|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
2.9.2009 17:39:32   
BabyKitty
Oprosti ampak res ne razumem... Želi si otroka o zanositvi pa noče slišati? Lahko malo bolj razložiš prosim, pa ti bomo mogoče lahko pomagale user posted image

(odgovor članu picolo)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
2.9.2009 19:39:20   
pinky86
Jaz pa mislim, da vem kaj ga muči...NI ŠE PRIPRAVLJEN NA TAKO ODGOVORNOST oz. se trenutno še ne vidi v vlogi starša. Želi si otroka s tabo picolo, ampak ne še zdaj - ta trenutek. Vprašaj ga, kaj ga omejuje, da ga ne bi imela že sedaj?! O takih zadevah se je treba samo čim več pogovarjati, da se oba zavedata kaj bo ta odločitev prinesla v vajino življenje in ali bosta uspela vse uskladiti. Pa kaj muči tvojega fanta, kaj ga skrbi. Prijeten pogovor vama želim;) user posted image

(odgovor članu picolo)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
3.9.2009 8:06:32   
kago
se strinjam s pinky... moj je bil isti oz. ga je bilo ful strah. Pa je to povedal na glas. In potem sva se EN mesec, VSAK dan po kakšno uro pogovarjala o tem kako in kaj. Pa kako bi npr. današnji dan zvozila z otrokom. Pa je dojel, da ni tak bav bav.... da je isto dela kot z dvema psoma, samo da še varstvo rabiš :D

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
3.9.2009 9:34:17   
elanor
povejte mi nekaj...
če je tisti moj privid učeraj bila user posted image ...a bo ju3 že kaj bolj močna, če naredim še en test, ali bi mogla več dni počakat?

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
3.9.2009 10:00:46   
malajka84
ELANOR...sigurno bi mogla bit že bolj močna črtica...če bo še vedno zelo rahla...saj po mojih izkušnjah...ni nič...

tak da upam, da ko naslednjega nardiš zagledaš močneuser posted image !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
3.9.2009 10:31:54   
nincy29
ja če boš jutri delala bi morala bit že bolj močna..samo je tudi odvisno al boš isti test delala al ne..če boš delala kakega ki potrebuje več hormona kot tisti ki si ga delala ti bo lahko spet rahlo črtico pokazal.

držim pesti da ti uspe močnejši user posted image zagledat!

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
3.9.2009 11:11:30   
arupnik3
punce pri nas pada dež in lih da me i zmočil ka sva ble s tamalo zuni
kuham zrezke v omaki kaj naj pa jutri?? nimam nobenih idej ma kera kakšno?? sam da je kaj na izi ka se mi ne da user posted image

kako ste?
upam da zagledaš res močni + user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
3.9.2009 12:07:02   
sa5i
Halo
Kako ste? arupnik3 kuhaj jutri piščančji paprikaš pa testenine zraven. to je enostavno pa hitro pa dobro.
Za vse, ki še niste (smo) zagledale user posted image no ne bi se me nekak zmenile pa ta mesec res vse postale user posted image da bi bilo že enkrat konec tega čakanja pa nestrpnosti? user posted image
Jaz pa mam danes celo desno stran umrtvičeno sem bila pri zobozdravniku user posted image niti govoriti ne morem user posted image

nič grem zdaj uživajte v sončku dokler še je. user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
3.9.2009 14:40:10   
Lun1ca
joj vsepovsod je neka debata o hrani.. user posted image sicer nism glih lačna, sam jedla pa bi nekaj dobrega.. zdaj se mi že 3 dni nenormalno lušta cheese burger odkar sm vidla ob cesti na ponajo reklamo za njega in zravn tak fajn piše "Yes, sir!" za umret no..
ampak sem pa ponosna na sebe.. sem shujšala že 3kg.. 7 more to go.. pol pa grem na cheesa user posted image user posted image

