Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.1.2010 11:43:38
|
|
|
|
emibu
|
oooo zvezdica lepo da si se oglasla me ne že prou skrbel zate če si zato bi si lahko izmenjale številke da lahko poročam na forum če greš v P ali kaj podobnega da nebomo v strahu če te spet kar naaenkrat nebo..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.1.2010 12:20:36
|
|
|
|
nanny.girll
|
hei hei punce =D sa5i mi2 sva imela tudi že tako zgodaj vse kupljeno in postavljeno...se mi ne zdi nič takega če je že tok zgodaj. nakupov je pa itq še preveč za opravit tako, da le kupi takrat ko želiš zvezdici lepo, sa si boljše. upam, da tako tudi ostane mi3je smo bili pa v sredo pri tincy in smo spoznali malo Aliso. jupi jei je tak cortek kot mami pa oči. kok je lepo uzunej ko tako sneži. i like it a lot =D fajn bodite
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.1.2010 15:31:05
|
|
|
|
biba88
|
zvezdici upam da bo vse v redu! držim pesti! ti kar v miru počivaj, pa upam da krči minejo! kok je zunej lepo snežiiiiiiiiii! romantika! sam škoda ker mož popoldne dela, pol je pa ženi dougčas
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.1.2010 18:36:31
|
|
|
|
egleria
|
zvezdici počivaj pa le pojdi k G. pa tudi če ti ne bodo mogli nič pomagat boš vsaj pomirjena da je z detetom vse vredu.. biba res lepo sneži sam ceste so pa obupne.. ni za it nikamor.. jaz sem bla danes na CTG pa še kar nič ne pokaže.. tak da bomo verjetno še nekaj časa v enem kosu..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.1.2010 19:34:15
|
|
|
|
Tincy90
|
Da se še js mal javm, da ne boste misnle d sm izpuhtela. Učeri smo šli na pregled za sluh s tamalo in hvalabogu pupa sliš na oba ušeska. zadnje dni jo tko fajn krči matrajo d se mi prov smil k ful joka js pa nvem kko naj jo potolažm. smo kupil kaplce in upam, da bo zdj kej bolš... Wauu neki novih je tuki, ful dobr, dobrodošle! Nanny ja men je blo prov fajn res, hvala za vrečko presenečenja. ful lepe cotike in ene hlačke ma že na seb. zdj pa še tebe čakam, da bova lahk obe z bebicama.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.1.2010 20:07:29
|
|
|
|
emibu
|
tina-pridna punčkaa sam da je zdrava
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.1.2010 7:59:07
|
|
|
|
emibu
|
Dobro jutrooo a še use spite zaspankeee želim vam lep in prijeten zasnežen dan
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.1.2010 13:08:34
|
|
|
|
emibu
|
samo na hitro da vas obvestim glede zvezdice...Zdravo! pisem s telefona na hitro da sporocim, da sem v P od vceraj. se mi je MV zacel krajsati in m to mi je napisala...zgleda da nekaj ni poslalo ker je pisala z mobilnega faceeboka
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.1.2010 15:33:14
|
|
|
|
witch
|
zvezdi držim pesti da bo vse ok naj še malo počaka emibu ti nam pa le sporočaj če bo kaj novega..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.1.2010 15:36:58
|
|
|
|
witch
|
kopirano iz marčevke 2010: "Aja, sem še z Zvezdico zdej govorila in je rekla, da je bla ta zdr. res čist mim. Pa itak da jutri še ne gre domov, ker ob vikendih ne delajo odpustnic Sm mal povprašala, če so se ji krči kej umirili, pa je rekla, da je zdej začel delvat in da ji zdej trebuh ne otrdeva več Vas pa res lepo pozdravlja in se vam zahvaljuje za pestke in pikepoke."
