|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
25.8.2009 19:47:16   
BabyKitty
Tale naš seznamček je kar fino grozen... namreč poglejte da se zelo veliko trudi že nad pol leta... Bo treba malo pospešit zadevo user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
25.8.2009 19:50:30   
BabyKitty

KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE

user posted image

MENSTRUACIJE NE PRIČAKUJEMO

tix                        08.08.          20 let       1.krog        KR
dalilah                 10.08.          22 let       5. krog       LJ

Patrishka             20.08.          23 let       3.krog        LJ
BOSTINA             29.08.          25 let       7. krog       CE
patella                 30.08.          23 let       3. krog       LJ

kago                     xx.08.          25 let       6. krog         ?
katix                     xx.08.          20 let       5. krog         ?

IsabellaLana        xx.09.          25 let       3. krog          NM
sunshine84          xx.09.          25 let        6. krog          KR
mladika                xx.09.             ?             7. krog           ?
elanor                  09.09.          21 let        4. krog    Primorska

sa5i                      14.08.         20 let        3. krog          MS
pinky86               20.09.          23 let        1. krog       Litija
Lun1ca                 20.09.          21 let        2. krog         MB
kkkkk                   23.09.          20 let        4. krog     Kamnik

user posted image
user posted image

NOSEČKE

M1987                  12.08.2009       21 let           LJ 
jasmina in tadej   05.09.2009       22 let        Slo. B
Tamika87             07.09.2009       21 let          MB 
litlleMiss               07.09.2009       18 let          Ptuj
jancyika               12.09. 2009      19 let        Slo. B 
Sasy                     20.11. 2009      20 let           LJ 
tinncyka               12.01 2010       19 let           CE 
Anneri                  23.01.2010       25 let          MB 
P1ka23                18.2.2010         23 let        Portorož
egleria                 16.1.2010         20 let        Velenje
kemo                    19.1.2010         23 let        Celje
Zvezdici                24.3.2010         21 let          LJ
Chi_Pita               05.04.2010       23 let        Izola  
lenčy                    XX.04.2010          ??              ??
nincy29                27.04.2010       18 let          Go       

user posted image  
user posted image

MLADE MAMICE

*** lucy86 (1. pri 22. letih)***(2009)
Mateja4 (1. pri 20. letih)***(2009)

***Snoppyka (1.  pri 18. letih)*** (2009)
***donna22 ( 1. pri 22 letih)*** (2009)
*** pondelak (1.  pri 19. letih) *** (2009)
*** zoja10 (1.  pri 22. letih) *** (2009)
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009)
*** Pikica5 (2.  pri 21. letih)*** (2008)
***arupnik3 (1.  pri 20. letih)***(2008)
*** Ploha ( 1.  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.  pri 20. letih) ***
user posted image
user posted image

Kljub mladosti bomo mamice song

Mlade smo, polne energije,
čakamo, da se nam  odkrije.
Da nam bo čimprej uspelo,
vsak dan  veselo .

Mlade nosečke se veselijo,
saj kmalu svojo pikico dobijo.
Skupaj čvekamo v dobrem in slabem,
da zagledamo  nepozaben.

Nekatere med nami pa so že mamice,
pomagajo nam lajšati naše težavice.
Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo,
mamice pa nam pomagati hitijo.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
25.8.2009 20:46:19   
Lun1ca
pinky86 jah čuj če bi še na morju znala uporabit to sposobnost prestavlanja user posted image s pomočjo psihe, sploh to nebi blo tak slabo user posted image user posted image
A že zamuja? Jah vidiš da je user posted image pravi hudič ja. Ko da ve kdaj more začet se norca delat user posted image

No mi2 z dragim pa sma dokončno spraznila mojo 'bivšo' sobo danes in vrgla vso pohištvo ven (razen pianina, ker še nevema kam z njim) in debatirala na kako barvo jo naj prepleskama. Moj seveda sanja o modri, jaz pa bi raje izbrala kakšno tako, ki nebi definirala spola, za vsak slučaj, da mi nebi pol blo treba ponovno pleskat ko bo nama uspelo met user posted image . Tak da če ma kera kako idejo? Sem odprta za predloge user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
25.8.2009 22:28:42   
BabyKitty
Jst predlagam da ne pretiravaš z barvami... Sama imam npr. samo eno steno (ob rač. mizi) pobarvano na močno zeleno, po sobi pa imam nalepke (visoke cca 1,3 m) rož. Tko posameznih cvetov na beli steni... In ko se jih naveličam jih enostavno odtrgam dol in dam nove in mam že nov izgled sobe user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
26.8.2009 8:18:36   
Amoss
No pa da se pofočkam še pri vas; sem se namreč že pri septemberkah.
Sem mlada mamica stara 24 let, hčerkica je stara 4 leta (dobila sem jo na 20-i rojstni dan), sedaj pa se trudimo da bi malena dobila brateca ali sestrico.Smo v prvem krogu in user posted image  ne pričakujemo 8.9. user posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 1730
26.8.2009 8:25:15   
arupnik3
dobro jutro
ja barva sobice jst bi jo pobarvala na tako kremasto ali bež ali rumeno ali svetlo plavo pa pol kšne nalepke gor ali svetko oranžno pa svetlo zeleno v sobice nebi dajala izrazitih barv nebi dajala močnih (temno zelena rdeča temno modra rjava...)
amoss upam da čimprej rata user posted image user posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
26.8.2009 9:25:13   
Lun1ca
Hm.. nalepke.. praktično ja. Mogoče si jaz tut katere umislim.
Drugače pa mam namen bol svetle barve ja, s tem da bom izključla zeleno, ker živo zelena bo dnevna soba in spalnica je svetlo zelena, pa izključujem še rumeno, ker je ta soba zdaj rumena in bi rada nekaj novega user posted image Morda bom res izbrala kako krem barvo ali svetlo oranžno in potem, ko mi bo ratalo biti user posted image in ko bom že vedela spol, samo en kotiček preštriham z roza ali z modro in uporabim nalepke user posted image

