|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
1.1.2010 21:25:48   
emibu
zvezdici marec bo takoj tu, le kje je šele maj to je šele dalečuser posted image
baby kitty jst ti iskreno želim tisti magični plusek da bi tudi ti uživala v tej čarobnosti ki jo ima nosečnost sicer pa ne bii slabe volje glavo pokonci takrat ko boš najmanj pričakovala bo prišlo boš videla user posted image pa veliko sreče!!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
1.1.2010 21:31:32   
egleria
hei!
no jaz sem novo leto preživela brez dragega v družbi staršev. prvič in zadnjič!! bilo je res grozno.
babykitty kaj pa je bilo tako groznega s temi prazniki?? jaz ti želim da ti novo leto prinese en velik plusek!!

Neposredna povezava do sporočila: 3177
1.1.2010 21:48:21   
BabyKitty
egleria za božič smrt med božično večerjo, za novo leto pa žalovanje... tako da res katastrofa... hvala za želje

emibu hvala za želje...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
1.1.2010 23:01:10   
biba88
hello!!!
babykitty resnično upam da zagledašuser posted image in se ti uresnićijo sanje!
jest sem novo leto preživela super v družbi mojih staršev in starih staršev in seveda svojega možka in pikiceuser posted image meli smo se luštno, pol sva obiskala še stare kolege in smo debatirali do 4 zjutraj! sem kr carka!user posted image že ene par let nisem celo noč žuralauser posted image danes sem pa presortirala cunjice za mojo bejbiko ! jest komaj čakam maj joojjjoooj upam da mi bo naslednjih 20 tednov tut tko hitr miniluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3179
2.1.2010 8:17:53   
egleria
BabyKitty sožaljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3180
2.1.2010 9:18:00   
emibu
baby kitty- moje sožaljeuser posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
2.1.2010 11:31:49   
emibu
eno uprašanje a je katera kupovala prek e-baya? kakšni so potni stroški in podobnimi zadevami še nikoli nisem pa sem malo skeptična iščem pa angel sound pa vidim da so tle dost cenej a kako je pa s tem če ne dela pa to? ker to so rabljeni izdelki a ne?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
2.1.2010 11:59:54   
Zvezdici
babykitty - držim pestke zate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Sporoči!
Joj sožalje. To, pa je moralo biti res grozno ja user posted image user posted image user posted image .

emibu
- jooj ja še malo!

egleria - uh groza. Upam tudi jaz s tabo, da zadnjič. Predvideva, da mora biti kar mučno praznovati brez dragega.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

Neposredna povezava do sporočila: 3183
2.1.2010 13:14:10   
Tincy90
Zvezdici pajac sm kupila u trgovini NKD.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
2.1.2010 13:25:20   
donna22
babykitty, sožalje in držimo pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja Zala pa ima danes že pol letauser posted image user posted image user posted image

Čas kar beži, punceuser posted image

Za novo leto pa je Zala bila budna kar do 2h zjutrajuser posted image Je čisto po mamiciuser posted image Zadnje cajte nekaj štrajka s tem spanjemuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
2.1.2010 14:11:13   
arupnik3
ojla punce nism nič brala za nazaj ker nimam časa ja takole preživeli smo tjaša je bila pridna ponoči je gledala ognjemet kar iz postelje potem ko se je pa umirilo je pa nazaj zaspala.... aja naša punca pa ima danes ravno 13 mesecev..

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
2.1.2010 15:27:12   
malajka84
babykitty držim pesti, da bo plusekuser posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
2.1.2010 16:40:35   
BabyKitty
hvala vsem... 

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
2.1.2010 17:44:32   
Zvezdici
tincy - hmm.. mislim, da še nisem naletela na to trgovino v LJ. Ali, pa je sploh nisem opazila, hehe. Vglavnem, pajac je rees lep!

donna - čestitke za malo zalo in njeno polovičko svečke! user posted image user posted image

arupnik - pa tudi tvoji user posted image user posted image za 13 mesecev.
Joj čas gre reees hitro!

Neposredna povezava do sporočila: 3189
2.1.2010 20:53:48   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici
donna
- čestitke za malo zalo in njeno polovičko svečke! user posted image user posted image

Hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
2.1.2010 21:02:09   
emibu
mene pa neki zanima..ste kdaj imele občutek da bo ali je kaj narobe z bebo? jst nwm mam učasih tak butaste misli

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
2.1.2010 21:07:37   
Zvezdici
emibu - to je čisto normalno, ker si pač želiš, da bi bilo vse ok. Tudi jaz se s tem spopadam. Vendar je boljše, da te misli odmisliš!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
2.1.2010 22:52:50   
mladika
hej hej!!

