Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.8.2009 9:31:22
|
|
|
|
nincy29
|
hejla punce kako ste kaj? bostina kako kaže?kaj novega??držim pesti za da še povem malo o moji nosečnosti..še 2 dni pa bomo v 6. tednu počutim se SUPER..nobenih slabosti(upam da tako tudi ostane) imam pa fuul mozoljčkov(že par let ne tako ) malo bolj utrujena sem..joškice so se vidno povečale..bolijo me rahlo na dotik... in kar je še..hrana..joj fuul drugačno hrano jem kot pred nosečnostjo..sladko mi je trenutno fuul
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.8.2009 9:44:15
|
|
|
|
malajka84
|
Evo mene....spet smo tm...ko ni muh. Spet nič... .po tem ko je tist čudn test pokazal kar je pa po tem ko je FS pokazal rahlo se je spet ulilo tk da tem testom jaz ne zaupam več. Torej gremo še en krog, druzga ni.....ne pričakujem 26.9.....do takrt bom tud bl mal tu gor..da probam mal odmislit,....mejte se lepo! Sej verjetn pridem kej pokukat.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.8.2009 10:29:51
|
|
|
|
BabyKitty
|
BOSTINA ti imaš pa res smolo s temi testki... Zgleda da tem babycheck ipd. testkom res ni za zaupat si sploh ne predstavljam kako grozno mora biti ko že imaš upanje, da je potem pa takole. Zgleda da je res najbolje da se teh testkov sploh ne dela... ampak se naredi kakšnega "taplastičnega" nincy29 tud men bi prov pršlo da bi se mi cukr mal uprl sem vesela, da nimaš nosečniških problemov in ti želim da tako ostane
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.8.2009 11:32:41
|
|
|
|
kago
|
Babykitty: a po pol leta naj bi se uredil? No jest sm isto mislila... ze 9 mesecev ne jemljem tabletk, moj cikel pa je še vedno neurejen.... me ful matra če je ta mesec kaj ratalo, samo ne bom delala testa. bom počakala na UZ.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.8.2009 11:33:32
|
|
|
|
nincy29
|
bostina..držim pesti da čimprej uspe.. more bit pa res kruto da zagledaš in potem ugotoviš da to ni to kar se testev tiče..mislim da kar sami od sebe nemorejo pozitivno pokazat..morda je gre za zelo zgoden splav ali pa kaj takega..pa ni to da so baby check pa te kao cenejši testi ki kažejo pozitivno..tudi za CB je napisano že da je večkrat pokazal pozitivno.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.8.2009 12:15:26
|
|
|
|
malajka84
|
enkrt sem mela ss...za ostale ne vem..je pa tko...da sm zmer delala test pa mi dvakrt ni nič pokazal, drugač pa zmer. res rahlo..tk d rahlim ni za zaupat;)... bla sm na pregledu in niso našl nič tk d pregrade baje ni kokr je moja G rekla sm tipi topi...sam pač eni baje rabmo velik časa...eh
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.8.2009 14:23:03
|
|
|
|
Lun1ca
|
kago 9 mescev brez KT pa je kr lepa doba.. A maš čist različno dolge cikle? Men se je pa cikel kr uredil. Prvo po KT sem dobla točno na 28dan, sedaj pa jo mam na približno 30 dni +/- 2 dni. BabyKitty torej izpit ni bil to kar bi si želela? Se mi zdi da bo pri meni jutri zgledla kr podobno Nimam volje, pa še tisto ko se nekaj silim si nič ne zapomnim nincy29 kaj bi jaz dala da mi bi bil cuker bljak! Sploh zaj ko se morm učit, pa lahko zravn pojem na kile čokolade in bonbonov. Tudi kak čips paše, pa keksi... No upam da bo moja nosečnost tudi taka brez slabosti, brez želje po sladkem, utrujenost pa bom že preživela, ker itak rada spim BOSTINA škoda , jaz sem že bla skor ziher da boš zdaj med . No pa upajmo da bo v tem krogu uspelo in da dobimo drugo leto "dvojčke". Jaz pa sm se odločla, da si zdaj kupim še kak O test, da vidim če sploh pri meni vse štima. Sicer še morm najt koga s kredino kartico ker sem ugotovila da če jih naročim prek ebaya ali pa z ene druge spletne strani (iz anglije) me pride s poštnino veliko manj kot ista količina testkov pri nam v lekarni. Pa naj bodo to O ali za ugotavlanje nosečnosti testi. Samo pač problem je plačevanje s paypalom oz. kreditna kartica Bom mogla taščo zaprosit za pomoč ona jo menda ma Tak zadj pa dalje malo učit Pridne bodite punce!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.8.2009 18:17:40
