|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
30.8.2009 9:31:22   
nincy29
hejla punce
kako ste kaj?
bostina kako kaže?kaj novega??držim pesti za user posted image
da še povem malo o moji nosečnosti..še 2 dni pa bomo v 6. tednu user posted image user posted image
počutim se SUPER..nobenih slabosti(upam da tako tudi ostane)
imam pa fuul mozoljčkov(že par let ne takouser posted image )
malo bolj utrujena sem..joškice so se vidno povečale..bolijo me rahlo na dotik...
in kar je še..hrana..joj fuul drugačno hrano jem kot pred nosečnostjo..sladko mi je trenutno fuul user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
30.8.2009 9:44:15   
malajka84
Evo mene....spet smo tm...ko ni muh. Spet nič...user posted image .po tem ko je tist čudn test pokazal kar je pa po tem ko je FS pokazal rahlo se je spet ulilo tk da tem testom jaz ne zaupam več.

Torej gremo še en krog, druzga ni.....ne pričakujem 26.9.....do takrt bom tud bl mal tu gor..da probam mal odmislit,....mejte se lepo!
Sej verjetn pridem kej pokukat.

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
30.8.2009 10:29:51   
BabyKitty
BOSTINA user posted image user posted image user posted image user posted image ti imaš pa res smolo s temi testki... Zgleda da tem babycheck ipd. testkom res ni za zaupat user posted image si sploh ne predstavljam kako grozno mora biti ko že imaš upanje, da je potem pa takole. Zgleda da je res najbolje da se teh testkov sploh ne dela... ampak se naredi kakšnega "taplastičnega"

nincy29 tud men bi prov pršlo da bi se mi cukr mal uprl user posted image sem vesela, da nimaš nosečniških problemov in ti želim da tako ostane user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
30.8.2009 11:32:41   
kago
Babykitty: a po pol leta naj bi se uredil? No jest sm isto mislila... ze 9 mesecev ne jemljem tabletk, moj cikel pa je še vedno neurejen.... me ful matra če je ta mesec kaj ratalo, samo ne bom delala testa. bom počakala na UZ.

Ni ga mulca čez horjulca

Neposredna povezava do sporočila: 1779
30.8.2009 11:33:32   
nincy29
bostina..držim pesti da čimprej uspe..
more bit pa res kruto da user posted image zagledaš in potem ugotoviš da to ni touser posted image
kar se testev tiče..mislim da kar sami od sebe nemorejo pozitivno pokazat..morda je gre za zelo zgoden splav ali pa kaj takega..pa ni to da so baby check pa te kao cenejši testi ki kažejo pozitivno..tudi za CB je napisano že da je večkrat pokazal pozitivno.

Neposredna povezava do sporočila: 1780
30.8.2009 12:15:26   
malajka84
enkrt sem mela ss...za ostale ne vem..je pa tko...da sm zmer delala test pa mi dvakrt ni nič pokazal, drugač pa zmer. res rahlo..tk d rahlim ni za zaupat;)...

bla sm na pregledu in niso našl nič tk d pregrade baje ni kokr je moja G rekla sm tipi topi...sam pač eni baje rabmo velik časa...eh

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
30.8.2009 14:23:03   
Lun1ca
kago 9 mescev brez KT pa je kr lepa doba.. A maš čist različno dolge cikle? 
Men se je pa cikel kr uredil. Prvo user posted image po KT sem dobla točno na 28dan, sedaj pa jo mam na približno 30 dni +/- 2 dni.

