|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
1.9.2009 12:11:35   
arupnik3
oo
ja ko jst 3 mesece nism mogla zanosit sm šla do G in mi je reku da kaj se sploh ne sekiram če eno leto ne rata pol pa nej pridem nazaj in opravim dodatne preiskave tko da starost ni pa nič omenjal

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
1.9.2009 12:20:12   
kago
srbijo ja srbijo prstki.... samo.... jest ne vem kdaj nej bi men M zaostajala... moji ciklusi so user posted image user posted image user posted image

Tko da delam na vsake tolk časa test, ker če ga ne bi bi bla lahk pomoje 3 mesce noseča pa vedla ne bi user posted image

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
1.9.2009 12:32:43   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: kago

srbijo ja srbijo prstki.... samo.... jest ne vem kdaj nej bi men M zaostajala... moji ciklusi so user posted image user posted image user posted image

Tko da delam na vsake tolk časa test, ker če ga ne bi bi bla lahk pomoje 3 mesce noseča pa vedla ne bi user posted image

potem pa če maš tak menstro da neveš kdaj točno jo moreš dobit..če veš da je možnost da bi ti testek pozitivno pokazal..ga naredi in se boš boljš počutla..vsaj jaz sem se..

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
1.9.2009 16:20:11   
pinky86
Babykitty, če ljubosumje zganjaš samo sama sebe trpinčiš in ljudi okoli sebe - posledično. Mislim da je Lun1ca govorila iz sebe, ko je omenjala mladost in da imamo še čas - in se čisto strinjam z njo ... za zdravnike pa ne vem no, imam tak občutek, da si imela zelo slabe izkušnje - ali si pa zelo zahtevna pacientka user posted image ne moram reči, ker te ne poznam.

Uglavnem, jaz sem user posted image dobila, mi je zamujala kar 6 dni, kar je pri meni redkost, ampak točno vem zakaj ni prišla točno, ker sem bila vsa živčna in vznemirjena zaradi nove službe in potem se mi je cikel malo zamaknil.

Kago testek naredi, ko boš sama začutila da je čas...če se kaj dogaja v tvojem trebuščku, se verjetno že...ne glede na testek....in pravzaprav ne moreš zdaj narediti nič več, razen čakati na gospo menstro user posted image

V življenju je tako ali tako skoraj da vse nepredvidljivo, in novo razočaranje nas lahko čaka takoj za vogalom, na nas pa je, kako ga bomo sprejeli - jaz upam, da boste vse, ki čakate, ne glede na to kaj pokaže testek vzele to kot pozitivno in za nekaj dobro user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
1.9.2009 17:14:18   
elanor
evo, jst sm pa danes kupla novo zalogo testkow user posted image za usak slučaj... user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
1.9.2009 18:33:31   
BabyKitty
pinky86 ne misli, da sem ljubusumna tako, da me to žre cele noči user posted image ampak veš včasih se mi zdi res zamalo in se vprašam, kaj sem jaz naredila hudega v življenju, da se mi zdaj tako maščuje. Glede zdravnikov je pa tako... oni majo določeno kvoto napotnic, ki jih lahko izdajo npr. 1000 na leto in potem selektirajo, kdo si jo bolj zasluži in jo potem raje dajo ženskam, ki jim tiktaka biološka ura za nas pa rečejo bojo že zdržale, če bo pa res hudo bomo pa dal... pa še ponavadi smo mlajše manj živčne in bolj strpne in se redkeje ostro postavimo zase. Niso krivi zdravniki ampak je kriv cel sistem. Imam zelo veliko izkušenj z zdravniki, tudi osebne (bivša mačeha je zdravnica) in res povečini niso oni osebno krivi. Če pa prineseš denar k privat te pa nosijo po rokah kot kralja in ni nobenih preprek za preglede user posted image ... Vglavnem vsakemu se čas izteka in imam teoretično isto časa, kot ženska pri 30ih (ki so plodne teoretično tudi vse do 50. leta) navsezadnje lahko tudi jaz danes zbolim in mi morjo kaj rezati, lahko doživim prometno nesrečo ipd. z istim tveganjem kot ženska pri 30ih. Sej vem, da nisem ravno optimistično razpoložena ampak pač taka sem in tako dojemam življenje, živim za danes in težko za jutri in ravno zato me tole čakanje na user posted image ubija, ker gledam preveč naprej in se obremenjujem, namesto, da bi dala življenju prosto pot.
Npr. rada se potapljam-odpade, ker lahko tudi ob nizki nosečnosti zelo poškoduje plod, sem imela namen v Kenijo-odpade zaradi antimalarikov ipd. vglavnem kar naenkrat moram za brez veze se odpovedovat in bit v strahu KAJ PA ČE... in rade volje se vsemu temu odpovem zaradi otroka in VEM, da se bom temu mogla odpovedati vsaj za nekaj let, ampak se vsaj ne bom zaman tako kot sedaj več kot pol leta in se potem ob user posted image tolkla po glavi in obžalovala.