|
|
|
|
BabyKitty
|
Lun1ca jah pravijo, da kar nas ne ubije nas okrepi , upam, da vsaj tebi rata, držim pesti! Kje se skrivate punce danes? Ste šle kam na kakšen izletek, danes je bilo fino, ko ni bilo prevroče... Sama sem bila na bowlingu in potem na zdravem kmečkem obroku v McDonaldsu pa seveda še malo šopinga
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 30.8.2009 18:18:39 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.8.2009 19:10:24
|
|
|
|
Lun1ca
|
Super zdrava prehrana Jaz sicer grem 1x na 2 mesca v Mc-a ker mi prav paše tu pa tam. In zdaj si mi nardila prav lušte ampak se bom odpovedala skušnjavi ker mi2 z mojim začnema ju3 hujšat Ker odkar sma prišla z morja sma vedno bol polnih ličnic Še v življenju nisem bla tak blizu 80kg kot zdaj sicer je res da sem precej visoka (184cm) ampak ne počutim se več preveč dobro v svoji koži s temi hrčkastimi ličkami in napihjenim trebuščkom...Samo čakam da me bo kdo vprašal v kerem mescu nosečnosti sem tak da sm se odločla teh 10 pridobljenih kilogramčkov odstranit Drugače pa ravnokar razmišljam o odjavi iz izpita, ker nimam blage veze in nebi rada cofnila, ker sem mogla že ta rok plačat je pa čez dobra 2 tedna še en rok.. ampak nevem, nevem, nevem.. Do polnoči se mam še cajt odločit Danes ni več blo in zdaj začnemo spet pridno ! Tak zaj si pa grem Brimful of Asha zavrtet, da me malo razvedri, ker drugač se mi bo še kak kolešček v napačno smer začel vrtet od učenja
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.8.2009 21:54:40
|
|
|
|
BabyKitty
|
Jst tud jutri začnem... zato sem si dala pa danes duška tud sama se nekam redim... ampak slej ko prej pride spet nazaj na magično tonažo maš kakšno dobro idejo kako shujšati ene 3 kilce
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.8.2009 22:35:06
|
|
|
|
Lun1ca
|
A samo 3 kile? To pa res nimaš velik dela.. Drugač pa moja najljubša in naj unčikovitejša dieta je "manj žri" in gibaj se Drugače pa mi2 z dragim sma se odločla da se prvo malo prečistima in boma en tedn na Madal balu (stvar verjetno poznaš če ne pa --> http://madal-bal.si/ ) potem pa začnema z malo manjšimi in vsaj za 10% bolj zdravimi obroki. Predvsem si morma namreč skrčit želodec. Jaz npr. samo za naju skuham za kosilo 40dag špagetoc in 30dag faširanega za omako.. in ne ostane nič S tem Madal balom bi tudi ti pomojem najlažje zgubila 3 kilogramčke, je pa res da moreš imeti kar precej volje. Samo ti nebi potrebovala niti enga tedna verjetno za 3 kg. Če pa zadeve ne poznaš, pa bi se je lotla pa mi pošlji ZS da ti povem kaj več o tem 'postu', čeprav mislim da je v navodilih kar dobro obrazloženo, ampak se vseeno veliko ljudi napačno loti diete No izpit pa mnja.. sm se odjavla
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.8.2009 22:49:37
|
|
|
|
BabyKitty
|
Tole odpade zame imam namreč gastritis, refluksno bolezen in še ene par vnetij tako, da limone pri meni odpadejo... v McDonald grem pa jest samo zato ker dejansko lahko ker 3 leta nisem smela pojesti nič mastnega, sladkega ali kislega potem pa premislite koliko jedi ostane če se odločim da grem v McDonalds moram vzeti že en dan prej tableto za želodec in še zjutraj eno in še potem ko pojem eno... in to ne Rupurut ampak ene tablete, ki zavarovalnico stanejo 40 EUR po škatlici... muahahaha ne boš verjela ampak s tremi kilami se borim že ufff olala časa in ne gre nikakor... Če telovadim postanem takoj tako mišičasta, da prosim za celulit, pač oče je bil vrhunski športnik in očitno imam to po njemu (čeprav sem sama rojen štor ), s tem da se potem še zredim. Če ne jem in sem lačna me pa tako grozno želodec boli, ker mi toliko kisline izloča v prazno, da joj... Tako, da se mi res ne sanja kako napast moje kilce sej ni kritično, ampak želim pa si
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.8.2009 8:38:50
|
|
|
|
kago
|
