Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.8.2009 16:42:14
|
|
|
|
Lun1ca
|
Torej smo vse ljubiteljice živali Jaz sem sicer najbol nora na mačke in pa mini hrčke Mam 2 mucka, ta starejši - Tači je z mano že 15 let, ta mlajši Muri (prisklednik ) pa 2 leti. In ni ga mucka čez mojga Tačija. Verjetno se prav idiotsko sliši ampak ta maček mi je ko brat Polek tega da je z mano že 3/4 mojega življenja, je moj mali cartljivček in tak uboga ko kaki kužek Še prosit za hrano zna in da se prav pogovarjat z njim Muri pa je bol plašljiv.. je komaj 2 leti pri nam.. Ko še nismo bli veliko tu na vikendu je ena potepuška mačka skotila pri nam 5 mladičkov in smo vse razdelili, ta Muri pa se je vrnil nazaj,.. kar 5x smo ga dali vstran in vedno je prišo nazaj.. No, pol je ostal pri nam pinky86 ja a veš da sem se res odločla za oranžno sicer ne preveč divjo oz. živo, ampak bol v nežnem odtenku. No pa še en off topic.. glede Marsa. Sem že od večih čula "a veš da včasih gledaš Mars, pa misliš da je luna" in "Mars se vidi s prostim očesom, še bolje že kar z daljnogledom" ipd. No in naj bi bil viden danes.. pa sem šla malo iz radovednosti pogooglat, ker pač nism mogla verjet, da bi lahko Mars vidli s prostim očesom, sploh pa se mi je zdelo neverjetno da bi ga lahko zamenjala z luno zaradi barve .. in sem našla tole (citiram): "To je že večkrat krožilo okoli. Mars bo v opoziciji komaj okoli 29. januarja.2010 in še v opoziciji bo oddaljen okoli 90 milijonov kilometrov ( govorim na pamet ), to pomeni da ne bo v veliki opoziciji ki se ponavlja okoli 15 let in takrat je Mars od Zemlje oddaljen okoli 53 milijonov kilometrov saj je tir zelo ekscentričen ( okoli 0.0933 ). Velika opozicija je bila 2003 , naslednja bo 2018 in še v veliki opoziciji je videti kot nekaj bolj svetel krožec in komaj s teleskopom okoli 150x povečava se lahko vidi polarne kape. Da pa bi bil velik kot Luna bi moral biti samo okoli milijon kilometrov oddaljen od Zemlje." Torej drage dame.. žal mi je ampak nič ne bo z Marsom
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.8.2009 16:54:24
|
|
|
|
kago
|
Same živaloljubke tlele vidm :D Jah ne jaz sem še študentka, en teden pred zagovorom diplome, pa bom vpisala magisterij (redni bolonjski)... a kako bomo? ne vem, ampak bomo že.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.8.2009 17:52:29
|
|
|
|
mladika
|
še ena živaloljubka se vam pridružuje.. mam doma kužeka pa zajčka-pritlikavga kunčka. jst sm tut še študentka redna končujem 2.letnik,upam da rata,k mam u torek še zadni pogoj za 3.letnik za naredit in upam da bo šlo.dela pa moj dragi drgač u državni službi in to za redno.kak bomo ne vem,ampak z velik ljubezni se bo dal pa še jaz bom pripomogla mal s "službo" prek študenta!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.8.2009 18:28:18
|
|
|
|
nincy29
|
uf same ljubiteljice živali :) jaz pa imam doma enga psa borderčka..in je čist moj..ampak sem se odločila da ko greva z mojim na svoje bo on lepo doma ostal,ker potem še bebica pride,pa bo za njega ful velik šok vse skupaj.in smo se odločli da bomo pol vidli in bomo čez kake pol leta oz mal več morda v stanovanje pripeljali h nam :)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.8.2009 18:54:23
|
|
|
|
Lun1ca
|
Ja jaz bom tut mucke pustla tu.. Jih bom pa zelo pogrešala! A mi lahko kera malo motivacije za učenje da? Kr bom kr umrla pred ono skrpito.. kago a boš šla naprej? Pridna! Kaj pa študiraš če smem zvedet? Jaz pa še razmišljam oz. no odvisno, al bo al ne bo. Če pride , bo pa kako leto magisterij še počakal.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.8.2009 20:16:39
