|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
28.12.2009 16:42:49   
emibu
hei,hei

tut mene neki napadajo zdej slabostiuser posted image user posted image na začetku pa ni blo nč..hm...in tut jst se pridružujem tistim ki ste ustale z levo nogo tut men dans nč ne paše sem pa bila v celju sm si kupla hlače nosečniške v h&m 25 eur ni blo še preveč hudo hvala bogu so ble znižane za 50% prej so ble pa 50 euru user posted image user posted image zdej smo pa mal omaro renoviral mal stare  cune ven zmetal pa jo mal pospraul po dougem cajtu user posted image user posted image zdj se pa grejem pa preganjam krče iz noge grrr kok boli pa žejna sm skos in skosuser posted image user posted image sami problemiuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
28.12.2009 17:01:29   
Zvezdici
emibu - meni je bilo do konca 4. meseca slabo pa tudi bruhala sem.. vendar sem mislila, da sem s slabostmi zaključila, pa očitno še ni konec user posted image .
Glede tvoje žeje pa.. če res veliko več spiješ kot prej pokliči G, da ne bi bila sladkorna. Čeprav sem tudi jaz imela obdobje ko sem čez dan res spila od 3-5 litrov vode.
Hlače si pa pocen dobil! Škoda da še v lj ni tudi kakšnih popustov.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
28.12.2009 19:59:40   
biba88
hello!
sej jest prevm vsem da so hormončki in da sem zato skos grozna kt zmaj !!!user posted image user posted image  danes sem svojga desca totalno napadla ne vem več zakaj user posted image  je reku da mi bo klet zgradil in notr zapru če bom tok sitna user posted image user posted image  no v glavnem zdaj je mimo in sem spet dobre volje! se mi zdi da sem se sam rabla mal izdret na enegauser posted image  upam da vas slabosti hitr minejo!
NAUK DNEVA če ste slabe volje najbolj najdete osebo ki absolutno ni nič kriva in jo verbalno napadete ZMERAJ POMAGA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
28.12.2009 20:02:02   
Zvezdici
bibauser posted image user posted image ampak čista resnica. To vedno pomaga.
Pa dobro. tvoj dragi bo že potrpel user posted image .

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
28.12.2009 20:03:55   
emibu
hehe biba88 ta nasvet preverjeno deluje smo že preverli dansuser posted image user posted image user posted image
zvezdici-jooi sam še tega mi manka že tko me je strah za toxo zei še sladkorna zei pa eno glupo uprašanje sam res nevem no tak da ne se mi smejatuser posted image user posted image user posted image a sladkorno lah zei staknem če preveč sladkega pojem??a je to nevarno za bebiko ta sladkorna?? mislim da se bom mogla izolirat u vato in druge izolirne pripraveuser posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
28.12.2009 20:55:04   
egleria
jaz tudi full veliko tekočine spijem čez dan pa nimam sladkorne - prej sem je pa zelo zelo malo.. v bistvu okoli 3 litre na dan je fajn da je spiješ.
sladkorna je pač v nosečnosti tak da se lahko otrok rodi s preveliko telesno težoi zato se mora mamica držat neke diete.. mislim da je tak..
emibu ne se preveč sekirat ker to škodi bebici.. glede nosečniških hlač pa - res si jih dobila poceni. jaz sem si tudi tam jih kupila pa sem bila zelo zadovoljna. škoda je sam to da so mi bile prav dobra 2 meseca zdej pa spravim gor še samo kakšne legice user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
28.12.2009 21:15:00   
Zvezdici
emibu - ne saj te nisem hotela prestrašit. Nič ni nujnega. Saj tako kot sem napisala, pri meni je bilo tudi obdobje, ko sem spila od 3-5 litrov vode na dan.
Drugače, pa sladkorne ne moraš dobiti če ješ preveč sladkega.
Oprosti, te nisem želela prestrašit!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
29.12.2009 8:08:18   
emibu
jutro!!

huh...sm zgodna dansuser posted image
ne ne zvezdici saj me nisi prestrašla sam mal sm se zamisnla...
ja egleria tut mene je tega trah k na hlačah piše d jih lahko mam skoz celo nosečnost pa še mal večje sm kupla tak da upam da bojo zdržale user posted image user posted image

ZVEZDICI user posted image lepi buškoo!!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
29.12.2009 9:21:47   
Zvezdici
Jutro!

Jaz sem se zjutraj zbudila ob 6h in nisem mogla nazaj zaspat. Sem se nekaj trudila, pa ni šlo user posted image .

Ja emibu, ti se nič ne sekiraj, sigurno ni nič! Saj jaz sem tudi G opozorila na to, pa sva delala test na glukozo in se je potem pokazalo vse v mejah normale user posted image .
Jaz imam 3je hlače. Ampak tiste, ki sem jih imela na začetku (kavbojke) me tiščijo in so dobre samo za stat. Če se vsedem je že problem user posted image . Groza. Še enih pa res ne grem kupovat. Imam še 2 bombažne. Za zimo bodo že.