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.1.2010 15:58:32
|
|
|
|
Tincy90
|
No sm d je vse ok z zvezdici. naj otročiček res še mal počaka u bušiju.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.1.2010 16:07:38
|
|
|
|
donna22
|
za zvezdici tincy, katere kapljice pa ji daješ?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.1.2010 17:12:25
|
|
|
|
emibu
|
Joj sele sedaj vidim kam sem pisala pa ni vse prislo. Upam, da ne bom. Se mi pa vrat krajsa in mehca. Sem pa ze dubila injekcije za hitrejsi razvoj pljuc za vsak slucaj. upam pa da bom v ponedeljek ze doma :/. Moja st. xxxxxxxx ko ti bo kaj dolgcajt pa pisi :p. pozdravcek se drugim puncam pa drzte pestke da pupa se malo pocaka! od zvezdice sporočilo!! sedaj pa use peste stisnit da bo use vredu in da punčka še malo počaka na toplem
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.1.2010 17:41:38
|
|
|
|
Tincy90
|
No pol pa pikepoke za zvezdici. Donna js ji dajm kapljice sab simplex. Zakaj?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.1.2010 18:23:20
|
|
|
|
egleria
|
ojej.. držim pesti za zvezdici. očitno se res ni za hecat z otrdevanjem trebuha sicer pa verjamem da bo vse vredu
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.1.2010 19:08:50
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 No pol pa pikepoke za zvezdici. Donna js ji dajm kapljice sab simplex. Zakaj? Teh pa jaz nisem sprobala. Sem pa ji dajala BioGaia, so najprej pomagale, potem pa več ne, od takrat dalje pa prisegam na vetrovne kapljice koroških lekarn V glavnem, upam, da tvoje pupe krčki ne bodo preveč mantrali, moje niti niso kaj preveč, ampak ko tvojega otroka kaj boli, ti je vsaka sekunda preveč ...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.1.2010 9:21:49
|
|
|
|
biba88
|
dobro jutro punce! najprej želim zvezdici velik sreče da bo vse v redu in da bo bejbika še mal počakala! držimo pesti zate!!!! kok je snegca in še vedno pada!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.1.2010 9:09:11
|
|
|
|
witch
|
jutro nikjer nobenega če se kepate pa snežake delate? ali pa res vse tak fejst
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.1.2010 9:16:05
|
|
|
|
emibu
|
jutro jutro=) ne ne ,ne kepamo se usj pri nas ne.trenutno smo lih zajtrkovali zei pa na RR pa nismo že od ??? včeraj moj je na faxu jst pa dolgcajt preganjam čeprou bi mela velik bol pametnih stvari za počet..in kako ste kaj? lep dan vam želim**
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.1.2010 9:21:00
|
|
|
|
emibu
|
Poročam. Žal je vrat vedno krajši. Je že 19 mm, po vsej verjetnosti ostanem kar notri. Upam pa, da se vseeno ustavi. Sicer je danes ctg pokazal kvazi popadek, ampak mi je zdr. rekla, da dokler ne bo redno oz. bolj pogosto ni panike. Pupa je pa 1400 g in z njo vse štima. Upam, da se vrat ne bo tako vztrajno krajšal, ker če bo vse tako hitro kot do sedaj, grem lahko čez 1 teden kar rodit . Pozdravček vsem. Upam, da pikepoke primejo. kopirano iz marčevk 2010!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.1.2010 10:32:13
|
|
|
|
dogas
|
Živjo punce! Prvo bi zaželela zvezdici čim kasnejši porod in da bo vse v najlepšem redu z njo in njeno bebico. jz sm pa v službi, čist preveč dolgčas! imam vročino, glava me buli pa še ju3 imam izpit, juhu!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.1.2010 10:48:24
|
|
|
|
Tincy90
|
Daan! Zvezdici drži se in upam, da pupa res še mal počaka!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.1.2010 11:01:14
|
|
|
|
malajka84
|
Tud jst želim da ima Zvezdici čim kasnejši porod...naj bebika še počaka kak mesec... No, drugače pa je spet ponosno pritekla moja , tako da se bom podale že v 12. krog in pol počas obupala.....kr mam že vsega dost
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.1.2010 11:22:57
|
|
|
|
witch
|
zvezdici - uapm, da bo pupa še malo počakala bostina - ne obupat. mislimo pozitivno. bo uspelo. čeprav vem, da je težko.. jaz sem že cela nestrpna, neučakana, pa je še komaj drugi krog. tak da res ne vem kako je toliko časa čakati.. zate, pa upam, da se čim prej prime
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.1.2010 11:24:00
|
|
|
|
emibu
|
bostina-tut meni je žal da ni prijelo ampak ne obupaj držimo pesti zate!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?