|
|
|
|
BabyKitty
|
Lahko ti dam tako motivacijo za učenje, da ti povem da tudi sama trpim ob knjigi in se mi bo vsak čas strgal imam jutri izpit in če ga ne naredim lahko pozabim na 3. letnik in mi že iz ušes vse visi znam pa še vedno ne
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.8.2009 20:50:45
|
|
|
|
mladika
|
če vas kj tolaž jst sm na istem.če u torek ne nardim izpita lahka pozabim na 3.letnik...znam pa ne vem če...bomo vidl...velik sreče pr učenju
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.8.2009 20:51:53
|
|
|
|
BabyKitty
|
Ufff do torka je še časa ti še ni treba znat...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.8.2009 20:54:01
|
|
|
|
črticaa
|
jz pa upam da bom jutr tok pridna in se bom šla vpisat sj bosta naredile
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.8.2009 21:19:18
|
|
|
|
Lun1ca
|
no tudi jaz če tega v torek ne nardim lahko pozabim na 3. letnik tak da.. lahko kak klub ustanovimo Jah učit punce.. pa bojo 10ke čeprav jaz se za ta izpit že tretjič učim pa samo upam da bo tokrat dovolj! črticaa no to pa le pojdi počasi. Jaz če bi lahko, bi se letela vpisat
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.8.2009 8:10:00
|
|
|
|
arupnik3
|
dobro jutro sm bla včeri zelo zmatrana tko da sm samo v postlo padla mi je tamala spet neki svirala kr neki je jokcala pa sm jo vzela h sebi pa je blo bolš po mojem zarad teh lun pa tut uneto ritko ima tko da.... komaj čakam pregled pri 9 mesecih u nedeljo imamo žur moj dragi praznuje 30 tko da bo pestro ja kuham zelo rada če imam čas tko da če kera hoče ji skuham kar hoče ... pa tut moj dragi si oblizuje prste ..... sam piškotov pa ne znam pečt ja jst nimam s šolo nič opravkov tko da teh skrbi nimam me pa bolj skrbi če zanosim še enkrat kam bomo dali dojenčka ker nimava še narejenih podctrešnih sob pa tut premika se nič v tej smeri ........ jah nč grem še jst mal brskat lepo bodite papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.8.2009 11:16:13
|
|
|
|
malajka84
|
Dan!:) Kak ste kej..vidim da polno nekih izpitov....držim pesti za vse k greste naa kakšnega!! sej bo šlo! Drugače pa sem tud jst med živalskimi navdušenci....skor mal prveč..sm mela obdobja, k sm prvlekla domov vse kar sm najdla, noben mali muc ni ostal na crest, če sm ga jst najdla, tud eno želvo sm enkrt prvlekla...no..se je našl marsikaj. No drugače pa mamo zdej doma..midva z mojim maltežanko....mami pa moje-naše ostale živali pri sebi. 5 ribic, papigo, 2 činčili(ki iščeta nov domek), mamo pa u načrtu še enega psa-pač čuvaja za ven..sem lih u fazi barvanja pesjaka:) Tk da...želje so še po enem kosmatincu.:) Drugače, kaj novega? Pri meni nič..po tisti pol črtici..zdej čakam do jutri pa letim po CB...če še ne bo ...pa da vidmo...al bo kej al pa spet nič. Mejte se lepo!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.8.2009 11:17:34
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Bostina, mam občutek, da bo CB pokazal +. Držim pesti... Takoj poročaj, ko boš zvedla rezultat!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.8.2009 14:58:23
|
|
|
|
malajka84
|
Hvala.....bi bil res že čas za plusek! Ga že kr neki časa čakam...jutri al pa v nedeljo bom naredla test pa da vidim. Drugače pa, če ima katera doma psa....mal izven teme....pa jo zanima kako do pasjega piva brezplačno:9 ja obstaja pasje pivo:) Naj me kontaktira,preko ZS.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.8.2009 14:59:45
|
|
|
|
Snoopyka
|
