Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.12.2009 16:42:49
|
|
|
|
emibu
|
hei,hei tut mene neki napadajo zdej slabosti na začetku pa ni blo nč..hm...in tut jst se pridružujem tistim ki ste ustale z levo nogo tut men dans nč ne paše sem pa bila v celju sm si kupla hlače nosečniške v h&m 25 eur ni blo še preveč hudo hvala bogu so ble znižane za 50% prej so ble pa 50 euru zdej smo pa mal omaro renoviral mal stare cune ven zmetal pa jo mal pospraul po dougem cajtu zdj se pa grejem pa preganjam krče iz noge grrr kok boli pa žejna sm skos in skos sami problemi
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.12.2009 17:01:29
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - meni je bilo do konca 4. meseca slabo pa tudi bruhala sem.. vendar sem mislila, da sem s slabostmi zaključila, pa očitno še ni konec . Glede tvoje žeje pa.. če res veliko več spiješ kot prej pokliči G, da ne bi bila sladkorna. Čeprav sem tudi jaz imela obdobje ko sem čez dan res spila od 3-5 litrov vode. Hlače si pa pocen dobil! Škoda da še v lj ni tudi kakšnih popustov.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.12.2009 19:59:40
|
|
|
|
biba88
|
hello! sej jest prevm vsem da so hormončki in da sem zato skos grozna kt zmaj !!! danes sem svojga desca totalno napadla ne vem več zakaj je reku da mi bo klet zgradil in notr zapru če bom tok sitna no v glavnem zdaj je mimo in sem spet dobre volje! se mi zdi da sem se sam rabla mal izdret na enega upam da vas slabosti hitr minejo! NAUK DNEVA če ste slabe volje najbolj najdete osebo ki absolutno ni nič kriva in jo verbalno napadete ZMERAJ POMAGA
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.12.2009 20:02:02
|
|
|
|
Zvezdici
|
biba - ampak čista resnica. To vedno pomaga. Pa dobro. tvoj dragi bo že potrpel .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.12.2009 20:03:55
|
|
|
|
emibu
|
hehe biba88 ta nasvet preverjeno deluje smo že preverli dans zvezdici-jooi sam še tega mi manka že tko me je strah za toxo zei še sladkorna zei pa eno glupo uprašanje sam res nevem no tak da ne se mi smejat a sladkorno lah zei staknem če preveč sladkega pojem??a je to nevarno za bebiko ta sladkorna?? mislim da se bom mogla izolirat u vato in druge izolirne priprave
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.12.2009 20:55:04
|
|
|
|
egleria
|
jaz tudi full veliko tekočine spijem čez dan pa nimam sladkorne - prej sem je pa zelo zelo malo.. v bistvu okoli 3 litre na dan je fajn da je spiješ. sladkorna je pač v nosečnosti tak da se lahko otrok rodi s preveliko telesno težoi zato se mora mamica držat neke diete.. mislim da je tak.. emibu ne se preveč sekirat ker to škodi bebici.. glede nosečniških hlač pa - res si jih dobila poceni. jaz sem si tudi tam jih kupila pa sem bila zelo zadovoljna. škoda je sam to da so mi bile prav dobra 2 meseca zdej pa spravim gor še samo kakšne legice
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.12.2009 21:15:00
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - ne saj te nisem hotela prestrašit. Nič ni nujnega. Saj tako kot sem napisala, pri meni je bilo tudi obdobje, ko sem spila od 3-5 litrov vode na dan. Drugače, pa sladkorne ne moraš dobiti če ješ preveč sladkega. Oprosti, te nisem želela prestrašit!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.12.2009 8:08:18
|
|
|
|
emibu
|
jutro!! huh...sm zgodna dans ne ne zvezdici saj me nisi prestrašla sam mal sm se zamisnla... ja egleria tut mene je tega trah k na hlačah piše d jih lahko mam skoz celo nosečnost pa še mal večje sm kupla tak da upam da bojo zdržale ZVEZDICI lepi buškoo!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.12.2009 9:21:47
|
|
|
|
Zvezdici
|
Jutro! Jaz sem se zjutraj zbudila ob 6h in nisem mogla nazaj zaspat. Sem se nekaj trudila, pa ni šlo . Ja emibu, ti se nič ne sekiraj, sigurno ni nič! Saj jaz sem tudi G opozorila na to, pa sva delala test na glukozo in se je potem pokazalo vse v mejah normale . Jaz imam 3je hlače. Ampak tiste, ki sem jih imela na začetku (kavbojke) me tiščijo in so dobre samo za stat. Če se vsedem je že problem . Groza. Še enih pa res ne grem kupovat. Imam še 2 bombažne. Za zimo bodo že. Meni je moj buši tudi že bolj ušeč. Odkar je zrastu se končno, da nekaj bolj pokazat . Ne pa prej, ko se je čisto skril do 7. meseca .