BabyKitty torej izpit ni bil to kar bi si želela? Se mi zdi da bo pri meni jutri zgledla kr podobno user posted image Nimam volje, pa še tisto ko se nekaj silim si nič ne zapomnim user posted image

nincy29 kaj bi jaz dala da mi bi bil cuker bljak! user posted image Sploh zaj ko se morm učit, pa lahko zravn pojem na kile čokolade in bonbonov. Tudi kak čips paše, pa keksi... No upam da bo moja nosečnost tudi taka user posted image brez slabosti, brez želje po sladkem, utrujenost pa bom že preživela, ker itak rada spim user posted image user posted image

BOSTINA user posted image škoda user posted image , jaz sem že  bla skor ziher da boš zdaj med user posted image . No pa upajmo da bo v tem krogu uspelo in da dobimo drugo leto "dvojčke". user posted image user posted image

Jaz pa sm se odločla, da si zdaj kupim še kak O test, da vidim če sploh pri meni vse štima. Sicer še morm najt koga s kredino kartico user posted image user posted image ker sem ugotovila da če jih naročim prek ebaya ali pa z ene druge spletne strani (iz anglije) me pride s poštnino veliko manj kot ista količina testkov pri nam v lekarni. Pa naj bodo to O ali za ugotavlanje nosečnosti testi. Samo pač problem je plačevanje s paypalom oz. kreditna karticauser posted image   Bom mogla taščo zaprosit za pomoč user posted image user posted image ona jo menda mauser posted image

Tak zadj pa dalje malo učit user posted image

Pridne bodite punce!user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
30.8.2009 18:17:40   
BabyKitty
Lun1ca jah pravijo, da kar nas ne ubije nas okrepi user posted image , upam, da vsaj tebi rata, držim pesti!

Kje se skrivate punce danes? Ste šle kam na kakšen izletek, danes je bilo fino, ko ni bilo prevroče... Sama sem bila na bowlingu in potem na zdravem kmečkem obroku v McDonaldsu user posted image pa seveda še malo šopinga user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 30.8.2009 18:18:39 >

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
30.8.2009 19:10:24   
Lun1ca
Super zdrava prehrana user posted image Jaz sicer grem 1x na 2 mesca v Mc-a ker mi prav paše tu pa tam. In zdaj si mi nardila prav lušte ampak se bom odpovedala skušnjavi ker mi2 z mojim začnema ju3 hujšat user posted image Ker odkar sma prišla z morja sma vedno bol polnih ličnic user posted image Še v življenju nisem bla tak blizu 80kg kot zdaj user posted image sicer je res da sem precej visoka (184cm) ampak ne počutim se več preveč dobro v svoji koži s temi hrčkastimi ličkami in napihjenim trebuščkom...Samo čakam da me bo kdo vprašal v kerem mescu nosečnosti semuser posted image tak da sm se odločla teh 10 pridobljenih kilogramčkov odstranit user posted image

Drugače pa ravnokar razmišljam o odjavi iz izpita, ker nimam blage veze in nebi rada cofnila, ker sem mogla že ta rok plačat user posted image je pa čez dobra 2 tedna še en rok.. ampak nevem, nevem, nevem.. Do polnoči se mam še cajt odločit user posted image

Danes ni več blo user posted image in zdaj začnemo spet pridno user posted image !

Tak zaj si pa grem Brimful of Asha zavrtet, da me malo razvedri, ker drugač se mi bo še kak kolešček v napačno smer začel vrtet od učenja user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1784
30.8.2009 21:54:40   
BabyKitty
Jst tud jutri začnem... zato sem si dala pa danes duška user posted image tud sama se nekam redim... ampak slej ko prej pride spet nazaj na magično tonažo user posted image maš kakšno dobro idejo kako shujšati ene 3 kilce user posted image  

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
30.8.2009 22:35:06   
Lun1ca
A samo 3 kile? To pa res nimaš velik dela.. Drugač pa moja najljubša in naj unčikovitejša dieta je "manj žri" in gibaj se user posted image
Drugače pa mi2 z dragim sma se odločla da se prvo malo prečistima in boma en tedn na Madal balu (stvar verjetno poznaš če ne pa --> http://madal-bal.si/ ) potem pa začnema z malo manjšimi in vsaj za 10% bolj zdravimi obroki. Predvsem si morma namreč skrčit želodec. Jaz npr. samo za naju skuham za kosilo 40dag špagetoc in 30dag faširanega za omako.. in ne ostane nič user posted image
S tem Madal balom bi tudi ti pomojem najlažje zgubila 3 kilogramčke, je pa res da moreš imeti kar precej volje. Samo ti nebi potrebovala niti enga tedna verjetno za 3 kg. Če pa zadeve ne poznaš, pa bi se je lotla pa mi pošlji ZS da ti povem kaj več o tem 'postu', čeprav mislim da je v navodilih kar dobro obrazloženo, ampak se vseeno veliko ljudi napačno loti diete user posted image