Najprej punce vsem,ki že imate svoje bebice čim več srečnih in lepih trenutkov, tiste,ki ste noseče,čim lepšo nosečnost do konca,tistim,ki pa čakate oz. čakamo na user posted image pa da čimprej zagledamo user posted image !!
No da povem,da sva z dragijem silvestrovo zelo lepo preživela in kar je najpomembnejše da user posted image zamuja že 3 dni in da ni znakov ne prihajajoče user posted image ne user posted image .Tko da jutri grem po testek(če me M prej ne prehiti) da vidimo na čem smo.Upam da bo to to kar mislim da je in da me user posted image ne heca z zamujanjem.Vam poročam...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
3.1.2010 10:22:21   
emibu
zvezdici- upam da je use ql me bo menda prei infarkt predn bom dočakala morfologijouser posted image

mladika-držimo pesti da bo ++++

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
3.1.2010 10:41:43   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

mene pa neki zanima..ste kdaj imele občutek da bo ali je kaj narobe z bebo? jst nwm mam učasih tak butaste misli

Najbolj me je to skrbelo tik pred koncem ... Ja žal pridejo take misli ... Ampak minejouser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
3.1.2010 10:56:05   
egleria
emibu to je čisto normalno. ampak bolje odmislit to ker bebica vse čuti.. mene to zdle proti koncu vedno bolj skrbi ampak si probam misli spreobrnit drugam.
najbolj me je pa itak skrbelo ko sem zvedela da sem streptokok B pozitivna..

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
3.1.2010 11:14:19   
Zvezdici
emibu - sigurno je vse ok user posted image . Ne se preveč sekirat! user posted image

mladika - user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
3.1.2010 11:19:23   
biba88
emibu mene tut včasih skrbi. pol pa probam mislt na to da bo vse v redu da bom kmalu dobila zdravo veliko štručko v rokein jo bom cartala....včasih pa tut kako solzo potočm ker me tok skrbi . potrudi se pa probej mislt na to da bo vse kul!

kako ste punce ! jest sem včeraj delala seznam stvari ki jih potrebujem, sej vekliko že imam ker sem dobila. sam mi je to tok fajn delatuser posted image  že ene 5 x sem pregledala cunjce za tamalo ki sem jih dobila pa tiste k sem kuplauser posted image  noseča sem 20t pa že komaj čakam kepicouser posted image  danes bom paše mal generalko delala v stanovanjuuser posted image  pospravljanje me pomirja se lohk iživljam nad ploščicam user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
3.1.2010 11:25:05   
emibu
hvala punceuser posted image user posted image ste me potolažle...
user posted image user posted image jooi čist vem kak ti je jst sm ga tut učeri delala user posted image user posted image user posted image če zvemo spol u torek pol skočma u mullerja pa nabavim  še use stvari ki jih rabim hehe čeprau sem tut jst šele u 20 tednu user posted image user posted image a vete majo u mullerju tut te podloge za bebice za previjanje pa to? ker jst se nism nikol posvečala lih unem oddelkuuser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
3.1.2010 11:54:17   
Zvezdici
biba - sem malo pokukala v tvoj album. Imaš že kar nekaj stvari. In prav lepe so user posted image .

emibu - kakšne podloge misliš? Une ta mehke za na previjalno? Če misliš te, nisem sigurna, hmm.. se mi zdi, da jih še nisem videla.

Jaz danes spet perem za pikico, sem čist vesela. Zanimivo, da sem rajši doma pri pralnem stroju, kot pa zunaj na sončku user posted image . Samo mi je res užitek.
Bom tudi jaz malo poslikala, se je garderoba za pupo kar razširila user posted image . Je pa vse v vrečkah zapakirano (ker je že oprano in zlikano) tako, da se vidi bolj tako tako user posted image .

Sem, pa danes ugotovila da vse kar še rabim je podloga za previjanje, ležalnik, ter vrečo v kateri bo pupa šla domov. Drugače imam pa že vse user posted image user posted image .
Joj joj.. sama sebe delam še bolj nestrpno user posted image .

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!