|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
16.1.2010 10:45:27   
witch
hvala vsem za pesti user posted image sem dobila 9 user posted image user posted image  user posted image jeeeeeeeej smo spet bližje koncu user posted image
kako pa ste vi vsi? kaj novičk?

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
17.1.2010 12:37:37   
biba88
hello punce kje ste kje se skrivate user posted image  jest mam pa jutr morfologijo! komi čakam držte pesti da bo vse v redu!

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
17.1.2010 15:19:21   
egleria
hallo punce!
da se vam malo javim na hitro.. zdaj me kar nekaj časa ni bilo. 12.1.2010 sem rodila 3440 g težkega in 51 cm dolgega Patrika, včeraj sva prišla iz P. ostala sva en dan dlje ker je imel malo zlatenice.. v porodni sobi nisem bila dolgo (2 uri in pol), šivana pa nisem bila nič..

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
17.1.2010 16:00:24   
Tincy90
Witch čestitke za 9 in le tko naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image

Biba držim pesti in itak, da bo vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image

Egleria čestitke za sinčka in lepo se cartajta doma.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
17.1.2010 16:08:02   
biba88
tincy kok je luštkana tale tvoja hčerkica!
egleriauser posted image čestitke za fanta patrika! uživejta pa kakšne slikce dajta goruser posted image

jest pa danes ne vem kaj nej delam mi je toook dougčasuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
17.1.2010 19:04:00   
witch
egleria čestitke za Patrika user posted image user posted image user posted image user posted image
biba88 ko bi le lahko rekla da mi je dolg čas user posted image se že naprej učim user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
18.1.2010 8:09:01   
biba88
dobro jutro!

witch jest bi se mogla tut učit pa se rajš pregladam sem pa tjauser posted image  držim pesti da bo učenje čim bolj uspešno!

jest mam pa ob 11 morfologijo pa komi čakam! celo noč nism skor nč spalauser posted image  sem tok neučakana! upam da bo vse kul! zdej pa hitr pod tuš skočm pol pa z možkom letiva!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
18.1.2010 9:15:46   
jana84
biba88...ti kar lepo poglej kako tvoja pikica v trebuščku raste...Je res lepo gledat te naše nagajivčke, kaj ne? meni je bila morfologija en zelo lep pregled...mi je G rekla, da bomo imeli enga velikega dojenčka, ker ima dolge noge in res se je rodil kar velik (56cm)...

egleria tebi pa čestitke za fantička...naj lepo raste in uboga mamico in očka...

Jaz pa se zdej šibam počasi učit, ker imam drug teden v četrtek izpit, ki sem ga enkrat že cepnla, pa nimam nobene volje user posted image ...sem čisto padla iz filinga, ker eno leto nisem bla nič na faksu, ker sem rodila vmes...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
18.1.2010 13:46:57   
biba88
hello bejbe!!
sem bla na morfologiji! mamo zdravo punco iris! nč ni povedala kako kej velikost pa to rekla pa je da je vse v redu! jest pa moj sva bla took vesela k sva spet pikico vidla! je pa rekla da mava eno zelooo živahno punco nč ni bla na miruuser posted image  to bo po atiju user posted image  tok sem bla vesela!
jana_k držim pesti da boš z odliko opravila izpit! maš prov ni lepšga kot videt svojega otročka na zaslonu, vsak gib k ga nardi je fenomenalen vsaj za staršauser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
18.1.2010 14:41:28   
jana84
user posted image user posted image user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
18.1.2010 15:44:21   
sa5i
hejla!

kako smo? njaprej mamici čestitke za sinčka. pa slikice bi videli...user posted image user posted image user posted image
biba88 super za pregled jaz ga mam komaj čez dobra dva tedna. drug teden pa mam 3 izpite tak, da če ima kera preveč energije za učenje se priporočim, da mi daruje. saj bo že. user posted image   no uživajte na ta čuden dan pa vse tiste, ki še čakate na user posted image user posted image pa, da se vam čimprej uresniči.