No izpit pa mnja.. sm se odjavla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1786
30.8.2009 22:49:37   
BabyKitty
Tole odpade zame user posted image imam namreč gastritis, refluksno bolezen in še ene par vnetij user posted image tako, da limone pri meni odpadejo... v McDonald grem pa jest samo zato ker dejansko lahko user posted image ker 3 leta nisem smela pojesti nič mastnega, sladkega ali kislega user posted image potem pa premislite koliko jedi ostane user posted image če se odločim da grem v McDonalds moram vzeti že en dan prej tableto za želodec user posted image in še zjutraj eno in še potem ko pojem eno... in to ne Rupurut user posted image ampak ene tablete, ki zavarovalnico stanejo 40 EUR po škatlici... muahahaha user posted image ne boš verjela ampak s tremi kilami se borim že ufff olala časa in ne gre nikakor... Če telovadim postanem takoj tako mišičasta, da prosim za celulit, pač oče je bil vrhunski športnik in očitno imam to po njemu (čeprav sem sama rojen štor user posted image ), s tem da se potem še zredim. Če ne jem in sem lačna me pa tako grozno želodec boli, ker mi toliko kisline izloča v prazno, da joj... Tako, da se mi res ne sanja kako napast moje kilce user posted image sej ni kritično, ampak želim pa si user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
31.8.2009 8:38:50   
kago
Lun1ca: ja to je pa dolga ja... dolžina mojih ciklusov je... 42, 74, 60, 56 (?- ker je bil bolj izcedek kot m)... sem imela spomladi malo več stresa... pa je rekla naj počakam čez poletje, da se bo sigurno vse skupaj uredilo (sonce, morje, dopusti, konec izpitov)... pa se ni in moram nazajna UZ...

A se vse borite z odvečnimi kg user posted image user posted image jaz bi se tud za ene 3 kg shujšala, ampak se mi tega ne da lotit. predvsem jem malo, gibljem se pa premalo zaradi kronične poškodbe gležnja in stranskih kolenskih vezi. Zdej sm se odločla, da bom šla na spinning, k je kao dobr za to, pa tud za nosečnice user posted image user posted image dejmo držat pesti, da bo naslednjo sredo kaj dobrega na UZ... sama sem že sedaj živčna user posted image user posted image

Ni ga mulca čez horjulca

Neposredna povezava do sporočila: 1788
31.8.2009 9:22:54   
Lun1ca
kago jah mene ma user posted image tak rada da me včasih kr noče zapustit po cel tedn ali še kak dan več user posted image Jaz sem ravno zaradi tega že mogla začet jemat KT pri 14ih, ker sem imela včasih user posted image tudi po 2 tedna in to zelo močne. In mi je pač G dala KT. No pa sej so prav prišle user posted image No držimo pesti da boš porihtala te tvoje astronomsko (pa brez zamere) dolge cikluse user posted image

Joj joj vse mate sam 3kg. Jaz pa se z desetimi ubadam. Ja pri meni je sedaj tut krivo premalo gibanja. Jaz vem da sm v srednji šoli mela 63kg skos, vsa leta pa sem ogromno pojedla in se nisem mogla zredit. Rebre si mi lahko preštel, pa vse vretence in prav preveč suha sm bla no. Pol sem pa fasala neko sranje s krvjo (ni se mi strjevala kri - no vsaj kap me ne bouser posted image ) pa nisem smela več nič telovadit pa pač tak v vatico sm se mogla zavit, ker bog ne daj da sm se vdarla ali pa še hujše porezala.. in pol faks in fajn hrana na bone mmmmmmmuser posted image user posted image user posted image pa je blo 5kg zraven in je blo prav super takrat.. samo kaj ko se ni pri 5ih ustavlouser posted image zdaj pa še moj dragi tak fajn kuha in sem tam ko sem.. oink oink semuser posted image

