Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 12:13:41
|
|
|
|
egleria
|
Zvezdici voziček že tudi maš?? emibu jaz sem jih glih zadnjič videla v muelerju. vsaj zdi se mi :D
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 12:32:34
|
|
|
|
Tincy90
|
Živjo punce! Vas kr redno berem, ampak je bl mal cajta za kej napisat kr se ponavad lih takrt tamala zbudi. najprej, da tistim, ki si želijo + oz ga pričakujejo želim, da ga čim prej zagledate, evo pikepoke za vas. Nosečke pa vidm kok ste že nestrpne, da dobite štručke, zdj lahk vidm, da sm bla js isto taka in mi je prov v užitek brat vaše poste. morm vam povedat, da sm tko srečna odkar mam tole žabico, res, sreča je nepopisna, sicr pa boste tud same potem vidle, da mam prov. micena je bla učer stara že 14 dni in dnevi z njo res tko hitr minevajo, bo res prehitr odrasla hehe. Čekiram tud vaše albume in morm rečt, da mate lepe stvari za otročke kuplene pa tud bušiji so zlo lepi, js zdj kr pogrešam mal brcike, mi je tko čudno k se lahk spet na trebuh uležem. drgač pa, katera je zdj prva, da gre rodit? Uživejte s trebuščki, za tiste, ki pa pričakujete + pa objemčki in metulčki , da ne bo!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 12:38:12
|
|
|
|
Zvezdici
|
tincy - res gre čas hitro. Pupa je že kar 14 dni stara. Jaz, pa že malo pogrešam spanje na trebuhu . Sem prej ubistvu vsako noč spala na trebuhu. Drugače, pa se mi zdi, da prva za rodit je sedaj egleria. Rok ima čez malo manj kot 2 tedna, če se ne motim. Še malo . Potem, pa se mi zdi, da pridem že jaz na vrsto . Uživaaj.. pa še kakšne slikice, ko boš lahko nam privošči .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 13:51:09
|
|
|
|
Tincy90
|
Hehe, no lepo. Slikice vam pa dajem gor tko da si jih lahk pogledate.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 14:31:21
|
|
|
|
Zvezdici
|
Joooj ker cartk je! Tista z majčko: moja mami je zakon je prav cortkana !
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 16:14:29
|
|
|
|
emibu
|
zvezdici-ja tiste tamehke mislim ja za na previjalno,a ti že zei pereš pol boš dala pa u vrečke in to je to?..jst bi tut že zei mislim ko izvem spol ker zei mam zmešane capke od fantka pa punčke pa ne bit nestrpna sej bo kmal tle .. spanje-tut jst bi spala na trebuhu pa nemorem me je strah da ga nebom stučkala not pa še bolet me začne..dans me je celo noč trebuh ful boleu oz. želodec nevem če od kebaba k sm ga učeri jedl preveč sladkarij al pa vode k sm jo pila iz pipe?? pol sm pa čaj spila pa je blo bolš... porod-joooi čez dva tedna kdaj bo pri men ko bo čez dva tedna? no jst dam še eno nulo zraven drugač je pa isto še neki a pa je u mullerju res kj cenej k u teh pikapoloncah bušijih in ostalih direndajih??
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 16:46:32
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - aha.. oziroma nekatere že mam v vrečkah. Vendar une polivinilaste. Saj jaz imam tudi take nevtralne, pa vse operem ker vem, da mi bodo prišle prav. Zdaj perem že 4 stroj danes . Sušilnica je polna mini stvari . V muellerju pa je res vse bistveno bolj ceneje. Tudi plenice so poceni.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 17:28:14
|
|
|
|
biba88
|
zvezdici jjooj kok je to lepo da že pereš pa zlagaš! sej bo že kmal kdaj maš pa točno PDP. drgač sem pa večino cunjic dobila od sestrične, ki je bla lani majhna, pa so mi že kr dal jih pa sem mal presortirala to je tok dob delat!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 19:06:49
|
|
|
|
mladika
|
da poročam...sm delala danes testek FS in ni nič pokazu , pa še kar od nikoder,tak da ne vem kaj naj si mislim...po moje me spet heca tak kt vedno in se bo zdj zdj ulila...kaj ve mente?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 19:09:30
|
|
|
|
biba88
|
hello! zvezdici ful lustkan voziček! a mogoče katera lahko svetuje kako bi oblačila novorojenčka konec maja rok imam 30.5 in me zanima kako ga bom oblekla sej vem da mam še 20t čas o tem razmišlat! sam tko me zanima
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 19:23:10
|
|
|
|
emibu
|
