Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.1.2010 21:24:45
|
|
|
|
biba88
|
čestitke
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.1.2010 22:16:35
|
|
|
|
witch
|
čestitke za Tajo prijetno vam želim Da še jaz povem kak sem. ne pričakujem 27. vendar me že pošteno špika.. bomo videli kaj bo Drugače pa vas naprošam, da v sredo spet držite pesti (vam kar uspeva da dobivam dobre ocene ). Spet grem na zagovor vaj.. Pa učim se. Imam ta teden še en malo težji izpit in to je to. Kako ste ve? Mogoče kaj novic o zvezdici? Nobene več ni nič gor
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.1.2010 10:27:21
|
|
|
|
sa5i
|
hejla! Kako ste kaj? pri vas tudi sneguje? joooj jaz mam tudi jutri izpit pa to takkk grozni. kar norim zraven knjige. Tako, da upajmo, da nekak bo no. pa srečo tistim, ki ste pri knjigah te dni. punce moj trebušček je neki čuden, po mojem bi moral rasti pa se mi zdi, da ga je vsak dan manj. oz oblike je drugačne včesih je prav kockast včasih pa mam pomaknjenega celega v eno stran.... to je normalno? Čestitke novo pečeni mamici pa Taji in atiju. uživajte
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.1.2010 11:27:48
|
|
|
|
Tincy90
|
Čestitke novi mamici in lepo cartanje z malo Tajo!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.1.2010 11:27:22
|
|
|
|
nincy29
|
evo še mene malo..nism imela te dni nič časa se na forumu oglasit ker sem se selila :) tako da zdej sva prav dokončno na svojem.. u sredo sem na 4d bila v kalliste...še 1 slikca našega malega pa previjalno sva kupila čestitke novim mamicam
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.1.2010 13:49:55
|
|
|
|
dogas
|
Ojla punce! Čestitke vsem novim mamica in mamicam ki imajo svoje sončke že pri sebi!! Upam, da se vam kmalu pridružim!! Lepo se imejte punce, cartajte svoje bušije in svoje sončke!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 9:59:11
|
|
|
|
born*to*be*wild
|
Živjo! Sem nova članica na tem forumu in bi se vam rada pridružila. Včeraj sem namreč zvedela a sem , tako da me lahko dodate na seznam (ker jaz tega ne znam ) ratalo je pa v drugem krogu. Kdaj imam PDP še ne vem, ker imam čez dva tedna prvi pregled. Aja sem pa ravno dopolnila 21 let.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 10:26:36
|
|
|
|
BabyKitty
|
born*to*be*wild dobrodošla :) s kje pa prihajaš?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 10:33:18
|
|
|
|
Zvezdici
|
Evo mene punce, se samo na hitro oglašam po uh uh ne vem kolkem času. Sem zaenkrat (na srečo) še vedno 2v1 in upam, da bom še nekaj časa. Sicer me krči kar močno dajejo vsake toliko časa, ter trebuh mi spet otrdeva. Upam, da bo kmalu vse minilo. Naslednji petek imam UZ tako, da že komaj čakam da vidim kako težka je že pupa ter, da si še predenj se vidiva v zunanjem svetu, še malo pomahava, hehe. Sem v ponedeljek dobila dovoljenje za kratke sprehode in prav pašejo. Po skoraj 1 mesecu ležanja moram reči, da res prija vsak 5 minut biti zunaj. Sicer so pa zame kratek sprehod že stopnice v bloku . Sem v 4. nadstropju. Upam, da ste vse ok.. egleria čestitke za sinčka!! Pa tinncyka tebi pa čestitke za malo pupo!!!! Obema želim veliko cartanja!! Vsem, ki še vedno čakate na + še vedno držim pestke!! Se bom še kaj oglasila mogoče jutri na hitro. Še vseeno moram kar dosti pazit. Sem pa danes stopila v 33. teden, ampak vseeno bi bilo še prekmalu za pupo, tako da ne smem pretiravati in izivati da bi se karkoli začelo. Lep sončen dan! Sem vas pa zeloo pogrešala .