Lun1ca: ja to je pa dolga ja... dolžina mojih ciklusov je... 42, 74, 60, 56 (?- ker je bil bolj izcedek kot m)... sem imela spomladi malo več stresa... pa je rekla naj počakam čez poletje, da se bo sigurno vse skupaj uredilo (sonce, morje, dopusti, konec izpitov)... pa se ni in moram nazajna UZ... A se vse borite z odvečnimi kg jaz bi se tud za ene 3 kg shujšala, ampak se mi tega ne da lotit. predvsem jem malo, gibljem se pa premalo zaradi kronične poškodbe gležnja in stranskih kolenskih vezi. Zdej sm se odločla, da bom šla na spinning, k je kao dobr za to, pa tud za nosečnice dejmo držat pesti, da bo naslednjo sredo kaj dobrega na UZ... sama sem že sedaj živčna
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.8.2009 9:22:54
|
|
|
|
Lun1ca
|
kago jah mene ma tak rada da me včasih kr noče zapustit po cel tedn ali še kak dan več Jaz sem ravno zaradi tega že mogla začet jemat KT pri 14ih, ker sem imela včasih tudi po 2 tedna in to zelo močne. In mi je pač G dala KT. No pa sej so prav prišle No držimo pesti da boš porihtala te tvoje astronomsko (pa brez zamere) dolge cikluse Joj joj vse mate sam 3kg. Jaz pa se z desetimi ubadam. Ja pri meni je sedaj tut krivo premalo gibanja. Jaz vem da sm v srednji šoli mela 63kg skos, vsa leta pa sem ogromno pojedla in se nisem mogla zredit. Rebre si mi lahko preštel, pa vse vretence in prav preveč suha sm bla no. Pol sem pa fasala neko sranje s krvjo (ni se mi strjevala kri - no vsaj kap me ne bo ) pa nisem smela več nič telovadit pa pač tak v vatico sm se mogla zavit, ker bog ne daj da sm se vdarla ali pa še hujše porezala.. in pol faks in fajn hrana na bone mmmmmmm pa je blo 5kg zraven in je blo prav super takrat.. samo kaj ko se ni pri 5ih ustavlo zdaj pa še moj dragi tak fajn kuha in sem tam ko sem.. oink oink sem In BabyKitty jaz bi ubijala za malo mišic tak da če hočeš lahk kr zamenjama za celulit. Samo nimaš izbire ga ti lahk dam samo onega z riti pa z beder drugod ga (na srečo itak!!!) nimam (še -pa upam da pri tem ostane). Drugač pa maš ti kr probleme z želodcem boga.. jaz sm tut mela nekaj časa (sicer ne takih ko ti) in na žalost (ali na srečo) sedaj več ne prebavim alkohola v večjih količinah. Napit se ga nemorm, ker prej bruham predno sm pijana Sam sej človek se vse na vadi
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.8.2009 10:56:15
|
|
|
|
lenčy
|
živjo punce!!! me neki časa ni blo gor, ker sem uživala ma morju nincy29 nobenih slabosti? js sm bla prvi mesec ful boga, nisem skor nič mogla pojest, ampak sm mogla, da bi lhk otroček rastel... sm pa zlo utrujena, ves čas bi spala... mi je pa zanimivo, da se men osebno nič ne zdi, da bi mi kej joškice zrasle, moj pravi, da so, ampak js nič ne vidim sladko tudi meni ne paše, prav tako tudi pikantno ne, ker me potem trebušček boli... super, da si se že naročila pri G, js se danes že celo dop. trudim, da bi jih priklicala. pri moji je vedno tako, tako da upam da prej ne rodim, preden njo dobim bostina kako pa to, da ti test zataji? to mora bit res kruta. zato sm pa js čez dva tedna še enga nardila.... no drugače sm pa ene hecne novice prejela sestrična bo novembra rodila, teta ma pa približno takrat rok k jst hudo kater babyboom v družini... no lepo se mejte, grem js počivat
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.8.2009 11:10:05
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo živjo kako ste upam da ste se mele lepo na dopustu nekatere še uživate tamala je šla s taščo vn jst pa malo pospravim in skuham kosilo ..... potem pa še Tjaša je in gre spat (upam) no učeri smo mel žur ka je dragi praznoval 30 let in je blo zakon mormo ponovit no ja u soboto grem na poroko in bo tut pestro Tjašo bo merkala moja mami (upam da uspešno) za vse ki ste v pričakovanju držim pesti tiste pa ki ste že pa lepo nosečnost
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.8.2009 11:18:21
|
|
|
|
soncnica86
|
Pozdravljene sem nova na tem vašem čveku Sem v 6.tednu približujem se 7.tednu in nimamam nobenih posebnih slabosti,malo se mi edino vrti. ninchy29 potem bomo skupaj čakale teh 9 mesecev moj PDP naj bi bli 30.4.2009 čakam pa še na prvi pregled. lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.8.2009 12:09:44
|
|
|
|
Mateja4
|