no pri nam bo pa zaj treba pridno user posted image , se namreč približujemo O in upam da pridelama z user posted image septembra user posted image namesto user posted image .user posted image veliko uspeha tudi vsem ostalim user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
3.9.2009 14:58:02   
sa5i
lun1ca, kak ti je uspelo shujšati? Še meni ta recept. Kar obupala sem že nas sabo pa 10 kg bi mogla ampak res mogla dol spravit.Nisem glih nekaj dosti velika pa se mi v sekundi vse pozna a ko želim hujšati se ves čas samo spominjam na hrano in tako jem v času moje diete še več kot običajno res kriza. Tako, da če maš kaj takega kjer se še da nekaj motivacije zraven pojesti se priporočam:: :) user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
3.9.2009 15:15:55   
BabyKitty
Veste kaj jst predlagam glede kg user posted image počakajmo da bomo rodile in začele dojit user posted image nima smisla se zdej matrat pol bo pa itq 20 kil več user posted image jst samo upam, da sem po mami, ki je bila 2 mesca po porodu 5 kil lažja kot pred nosečnostjo user posted image sem bila pa jaz zato toliko težja user posted image jst hočm samo 3 kile zgubit in res ne rata user posted image že 3 leta se trudim pa ne gre... Sumim da je kriva odvisnost od pralinejev user posted image in če ne jem sem tok tečna da sama sebe ne morem prenašat... user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
3.9.2009 15:21:21   
sa5i
HEH  user posted image user posted image user posted image Babykitty ti si dobra ja. No saj ni slaba ideja. hmm Ti maš srečo, da se veš čas boriš samo s tremi kg jaz sem se pa pred tremi leti s tremi lani s šestimi sedaj pa kar že z desetimi. Jaz pa sumim, da je kriva moja celotna prehrana, nič gibanja odkar se vozim user posted image pa seveda čokolada. Tak, da to odvisnost poznam, bi v trenutku ko rabim čokolado kar nekoga okoli ušes, če mi je ne zrihta user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
3.9.2009 15:51:45   
Lun1ca
Ja za čokolado posebej v času PMS-ja sem pa tudi jaz pripravlena ubijat in  se magari sredi noči odpeljem na Petrol.
To idejo glede hujšanja po porodu pa sm jaz tudi mela user posted image user posted image sam sm pol naredla računico da če mam zaj 80kg pa se med nosečnostjo zredim za 20 sem pol na 100kg. Kar se že čuje dost grozno.. zato sm se odločla, da grem nazaj na 70kg, kar je za mene popolna teža in če se zredim za 20 sem pol na 90 in čeprav se tudi to sliši zelo grozno je še vedno manj grozno kot pa stotka! user posted image user posted image
sa5i rabiš kak cm v višino? ti jaz dam kakega user posted image jih mam preveč.. bi jih podarila keri ko je bol mičkena kake 8-9 cm.

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
3.9.2009 18:17:03   
pinky86
Oh punce...jaz imam pa drugačen problem, se pa zredit ne morem user posted image bi rabila ene 3kg + najmanj, cm imam pa kar dovolj, hvala Lun1ca user posted image hehe

Oči me zmeraj sprašuje, če jem dovolj - JA JEM, ampak se mi nič ne pozna. Res pa je, da kar zelo zdravo jem, čokolada mi glih ne diši preveč, meso tudi ne - jem ga res občasno, so pa tut v familiji vsi bolj kot ne suhci, tako da imam to tudi v genih.

Kokr jst vem, od moje tašče, ki venomer hujša - skenslat kruh, slaščice, jesti veliko sadja in zelenjave (surova, kuhana) ter se gibati vsaj 30 min na dan (tudi sprehod šteje), da po 18. uri ne ješ, ker je takrat prebava počasnejša, pa veliko piti - ampak VODE, stran s sladkimi sokovi in coca colo. A veste, da ima tudi voda z okusom (Zala ipd.) v 0,5 litrski plastenki, kar 4 vrečke sladkorja notri, vrečke sladkorja za v kavo npr.  No trenutno je pa na ločevalni (tašča), tako da itak pol stvari ne je jao Moram prav pomisliti, če jo povabiva k sebi na kosilo ali večerjo user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
3.9.2009 20:29:52   
Lun1ca
hehe to ločevalno dela tut moja mami in teta.. je precej kul in je res učinkovita!
Tudi jaz se včasih nism mogla zrediti in si mi lahko vse kosti preštel, pa sem zelo velik jedla in seveda še vedno jem zelo velik ampak problem je da se začenjam redit.. in zdaj je treba skrčit želodec user posted image

drugače pa res ja.. dosti zelenjave in sadja-sadje predvsem za malce.. met 5 zdravih obrokov, da nikol nisi lačen. Ker kak telo začuti enkrat daljšo lakoto začne nasledni obrok nalagat maščobe za rezervo, ker pač misli, da bo spet lakota trajala dlje časa.. zato je pomembno da se telo navadi met 5 obrokov na dan ob pri bližno isti uri vsak dan.
Pa velik navadne vode, ampak ne piti mrzle navadne vode takoj po obroku.. pijte jo pol ure pred obrokov al pa vsaj pol ure po obroku. Pa pomembno je da se hrana dobro prežveči in je počasi.. Signal da je človek sit od želodca do možganov rabi precej časa in če hitro ješ, se v tistem času lahko precej preobješ..
pa kot je rekla že pinky86 nič večerjat po 18 uri.
Seveda si lahko privoščite tudi čokolado, tortico, kak fast food, vendar je treba pazit, da pač zaužito potrošite.. pač tisti dan mogoče nardit kak sprehod al pa par trebušnjakov ali kaj podobnega. Gibanje je itak zelo pomembno!