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 29.12.2009 9:22:49 >
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.12.2009 12:04:44
|
|
|
|
emibu
|
ja jst bom tut povedala za to pa še mal bom pouprašala za toxo...upam da se bo vidu spol na morfologiji hjooi jah men se pa že kr pozna čeprou sm šele u 20 tednu (šele že ) kdaj ste pa ve začutle brcike jaz jih sicer že čutim me pa useeno zanima..lep dan
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.12.2009 16:15:37
|
|
|
|
nanny.girll
|
hei hei!! ewo mi2 sva dans zaklučila z nakupom otroške sobice so slikice v albumu lahko malo pošpegate zdj imamo vse kar se opeme tiče že doma. sam kje je šele maj, da pride mali pikec =) sva pa mal pohitela z nakupom, ker zdj je v planu nov finančni zalogaj- kuhnica jz tud rabim hlače. čist nikamor se več ne spravm.groza res... sva se pa odločila, da nočva vedt za spol. se mi zdi, da bo zelo lepo presenečenje potem ob rojstvu. pa če smo že pol poti zdržal bomo pa še drugo polovičko fajn bodite
< Sporočilo je popravil nanny.girll -- 29.12.2009 16:16:57 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.12.2009 16:36:01
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - ni šele 20t.. je kar že. Si ubistvu na polovici ! Jaz sem prvič brcike začutila že zgodaj - v 15. tednu. nanny - Ne sekiraj se glede hlač . ima katera št. hlač 38. Imam kavbojke, ki me malo tiščijo (nosečniiške), pa bi jih prodala za 20€. Kupljene pa so bile v h&m.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.12.2009 19:10:43
|
|
|
|
emibu
|
nanny girl-maj bo zelo hitro tu boš videla jst pa nebi zdražala že tile dnevi do morfologije se mi vlečejo že komaj čakam da vidim kakšen "jupol"(barva za stene) al moder al roza zvezdici- jaaa končn polovica sicer je šlo pa zlo hitr res zlo zlo zei se mal bol vleče jst bi že rada držala pr seb tisto mali pikico pokico jst bi jih takoj kupla sam sm si kupla u h&m 40 številko pa še to me je strah da mi bodo kmal premale...se mi tko hecno zdi učasih nism nikol nad 36 številko cunj nosla zj pa 40 nevem al se nj smejem al jočem
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.12.2009 19:46:14
|
|
|
|
nanny.girll
|
hehe...jz se spomnim kako sem si 2 meseca nazaj toook želela da na nuhalni izvem spol in pol se ni nč vidl in čist žalostna. zdj sem si pa kr naenkrat premisnla. ubisvu sem ugotovila, da se da tudi brez vedenja spola kupit čist vse =) tko, da se bom pustila presenet. no upam da mi sploh uspe mi2 sva si sobo pobarvala lihk avgusta ko še nisem bla noseča in mi je tok fenomenalna, da je nisva spreminjala =)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.12.2009 19:47:22
|
|
|
|
nanny.girll
|
zvezdica hvala za ponudbo hlač. sam jz mam 44 cifro hehe...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.12.2009 19:59:58
|
|
|
|
emibu
|
ma nevem jst sm tut prej misnla kupt sam pol sm pa gledala barve pa mi niso ušeč bela nom met zei neka zelena se mi zdi bol za fantke neke rjave nočm k mi je bljek tak da...usak ma svoj okus no nevem jst sam vem d brez vedenja spola nebo šlo!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.12.2009 20:22:02
|
|
|
|
biba88
|
hello bejbe! kok ste se razpisale hahaha komaj sledim! jest sem pa dons tok dobre volje, sem šla v šoping za tamalo pa še za naju ene par stvari sem mal mojemu možeku stanjšala denarnico če ma predebelo je pol itak ne more imet v ritnem žepu hahahaha nanny.girl joj kok lepa sobica kdaj greva na kavo pogrešam te *********** drugo leto emibu ne se sekirat za stvari ki grejo lohk narobe! ti poslušaj svoj telo pa bo sigurn najbolj prov! jest sem pa že na nuhalni zvedla spol pa mi je tut tko bolš vedet čist odvisn od vsakega posameznika. jest sem tak človk da hočem imet vse pod kontrolo (no v bistvu hočm met pa mi itak nč ne rata) in pol tut to pride zraven jest že komi čkam da bom držala svojo štručko v rokah jooj upam da bo hitr minil tok sem neučakana
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.12.2009 20:33:36
