|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
24.1.2010 21:24:45   
biba88
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
24.1.2010 22:16:35   
witch
user posted image user posted image čestitke za Tajo user posted image user posted image user posted image prijetno user posted image vam želim user posted image

Da še jaz povem kak sem. user posted image ne pričakujem 27. vendar me že pošteno špika.. bomo videli kaj bo user posted image
Drugače pa vas naprošam, da v sredo spet držite pesti (vam kar uspeva da dobivam dobre ocene user posted image ). Spet grem na zagovor vaj.. Pa učim se. Imam ta teden še en malo težji izpit in to je to.
Kako ste ve? Mogoče kaj novic  o zvezdici? Nobene več ni nič gor user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
25.1.2010 10:27:21   
sa5i
hejla! Kako ste kaj? pri vas tudi sneguje? user posted image joooj jaz mam tudi jutri izpit pa to takkk grozni. kar norim zraven knjige. Tako, da upajmo, da nekak bo no. pa srečo tistim, ki ste pri knjigah te dni.

punce moj trebušček je neki čuden, po mojem bi moral rasti pa se mi zdi, da ga je vsak dan manj. oz oblike je drugačne včesih je prav kockast včasih pa mam pomaknjenega celega v eno stran.... to je normalno?

Čestitke novo pečeni mamici user posted image user posted image user posted image pa Taji in atiju.

uživajte

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
25.1.2010 11:27:48   
Tincy90
Čestitke novi mamici in lepo cartanje z malo Tajo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
26.1.2010 11:27:22   
nincy29
evo še mene malo..nism imela te dni nič časa se na forumu oglasit ker sem se selila :)
tako da zdej sva prav dokončno na svojem..user posted image user posted image
u sredo sem na 4d bila v kalliste...še 1 slikca našega malega user posted image

user posted image

pa previjalno sva kupila

user posted image

čestitke novim mamicamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
26.1.2010 13:49:55   
dogas
Ojla punce!

Čestitke vsem novim mamica in mamicam ki imajo svoje sončke že pri sebi!!user posted image

Upam, da se vam kmalu pridružim!!

Lepo se imejte punce, cartajte svoje bušije in svoje sončke!!

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
27.1.2010 9:59:11   
born*to*be*wild
Živjo! Sem nova članica na tem forumu in bi se vam rada pridružila. Včeraj sem namreč zvedela a sem user posted image , tako da me lahko dodate na seznam (ker jaz tega ne znamuser posted image ) ratalo je pa v drugem krogu. Kdaj imam PDP še ne vem, ker imam čez dva tedna prvi pregled. Aja sem pa ravno dopolnila 21 let.

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu dogas)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
27.1.2010 10:26:36   
BabyKitty
born*to*be*wild dobrodošla :) s kje pa prihajaš?

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
27.1.2010 10:33:18   
Zvezdici
Evo mene punce, se samo na hitro oglašam po uh uh ne vem kolkem času.
Sem zaenkrat (na srečo) še vedno 2v1 in upam, da bom še nekaj časa. Sicer me krči kar močno dajejo vsake toliko časa, ter trebuh mi spet otrdeva. Upam, da bo kmalu vse minilo.

Naslednji petek imam UZ tako, da že komaj čakam da vidim kako težka je že pupa ter, da si še predenj se vidiva v zunanjem svetu, še malo pomahava, hehe.

Sem v ponedeljek dobila dovoljenje za kratke sprehode in prav pašejo. Po skoraj 1 mesecu ležanja moram reči, da res prija vsak 5 minut biti zunaj. Sicer so pa zame kratek sprehod že stopnice v bloku user posted image . Sem v 4. nadstropju.

Upam, da ste vse ok.. egleria čestitke za sinčka!!
Pa tinncyka tebi pa čestitke za malo pupo!!!!
Obema želim veliko cartanja!!
Vsem, ki še vedno čakate na + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še vedno držim pestke!!

Se bom še kaj oglasila mogoče jutri na hitro. Še vseeno moram kar dosti pazit. Sem pa danes stopila v 33. teden, ampak vseeno bi bilo še prekmalu za pupo, tako da ne smem pretiravati in izivati da bi se karkoli začelo.

Lep sončen dan!

Sem vas pa zeloo pogrešalauser posted image .

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 27.1.2010 10:34:27 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
27.1.2010 11:10:03   
born*to*be*wild
Sem iz okolice Grosuplja.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
27.1.2010 11:35:06   
biba88
hello punce!
born*to*be*wild dobrodošla in lepo in mirno nosečnostuser posted image
zvezdici želim ti še nekaj tednov 2v1 user posted image user posted image
nincy29 ful luštna previjalna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3386
27.1.2010 12:00:05   
donna22
Baby Kitty, kako si pa ti Lepo, da si se spet oglasilauser posted image user posted image

