|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
8.1.2010 11:43:38   
emibu
oooo zvezdica lepo da si se oglasla me ne že prou skrbel zateuser posted image user posted image če si zato bi si lahko izmenjale številke da lahko poročam na forum če greš v P ali kaj podobnega da nebomo v strahu če te spet kar naaenkrat nebo..

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
8.1.2010 12:20:36   
nanny.girll
hei hei punce =D

sa5i mi2 sva imela tudi že tako zgodaj vse kupljeno in postavljeno...se mi ne zdi nič takega če je že tok zgodaj. nakupov je pa itq še preveč za opravit tako, da le kupi takrat ko želiš user posted image user posted image

zvezdici
lepo, sa si boljše. upam, da tako tudi ostaneuser posted image user posted image

mi3je smo bili pa v sredo pri tincy in smo spoznali malo Aliso. jupi jeiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je tak cortek kot mami pa oči.user posted image

kok je lepo uzunej ko tako sneži. i like it a lot =D

fajn bodite user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
8.1.2010 15:31:05   
biba88
zvezdici upam da bo vse v redu! držim pesti! ti kar v miru počivaj, pa upam da krči minejo!

kok je zunej lepo snežiiiiiiiiii! romantika! sam škoda ker mož popoldne dela, pol je pa ženi dougčasuser posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
8.1.2010 18:36:31   
egleria
zvezdici počivaj pa le pojdi k G. pa tudi če ti ne bodo mogli nič pomagat boš vsaj pomirjena da je z detetom vse vredu..
biba res lepo sneži sam ceste so pa obupne.. ni za it nikamor..

jaz sem bla danes na CTG pa še kar nič ne pokaže.. tak da bomo verjetno še nekaj časa v enem kosu..

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
8.1.2010 19:34:15   
Tincy90
Da se še js mal javm, da ne boste misnle d sm izpuhtela.user posted image
Učeri smo šli na pregled za sluh s tamalo in hvalabogu pupa sliš na oba ušeska.user posted image zadnje dni jo tko fajn krči matrajo d se mi prov smil k ful joka js pa nvem kko naj jo potolažm.user posted image smo kupil kaplce in upam, da bo zdj kej bolš...

Wauu neki novih je tuki, ful dobr, dobrodošle!user posted image user posted image
Nanny ja men je blo prov fajn res, hvala za vrečko presenečenja.user posted image ful lepe cotike in ene hlačke ma že na seb.user posted image zdj pa še tebe čakam, da bova lahk obe z bebicama.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
8.1.2010 20:07:29   
emibu
tina-pridna punčkaa sam da je zdravauser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
9.1.2010 7:59:07   
emibu
Dobro jutrooouser posted image
a še use spite zaspankeeeuser posted image user posted image
želim vam lep in prijeten zasnežen dan

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
9.1.2010 13:08:34   
emibu
samo na hitro da vas obvestim glede zvezdice...Zdravo! pisem s telefona na hitro da sporocim, da sem v P od vceraj. se mi je MV zacel krajsati in m
to mi je napisala...zgleda da nekaj ni poslalo ker je pisala z mobilnega faceebokauser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
9.1.2010 15:33:14   
witch
zvezdi držim pesti da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj user posted image še malo počaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
emibu ti nam pa le sporočaj če bo kaj novega..

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
9.1.2010 15:36:58   
witch
kopirano iz marčevke 2010:

"Aja, sem še z Zvezdico zdej govorila in je rekla, da je bla ta zdr. res čist mim. Pa itak da jutri še ne gre domov, ker ob vikendih ne delajo odpustnic  Sm mal povprašala, če so se ji krči kej umirili, pa je rekla, da je zdej začel delvat in da ji zdej trebuh ne otrdeva več  Vas pa res lepo pozdravlja in se vam zahvaljuje za pestke in pikepoke." 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
9.1.2010 15:58:32   
Tincy90
No sm d je vse ok z zvezdici.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj otročiček res še mal počaka u bušiju.user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
9.1.2010 16:07:38   
donna22
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zvezdiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

tincy
, katere kapljice pa ji daješ?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
9.1.2010 17:12:25   
emibu
Joj sele sedaj vidim kam sem pisala pa ni vse prislo.
Upam, da ne bom.
Se mi pa vrat krajsa in mehca.
Sem pa ze dubila injekcije za hitrejsi razvoj pljuc za vsak slucaj.
upam pa da bom v ponedeljek ze doma :/.
Moja st. xxxxxxxx ko ti bo kaj dolgcajt pa pisi :p.
pozdravcek se drugim puncam pa drzte pestke da pupa se malo pocaka!

od zvezdice sporočilo!! sedaj pa use peste stisnit da bo use vredu in da punčka še malo počaka na toplem

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
9.1.2010 17:41:38   
Tincy90
No pol pa pikepoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zvezdici.