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 27.1.2010 10:34:27 >
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 11:10:03
|
|
|
|
born*to*be*wild
|
Sem iz okolice Grosuplja.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 11:35:06
|
|
|
|
biba88
|
hello punce! born*to*be*wild dobrodošla in lepo in mirno nosečnost zvezdici želim ti še nekaj tednov 2v1 nincy29 ful luštna previjalna
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 12:00:05
|
|
|
|
donna22
|
Baby Kitty, kako si pa ti Lepo, da si se spet oglasila born to be wild, dobrodošla in čestitke zvezdici, upam, da ostaneš čim dlje 2 v 1 Tudi me smo te pogrešale Čakala sem, da se boš kaj oglasila, malo nam je emibu poročala, kar je zasledila na forumu, ampak zdaj pa že dolgo nič ... Pa vem, kako je to - včasih si želim, da bi lahko cele dneve poležavala, ampak ko pa pride prisilni počitek, je pa ful zoprno
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 12:10:10
|
|
|
|
BabyKitty
|
donna22 sej sm tu in berem :) samo večinoma med raznimi pogovori o previjalnih mizicah in o morfologijah nimam kaj napisati... in me včasih kar malo potre vse skupaj (odvisno od stanja hormonov na tisti dan )... Drugače pa še malo manj kot en teden do enega leta truda
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 12:43:40
|
|
|
|
born*to*be*wild
|
Punce eno vprašanje za vas: kdaj ste povedale staršem in prijateljem da ste noseče? Midva se nisva mogla zadržat in sva nekaterim povedala že takoj, ker sva bla preveč vesela. Tud tašči in tastu sva povedala takoj, jutri ali pojutrišnjem pa še mojim. Se vam zdi prehitro, kaj če gre slučajno kaj narobe? Eni čakajo tri mesece, ampak jaz vem da ne bi mogla zdržat tolk časa Kolk časa ste zdržale ve? Pa hvala vsem za dobrodošlico
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 13:22:45
|
|
|
|
donna22
|
Baby Kitty, verjamem, da te potre ... Vedno znova sem upala, da se boš nenadoma javila in sporočla, da je uspelo ... Res držim pesti zate, ker vem, kako močno in že dolgo si tega želiš Nameravaš it h ginekologu zdaj po enem letu? born to be wild, poveš pač, ko sama čutiš tako. Jaz jih poznam kar nekaj, ki so povedali zelo hitro. Jaz osebno sem menda povedala po 3h mesecih in pol Vem, da nisem marala tega občutka, da je ta otrok kar naenkrat od vseh Dokler sma vedla zanj samo jaz in moj fant, je bil otrok samo moj oz. najin, potem pa je bil od vseh - vsi so govorili naš to, naš ono, itd. , jaz pa sem ga še vedno hotela samo zase imet
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 19:03:58
|
|
|
|
emibu
|
midva sva povedala takoi,že samo zaradi tega ker sva mlada in naju je po pravici skrbelo kakšna bo reakcija..povedala sva v 4 tednu..odziv je biu vse prei kot pričakovan in sedaj že veselo pričakujemo mislim da ni nič narobe če prei poveš tut midva nisva mogla zdržat,je pa tko da pri tistih ki imajo pač rizično nosečnost nočejo prei govorit ker če pride kaj narobe je potem še bolj neprijetno ko te usi sprašujejo...moje mnenje..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 19:08:25
|
|
|
|
BabyKitty
|
donna22 mi je ginekologinja že nekaj mesecev nazaj rekla, če mi da napotnico za neplodnostno... pa sem rekla, da bom še malo premislila in je rekla, da nej pokličem ko se bom odločla oz. da se lahko že prej naročim ker so čakalne dobe dolge in potem pokličem... ampak mi je po pravici povedano taka muka, da bi šla v neplodnostno ambulanto... pa ker sem po naravi bolj občutljiva, pa da me kdo začne kaj špikat s kakšnimi komentarji... bi se pomoje kr zjokala nekako razmišljam tako, da je res minilo že eno leto, ampak prvije trije meseci so bili takoj po KT in je bila takrat zelo majhna možnost za karkoli, dva meseca vmes, ker se junija seliva in bo takrat ogromno stroškov, sva rekla, da bi mogoče malo pazila, ker bi težko finančno prišla skozi... Pa smo že na cca. 7 mesecev aktivnega poizkušanja ampak saj veste, tudi takrat ko ni bilo aktivno upaš, kaj pa če... in je napetost čisto enaka... Vglavnem nekako sva se z mojim pogovarjala, da če do maja ne bo nič, greva po napotnico...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 19:19:47
|
|
|
|
emibu
|
babykitty- moje mnenje je da se ne sekiraj če nebo do maja kot si rekla pojdi vem da ti nebo lahko tut meni nebi blo ampak mogoče boš pa pozitivno presenečena nikoli ne reci nikoli jst in sigurno use punce z RR pa bomo držale pesti da bo use uredu*
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 19:29:18