pozdravlene moje lubike kako ste kaj? js se vam po dolgem času javlam,ker res ne hodim velik več na net. sj mam čas po večerih pa se mi nekak neada. ko pa že grem pa me najdete na FB-ju al pa netlogu. upam da še niste pozable name no moja pupa ma mesec pa pol... kmalu bve šli 2ič v poosvetovalnico. domača vaga je pokazala 5578g...jah mal sm jo pač poredila ja kaj pa naj ko pa tko rada je na žalost več ne dojim, kr so bradavice preveč poškodovane in si jih celim že 2 tedna in zgleda da sm od sekiranja še mlek zgubla....tk da sm ful žalostna kar se tega tiče drugač pa smo mace bolj pridni. mi je začela spat kr na 4-5ur na noč seveda, vendar še vedno ne gre brez lučke. lučko ugasnem šele ko trdno zaspi, ker či bi prej ugasnila bi bil moja princeska še ni cela dva mesca stara, pa kaže da bodo zobki počas prinas vn gledal (slini se, vročina, driska, pa ful si tlači roko v usta tudi ko se že naje) no moj je zdej bolje, vendar smo malce v strahu, k zdravniki so napovedal neki ne preveč dobrega... drugač pa se držimo in si stojimo ob strani. js sm tud kolk tolk... vse nove dobrodošle!!!! (fb pa msn naslove bi prosla če lahk) mamo dve novi mamici sm vidla...ČESTITAM!!!!!!! vsem novim +-kom ČESTITKE!!!!!!!!! IN DRŽIM PESTI ZA TISTE, KI JIH ŠE NISTE ZAGLEDALE!!!!! no lp vsem skupi grem mal za nazaj brat
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.8.2009 15:21:10
|
|
|
|
sa5i
|
Pozdravljene! Vse boste naredile te izpite ne sekirajte se preveč. Čeprav vem, da ta tolažba nič ne pomaga. Sama sem vednao delala čudeže, ko mi tako rekoč voda tekla v grlo, tude ve boste. Pa obilo sreče vsem. Snoopyka, pozdravljena, torej micena raste praviš, kako lepo z očkom pa bo tudi vse ok če cartaj ga malo pa bo lepo da si se spomnila malo na nas. No uživajta. pa seveda imejte se lepo tudi vse ostale, jaz vas sedaj zapuščam za ene 14 dni grem delat pa nebom mogla do neta potem pa še na morje za en teden malo. Upam, da vam iz morja prinesem kakšno lepo novičko. Ja glede živalic pa vam nimam kaj dosti za povedati, muck nimam preveč rada, psov pa se bojim razen naše doma je nemška ovčarka. heh ribice so pri meni navadno omagale ker so preveč jedle tako, da nisem jaz glih za živali najdlje sem imela pritlikavega zajčka, ki je umrl od starosti to je to aja pa tudi večina rož mi oveni mogoče bi kak kaktus še preživel zato pa zelo rada kuham pa pečem peciva tako, da sem drugje bolj pridna. Nič držim vam vsem pesti pa bodite pridne
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.8.2009 16:10:33
|
|
|
|
Lun1ca
|
BOSTINA jaz tut mislim da ti bo CB pokazal +! Držim pesti Snoopyka lepo, da si se oglasla po res dolgem času. Kaj? 1 mesec pa pol? Ojoj kak mine čas In kak se počutiš kot mamica? Je pa pravi jedec tamala glede dojenja, sej se da tut brez tega.. mene mami ni dojila kr ni mela mleka pa sem tut zrasla v veliko in močno punco no prej samo v veliko zadne cajte pa še malo bol v močno ko pa moj tak dobro kuha Za zobke je pa kr hitra?! Sej fajn to. Pa tut z očkom bo vse Ok. Samo pozitivno razmišljat pa bo sa5i torej nas zapuščaš za kr lep čas.. Pridno delaj, pa uživaj na morju. Lepo bi blo če bi nas pol ko se vrneš presenetla s kako lepo novičko držim pesti da uspe! Pa če te kaj tolaži, meni tut rože ne uspevajo mam jih sicer ful rada, ampak mi jih vedno uspe vtopit al pa posušit.. res nevem več kaj naj nardim. Ne najdem srednje poti Kuham pa tut jaz rada in pečem peciva sploh za kake posebne priložnosti No, lepo se imej in pridno
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.8.2009 16:51:10
|
|
|
|
kago
|
Lun1ca: ja razmišljam o magisteriju... in ga bom vpisala... ker nama ne uspe, tako da itak preden bo uspelo, pa še 9 mesecev... bom vsaj prvi letnik spravila skupaj se mi zdi, potem pa lahko kako leto počakam, pa potem dokončam... tak je plan nekako... bomo vidl