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
3.9.2009 21:09:48   
malajka84
Uf..sam o hrani so debate..:)
Jst sm tud že probala s to ločevalno...sam ne zdržim:) sej ni problem druga k sladko...brez sladkiga ne morm..zato pa tud ne grejo kile dol...ma kera kak nasvet kak se ti čokolada zagabi?;)

Pršla sem pa sem...(sm rekla d me ne bo do 26.:)...no pa sm pršla d mal "reklamiram"...no ne bom..mal mogoč...če slučajn kero zanima masažna blazina al pa copatki za dojenčka al pa pasje pivo...pa kak brezplačno prit do tega nej mi piše na privat....pa tam več povem..tu ne smem, da me ne bokdo dol vrgu;)

Pa drugače..kak nov plusek..

Elanor
....pri čem smo?:)je črtica???

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
4.9.2009 9:28:37   
BabyKitty
Punce, včeraj sem malo razmišljala in ugotovila, da sva z mojim najdražjim skupaj že skoraj 5!!!! let user posted image in me je karmalo šokiralo kam gre čas... kot številka se ne sliši veliko... Potem pa pomisliš, da je bilo to davnega leta 2004 user posted image se mi zdi kot antična zgodovina user posted image koliko časa pa ste že ve punce s svojimi bodočimi očkoti user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
4.9.2009 10:00:56   
nincy29
midva sva 2 leti skupaj..sva prejšno soboto obletnico imela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1843
4.9.2009 11:11:49   
sa5i
Jutro pupike! user posted image

Ja ja čokolada zna biti res problem ja. <pri meni je vsega kriva čokolada pa mlečni riž s čokolado. Danes sem mela za zajtrik sladoled pa piškote user posted image bravo jaz ne? To je bil zelo zrav in polnovreden obrok. user posted image Res ne gre dugače, da se malo vred poberem user posted image ja lun1ca prosim za ene 5 cm bi že bila vesela 165 sem velika in to bi bilo potem ravno prav user posted image . Drugače pa midva z mojim sva skupaj štiri leta pa že to se mi zdi kje je že tisto ko sva začela user posted image ah ja čas kar beži  user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
4.9.2009 11:52:21   
mladika
Zdravo punce!
Jah pol smo pa na istem,pr men so tut sladkarije problem.to poletje sm pojedla ogromno sladoleda,ampak hvalabogu nimam težav s težo,sm mela težave s tem kako se zredit. sa5i jst sm tut velika 165cm pa se ne sekiram, mislm da sm za žensko čist dost velika, sicer pa delo je pr tleh,usaj tko pravjouser posted image . midva z mojim sva pa skupaj 3 leta in se čez en teden poročiva!!user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
4.9.2009 14:30:30   
sa5i
Ja tako pač je ene premalo kg druge preveč kaj moremo user posted image a res poročiš se kak lepo user posted image

Čestitam user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
4.9.2009 15:31:55   
BabyKitty
Sej pomoje so pri vseh ženskah sladkarije problem user posted image ah ja sedaj se pripravljam na tistih mučnih 5 dni pred user posted image tak občutek mam da ta mesec nekaj je, pa čeprav vem, da je to praktično nemogoče, ker res nisva bila pridna... sem grozna ane? Ampak si TOOOOK želim user posted image moj dragi je včeri reku da si moram fulll ne želet ker potem je pr men velik večja šansa da bo kej (ker imam res neverjetno smolo v življenju)... 

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
4.9.2009 16:56:41   
arupnik3
drage moje tjaša je bolna ima vročino bruha drisko ma tko da  mi je prov hudo ko jo gledam pa še sor je dobla tko da  nč smo notri skoz jokamo in to je to bomo vidl kako bo jutr grem pa h frizerju na lepšanje da dam mal možgane na off

Neposredna povezava do sporočila: 1848
5.9.2009 3:40:51   
arupnik3
ha drage moje dans bo še ena neprespana noč in sicer s tamalo se zdej kao igrava tko da user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
5.9.2009 8:47:06   
BabyKitty
arupnik3  Joj... boga miška mala, upam, da se čimprej pozdravi...

Punce ravnokar sem doživela roza izcedek, 5dni pred predvideno M..., da bi se že M začela je dokaj nemogoče saj je to komaj 20. dan ciklusa, in 9. dan po O... Molim, da je vgnezditvena user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?