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
1.9.2009 20:58:13   
mladika
BabyKitty jst te popolnoma razumem kak ti je...sej meni je tut mal čudno pr srcu,pa ne bom rekla,da sm ljubosumna,sam nek čuden občutek te preplavi ko vidiš okrog vse polno mamic z vozički al pa sameuser posted image . Al pa še huje ko so noseče tiste, ki sploh niso načrtovale al pa niso želele bit ponovno user posted image ,pa majo že starejše otroke,pol se mal zamislš nad vsem pa se prašaš ki je sploh pravica na tem svetu.

jst priznam ko sm bla še mlajša sm vedno misnla uh sej zanosit pa res ni tok težko,spoznaš tipa,sta skupi,se odločta zauser posted image  in pol v akcijo in si že noseč.sam danes vidim, da se moreš kar fejs namatrat da zanosiš. Pomojem prej diplomiraš...user posted image  sam kaj čmo tako je življenje,enim rata prej,drugim kasneje enim pa žal nikoli. Zato pogum punce,vse tiste, ki že dolgo pričakujete user posted image ,za vsako bo prišu tist "ta pravi" čas!!user posted image user posted image
Tut zame!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1807
1.9.2009 22:45:56   
Lun1ca
No mislim, da smo si vse predstavljale, da je zanosit mnogo lažje kot pa v bistvu je.
Sama se spomnim da sm kdaj pozabla vzet kakšno KT in me je že skrbelo, da nebom ki slučajno zanosla.. zdaj me je pa kr sram to povedat, da sm sploh lahko pomisla na to..
No jaz sem že cel teden čist potolčena, kak meni ni ratalo v dveh mescih, čeprav je res da sma se trudla posebej šele prejšni mesec, med tem ko je moj kolega svoji (pazi to) bivši punci (torej s**ata takrat ko ju pač prime) nardil čisto nenačrtovano že drugega otroka.. Prva je pa stara glih 1 leto pa pol.. in da v takem cajtu nardiš nenačrtovano čisto po spodrslaju 2 otroka in to punci s katero sploh nimaš rednih spolnih odnosov.. nama pa načrtovano ni ratalo.. za odstrel
Ampak tak pač je..
BabyKitty glede časa sm pa jaz rekla sam zato, da se pač probaš bol sprostit in nič druga.. da nisi tolk napeta. Meni pomaga misel na to, da pač če ne bo zdaj pa ni nič tak hudega, ker vendarle sm še mlada..

pinky86 po koncu user posted image pa pridno user posted image , da bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
2.9.2009 9:25:12   
BabyKitty
Lun1ca mene pa ravno ta misel, da mi že zdej ne uspe čeprav sem mlada, ubija. user posted image Kaj šele bo user posted image  

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
2.9.2009 9:44:28   
elanor
samo tole je pa res lunica, jst sm tud zmeraj paničarla ko sm par ur tabletko pozabla...ha ha ha user posted image
jst si tolk želim user posted image da mam že privide user posted image danes sm kr tko za brezveze naredila en test in se mi je že zdelo kot da je mooogoče čist maaalo črtico videt pod lučjo...ampak je to skorej nemogoče...vsaj po mojih izračunih... 10 dni po ovulaciji...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1810
2.9.2009 10:22:20   
arupnik3
ojla
vse ki se trudite user posted image
mi smo meli spet pokvarjeno noč tamala je brez razloga jokala 3 ure sredi noči je ati šou u dnevno ker je šou u službo pol sm ji dala sirup in je po pol ure zaspala vzrok so lahko zobki ki jih še nima ali pa je kaj takega pojedla ne vem mogoče je pa že upliv lune ka bo spet dons user posted image user posted image posledično sva potem spali do 9h kako bo tole ko bom šla v službo nimam pojma joj me je kr strah
se grem pa dons poštrihat ker grem v soboto na poroko
lepo se mejte

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
2.9.2009 10:38:57   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: elanor

samo tole je pa res lunica, jst sm tud zmeraj paničarla ko sm par ur tabletko pozabla...ha ha ha user posted image
jst si tolk želim user posted image da mam že privide user posted image danes sm kr tko za brezveze naredila en test in se mi je že zdelo kot da je mooogoče čist maaalo črtico videt pod lučjo...ampak je to skorej nemogoče...vsaj po mojih izračunih... 10 dni po ovulaciji...user posted image

kiri test pa si delala?

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
2.9.2009 10:53:28   
nincy29
kago je kaj novega?
mene se pa počasi slabost loteva..na momente mi je ful slabo..ampak če si malo soka oz kako hrano hitro dam v usta je boljš.pa ful nevem več kaj bi jedla..zmeraj več hrane mi je user posted image
tisto kar mi najbl gre da bi jedla..mi pa mama ne pusti..kao tega nesmem jesti(torteline z gobami v smetanovi omaki)..njami..

