaj? arupnik3 še vedno rabiš recept jaz mam enega za jogurtovo pecivo res je dobro user posted image
Drugače pa jaz še vedno nevem kaj je z mano. Moja user posted image še ni prišla. Testov od takrat več nisem delala, ker se mi enostavno prav gabi že to. ok mogoče ne ravno gabi a mi je pa že presneto tečno. tako, da bo kar bo. že en mesec grem k G če ne bo nič iz ničesar. čestitke vsem, ki ste zagledale user posted image   res. In uživajte kot user posted image . Jaz bi tudi ..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
11.10.2009 9:07:54   
nincy29
Glede Cb-ja...baje se jih zdaj nekaj časa ne bo dalo dobiti v sloveniji.nekje sem zasledila da so neke komplikacije bile s tem testom..nevem kaj je zdaj..
nanny.girll jaz bi na tvojem mestu glede na to da je možnost da si že 7 tednov noseča in gin. te  je naročila ko boš komaj v 11. tednu zatežila in si izborila pregled prej.ker če pogledaš. ti boš v 11. tednu ko boš prvi pregled mela in če se odločiš za nuhalno jo  imaš praktično 1 teden kasneje.in če je velika zasedenost je možnost da te tudi  ne uzamejo.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?