|
|
|
|
biba88
|
neki mwe zanima! a mogoče kera ve kok morjo bit visoke previjalne komode ali mize? moj možek bo sam svoj mojster in bo previjalno sam "zgradil" iz iverke upam da ne bo to una risanka a je to! hahahahahahahaha
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.12.2009 20:46:32
|
|
|
|
emibu
|
če jo bo že sam delau najbolš da ti naredi po meri postavi se za neko mizo al pa neki in pol si predstavlaj da previjaš in kak bi ti bilo lažje seveda misli pri tem na svojo drago hrbtenico da nebo preveč trpela pa veliko sreče pri sestavljanju ;)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.12.2009 20:52:33
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - jaa res gre hitro. Jaz sem tudi že čisto neučakana! nanny - nič hudega..me je samo zanimalo če je katera zainteresirana . Se jih moram nekako znebit. biba - mora biti tako visoka, da tvoja hrbtenica ne trpi. Torej, da se ne rabiš preveč sklanjati oziroma NIČ sklanjati. Točne mere, pa žal ne vem . Saj to lahko preko tebe zmerita. Recimo, da je fajn da je visoka nekje do komolcev, pa zmerita do tja. Imaš fajn možeka, da bo sam naredil!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.12.2009 21:49:52
|
|
|
|
biba88
|
hvala punce bomo mal improvizeral ja moj možek je res cukr! sej on tut obvlada delo z lesom pa iverkam pa to skos nekaj ustvarja pa še tako previjalno bom dobila kot si jo želim. upam da nama bo uspelo narest ful super previjalno! men te v trgovini niso to všeč ker se mi zdi da je premalo površine zraven previjalne, mislm da je ful fajn če maš mal placa zraven da kaj odložiš. jest prov uživam v pripravah na bejbija počas kupujeva stvari cunjice opremo vse po malem pa mam skos delo če mi je dougčas sem žleht
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.12.2009 22:24:38
|
|
|
|
nanny.girll
|
biba ja definitivno se morva dobit...ko boš v lj. kr sporoči. pa vse pohvale za tvojega mizarčka morš potem pokazat proizvod . ja to maš pa prou, da more bit previjalna prostorna. jz sm prou iskala tako veliko in na srečo sem jo dobila jz mam pa zdj dost nakupov tm do februarja. če ne za pol nč ne bo ostalo hehe
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.12.2009 9:32:12
|
|
|
|
Zvezdici
|
Dobro jutro! Jaz že spet visim tukaj . Ko sem pogledala na moj profil, kjer mi kaže koliko tednov sem in zagledam 28t 0d me kar nervozno nardi. Ne moram vrjeti, kako hitro se bliža. To pomeni, da še najmanj 9 tednov (da bo donošena). Me že kar prstki srbijo, hehe. Kako ste pa ostale punce?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.12.2009 10:09:03
|
|
|
|
emibu
|
heila heila moj mičken tut brca dans že ceu dan mislim zamene je ceu dan k sm bla že pokonc zgodi zdej pa rišem načrt za stanovanje pa bom še tuki mal uprašala mam en vlki problem pač,tkole je...na načrt hočm narisat kotno kuhinjo z merami 275x255,zdej pa nevem,če so obe mere od stene al pol? npr. 275 narišš ne,in pol hočm iz tega v desno narisat 255 pa nevem če nej to debelino štejem zraven al morm it od teh elementov pol naprej sj vem zlo čudna razlaga sam neznam bolš
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.12.2009 10:41:23
|
|
|
|
biba88
|
dobro jutro vsem!!!!! nanny ej te pokličem res k bom kej v lj verjetn drug teden res maš prov luštno sobco pa previjalno zakon!!!! moj mizarček se bo pa previjalne lotu drug teden tko da bom dajala gor slikce kako napredujeva zvezdici joj kok dobr ti boš pa res že kmal pestvala!! sem kr mal zelena od zavisti jest mam še 20 tedenov hahahahaha verjetn že komaj čakaš ! jest kr vsak dan gledam kok tednov sem noseča pa na koledar gledam ! tok sem neučakana emibu če sem te prov razumela te zanima če morš upoštevat debelino elemntov! ja to morš, če rišeš načrt ki ga boš dala kakšnmu mizarju da ga uresniči opol morš upoštevat debelino vseh elementov! pa tut moje da morš od tistih elementov naprej it in od tam odmert UPAM DA SI RAZUMELA KAJ MISLIM
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......