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
2.9.2009 11:43:45   
arupnik3
nincy29 ti kr jej torteline 

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
2.9.2009 11:46:30   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

nincy29 ti kr jej torteline 

ne sej to je ok..sam gobic kao nesmem jest :(

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
2.9.2009 11:56:18   
sa5i
Pozdravljene, sem se mičkeno predčasno vrnila iz dela :)

nincy29, če so gobice kupljene vi naj bile užitne, torej, če jih ti še prehuhaš, ti jih malo ne bi smelo nič škoditi, pomojem si kar daj duška in jej kar želiš :)

Zdaj pa še nekaj, celo marijo sem že o tem prebrala, o O sluzi namreč user posted image in sedaj me že tretji dan tako boli v levem jajčniku oz v predelu kjer so jajčniki oz ne boli me tako zada me bolj pa čez čaz poneha. In danes sem opazila predvsem nekaj kar nisem še nikoli morda je to ta slavna sluz je čisto prozorna vmes zelo vlečjiva a vmes se kar drži skupaj v kapljicah kot prozorna želetina. a bi to mogoče bilo to ali je vnetje? tega res še nisem opazla no niti pozornosti nisem polagala na to. user posted image Če je je možno, da bi kaj uspelo če sem imela zadnji s.o. v ponedeljek? ahhh sem napisala skoraj malo preveč, no če bo kateri za odgovor se priporočam...

pa uživajte aja elanor, res kateri test si delala?

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
2.9.2009 12:14:00   
BabyKitty
sa5i to je pomoje slavna sluz ja... mene pa bo O oz. par dni naokoli zelo špikajo jajčniki tako da hitro sol s foruma pa user posted image user posted image user posted image

nincy29 zaradi gob pa res ne kompliciraj! Sej ne ješ neke pogojno užitne gobe, ki si jih sama nabrala. Tam notri v tortelinih so šampinjoni, zaradi katerih te res ne rabi skrbet... Ješ lahko vse, izogibaj se samo surovi hrani oz. surovem mesu... pa še pri tem je minimalen % da bi bilo kaj narobe...

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 2.9.2009 12:15:48 >

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
2.9.2009 12:30:27   
elanor
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: elanor

kiri test pa si delala?

fs... sej pravim - pomojm mam samo privide user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
2.9.2009 12:31:20   
kago
juhu... dobila sem user posted image user posted image user posted image , sej mogoče sem neumna ker sem vesela, ampak mogoče se bo pa cikel uredil, pa bo potem fuuul lažje :D

Joj mi je kar mal odlegl user posted image

Ni ga mulca čez horjulca

Neposredna povezava do sporočila: 1819
2.9.2009 13:04:34   
arupnik3
ne sekiraj se zarad gob in tko naprej jst sm res jedla skoraj vse edino tizga ne ka mi že tako ne paše pa mogoče mogoče malo manj salam pršuta zaradi hipertenzije v nosečnosti pritisk drugače pa vse pa mi ni nič bilo pa tut tamali ne pa seveda SADJE pa ZELENJAVA  ka vsi tko oglašujejo  tko da punca JEJ zdej ker pol če boš dojila ne boš smela 100 in 1 stvari sam pa da ne boš jedla za dva ka to je že iz mode user posted image

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
2.9.2009 13:36:00   
nincy29
ja možnost je..ker tisti testi ki potrebujejo malo hormona ti lahko pokažejo že 10 dni po ovulaciji..

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
2.9.2009 13:54:18   
elanor
ne vem...bom probala čez par dni še enkrat če ne bo user posted image ...

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
2.9.2009 15:27:25   
BabyKitty
Držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
2.9.2009 15:45:04   
sa5i
Jaz tudi držim pesti user posted image

Babykitty, še vedno sem tu, ker mojega ne bo domov do petka, tako, da bova verjetno vse zamudila razen če se zaloge porabijo zdaj user posted image kaj hočemo user posted image

Punce jaz bi sedaj tak eno pico z ogromno sira, kar znorela bi sedaj za to pico jooj kak se mi lušta user posted image pa ne najdem nikjer nobene picerije kjer bi imeli tudi dostavo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Še usoda skrbi, da ne be spt prišle dodatne maščobe na moje telo user posted image
Še nekaj ima katera podatke kako je v tem času na morju še je za kopati ali so nižje temperature že?

Neposredna povezava do sporočila: 1824
2.9.2009 17:09:38   
picolo
lep pozdrav vsem na forumu!

pišem prvič po vpisu. moj razlog za vpis pa je predvsem zaradi želje po zanositvi o kateri pa moj fant noče slišati, čeprav pravi da si želi otroka!

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?