Meni je moj buši tudi že bolj ušeč. Odkar je zrastu se končno, da nekaj bolj pokazat . Ne pa prej, ko se je čisto skril do 7. meseca user posted image .

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 29.12.2009 9:22:49 >

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
29.12.2009 12:04:44   
emibu
ja jst bom tut povedala za to pa še mal bom pouprašala za toxo...upam da se bo vidu spol na morfologiji  hjooiuser posted image user posted image
jah men se pa že kr pozna čeprou sm šele u 20 tednu (šeleuser posted image žeuser posted image ) kdaj ste pa ve začutle brcike jaz jih sicer že čutim me pa useeno zanima..lep dan

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
29.12.2009 16:15:37   
nanny.girll
hei hei!!

ewo mi2 sva dans zaklučila z nakupom otroške sobice user posted image user posted image so slikice v albumu lahko malo pošpegate user posted image zdj imamo vse kar se opeme tiče že doma. sam kje je šele maj, da pride mali pikec =) sva pa mal pohitela z nakupom, ker zdj je v planu nov finančni zalogaj- kuhnica user posted image

jz tud rabim hlače. čist nikamor se več ne spravm.groza res...user posted image user posted image

sva se pa odločila, da nočva vedt za spol. se mi zdi, da bo zelo lepo presenečenje potem ob rojstvu. user posted image user posted image pa če smo že pol poti zdržal bomo pa še drugo polovičko user posted image

fajn bodite

< Sporočilo je popravil nanny.girll -- 29.12.2009 16:16:57 >

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
29.12.2009 16:36:01   
Zvezdici
emibu - ni šele 20t.. je kar že. Si ubistvu na polovici user posted image user posted image !
Jaz sem prvič brcike začutila že zgodaj - v 15. tednu.

nanny - Ne sekiraj se glede hlač user posted image . ima katera št. hlač 38. Imam kavbojke, ki me malo tiščijo (nosečniiške), pa bi jih prodala za 20€. Kupljene pa so bile v h&m.

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
29.12.2009 19:10:43   
emibu
nanny girl-maj bo zelo hitro tu boš videla user posted image jst pa nebi zdražala že tile dnevi do morfologije se mi vlečejo že komaj čakam da vidim kakšen "jupol"(barva za stene) al moder al roza user posted image user posted image

zvezdici- jaaa končn polovicauser posted image user posted image user posted image sicer je šlo pa zlo hitr res zlo zlo zei se mal bol vleče jst bi že rada držala pr seb tisto mali pikico pokicouser posted image
jst bi jih takoj kupla sam sm si kupla u h&m 40 številko pa še to me je strah da mi bodo kmal premale...se mi tko hecno zdi učasih nism nikol nad 36 številko cunj nosla zj pa 40 user posted image user posted image nevem al se nj smejem al jočemuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
29.12.2009 19:46:14   
nanny.girll
hehe...jz se spomnim kako sem si 2 meseca nazaj toook želela da na nuhalni izvem spol in pol se ni nč vidl in čist žalostna. zdj sem si pa kr naenkrat premisnla. ubisvu sem ugotovila, da se da tudi brez vedenja spola kupit čist vse =)user posted image tko, da se bom pustila presenet. no upam da mi sploh uspe user posted image user posted image user posted image

mi2 sva si sobo pobarvala lihk avgusta ko še nisem bla noseča in mi je tok fenomenalna, da je nisva spreminjala =) user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
29.12.2009 19:47:22   
nanny.girll
zvezdica hvala za ponudbo hlač. sam jz mam 44 cifro hehe...user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3140
29.12.2009 19:59:58   
emibu
ma nevem jst sm tut prej misnla kupt sam pol sm pa gledala barve pa mi niso ušeč bela nom met zei neka zelena se mi zdi bol za fantke neke rjave nočm k mi je bljek tak da...usak ma svoj okus no nevem jst sam vem d brez vedenja spola nebo šlo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3141
29.12.2009 20:22:02   
biba88
hello bejbe! kok ste se razpisale hahaha komaj sledim! jest sem pa dons tok dobre volje, sem šla v šoping za tamalo pa še za naju ene par stvari  user posted image  sem mal mojemu možeku stanjšala denarnicouser posted image  če ma predebelo je pol itak ne more imet v ritnem žepu hahahahauser posted image
nanny.girl  joj kok lepa sobica kdaj greva na kavo pogrešam te *********** drugo letouser posted image  user posted image
emibu ne se sekirat za stvari ki grejo lohk narobe! ti poslušaj svoj telo pa bo sigurn najbolj prov!
jest sem pa že na nuhalni zvedla spol pa mi je tut tko bolš vedet user posted image  čist odvisn od vsakega posameznika. jest sem tak človk da hočem imet vse pod kontrolo user posted image (no v bistvu hočm met pa mi itak nč ne rata) in pol tut to pride zravenuser posted image
jest že komi čkam da bom držala svojo štručko v rokah jooj upam da bo hitr miniluser posted image  tok sem neučakanauser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
29.12.2009 20:33:36   
biba88
neki mwe zanima!
a mogoče kera ve kok morjo bit visoke  previjalne komode ali mize? moj možek bo sam svoj mojster in bo previjalno sam "zgradil" iz iverkeuser posted image  upam da ne bo to una risanka a je to! hahahahahahahahauser posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
29.12.2009 20:46:32   
emibu
če jo bo že sam delau najbolš da ti naredi po meri postavi se za neko mizo al pa neki in pol si predstavlaj da previjaš in kak bi ti bilo lažje seveda misli pri tem na svojo drago hrbtenico da nebo preveč trpela pa veliko sreče pri sestavljanju ;)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
29.12.2009 20:52:33   
Zvezdici
emibu - jaa res gre hitro. Jaz sem tudi že čisto neučakana!