In BabyKitty jaz bi ubijala za malo mišic user posted image tak da če hočeš lahk kr zamenjama za celulit. Samo nimaš izbire ga ti lahk dam samo onega z riti pa z beder user posted image drugod ga (na srečo itak!!!) nimam (šeuser posted image -pa upam da pri tem ostane). Drugač pa maš ti kr probleme z želodcem user posted image boga.. jaz sm tut mela nekaj časa (sicer ne takih ko ti) in na žalost (ali na srečo) sedaj več ne prebavim alkohola v večjih količinah. Napit se ga nemorm, ker prej bruham predno sm pijana user posted image
Sam sej človek se vse na vadi user posted image

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
31.8.2009 10:56:15   
lenčy
živjo punce!!!

me neki časa ni blo gor, ker sem uživala ma morjuuser posted image
nincy29 nobenih slabosti? js sm bla prvi mesec ful boga, nisem skor nič mogla pojest, ampak sm mogla, da bi lhk otroček rastel... sm pa zlo utrujena, ves čas bi spala... mi je pa zanimivo, da se men osebno nič ne zdi, da bi mi kej joškice zrasle, moj pravi, da so, ampak js nič ne vidimuser posted image sladko tudi meni ne paše, prav tako tudi pikantno ne, ker me potem trebušček boli...
super, da si se že naročila pri G, js se danes že celo dop. trudim, da bi jih priklicala. pri moji je vedno tako, tako da upam da prej ne rodim, preden njo dobimuser posted image
bostina kako pa to, da ti test zataji? to mora bit res kruta. zato sm pa js čez dva tedna še enga nardila....

no drugače sm pa ene hecne novice prejelauser posted image  sestrična bo novembra rodila, teta ma pa približno takrat rok k jstuser posted image  hudo kater babyboom v družini...

no lepo se mejte, grem js počivatuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
31.8.2009 11:10:05   
arupnik3
živjo živjo
kako ste
upam da ste se mele lepo na dopustu nekatere še uživate 
tamala je šla s taščo vn jst pa malo pospravim in skuham kosilo ..... potem pa še Tjaša je in gre spat (upam) no učeri smo mel žur ka je dragi praznoval 30 let in je blo zakon mormo ponovit no ja u soboto grem na poroko in bo tut pestro Tjašo bo merkala moja mami (upam da uspešno)
za vse ki ste v pričakovanju user posted image user posted image držim pesti tiste pa ki ste že user posted image pa lepo nosečnost

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
31.8.2009 11:18:21   
soncnica86
Pozdravljene

sem nova na tem vašem čveku user posted image Sem v 6.tednu približujem se 7.tednu in nimamam nobenih posebnih slabosti,malo se mi edino vrti.

ninchy29 potem bomo skupaj čakale teh 9 mesecevuser posted image
moj PDP naj bi bli 30.4.2009 čakam pa še na prvi pregled.

lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
31.8.2009 12:09:44   
Mateja4
hej

kako smo? mi smo se že kar lepo privadli na našo pikico. Je zelo pridna, vsake 4 ure bi jedlauser posted image user posted image drugače pa skoraj nobenega dela z njo. Jaz sem super, polna energije... V četrtek mamo prvi pregled, v soboto bo pa naša princeska stara 1 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image sploh ne morem vrjet kako čas beži

dobrodošle vse noveuser posted image user posted image user posted image

vsem ki ste zagledaleuser posted image čestitam in želim prelepo nosečnostuser posted image , za vse ki pa še čakate  držim pesti in upam da čim prej zagledate +

(odgovor članu soncnica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
31.8.2009 13:25:32   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: soncnica86

Pozdravljene

sem nova na tem vašem čveku user posted image Sem v 6.tednu približujem se 7.tednu in nimamam nobenih posebnih slabosti,malo se mi edino vrti.

ninchy29 potem bomo skupaj čakale teh 9 mesecevuser posted image
moj PDP naj bi bli 30.4.2009 čakam pa še na prvi pregled.