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.8.2009 17:05:16
|
|
|
|
Lun1ca
|
kago maš kr prav ja. Itak lahko en letnik komot dokončaš ja, pol pa npr. drugega vpišeš zarad statusa, pa mogoče kaj celo nardiš, ostalo pa pol absolventa izkoristiš.. Al pa pač pavziraš no.. sej maš več možnosti Skratka se pa da nardit ja Pridna!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.8.2009 20:16:46
|
|
|
|
BabyKitty
|
No ewo... izpit bom ruknla tok da se bo kr kadil, ker še vprašanja nisem razumela kaj šele poznala odgovor in sem tok na koncu z živci in izmučena, da se bom vsak čas sesedla... tako da preživljam zelo vesele dni danes sem šla že ob 6.15 tečt za eno uro in pol da bi se mal skulirala in sprostila pa ne pomaga, stres me nažira... ampak kaj ko mu še ni videti konca sploh pomislim ne na tako da bo naslednji mesec najverjetneje minil brez , razen če bom brezmadežno spočela skratka, meša se mi
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.8.2009 7:23:54
|
|
|
|
arupnik3
|
babykitty
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.8.2009 9:20:39
|
|
|
|
Amoss
|
Pri nas smo tudi veliki ljubitelji živali, imamo 6 mačk, 3 pse, kameleona, in 2 hrčka; aja dve dolgodlaki muci stari 2,5 meseca oddam če bi jih kdo želel so pa navajene biti v stanovanju ker imam jaz vse mucke notri, tako da po moje nebi bili primerni za življenje zunaj. Mi pa smo pridno , ampak kljub temu da se prihodnjo soboto poročim nenehno razmišljam o .Upam da kmalu po poroku ugledam , z mojim sva že določila imena in vse tako da smo kar nervozni. Bostina meni tisti test bolj zgleda kot da si premočno namočila paličico v urin ker je vse razmazano, ali pa da nisi upoštevala oznake max., vseeno pa ti želim da ti CB pokaže +. Vsem ostalim pa srečo pri izpitih
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.8.2009 10:44:37
|
|
|
|
malajka84
|
Evo mene...zuni se neki dež prpravla,tk da izlet odpade. še ni..testa še nčm delat ga mam doma pa...eh bom počakala še par dni...d ne bo brezveze...če bo bo..če ne ne..mam občutk d spet ne bo nič...me cel dan že špika dol spodi...ma kr bo bo..počas se bom nehala sekirat... glede one polovične črtice pa nism preveč namočla....sam tk čudn je pršl..zato pa mam občutk d je pač pokvarjen...eh bomo vidli....če do pondelka ne bo...bom naredla CB Lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.8.2009 11:42:04
|
|
|
|
elanor
|
bostina jst držim pesti da bo ...upam da bo pomagalo pomojm se tista črtica, čeprow tako polovična nebi iz nič pokazala..nekej jo je moglo naredit meni se pr bc-ju še nikoli ni zgodilo da bi kej pokazow..so bili zmeraj popolnoma beli. mogoče samo še ni zadosti hormona...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.8.2009 21:15:36
|
|
|
|
BabyKitty
|
Kje ste punce dandanašnji BOSTINA držim pesti, da uspe Sama sem bila pa danes v Ikei v Celovcu, sem si šla malo ogledat kaj vse moram kupit in tega je veliiiiiik dinarčki bodo kr letel ampak bomo že... za lepo stanovanje se je treba potrudit Hočem imet vse tipi topi zrihtano drugače sem pa ugotovila da sem imela očitno pred nekaj dnevi ovulacijo (začuda brez krčev) vem pa tako, da sem si včeraj slučajno izmerila temperaturo zjutraj in je bila že povišana... bilo pa je nekaj lepljive sluzi nekaj dni nazaj... tako da bo očitno ta mesec točna kot prej in ne na 34 dni... je pa res da bo to prva menstruacija po pol leta brez tabletk (v pol leta naj bi se ciklus uredil) upanja za je malo saj nisva bila preveč pridna no držim pesti za vse
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?