nanny - nič hudega..me je samo zanimalo če je katera zainteresirana user posted image . Se jih moram nekako znebit.

biba
- mora biti tako visoka, da tvoja hrbtenica ne trpi. Torej, da se ne rabiš preveč sklanjati oziroma NIČ sklanjati.  Točne mere, pa žal ne vem user posted image . Saj to lahko preko tebe zmerita. Recimo, da je fajn da je visoka nekje do komolcev, pa zmerita do tja. Imaš fajn možeka, da bo sam naredil!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
29.12.2009 21:49:52   
biba88
hvala punce bomo mal improvizeral user posted image  ja moj možek je res cukr! sej on tut obvlada delo z lesom pa iverkam user posted image pa to skos nekaj ustvarja pa še tako previjalno bom dobila kot si jo želim. upam da nama bo uspelo narest ful superuser posted image previjalno! men te v trgovini niso to všeč ker se mi zdi da je premalo površine zraven previjalne, mislm da je ful fajn če maš mal placa zraven da kaj odložiš. jest prov uživam v pripravah na bejbija počas kupujeva stvari cunjice opremo vse po malem pa mam skos delo user posted image  če mi je dougčas sem žlehtuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
29.12.2009 22:24:38   
nanny.girll
biba ja definitivno se morva dobit...ko boš v lj. kr sporoči. user posted image pa vse pohvale za tvojega mizarčka user posted image user posted image morš potem pokazat proizvod user posted image . ja to maš pa prou, da more bit previjalna prostorna. jz sm prou iskala tako veliko in na srečo sem jo dobilauser posted image user posted image
jz mam pa zdj dost nakupov tm do februarja. če ne za pol nč ne bo ostalo heheuser posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
30.12.2009 9:32:12   
Zvezdici
Dobro jutro!

Jaz že spet visim tukaj user posted image .

Ko sem pogledala na moj profil, kjer mi kaže koliko tednov sem in zagledam 28t 0d me kar nervozno nardi. Ne moram vrjeti, kako hitro se bliža. To pomeni, da še najmanj 9 tednov (da bo donošena).
Me že kar prstki srbijo, hehe. user posted image

Kako ste pa ostale punce?

Neposredna povezava do sporočila: 3148
30.12.2009 10:09:03   
emibu
heila heilauser posted image

moj mičken tut brca dans že ceu dan user posted image user posted image user posted image mislim zamene je ceu dan k sm bla že pokonc zgodiuser posted image zdej pa rišem načrt za stanovanje pa bom še tuki mal uprašala mam en vlki problem pač,tkole je...na načrt hočm narisat kotno kuhinjo z merami 275x255,zdej pa nevem,če so obe mere od stene al pol? npr. 275 narišš ne,in pol hočm iz tega v desno narisat 255 pa nevem če nej to debelino štejem zraven al morm it od teh elementov pol naprej sj vem zlo čudna razlaga sam neznam bolš

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
30.12.2009 10:41:23   
biba88
dobro jutro vsem!!!!!
nanny ej te pokličem res k bom kej v lj verjetn drug tedenuser posted image  res maš prov luštno sobco pa previjalno zakon!!!! moj mizarček se bo pa previjalne lotu drug teden tko da user posted image  bom dajala gor slikce kako napredujevauser posted image
zvezdici joj kok dobr ti boš pa res že kmal pestvala!! sem kr mal zelena od zavisti jest mam še 20 tedenov hahahahaha verjetn že komaj čakaš ! jest kr vsak dan gledam kok tednov sem noseča pa na koledar gledam ! tok sem neučakana user posted image
emibu če sem te prov razumela te zanima če morš upoštevat debelino elemntov! ja to morš, če rišeš načrt ki ga boš dala kakšnmu mizarju da ga uresniči opol morš upoštevat debelino vseh elementov! pa tut moje da morš od tistih elementov naprej it in od tam odmert
UPAM DA SI RAZUMELA KAJ MISLIMuser posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......