lepo se mejteuser posted image

čestitam ti za user posted image
jaja..jaz imam rok 27.4....sej verjetno si mislna 2010?? user posted image user posted image
sam čaki kako se 7. približuješ če imajš rok za mano pa jaz bom ju3 v 6. tednu?? user posted image user posted image
Ni mi jasno user posted image user posted image

(odgovor članu soncnica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
1.9.2009 8:25:18   
kago
Lun1ca: ja jaz sem pa mela ful bolečeuser posted image (ketonal ni pomagal) pa zato mela KT... zdej pa tako sranjeeeeeeeeeee... kakšen dan sem tok živčna, da bi najraje *****... včasih se mi zdi tako za malo, da vse okrog mene so noseče, pa niso planirale al pa je uspelo v prvem poskusu... jaz pa tuki revež, se že 9 mesecev borim za en +

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
1.9.2009 8:36:16   
BabyKitty
kago sej to se pomoje vsem zdi, ki se že dlje časa trudimo... Jst si tud včasih mislim kakšne grozne misli user posted image npr. kako je lahko ona noseča, kok bo bogi otrok ipd., mislm si potem vse najgrš o tisti osebi samo zaradi ljubosumja... Se mi zdi, da je to za žensko nekaj najtežjega v življenju in da smo potem extra občutljive, ker nam ne rata...

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
1.9.2009 9:36:00   
Lun1ca
ojoj  jaz vam nebom povedla ko mi rata user posted image user posted image hecam se!
Pa sej bo punce, enkrat bo uspelo. Sej če ne druga mamo/mate pa to srečo da smo še zlo mlade in mamo še pred sabo kar nekaj časa da nam uspe.. huje bi blo če bi se spomnile pri 35 met otročička pa pol nebi tak doug ratalo.. pol pa že tik-taka biološka ura..
zdaj pa še je res časa na pretek user posted image samo user posted image sproščeno pa bo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1797
1.9.2009 11:17:39   
kago
ja sej... mlade že mlade... moja G ni videla ovir na UZju, pa je rekla sej sta mlada vama bo hitr uspel... no al pa tud ne user posted image user posted image tudi najboljši se motijo :D Jest bi sla pa narjaš delat test, ker sm ful čudna.... res me špika, pa prsi bolijo, pa spala bi, pa jedla bi.... ampak ta psiha vrjetno kaj zakuhala user posted image user posted image

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
1.9.2009 11:20:09   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: kago

ja sej... mlade že mlade... moja G ni videla ovir na UZju, pa je rekla sej sta mlada vama bo hitr uspel... no al pa tud ne user posted image user posted image tudi najboljši se motijo :D Jest bi sla pa narjaš delat test, ker sm ful čudna.... res me špika, pa prsi bolijo, pa spala bi, pa jedla bi.... ampak ta psiha vrjetno kaj zakuhala user posted image user posted image

če te prstki srbijo da bi test delala..ti ga kar delaj ;)

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
1.9.2009 11:53:00   
BabyKitty
kago  moj nasvet... test delaj ko bo M 2 dni pozna. Predstavljaj si razočaranje, kot ga je preživela npr. BOSTINA, ko ji je test prezgodaj pokazal user posted image potem se je pa ulilo... jst bi pomoje živčni zlom dobila... je pa baje 25% možnosti, da se to zgodi (preveč zame user posted image ) mene špika v prsih že dva dni in to ne tko na izi, ampak kr fejst užge user posted image , danes zjutraj sem se pa zbudila ob 5ih ker me je tako v jajčnikih špikal... tako, da si lahko to razlagam kot gotove znake ali pa kot pač psiha... in se mnogo bolj nagibam k psihi user posted image , da kovinskega okusa sploh ne omenjam... do M pa še 1 teden... Glede mladosti pa... Bullshit user posted image to lahko potem pomeni tudi, da se bomo trudile še 20 let, namesto 5 user posted image to je pomoje samo izgovor zdravnikov, da te čimprej odpikajo, pa da ne težiš preveč z dodatnimi preiskavami...

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?