Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.1.2010 14:51:52
|
|
|
|
nanny.girll
|
Zvezdici upam, da tvoja pikica še malo počaka Bostina ne obupat
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.1.2010 17:14:00
|
|
|
|
biba88
|
zvezdici upam da bo bejbika še mal počakala! drži se! bostina ne obupat! čeprav niti v sanjah ne vem kako se počutiš! vendar upam in držim pesti da boš kmalu zagledala !!! jooj jest sem pa danes cel dan gnila na faxu kaki dougčas!! joooj čez en teden imam morfologijo upam da bo vse v redu že komaj čakam!!! nannygirl sorry k nism nč poklicala sam so ble take ceste da nism mogla nikamor te kej pokličem!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.1.2010 17:17:55
|
|
|
|
nanny.girll
|
biba ja sej vem grozne so bile ceste dons sem sanjala, da sm bila pri teb doma pa mi nisi hotla pokazat otroške sobice, da si ne bi iste nardila kakšne sanje mi imamo pa morfologijo v četrtek. komej čakam
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.1.2010 17:22:53
|
|
|
|
biba88
|
nanny girl hahaha! kere sanje! jest sem zanč sanjala da sva na isti dan rodile pol pa jest nisem znala svojo bejbiko v roke prjet!!! midve sva telepatsko povezane! morva it res na kafo! morš pol sporočt kak je blo na morfologiji! da ne bova spet kej odbitega sanjale!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.1.2010 18:33:27
|
|
|
|
donna22
|
Za zvezdici in njeno pikico
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.1.2010 18:47:20
|
|
|
|
Tincy90
|
Za vse, ki pridno in se trudite zagledat +, pošiljam zvrhan koš .
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.1.2010 9:08:02
|
|
|
|
biba88
|
a se je zvezdici kej javla? držim pesti da bo vse v redu in da bo bejbi še mal počaku jest grem pa dans v lj mal za bebiko gledat! jupiiii bi rada gugalnik oz. ležalnik kupla, sam ne vem kaj nej gledam ! a ma katera kak predlog nasvet!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.1.2010 9:06:41
|
|
|
|
biba88
|
ja kje pa ste vse? ste izginle jest sem se pa danes naročila na 3d ultrazvok in ga mam v 25t 12.2 iiiiiii komi čakam! v pondeljek pa morfologija! jooj jest sem tok neučakana! sam spet bom bla kregana kok sem se zredila pač preveč rada jem
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.1.2010 12:22:25
|
|
|
|
liam.90
|
Ciao=) Šeena se vam pridružuje,... imam 20 let in v 3 krogu je uspel poskus,..no kot pravijo v tretje gre rado. 22.12.2009 smo zagledali tudi mi ! in sm ful ful vesela=)Čeprav po nekaj zapletih decembra, sem 11.1 prvič zagledala mojo pikico na slikici, ki jo gledam vsak dan=) No, sm v 7t +4d! PDP pa ima 28.8.2010=) Čeprav že zelo zgodaj sem se odločila da grem na pregled Nihalne svetline, zanima me kam in kako to zgleda=)???
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.1.2010 13:29:26
|
|
|
|
emibu
|
liam.90 glede nuhalne nevem če ti jo bodo že zdej delal dela se nekje od 12 do 14 tedna se mi zdi nisem pa sigurna..drugač pa jst nisem bila ti bodo pa druge podale natančen opis glede tega imaš pa potem v 20 tednu morfologijo ki je kot nekakšna nuhalna..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.1.2010 14:44:55
|
|
|
|
sa5i
|
hejj pupe, kako ste? Moram vam sporočiti, da sva z mojim kupila previjalno pa omaro pa posteljico. heh ampak je še v škatlah. Nosečke, ki ste že malo dalj kdaj ste začutile gibe, ker meni se res zdi, da ga čutim, čisto rahlo pa čuden občutek je prav tak težo začutim pa premikanje. kaj pa vem če je to to. sem pa komaj 17t pa 3d tako, da nevem, če je to možno že. Ja ta, ki je vprašala glede nuhalne ti jo naredijo v 12 do 14t mogoče kak teden prej. lahko pe se naročiš seveda že sedaj. ja pa še to, kdaj se vam je začelo prav poznati, da ste noseče? a hodi kera na kak fax v mb mogoče?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.1.2010 17:25:50
|
|
|
|
kago
|
Hej punce... sem se kakšen mesec skrivala in uživala v brezkrbnosti načrtovanja blo prav fino... No vmes sem imela še en UZ in pregled pr ginekologu, ki je bil 15. dan ciklusa. Predvideva je bila v tistem času O, zato smo telovadili in uživali ob tem. Sicer pa jem po novem Dabroston, da dobim redno , potem začnem s prvo dozo Klomifena. Punce nisem brala vsega, tako da vsem srečkam ČESTITKE, pa lupčke, pa poročanje prosim... vsem ostalim pa... ah no, saj bo...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.1.2010 9:45:39
|
|
|
|
Tincy90
|
Dobrodošle vse nove punce! čestitam za pogum. Joj, kje je zvezdici? A katera kej ve? Upam, da ma kera kakšne dobre novičke. Drži se zvezdici!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.1.2010 10:17:37
