Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.1.2010 21:25:48
|
|
|
|
emibu
|
zvezdici marec bo takoj tu, le kje je šele maj to je šele daleč baby kitty jst ti iskreno želim tisti magični plusek da bi tudi ti uživala v tej čarobnosti ki jo ima nosečnost sicer pa ne bii slabe volje glavo pokonci takrat ko boš najmanj pričakovala bo prišlo boš videla pa veliko sreče!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.1.2010 21:31:32
|
|
|
|
egleria
|
hei! no jaz sem novo leto preživela brez dragega v družbi staršev. prvič in zadnjič!! bilo je res grozno. babykitty kaj pa je bilo tako groznega s temi prazniki?? jaz ti želim da ti novo leto prinese en velik plusek!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.1.2010 21:48:21
|
|
|
|
BabyKitty
|
egleria za božič smrt med božično večerjo, za novo leto pa žalovanje... tako da res katastrofa... hvala za želje emibu hvala za želje...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.1.2010 23:01:10
|
|
|
|
biba88
|
hello!!! babykitty resnično upam da zagledaš in se ti uresnićijo sanje! jest sem novo leto preživela super v družbi mojih staršev in starih staršev in seveda svojega možka in pikice meli smo se luštno, pol sva obiskala še stare kolege in smo debatirali do 4 zjutraj! sem kr carka! že ene par let nisem celo noč žurala danes sem pa presortirala cunjice za mojo bejbiko ! jest komaj čakam maj joojjjoooj upam da mi bo naslednjih 20 tednov tut tko hitr minil
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.1.2010 8:17:53
|
|
|
|
egleria
|
BabyKitty sožalje
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.1.2010 9:18:00
|
|
|
|
emibu
|
baby kitty- moje sožalje
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.1.2010 11:31:49
|
|
|
|
emibu
|
eno uprašanje a je katera kupovala prek e-baya? kakšni so potni stroški in podobnimi zadevami še nikoli nisem pa sem malo skeptična iščem pa angel sound pa vidim da so tle dost cenej a kako je pa s tem če ne dela pa to? ker to so rabljeni izdelki a ne?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.1.2010 11:59:54
|
|
|
|
Zvezdici
|
babykitty - držim pestke zate!!! Sporoči! Joj sožalje. To, pa je moralo biti res grozno ja . emibu - jooj ja še malo! egleria - uh groza. Upam tudi jaz s tabo, da zadnjič. Predvideva, da mora biti kar mučno praznovati brez dragega.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.1.2010 13:14:10
|
|
|
|
Tincy90
|
Zvezdici pajac sm kupila u trgovini NKD.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.1.2010 13:25:20
|
|
|
|
donna22
|
babykitty, sožalje in držimo pesti za Moja Zala pa ima danes že pol leta Čas kar beži, punce Za novo leto pa je Zala bila budna kar do 2h zjutraj Je čisto po mamici Zadnje cajte nekaj štrajka s tem spanjem
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.1.2010 14:11:13
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla punce nism nič brala za nazaj ker nimam časa ja takole preživeli smo tjaša je bila pridna ponoči je gledala ognjemet kar iz postelje potem ko se je pa umirilo je pa nazaj zaspala.... aja naša punca pa ima danes ravno 13 mesecev..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.1.2010 15:27:12
|
|
|
|
malajka84
|
babykitty držim pesti, da bo plusek
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.1.2010 16:40:35
|
|
|
|
BabyKitty
|
hvala vsem...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.1.2010 17:44:32
|
|
|
|
Zvezdici
|
tincy - hmm.. mislim, da še nisem naletela na to trgovino v LJ. Ali, pa je sploh nisem opazila, hehe. Vglavnem, pajac je rees lep! donna - čestitke za malo zalo in njeno polovičko svečke! arupnik - pa tudi tvoji za 13 mesecev. Joj čas gre reees hitro!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.1.2010 20:53:48
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici donna - čestitke za malo zalo in njeno polovičko svečke! Hvala
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.1.2010 21:02:09
|
|
|
|
emibu
|
mene pa neki zanima..ste kdaj imele občutek da bo ali je kaj narobe z bebo? jst nwm mam učasih tak butaste misli