hej kako smo? mi smo se že kar lepo privadli na našo pikico. Je zelo pridna, vsake 4 ure bi jedla drugače pa skoraj nobenega dela z njo. Jaz sem super, polna energije... V četrtek mamo prvi pregled, v soboto bo pa naša princeska stara 1 mesec sploh ne morem vrjet kako čas beži dobrodošle vse nove vsem ki ste zagledale čestitam in želim prelepo nosečnost , za vse ki pa še čakate držim pesti in upam da čim prej zagledate +
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.8.2009 13:25:32
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncnica86 Pozdravljene sem nova na tem vašem čveku Sem v 6.tednu približujem se 7.tednu in nimamam nobenih posebnih slabosti,malo se mi edino vrti. ninchy29 potem bomo skupaj čakale teh 9 mesecev moj PDP naj bi bli 30.4.2009 čakam pa še na prvi pregled. lepo se mejte čestitam ti za jaja..jaz imam rok 27.4....sej verjetno si mislna 2010?? sam čaki kako se 7. približuješ če imajš rok za mano pa jaz bom ju3 v 6. tednu?? Ni mi jasno
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.9.2009 8:25:18
|
|
|
|
kago
|
Lun1ca: ja jaz sem pa mela ful boleče (ketonal ni pomagal) pa zato mela KT... zdej pa tako sranjeeeeeeeeeee... kakšen dan sem tok živčna, da bi najraje *****... včasih se mi zdi tako za malo, da vse okrog mene so noseče, pa niso planirale al pa je uspelo v prvem poskusu... jaz pa tuki revež, se že 9 mesecev borim za en +
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.9.2009 8:36:16
|
|
|
|
BabyKitty
|
kago sej to se pomoje vsem zdi, ki se že dlje časa trudimo... Jst si tud včasih mislim kakšne grozne misli npr. kako je lahko ona noseča, kok bo bogi otrok ipd., mislm si potem vse najgrš o tisti osebi samo zaradi ljubosumja... Se mi zdi, da je to za žensko nekaj najtežjega v življenju in da smo potem extra občutljive, ker nam ne rata...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.9.2009 9:36:00
|
|
|
|
Lun1ca
|
ojoj jaz vam nebom povedla ko mi rata hecam se! Pa sej bo punce, enkrat bo uspelo. Sej če ne druga mamo/mate pa to srečo da smo še zlo mlade in mamo še pred sabo kar nekaj časa da nam uspe.. huje bi blo če bi se spomnile pri 35 met otročička pa pol nebi tak doug ratalo.. pol pa že tik-taka biološka ura.. zdaj pa še je res časa na pretek samo sproščeno pa bo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.9.2009 11:17:39
|
|
|
|
kago
|
ja sej... mlade že mlade... moja G ni videla ovir na UZju, pa je rekla sej sta mlada vama bo hitr uspel... no al pa tud ne tudi najboljši se motijo :D Jest bi sla pa narjaš delat test, ker sm ful čudna.... res me špika, pa prsi bolijo, pa spala bi, pa jedla bi.... ampak ta psiha vrjetno kaj zakuhala
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.9.2009 11:20:09
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kago ja sej... mlade že mlade... moja G ni videla ovir na UZju, pa je rekla sej sta mlada vama bo hitr uspel... no al pa tud ne tudi najboljši se motijo :D Jest bi sla pa narjaš delat test, ker sm ful čudna.... res me špika, pa prsi bolijo, pa spala bi, pa jedla bi.... ampak ta psiha vrjetno kaj zakuhala če te prstki srbijo da bi test delala..ti ga kar delaj ;)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.9.2009 11:53:00
|
|
|
|
BabyKitty
|
kago moj nasvet... test delaj ko bo M 2 dni pozna. Predstavljaj si razočaranje, kot ga je preživela npr. BOSTINA, ko ji je test prezgodaj pokazal potem se je pa ulilo... jst bi pomoje živčni zlom dobila... je pa baje 25% možnosti, da se to zgodi (preveč zame ) mene špika v prsih že dva dni in to ne tko na izi, ampak kr fejst užge , danes zjutraj sem se pa zbudila ob 5ih ker me je tako v jajčnikih špikal... tako, da si lahko to razlagam kot gotove znake ali pa kot pač psiha... in se mnogo bolj nagibam k psihi , da kovinskega okusa sploh ne omenjam... do M pa še 1 teden... Glede mladosti pa... Bullshit to lahko potem pomeni tudi, da se bomo trudile še 20 let, namesto 5 to je pomoje samo izgovor zdravnikov, da te čimprej odpikajo, pa da ne težiš preveč z dodatnimi preiskavami...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?