|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
11.1.2010 14:51:52   
nanny.girll
Zvezdici upam, da tvoja pikica še malo počaka user posted image user posted image user posted image user posted image

Bostina user posted image user posted image user posted image ne obupat user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
11.1.2010 17:14:00   
biba88
zvezdici upam da bo bejbika še mal počakala! drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image
bostina ne obupat! čeprav niti v sanjah ne vem kako se počutiš! vendar upam in držim pesti da boš kmalu zagledala user posted image  user posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

jooj jest sem pa danes cel dan gnila na faxu kaki dougčas!! joooj čez en teden imam morfologijo upam da bo vse v redu že komaj čakam!!!

nannygirl sorry k nism nč poklicala sam so ble take ceste da nism mogla nikamoruser posted image  te kej pokličem!!!

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
11.1.2010 17:17:55   
nanny.girll
biba ja sej vem grozne so bile ceste user posted image dons sem sanjala, da sm bila pri teb doma pa mi nisi hotla pokazat otroške sobice, da si ne bi iste nardila user posted image user posted image user posted image kakšne sanje user posted image user posted image

mi imamo pa morfologijo v četrtek.user posted image komej čakam user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
11.1.2010 17:22:53   
biba88
nanny girl hahaha! kere sanje! jest sem zanč sanjala da sva na isti dan rodile pol pa jest nisem znala svojo bejbiko v roke prjet!!!user posted image user posted image
midve sva telepatsko povezane!user posted image  morva it res na kafo! morš pol sporočt kak je blo na morfologiji! da ne bova spet kej odbitega sanjale!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3329
11.1.2010 18:33:27   
donna22
Za zvezdici in njeno pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
11.1.2010 18:47:20   
Tincy90
Za vse, ki pridno user posted image in se trudite zagledat +, pošiljam zvrhan koš user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
12.1.2010 9:08:02   
biba88
a se je zvezdici kej javla? držim pesti da bo vse v redu in da bo bejbi še mal počaku

jest grem pa dans v lj mal za bebiko gledat!user posted image jupiiiiuser posted image bi rada gugalnik oz. ležalnik kupla, sam ne vem kaj nej gledam ! a ma katera kak predlog nasvet!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
13.1.2010 9:06:41   
biba88
ja kje pa ste vse? ste izginleuser posted image jest sem se pa danes naročila na 3d ultrazvok in ga mam v 25t 12.2 iiiiiii komi čakam!
v pondeljek pa morfologija! jooj jest sem tok neučakana! sam spet bom bla kregana kok sem se zredilauser posted image pač preveč rada jemuser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
13.1.2010 12:22:25   
liam.90
Ciao=)
Šeena se vam pridružuje,... imam 20 let in v 3 krogu je uspel poskus,..no kot pravijo v tretje gre rado.
22.12.2009 smo zagledali tudi mi user posted image ! in sm ful ful vesela=)Čeprav po nekaj zapletih decembra, sem 11.1 prvič zagledala mojo pikico na slikici, ki jo gledam vsak dan=)
No, sm v 7t +4d! PDP pa ima 28.8.2010=)
Čeprav že zelo zgodaj sem se odločila da grem na pregled Nihalne svetline, zanima me kam in kako to zgleda=)???

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
13.1.2010 13:29:26   
emibu
liam.90 glede nuhalne nevem če ti jo bodo že zdej delaluser posted image dela se nekje od 12 do 14 tedna se mi zdiuser posted image user posted image nisem pa sigurna..drugač pa jst nisem bila ti bodo pa druge podale natančen opis glede tega imaš pa potem v 20 tednu morfologijo ki je kot nekakšna nuhalna..

(odgovor članu liam.90)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
13.1.2010 14:44:55   
sa5i
hejj pupe, kako ste? Moram vam sporočiti, da sva z mojim kupila previjalno pa omaro pa posteljico. heh ampak je še v škatlah. Nosečke, ki ste že malo dalj kdaj ste začutile gibe, ker meni se res zdi, da ga čutim, čisto rahlo pa čuden občutek je prav tak težo začutim pa premikanje. kaj pa vem če je to to. sem pa komaj 17t pa 3d tako, da nevem, če je to možno že.

Ja ta, ki je vprašala glede nuhalne ti jo naredijo v 12 do 14t  mogoče kak teden prej. lahko pe se naročiš seveda že sedaj.

ja pa še to, kdaj se vam je začelo prav poznati, da ste noseče? a hodi kera na kak  fax v mb mogoče?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
13.1.2010 17:25:50   
kago
Hej punce...

sem se kakšen mesec skrivala in uživala v brezkrbnosti načrtovanja user posted image user posted image blo prav fino...

No vmes sem imela še en UZ in pregled pr ginekologu, ki je bil 15. dan ciklusa. Predvideva je bila v tistem času O, zato smo telovadili in uživali ob tem. Sicer pa jem po novem Dabroston, da dobim redno user posted image , potem začnem s prvo dozo Klomifena.