born to be wild, dobrodošla in čestitkeuser posted image user posted image

zvezdici, upam, da ostaneš čim dlje 2 v 1user posted image user posted image Tudi me smo te pogrešaleuser posted image Čakala sem, da se boš kaj oglasila, malo nam je emibu poročala, kar je zasledila na forumu, ampak zdaj pa že dolgo nič ... Pa vem, kako je to - včasih si želim, da bi lahko cele dneve poležavala, ampak ko pa pride prisilni počitek, je pa ful zoprnouser posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
27.1.2010 12:10:10   
BabyKitty
donna22 sej sm tu in berem :) samo večinoma med raznimi pogovori o previjalnih mizicah in o morfologijah user posted image nimam kaj napisati... in me včasih kar malo potre vse skupaj (odvisno od stanja hormonov na tisti dan user posted image )... Drugače pa še malo manj kot en teden do enega leta truda user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
27.1.2010 12:43:40   
born*to*be*wild
Punce eno vprašanje za vas: kdaj ste povedale staršem in prijateljem da ste noseče? Midva se nisva mogla zadržat in sva nekaterim povedala že takoj, ker sva bla preveč vesela. Tud tašči in tastu sva povedala takoj, jutri ali pojutrišnjem pa še mojim. Se vam zdi prehitro, kaj če gre slučajno kaj narobe? Eni čakajo tri mesece, ampak jaz vem da ne bi mogla zdržat tolk časauser posted image Kolk časa ste zdržale ve?

Pa hvala vsem za dobrodošlico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3389
27.1.2010 13:22:45   
donna22
Baby Kitty, verjamem, da te potre ... Vedno znova sem upala, da se boš nenadoma javila in sporočla, da je uspelo ... Res držim pesti zate, ker vem, kako močno in že dolgo si tega želišuser posted image user posted image user posted image
Nameravaš it h ginekologu zdaj po enem letu?

born to be wild, poveš pač, ko sama čutiš tako. Jaz jih poznam kar nekaj, ki so povedali zelo hitro. Jaz osebno sem menda povedala po 3h mesecih in poluser posted image   Vem, da nisem marala tega občutka, da je ta otrok kar naenkrat od vsehuser posted image Dokler sma vedla zanj samo jaz in moj fant, je bil otrok samo moj oz. najin, potem pa je bil od vseh - vsi so govorili naš to, naš ono, itd. , jaz pa sem ga še vedno hotela samo zase imetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3390
27.1.2010 19:03:58   
emibu
midva sva povedala takoi,že samo zaradi tega ker sva mlada in naju je po pravici skrbelo kakšna bo reakcija..povedala sva v 4 tednu..odziv je biu vse prei kot pričakovan in sedaj že veselo pričakujemouser posted image user posted image mislim da ni nič narobe če prei poveš tut midva nisva mogla zdržat,je pa tko da pri tistih ki imajo pač rizično nosečnost nočejo prei govorit ker če pride kaj narobe je potem še bolj neprijetno ko te usi sprašujejo...moje mnenje..

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
27.1.2010 19:08:25   
BabyKitty
donna22 mi je ginekologinja že nekaj mesecev nazaj rekla, če mi da napotnico za neplodnostno... pa sem rekla, da bom še malo premislila in je rekla, da nej pokličem ko se bom odločla oz. da se lahko že prej naročim ker so čakalne dobe dolge in potem pokličem... ampak mi je po pravici povedano taka muka, da bi šla v neplodnostno ambulanto... pa ker sem po naravi bolj občutljiva, pa da me kdo začne kaj špikat s kakšnimi komentarji... bi se pomoje kr zjokala user posted image nekako razmišljam tako, da je res minilo že eno leto, ampak prvije trije meseci so bili takoj po KT in je bila takrat zelo majhna možnost za karkoli, dva meseca vmes, ker se junija seliva in bo takrat ogromno stroškov, sva rekla, da bi mogoče malo pazila, ker bi težko finančno prišla skozi... Pa smo že na cca. 7 mesecev aktivnega poizkušanja user posted image ampak saj veste, tudi takrat ko ni bilo aktivno upaš, kaj pa če... in je napetost čisto enaka... Vglavnem nekako sva se z mojim pogovarjala, da če do maja ne bo nič, greva po napotnico...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
27.1.2010 19:19:47   
emibu
babykitty- moje mnenje je da se ne sekiraj če nebo do maja kot si rekla pojdi vem da ti nebo lahko tut meni nebi blo ampak mogoče boš pa pozitivno presenečena nikoli ne reci nikoli jst in sigurno use punce z RR pa bomo držale pesti da bo use uredu*

Neposredna povezava do sporočila: 3393
27.1.2010 19:29:18   
BabyKitty
NOČEMuser posted image (pa v jok pa na drevo) user posted image lej gledam na to nekak tko, da nisem stara 30, da bi mogla full hitet pa... Če bom zanosila pri 23ih namest 20 ne bo nobene tragedije... Čisto nič si ne želim tablet, pregledov in vsega... po eni strani bi raje do 25 leta počakala in se naravno trudila, po drugi strani bi pa čez 8 mescov mela pikico v roki user posted image sej verjetno razumete...