Joj včeraj sma z mojim debatirala v sobici, kje bojo omare stale, da morma nekje pustit plac za postlico in pač kje bi lahko stala in oh in sploh in ah... in ta mesec more ratat!!! user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
26.8.2009 9:30:45   
ringa raja
živjo,sem vam jaz lahka pridružim če ste mlade mamice pa da kero rečemo,sicer sem jaz tud mlada mamicauser posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
26.8.2009 9:31:21   
ringa raja
živjo punce kako kaj

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
26.8.2009 11:11:07   
BabyKitty
ringa raja dobrodošla...

Lun1ca res ti svetujem da odklopiš razne sobice ipd... Svetujem ti preden bo prepozno user posted image ker bohnedej da ti ne rata tako dolgo kot npr. meni... znorela boš user posted image tako kot jaz že norim počasi in to govorim zato ker hočem vse obvarovati pred tem user posted image Groza je to res... Na začetku se lahko disciplinirate potem je pa zeloooo težko... Npr. danes sem se zbudila z grozno vrtoglavico, ki še vedno traja in čeprav sem ravnokar prebolela zelo lepo user posted image seveda prvo pade na pamet, kaj pa če sem noseča user posted image in imam spet vse znake user posted image pišuka tepst se je treba user posted image

(odgovor članu ringa raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
26.8.2009 11:16:36   
Lun1ca
Ja pa nemorm pustit prazne sobe tam user posted image nekaj morm z njo nardit.. user posted image
Sej vem da preveč o tem razmišljam ja, ampak če pa.. tak je fajnuser posted image Komaj čakam da odteče user posted image user posted image namreč sem razmišljala, da mogoče pa je usojeno moji bebiki da bo dvojček po horoskopu, ker mam namreč jaz same dvojčke okrog sebe (mami, ati, moj dragi,..) in mogoče še user posted image hoče bit dvojček! In to pomeni da bo zdaj te ratalo! user posted image user posted image
Ja čist zmešana sem že, vem ja.. user posted image

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 26.8.2009 11:20:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 1736
26.8.2009 11:23:11   
BabyKitty
Ja zdaj je še fajn... men je pa že tok grozn o tem razmišljat... npr. zdej se kmalu seliva in sva kupila stanovanje kjer bo potrebno še narediti sobo za otroka in jaz razmišljam samo o tem kako bo to pisarna in kaj bo šlo v pisarno user posted image sploh nočem pomisliti da bo to za otroka user posted image če pa se slučajno zgodi da v naslednjih 4 mesecih zanosim (toliko bo še trajalo da se vseliva)  potem bo pa mogoče to soba za otroka user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
26.8.2009 11:26:49   
Lun1ca
No držim pesti da ti uspe zanosit in bo soba za otroka!! user posted image
Drugače pa ja mi2 jo tut zaenkart poimenujema fitnes oz. delovna soba.. sam vseeno razpravljama kje bo postlca stala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1738
27.8.2009 10:01:06   
BabyKitty
Punce, bi katera imela zajčka? user posted image Namreč, ker se z mojim seliva, jih ne moreva vzeti s sabo... Sta pa pritlikavi, stari 2 leti, ena je čisto črna, druga pa belo-siva. Težko mi je ker jih je treba dat stran... ampak res ne bo prostora za te dne navihanki user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
27.8.2009 10:42:31   
kago
BabyKitty: ooooo... samo pri 2 mačkah, 2 psih, enem zajcu... če še nekaj prinesem domov bo štala :D Bom danes omenila, mogoče pa lahko... samo rabim ene par info pre. Dobiš ZS :D 