Punce nisem brala vsega, tako da vsem srečkam ČESTITKE, pa lupčke, pa poročanje prosim... vsem ostalim pa... ah no, saj bo... user posted image

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
14.1.2010 9:45:39   
Tincy90
Dobrodošle vse nove punce!user posted image user posted image user posted image čestitam za pogum.user posted image

Joj, kje je zvezdici? A katera kej ve? Upam, da ma kera kakšne dobre novičke. Drži se zvezdici!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
14.1.2010 10:17:37   
biba88
liam90 na pregled nuhalne svetline se moraš naročit in je samoplačniško pregled se pa opravlja med 11 in 14 tednom!
sa5i jest sem tut prvorodka in sem čutla gibe že v 15t tko da po moje jih lohk čutš, čeprov men G po moje sploh ni verjelauser posted image sam jest vem da je to blo to user posted image
kagouser posted image user posted image kar tako naprej! kmalu zagledaš user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
14.1.2010 12:45:30   
nanny.girll
hei hei

evo mi smo imeli danes morfologijo. vse je tako kot mora biti user posted image user posted image user posted image user posted image imamo pa že 414g težkega korenjaka Tiana. sva potem kar vprašala za spol, naju je radovednost premamila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
14.1.2010 17:09:56   
witch
kago dobrodošla user posted image
nanny.girll čestitke za Tiana user posted image
a ve kdo kaj je z zvezdici? upam, da je pupika še vztraja v trebuščku user posted image user posted image user posted image
pri meni ni nič novega.. moja O je mimo. ampak mi še vedno veselo user posted image user posted image user posted image upam, da ta mesec kaj bo.. učim se za izpite, ki me čakajo. jutri grem na zagovor enih vaj, v pondeljek knjige zagovarjat, potem pa 30. malo težji izpit. pa je že februar in novi roki user posted image oj joj koliko vsega je še za narediti.

Neposredna povezava do sporočila: 3341
14.1.2010 18:27:30   
biba88
nanny.girl čestitkeuser posted image  a ti greš na 3d/4d, jest sem se kr naročila pr strahovi
witch držim pesti za izpite in da bo ta mesec kak +

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
14.1.2010 18:47:49   
nanny.girll
biba ne ne bom šla :) sej ga bom kmal v živo vidla. nekak se mi zdi škoda tistih 100€ user posted image
witch upam, da zagledaš user posted image ta mesec :)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
14.1.2010 20:23:49   
Tincy90
Ooo, nanny pa sta se le odločila, da bosta oz sta pol vprašala za spol.user posted image lepo, čestitam za fantka Tiana in naj še tko naprej lepo napreduje.user posted image user posted image user posted image user posted image sm pol obstaja možnost d se Tian in Alisa zaljubta med vozičkanjem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Witch zate pa držim pesti in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3344
14.1.2010 20:46:46   
nanny.girll
user posted image user posted image user posted image Tincy imena že ful pašeta skupej user posted image (Alisa+Tianuser posted image )sam škoda k ne živimo blizu pa se ne bomo tokrat vidliuser posted image user posted image user posted image user posted image no možnost pa vseeno jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
14.1.2010 21:32:17   
biba88
nanny.girl jest si pa nism mogla pomagatuser posted image bom kr šla, čeprov bom tut prašička zbila da bom napraskala 100e user posted image
tincy90 kok je pa zdej tvoja princeska velka? pa težka? a je pridna ponoči spi pa to?user posted image

kdo kej ve kaj je z zvezdicama? pa zadnje čase eglerie ni?

Neposredna povezava do sporočila: 3346
14.1.2010 22:39:34   
Tincy90
Biba88 jutr pride patronažna in jo bo stehtala tko da jutr kej več napišm. Drgač mamo pa prvi pregled pri pediatru šele 26.1.user posted image je pridkana, sm jo krčki dost matrajo, zdj smo zamenal kaplce in bomo vidl, če bo zdj kej bolš. Ponoči se zbujamo 2x, okol dveh, pa potem še okol petih al pa šestih.

Nanny nima veze, če smo delč narazn, bodo mamice to zrihtale d bosta lubčk pa lubica.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
14.1.2010 23:35:49   
Tincy90
Emibu maš ti mogoče kakšne novice glede zvezdici?user posted image zdj me pa že prov skrbi, upam in držim pesti, da je vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
15.1.2010 8:13:35   
nincy29
hejla!
še malo mojega oglaševanja.

najprej zvezdica čimkasnejši porod!!!

sa5i jaz sem začutila ko sem bila noseča 16. tednov in par dni..tako da je use možno da ga že čutišuser posted image user posted image

nanny.girll čestitke za uspešno opravljen pregled in fanta!!!user posted image user posted image user posted image

glede 3d..mi ga imamo v sredouser posted image user posted image ...komaj čakam..slišim same pohvale od tega ultrazvoka!!

in da še mal povem kaj je pri meni novega...

od četrtka pa do torka smo mi v bolnici zaradi bolečin bili.so mi ugotovili da imam zaradi nosečnosti povečan votli sistem pri desni ledvici.tako da zdej mam samo počivanje in nesmem it več delat.smo pa v bolnici 2x našega sončka vidli.user posted image user posted image

v sredo sem spremenila stalen naslov prebivališča in zdaj živiva oba z mojim na istem naslovuuser posted image .
in še..uff...u sredo sva šla po datum poroke in...27.1.2010...se poročiva...ampak tko ful na izi ker ni denarja delat neko big poroko.user posted image user posted image
bova pa drug teden že na svojem u našem lepem novem stanovanjuuser posted image user posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
15.1.2010 11:52:47   
nanny.girll
Zvezdici je zaenkrat še uredu. Doma počiva. Sva malo prek fb komunicerali. user posted image
Nincy čestitke za porokico in stanovanje.user posted image user posted image user posted image sem ti kr fouš user posted image
joj revicauser posted image ...si zdj ok?

< Sporočilo je popravil nanny.girll -- 15.1.2010 11:53:31 >

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?