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.1.2010 21:07:37
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - to je čisto normalno, ker si pač želiš, da bi bilo vse ok. Tudi jaz se s tem spopadam. Vendar je boljše, da te misli odmisliš!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.1.2010 22:52:50
|
|
|
|
mladika
|
hej hej!! Najprej punce vsem,ki že imate svoje bebice čim več srečnih in lepih trenutkov, tiste,ki ste noseče,čim lepšo nosečnost do konca,tistim,ki pa čakate oz. čakamo na pa da čimprej zagledamo !! No da povem,da sva z dragijem silvestrovo zelo lepo preživela in kar je najpomembnejše da zamuja že 3 dni in da ni znakov ne prihajajoče ne .Tko da jutri grem po testek(če me M prej ne prehiti) da vidimo na čem smo.Upam da bo to to kar mislim da je in da me ne heca z zamujanjem.Vam poročam...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 10:22:21
|
|
|
|
emibu
|
zvezdici- upam da je use ql me bo menda prei infarkt predn bom dočakala morfologijo mladika-držimo pesti da bo ++++
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 10:41:43
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: emibu mene pa neki zanima..ste kdaj imele občutek da bo ali je kaj narobe z bebo? jst nwm mam učasih tak butaste misli Najbolj me je to skrbelo tik pred koncem ... Ja žal pridejo take misli ... Ampak minejo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 10:56:05
|
|
|
|
egleria
|
emibu to je čisto normalno. ampak bolje odmislit to ker bebica vse čuti.. mene to zdle proti koncu vedno bolj skrbi ampak si probam misli spreobrnit drugam. najbolj me je pa itak skrbelo ko sem zvedela da sem streptokok B pozitivna..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 11:14:19
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - sigurno je vse ok . Ne se preveč sekirat! mladika - za srečo!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 11:19:23
|
|
|
|
biba88
|
emibu mene tut včasih skrbi. pol pa probam mislt na to da bo vse v redu da bom kmalu dobila zdravo veliko štručko v rokein jo bom cartala....včasih pa tut kako solzo potočm ker me tok skrbi . potrudi se pa probej mislt na to da bo vse kul! kako ste punce ! jest sem včeraj delala seznam stvari ki jih potrebujem, sej vekliko že imam ker sem dobila. sam mi je to tok fajn delat že ene 5 x sem pregledala cunjce za tamalo ki sem jih dobila pa tiste k sem kupla noseča sem 20t pa že komaj čakam kepico danes bom paše mal generalko delala v stanovanju pospravljanje me pomirja se lohk iživljam nad ploščicam
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 11:25:05
|
|
|
|
emibu
|
hvala punce ste me potolažle... jooi čist vem kak ti je jst sm ga tut učeri delala če zvemo spol u torek pol skočma u mullerja pa nabavim še use stvari ki jih rabim hehe čeprau sem tut jst šele u 20 tednu a vete majo u mullerju tut te podloge za bebice za previjanje pa to? ker jst se nism nikol posvečala lih unem oddelku
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 11:54:17
|
|
|
|
Zvezdici
|
biba - sem malo pokukala v tvoj album. Imaš že kar nekaj stvari. In prav lepe so . emibu - kakšne podloge misliš? Une ta mehke za na previjalno? Če misliš te, nisem sigurna, hmm.. se mi zdi, da jih še nisem videla. Jaz danes spet perem za pikico, sem čist vesela. Zanimivo, da sem rajši doma pri pralnem stroju, kot pa zunaj na sončku . Samo mi je res užitek. Bom tudi jaz malo poslikala, se je garderoba za pupo kar razširila . Je pa vse v vrečkah zapakirano (ker je že oprano in zlikano) tako, da se vidi bolj tako tako . Sem, pa danes ugotovila da vse kar še rabim je podloga za previjanje, ležalnik, ter vrečo v kateri bo pupa šla domov. Drugače imam pa že vse . Joj joj.. sama sebe delam še bolj nestrpno .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
učitelji oš jožeta moškričapopiAnketa za vse na oš Jožeta Moškriča.
Sabina Mattersdorfer (
65%)
Marko Popit (
7%)
Damjan Košir (
9%)
Mojca Štangar (
2%)
Klavdija Rudolf Voje (
7%)
Barbara Jordan Fleten (
9%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!