Ni ga mulca čez horjulca

Neposredna povezava do sporočila: 1740
27.8.2009 10:46:58   
Lun1ca
ojoj jaz bi takoj mela.. Pa zdaj jih res nebi mela kam dat. Mam 2 mačka, pa še ta bom pustla tu pri starših user posted image Ker sta se zaj preveč navadla na hišo, da lahko veni hodita in jih nemorm nazaj v stanovanje potisnit user posted image   Čez kake 3 mesce ko pa grem na svoje pa mogoče pride zajček v poštev user posted image čeprav mislim, da se boma z mojim odločla za mini hrčka, namreč jih obožujem!
Bom pa še vprašala kolegico, ona je ljubiteljica zajčkov sicer že ima enega, pa vendar ma plac tam v hiši user posted image ti sporočim

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
27.8.2009 12:56:05   
malajka84
O BabyKitty..mava enak problem.....jst pa za činčile iščem novega lastnika...če se kdo najde slučajno.

Drugače, kako ste kaj,...pri kateri kaj novega? Pri meni nič, no ja, dans sm opazla neko čudno kapljico nečesa....ma ne bom si dajala lažnih upov..tak da čakamo...čakamo...da enkrat končno dočakamo.

Mejte se lepo

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
27.8.2009 13:43:21   
malajka84
AJA...ČE BO MELA KERA ČS..NEJ GRE PROSM U MOJ ALBUM ČUDNE ZADEVE PA POKOMENTIRA SLIKCE....

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
27.8.2009 14:15:36   
BabyKitty
Ah ja no saj sem se odločila, da jih bom kar obdržala... Se bo že nekje našel prostor še za dva zajčka, poleg dveh ptičov (vsak v svoji kletki) in ribic user posted image user posted image user posted image pač sva oba mahnjena na živali user posted image je moj klicu pa reku, da hoče, da se otročk igra z zajčki user posted image da se nauči met rad živali user posted image no zdaj pa nazaj učit se... imam toliko dela, da na otroke in user posted image še mislt ne morm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1744
27.8.2009 14:18:19   
IsabellaLana
Bostina ni mi čist jasno kaj je s tem tvojim testom, pa še slabo se vidi...user posted image
Veste kaj me zanima. A ste vse v rednih službah?? Kako boste s financami, ko bo otroček??

Neposredna povezava do sporočila: 1745
27.8.2009 14:20:17   
arupnik3
ojla
dober da
dons sam kuham imamo ene delavce pa so neki v žlahti pa sm mogla kej skuhat
kako ste drugač???
men je vroče pa tamala je neki lačna zdej morm it
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1746
27.8.2009 14:53:09   
sa5i
Hej

Bostina, želim ti, da bi to bilo to, kar si tak vse želimo. A lahko ti povem, da sem imela tri tedne nazaj enake rezultate pa se je ulilo po enem tednu.user posted image Kaj pa vem, to je tisti test, ki res zazna že najmanjšo količino hormona in ne moreš vedeti kaj zares pomeni. Počakaj še malo pa vso srečo. user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
27.8.2009 15:16:27   
BabyKitty
IsabellaLana večinoma nismo po rednih službah, ampak študiramo oz. delamo preko študenta... Sama imam kar nekaj prihrankov za hude čase, računam na dodatek... Drugače ima pa moj dragi firmo (poleg redno službe) in sedaj bom delala pri njemu, sicer ne redno, ker je plačevanje prispevkov zaenkrat predrago (premajhno podjetje je še) in računam, da bom tudi ob otroku lahko spotoma kaj naredila za firmo, namreč moj dragi dela podnevi samo 2x na teden tako, da je preostali čas doma in upam, da mi bo pomagal pri otročku in vse user posted image

arupnik3 daj še meni kaj skuhajjj user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
27.8.2009 15:53:44   
pinky86
Jaz imam doma zajčico in morsko prašičko hehe ... super par;) sta skupaj v kletki, ko sva doma pa imata odprto kletko in lahko gresta ven kadar jima paše, zajčica je skos zunaj, prašiček se pa bolj kot ne boji ... sploh se ne more sprostit hmmm samo baje so taki že po naravi, tako da nimamo kej user posted image Finance, jah k sreči sva oba že zaposlena tako da z dvema plačama bo že nekako šlo + kredit ... user posted image še ni, čakam, čakam ... v novi službi že veselo sestankujemo drugače pa je pravi kaos user posted image jao, tale september bo še zelo pester huh!! Lun1ca, jaz ti predlagam eno unisex barvo, npr. oranžno, pa sploh ni treba da je pastelna, mi2 imava dokaj živo oranžno v spalnici, eno steno celo, na ostalih sva pa samo oranžne trakove napleskala in je super user posted image Ej, danes se bo baje videl Mars, če nas niso samo malo user posted image Lep dan še naprej punce, pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1749
27.8.2009 16:01:09   
dalilah
Živjo punce, se javljam po dolgem času. user posted image  se je na žalost prikazala, tako da gremo v 6 krog. Ne pričakujem 8.9.
Občutki: vse manj navdušenja.
kako pri vas?
Lp

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?