Donna js ji dajm kapljice sab simplex. Zakaj?user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
9.1.2010 18:23:20   
egleria
ojej.. držim pesti za zvezdici. očitno se res ni za hecat z otrdevanjem trebuhauser posted image
sicer pa verjamem da bo vse vreduuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
9.1.2010 19:08:50   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

No pol pa pikepoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zvezdici.

Donna js ji dajm kapljice sab simplex. Zakaj?user posted image

Teh pa jaz nisem sprobala. Sem pa ji dajala BioGaia, so najprej pomagale, potem pa več ne, od takrat dalje pa prisegam na vetrovne kapljice koroških lekarnuser posted image V glavnem, upam, da tvoje pupe krčki ne bodo preveč mantrali, moje niti niso kaj preveč, ampak ko tvojega otroka kaj boli, ti je vsaka sekunda preveč ...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
10.1.2010 9:21:49   
biba88
dobro jutro punce!
najprej želim zvezdici velik sreče da bo vse v redu in da bo bejbika še mal počakala!user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti zate!!!!

kok je snegca in še vedno pada!!!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
11.1.2010 9:09:11   
witch
jutro
nikjer nobenega user posted image
če se kepate pa snežake delate? user posted image ali pa res vse tak fejstuser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
11.1.2010 9:16:05   
emibu
jutro jutro=)

ne ne ,ne kepamo seuser posted image user posted image usj pri nas ne.trenutno smo lih zajtrkovali zei pa na RRuser posted image user posted image
user posted image pa nismo že oduser posted image user posted image user posted image ??? včerajuser posted image user posted image moj je na faxu jst pa dolgcajt preganjam čeprou bi mela velik bol pametnih stvari za počet..in kako ste kaj?

lep dan vam želim**

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
11.1.2010 9:21:00   
emibu
Poročam. Žal je vrat vedno krajši. Je že 19 mm, po vsej verjetnosti ostanem kar notri. Upam pa, da se vseeno ustavi. Sicer je danes ctg pokazal kvazi popadek, ampak mi je zdr. rekla, da dokler ne bo redno oz. bolj pogosto ni panike. Pupa je pa 1400 g in z njo vse štima. Upam, da se vrat ne bo tako vztrajno krajšal, ker če bo vse tako hitro kot do sedaj, grem lahko čez 1 teden kar rodit . Pozdravček vsem. Upam, da pikepoke primejo.

kopirano iz marčevk 2010!!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
11.1.2010 10:32:13   
dogas
Živjo punce!
Prvo bi zaželela zvezdici čim kasnejši porod in user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo vse v najlepšem redu z njo in njeno bebico.

jz sm pa v službi, čist preveč dolgčas! imam vročino, glava me buli pa še ju3 imam izpit, juhu!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
11.1.2010 10:48:24   
Tincy90
Daan!
Zvezdici drži se in upam, da pupa res še mal počaka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dogas)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
11.1.2010 11:01:14   
malajka84
Tud jst želim da ima Zvezdici čim kasnejši porod...naj bebika še počaka kak mesec...user posted image user posted image

No, drugače pa je spet ponosno pritekla mojauser posted image , tako da se bom podale že v 12. krog in pol počas obupala.....kr mam že vsega dostuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
11.1.2010 11:22:57   
witch
zvezdici - uapm, da bo pupa še malo počakala user posted image user posted image user posted image user posted image
bostina - ne obupat. mislimo pozitivno. bo uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image čeprav vem, da je težko.. jaz sem že cela nestrpna, neučakana, pa je še komaj drugi krog. tak da res ne vem kako je toliko časa čakati.. user posted image user posted image zate, pa upam, da se čim prej prime user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
11.1.2010 11:24:00   
emibu
bostina-tut meni je žal da ni prijelo ampak ne obupaj držimo pesti zate!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?