|
|
|
|
biba88
|
liam90 na pregled nuhalne svetline se moraš naročit in je samoplačniško pregled se pa opravlja med 11 in 14 tednom! sa5i jest sem tut prvorodka in sem čutla gibe že v 15t tko da po moje jih lohk čutš, čeprov men G po moje sploh ni verjela sam jest vem da je to blo to kago kar tako naprej! kmalu zagledaš
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.1.2010 12:45:30
|
|
|
|
nanny.girll
|
hei hei evo mi smo imeli danes morfologijo. vse je tako kot mora biti imamo pa že 414g težkega korenjaka Tiana. sva potem kar vprašala za spol, naju je radovednost premamila
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.1.2010 17:09:56
|
|
|
|
witch
|
kago dobrodošla nanny.girll čestitke za Tiana a ve kdo kaj je z zvezdici? upam, da je pupika še vztraja v trebuščku pri meni ni nič novega.. moja O je mimo. ampak mi še vedno veselo upam, da ta mesec kaj bo.. učim se za izpite, ki me čakajo. jutri grem na zagovor enih vaj, v pondeljek knjige zagovarjat, potem pa 30. malo težji izpit. pa je že februar in novi roki oj joj koliko vsega je še za narediti.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.1.2010 18:27:30
|
|
|
|
biba88
|
nanny.girl čestitke a ti greš na 3d/4d, jest sem se kr naročila pr strahovi witch držim pesti za izpite in da bo ta mesec kak +
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.1.2010 18:47:49
|
|
|
|
nanny.girll
|
biba ne ne bom šla :) sej ga bom kmal v živo vidla. nekak se mi zdi škoda tistih 100€ witch upam, da zagledaš ta mesec :)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.1.2010 20:23:49
|
|
|
|
Tincy90
|
Ooo, nanny pa sta se le odločila, da bosta oz sta pol vprašala za spol. lepo, čestitam za fantka Tiana in naj še tko naprej lepo napreduje. sm pol obstaja možnost d se Tian in Alisa zaljubta med vozičkanjem. Witch zate pa držim pesti in !
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.1.2010 20:46:46
|
|
|
|
nanny.girll
|
Tincy imena že ful pašeta skupej (Alisa+Tian )sam škoda k ne živimo blizu pa se ne bomo tokrat vidli no možnost pa vseeno je
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.1.2010 21:32:17
|
|
|
|
biba88
|
nanny.girl jest si pa nism mogla pomagat bom kr šla, čeprov bom tut prašička zbila da bom napraskala 100e tincy90 kok je pa zdej tvoja princeska velka? pa težka? a je pridna ponoči spi pa to? kdo kej ve kaj je z zvezdicama? pa zadnje čase eglerie ni?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.1.2010 22:39:34
|
|
|
|
Tincy90
|
Biba88 jutr pride patronažna in jo bo stehtala tko da jutr kej več napišm. Drgač mamo pa prvi pregled pri pediatru šele 26.1. je pridkana, sm jo krčki dost matrajo, zdj smo zamenal kaplce in bomo vidl, če bo zdj kej bolš. Ponoči se zbujamo 2x, okol dveh, pa potem še okol petih al pa šestih. Nanny nima veze, če smo delč narazn, bodo mamice to zrihtale d bosta lubčk pa lubica.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.1.2010 23:35:49
|
|
|
|
Tincy90
|
Emibu maš ti mogoče kakšne novice glede zvezdici? zdj me pa že prov skrbi, upam in držim pesti, da je vse ok!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.1.2010 8:13:35
|
|
|
|
nincy29
|
hejla! še malo mojega oglaševanja. najprej zvezdica čimkasnejši porod!!! sa5i jaz sem začutila ko sem bila noseča 16. tednov in par dni..tako da je use možno da ga že čutiš nanny.girll čestitke za uspešno opravljen pregled in fanta!!! glede 3d..mi ga imamo v sredo ...komaj čakam..slišim same pohvale od tega ultrazvoka!! in da še mal povem kaj je pri meni novega... od četrtka pa do torka smo mi v bolnici zaradi bolečin bili.so mi ugotovili da imam zaradi nosečnosti povečan votli sistem pri desni ledvici.tako da zdej mam samo počivanje in nesmem it več delat.smo pa v bolnici 2x našega sončka vidli. v sredo sem spremenila stalen naslov prebivališča in zdaj živiva oba z mojim na istem naslovu . in še..uff...u sredo sva šla po datum poroke in...27.1.2010...se poročiva...ampak tko ful na izi ker ni denarja delat neko big poroko. bova pa drug teden že na svojem u našem lepem novem stanovanju .
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.1.2010 11:52:47
|
|
|
|
nanny.girll
|
Zvezdici je zaenkrat še uredu. Doma počiva. Sva malo prek fb komunicerali. Nincy čestitke za porokico in stanovanje. sem ti kr fouš joj revica ...si zdj ok?
< Sporočilo je popravil nanny.girll -- 15.1.2010 11:53:31 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?