|
|
|
|
BabyKitty
|
NOČEM (pa v jok pa na drevo) lej gledam na to nekak tko, da nisem stara 30, da bi mogla full hitet pa... Če bom zanosila pri 23ih namest 20 ne bo nobene tragedije... Čisto nič si ne želim tablet, pregledov in vsega... po eni strani bi raje do 25 leta počakala in se naravno trudila, po drugi strani bi pa čez 8 mescov mela pikico v roki sej verjetno razumete... Na eni strani je moja neskončna želja po otročku, na drugi strani bi bilo pa mogoče še fajn malo počakat, da npr. dokončam faks. Nekako verjamem, da se vsaka stvar v življenju zgodi z nekim razlogom... in kar se ti trenutno zdi katastrofalno, si misliš čez deset let hvala bogu, da se je to zgodilo... nekako se probavam prepustit in kar bo bo...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 19:49:08
|
|
|
|
mladika
|
BabyKitty jaz bi tut na tvojem mestu še počakala z neplodnostno ambulanto še posebej ker sta oba še mlada.pr meni je sicer druga pesem ker je moj dragi starejši od mene in si že zlooo zlooo želi .Meni bi blo zlo neprijetno v neplodnostni ambulanti ker sem šele 21 let stara,no maja bom 22,okoli mene bi ble pa same 30 ali več letnice.Jst tut zdj vedno bolj ugotavljam da se usaka stvar zgodi z razlogom in bo prišel ko bo čas zanj,čeprav si ga jaz že zdj zlo želim!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 19:51:57
|
|
|
|
BabyKitty
|
Ja men je tud mal tko... pr 21ih it v neplodnostno... mi je ginekologinja rekla, da se ne spomne, da bi kdaj tok mlado poslala (pa je stara krepko čez 50 )
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 20:08:53
|
|
|
|
emibu
|
ja no to imate tut prau sam če že je kaj narobe bolš da prei odkrijejo mogoče tut pozdravjo k pa da je prepozno? nevem kako je s tem zato nebom nč trdila sam tak si jst predstavlam...sicer pa odločitev je tvoja
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.1.2010 23:31:55
|
|
|
|
BabyKitty
|
jah do 30 leta gotov ne mislm čakat, da bo prepozn :) mal pa še lahko zavlečem :) imam še ta privilegij sej mogoče me pa jutr drgač pič :) in se bom kr naročila... pr men nikol ne veš delam vse bol na horuk
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.1.2010 11:18:45
|
|
|
|
Tincy90
|
Ciao punce moje! Najprej d mal pokomentiram. Born to be wild dobrodošla in lepo nosečnost ti želim! kar se tiče novice, da poveš za bebiko...midva z mojim sva takoj povedala, ko sm js zvedla d sm noseča (to je blo nekje okol 8 tedna). Povej k boš/bosta prpravlena kr je to itak vajina "stvar". Zvezdici tebe pa res pogrešamo tuki gor. lepo d si še zmer 2v1 in naj ostane vsaj do 37.tedna tko. oglasi se še kej, ko boš lahko. BabyKitty pojdi tja, ko boš sama resnično prpravlena, da ne boš slučajno pršla tja pa si pol pred njihovimi vrati premisnla pa se obrnila in šla. evo , da boš prej postala nosečka in ti ne bo treba tja. Kako ste pa kej ostale? No pa da vam še kej o seb povem in moji lepotički kaj je novga. Js sm mela že pregled pri G in je vse ok, vzela mi je bris materničnega vratu in pa še kri sm dala, da je vidla, če sm še slabokrvna in nism več HB. tamala je tud mela že prvo posvetovalnico in smo zelo lepo napredoval, ma že 5kg in 56 cm. sm mela filing d bo kej več cm zrastla kr tko tud zgleda sm če je sestra rekla d je tok je pol tok. Drgač pa že glavco skor sama drži, zlo je močna in zdrava je tud. So mi kr solze pršle v oči, ko jo je pediatrinja dvignla pod rokcami in jo je dala tko kao d bo hodila. In tamala je res že tko nogice, eno za drugo premikala. res zlo napreduje za tko mejčknga otročka. tok zaenkrat, mam alaaaaaarm.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.1.2010 16:32:25
|
|
|
|
witch
|
born to be wild - dobrodošla in čestitke babykitty - tudi midva se trudiva pa kar noče priti ta pikica. Je pa res, da je pri nama to komaj drugi krog. evo pike poke, da nama čim prej uspe zvezdici - tebe smo pa res že kar pogrešali. Čuvaj svojo pikico in držim pesti, da boš še čim dlje 2 v 1 tina - tvoja pupika pa je kar zrasla raste, da bo čim prej večja kot mamica super, da si zdrava, da ni več težav s slabokrvnostjo Drugače pa jaz se lahko pohvalimz 10tko res dobro držite pesti zdaj vas pa prosim, da mi v soboto nadržite še za eno 6ko me čaka ful težek izpit Včeraj je bil dan, ko nismo (smo) pričakovali naj povem, da ni prišla. Sem pa delala test, ki je bil - Tak da zdaj čakam, če pride, če je pa nebo pa naredim še en test.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?