papa

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
18.1.2010 19:09:15   
witch
sa5i - energije ni.. ampak se moramo. drugega ne preostane. držim pesti, da boš vse tri opravila kot je treba user posted image user posted image
biba88 - česitke pa iris user posted image user posted image
jana_k - saj nama bo uspelo user posted image vse izpite zrihtat pa enkrat oktobra rodit user posted image upam, da bove zagledale obe + user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
18.1.2010 20:56:17   
emibu
egleria-čestitke za sinčka!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
19.1.2010 7:59:56   
nincy29
egleria čestitke za sinčka!!user posted image user posted image
biba tebi pa za puncouser posted image user posted image

mi3 gremo pa jutri na 3d v domžale user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
19.1.2010 9:10:27   
jana84
hja, glede izpitov: ko sem bla noseča za prvega sinka sem imela ful energijo za izpite delat in se jih tud kar nekaj naredila, pol pa kar nič več. Zadnjega sem naredila en mesec preden sem rodila...haha, si me predstavljate s tistim velikim trebuhom na izpitu user posted image , pa še ustni je bil...Mogoče sem zato dobila 9kouser posted image ...Tako da zdaj moram res čimprej zanosit, da dobim energijo in trebuh za 9keuser posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
19.1.2010 21:44:32   
Tincy90
Biba hvala.user posted image res je ona en tak mali moj zakladek najlepši, skoz jo lupčkam.user posted image nosečke in tiste k še boste postale nosečke boste vidle kok je lepo bit mamica, js si nism prej nikol predstavlala kok je to res en lep "poklic" bit mama.user posted image

Mi smo pa danes stari že 1 mesec.user posted image joj, kok gre čas hitr naprej.user posted image user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
20.1.2010 8:48:06   
emibu
morgen!

glede izpitov men se splooooh ni dal pol so me pa punce na RR plus moja mami pregovorila tak d se zdej učim pa sm enga že nrdila učeri...upam da mi uspe no nrdit letnik kljub zabušavanjem in da se lahko naprej upišem ..grem pa dans mal u knižnco k gre dragii na fax jst bom pa tist čas tm se mal učila mogoče eno knigo si morm sposodit pa tak..pol grem po očala k okolistu bo kr burno hehe glede na ostale dni ležanje,spanje,ležanje...itd.

lep dan

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
20.1.2010 9:02:47   
witch
Anisi čestike za en mesec user posted image Tina kako sta drugače?
embu saj je boljše tak.. malo potrpimo, naredimo kak izpit in smo spet bližje koncu. Kje pa bomo delalali če bomo brez izobrazbe?  Tak da se kar potrudi pa čim več naredi.. Za vska opravljen izpit, boš nekoč, ko ga nebo treba delati hvaležna. Pa čestitke za opravljenega user posted image naj bo ta motivacija za naprej user posted image
Jaz se tudi spravljam učit.. pa mi ne gre nekako najbolj user posted image ampak moram.. jaz pa hočem user posted image in sem se odločila, da do njegovega rojstva spacam teh 7 izpitov. Diplomo pa potem že napišemo.
Popoldne grem pa tudi jaz na faks (knjižnica, referat in podobno s..ranje). Potem pa se dobim s kolegom, ki se nisva videla 100 let na kavi user posted image komaj čakam user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
20.1.2010 10:18:45   
Tincy90
Čauči!user posted image

Js sm pa lih zdj dala mojga angelčka pančat tko d se še tuki hitr javm. Am witch z Aliso sva supr, hvalabogu so krči mal popustil oz se mi zdi d jih nima več kr zlo mal joka, pa še to takrat kadr se trma al je pa lačna tko d smo fajn res.user posted image

Emibu kr tko naprej, bravo!user posted image se pridružujem komentarju od witch tko d just go for it.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
22.1.2010 16:28:28   
biba88
kje ste bejbe?

nič vas ni videt!

jest sem bla z nanny girl zutri v šopingu pol sem pa mal počivala!
kje pa vi kej user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
22.1.2010 17:54:15   
witch
biba učimo se user posted image drugače pa nič novega.. Imam občutek, da ta mesec nismo pridelali +.. ne vem zakaj.... ženski sedmi čut mogoče..

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
23.1.2010 8:40:53   
biba88
witch upam da res zagledaš +!!! ženske mamo res dor 6 čut tko da po moije ne lažeuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
24.1.2010 10:59:53   
emibu
haj hoj* pa res niste nekaj ful zgovorne dajmo punce dajmo =P

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
24.1.2010 20:03:40   
BabyKitty
no da javim...

Naša ustanovna članica tinncyka user posted image je danes rodila 3080g težko in 49 cm dolgo deklico Tajo... PDP je imela 14.1. tako, da je kar malo počakala user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
24.1.2010 20:50:18   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

no da javim...

Naša ustanovna članica tinncyka user posted image je danes rodila 3080g težko in 49 cm dolgo deklico Tajo... PDP je imela 14.1. tako, da je kar malo počakala user posted image

Sem brala na rodili smo ... Čestitke še tuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?