Na eni strani je moja neskončna želja po otročku, na drugi strani bi bilo pa mogoče še fajn malo počakat, da npr. dokončam faks. Nekako verjamem, da se vsaka stvar v življenju zgodi z nekim razlogom... in kar se ti trenutno zdi katastrofalno, si misliš čez deset let hvala bogu, da se je to zgodilo... nekako se probavam prepustit in kar bo bo... 

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
27.1.2010 19:49:08   
mladika
BabyKitty jaz bi tut na tvojem mestu še počakala z neplodnostno ambulanto še posebej ker sta oba še mlada.pr meni je sicer druga pesem ker je moj dragi starejši od mene in si že zlooo zlooo želi user posted image .Meni bi blo zlo neprijetno v neplodnostni ambulanti ker sem šele 21 let stara,no maja bom 22,okoli mene bi ble pa same 30 ali več letnice.Jst tut zdj vedno bolj ugotavljam da se usaka stvar zgodi z razlogom in bo user posted image prišel ko bo čas zanj,čeprav si ga jaz že zdj zlo želim!!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
27.1.2010 19:51:57   
BabyKitty
Ja men je tud mal tko... pr 21ih it v neplodnostno... mi je ginekologinja rekla, da se ne spomne, da bi kdaj tok mlado poslala (pa je stara krepko čez 50 user posted image )

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
27.1.2010 20:08:53   
emibu
ja no to imate tut prau sam če že je kaj narobe bolš da prei odkrijejo mogoče tut pozdravjo k pa da je prepozno?user posted image nevem kako je s tem zato nebom nč trdila sam tak si jst predstavlam...sicer pa odločitev je tvojauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3397
27.1.2010 23:31:55   
BabyKitty
jah do 30 leta gotov ne mislm čakat, da bo prepozn :) mal pa še lahko zavlečem :) imam še ta privilegij user posted image   sej mogoče me pa jutr drgač pič :) in se bom kr naročila... pr men nikol ne veš user posted image delam vse bol na horuk user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
28.1.2010 11:18:45   
Tincy90
Ciao punce moje!user posted image

Najprej d mal pokomentiram.user posted image
Born to be wild dobrodošla in lepo nosečnost ti želim!user posted image user posted image user posted image kar se tiče novice, da poveš za bebiko...midva z mojim sva takoj povedala, ko sm js zvedla d sm noseča (to je blo nekje okol 8 tedna). Povej k boš/bosta prpravlena kr je to itak vajina "stvar".user posted image

Zvezdici tebe pa res pogrešamo tuki gor.user posted image user posted image lepo d si še zmer 2v1 in naj ostane vsaj do 37.tedna tko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oglasi se še kej, ko boš lahko.user posted image

BabyKitty pojdi tja, ko boš sama resnično prpravlena, da ne boš slučajno pršla tja pa si pol pred njihovimi vrati premisnla pa se obrnila in šla.user posted image evo user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš prej postala nosečka in ti ne bo treba tja.

Kako ste pa kej ostale?user posted image
No pa da vam še kej o seb povem in moji lepotički kaj je novga. Js sm mela že pregled pri G in je vse ok, vzela mi je bris materničnega vratu in pa še kri sm dala, da je vidla, če sm še slabokrvna in nism več HB.user posted image tamala je tud mela že prvo posvetovalnico in smo zelo lepo napredoval, ma že 5kg in 56 cm.user posted image sm mela filing d bo kej več cm zrastla kr tko tud zgleda sm če je sestra rekla d je tok je pol tok. Drgač pa že glavco skor sama drži, zlo je močna in zdrava je tud. So mi kr solze pršle v oči, ko jo je pediatrinja dvignla pod rokcami in jo je dala tko kao d bo hodila. In tamala je res že tko nogice, eno za drugo premikala.user posted image res zlo napreduje za tko mejčknga otročka.user posted image tok zaenkrat, mam alaaaaaarm.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3399
28.1.2010 16:32:25   
witch
born to be wild - dobrodošla in čestitke user posted image
babykitty - tudi midva se trudiva pa kar noče priti ta pikica. Je pa res, da je pri nama to komaj drugi krog. evo pike poke, da nama čim prej uspe user posted image user posted image
zvezdici - tebe smo pa res že kar pogrešali. Čuvaj svojo pikico in držim pesti, da boš še čim dlje 2 v 1 user posted image user posted image
tina - tvoja pupika pa je kar zrasla user posted image  user posted image raste, da bo čim prej večja kot mamica user posted image super, da si zdrava, da ni več težav s slabokrvnostjo user posted image user posted image

Drugače pa jaz se lahko pohvalimz 10tko user posted image res dobro držite pesti user posted image zdaj vas pa prosim, da mi v soboto nadržite še za eno 6ko user posted image me čaka ful težek izpit user posted image
Včeraj je bil dan, ko nismo (smo) pričakovali user posted image naj povem, da ni prišla. Sem pa delala test, ki je bil -
Tak da zdaj čakam, če pride, če je pa nebo pa naredim še en test.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?