zvezdici- aha..jst sm ful stvari dobila k so kot nove za fantka in punčko tk d zei rabim spol pol morm nevem kok škatl cap ločt jih oprat in to bi rada nrdila kr zei sam me je strah da nebi čist izgubile vonja po svežem ker na žalost še omara za bebija ni sestavljena oz je sploh nimama kam postavit kr si še urejava stanovanje zei sva pa v mali sobici tam pa tut nemorem usega stlačt...kaj misliš? nj operem? (kr bi res rada da se mal zamotim) hvala tudi za podatek o mullerju.. biba 88-tut jst sm zlo uživala in komi čakam da jih začnem prat in zlagat in da rodim in ok ustavt se morm vem! za oblekce je pa tko vrjetno bo že kr vroče usj usa leta do zdej je blo konc maja junija že vroče kok se jst spomnm sm se usakega 1.maja že kopala v morju tak d večinoma kake poletne stvari za usaj slučaj pa kj z dolgimi rokavi pomoje pa nerebmo (ker sm tudi sama majčica) kakih bund in tega... mladika-jst bi še počakala kak dan dva tri če menze nebo ponovi če nebo nič pokazau pojdi na krvni tessst v laboratorij.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 19:58:19
|
|
|
|
Zvezdici
|
biba - 24. marca. Ampak jaz pravim, da bo že kar na začetku, hehe. No vsaj upam, da bo prej, da ne bo kasnej . Hmm kako obleči.. odvisno kakšen maj bo letos . Ne bo treba ne vem neke zimske vreče, ko boš šla z domov, ampak kakšen pulovrček, pa sigurno ne bo škodil. Ker lahko, da boš imela dež ali pa sonce. Čisto odvisno. Je res težko že zdaj reči. mladika - se strinjam z emibu. Še malo počakaj in potem ponovi. emibu - joj ja to zna biti problem. Midve s pupo bova tudi v eni sobici in bo gužva. Ampak jaz se ne bom nič prestavljala zato sem že kar vse uredila. Glede tebe, pa ne vem. Lahko nekaj malega opereš. Svežina bi v teh vrečkah sigurno držala. Preverjeno tudi pri moji sestri . Ampak odloči se pa res sama, hehe. Te, pa čisto razumem da te matra!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 20:21:20
|
|
|
|
biba88
|
hvala za informacije! mladika mal še počakaj mogoče pa bo kaj, počakaj dva dni pa še en testek naredi! držim pesti zvezdici ej ful fajn! to bo tok hitr! emibu jest še ne bi prela počak rajjš še mal da ni kej prašno al pa tko no! jest sem zdej cunjice mal preložila pregledala! oprala jih bom pa marca na koncu enkrat! čeprav jest sem že tut tko neučakana! komaj čakam da moj možek nardi previjalno! jutr greva vodila pogledat za predalnik! iiiiiiiiiiiiiiii komaj čakam!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 20:50:01
|
|
|
|
Zvezdici
|
biba - za previjalno. Jo boš končno dočakala!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 21:00:16
|
|
|
|
BabyKitty
|
No da se javim... še ni... malo me špika v jačnikih, nevem a zaradi M ali zaradi česa drugega... bomo videli...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 21:09:46
|
|
|
|
egleria
|
a zdej sem jaz prva na vrsti za rodit?? sam je še tk daleeeeč, upam da ne bom šla čez rok.. emibu jaz sem tud tam nekje začela prat cotke - večinoma pleničke ker te je pol tud najbol zoprno likat in ti priporočam da s temi kr začneš dokler še maš energijo. js je zdej na koncu sploh nimam in ne vem če bi zdržala tk dolgo za likalno desko. tk da sm vesela da sem nekaj cotik že prej oprala pa zlikala.. zvezdici ful je lep voziček.. kok si pa dala zanjga?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 21:21:03
|
|
|
|
emibu
|
no bomo vidl se bom probala zadržat če pa nebo šlo bomo pa dvakrat al pa 3krat pral
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 21:22:50
|
|
|
|
egleria
|
ne bo ti treba tolikokrat prat. meni se niso osmrdele pa sem jih prala tudi nekje na sredini nosečnosti..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 21:37:07
|
|
|
|
Zvezdici
|
egleria - za košaro 185€ tam nekje, za podvozje pa 130€. Sem oboje posebej kupila.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 21:41:11
|
|
|
|
emibu
|
no pol pa še tok bolš
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 21:44:03
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - sedaj pa v napad s pranjem ane
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.1.2010 21:46:58
|
|
|
|
biba88
|
egleria a si pol cunjice za bejbiko zložila v vrečke al kako a si kr v previjalno zložila? kdaj točno maš pa PDP čez en teden al kako? zvezdici res upam da jo bom kmal dočakala kljub temu da jo bova sama naredla bo kr treba nekaj evrčkov dat, zdej pa jest še nič ne delam mamo pa recesijo no sej ni tko hudo...lohk bi blo hujš! upam da bova jutr iverko kupla pol bo pa moj možek to nekak mojsatrsko raž agal in sešraufal ful bi jo že mela. sej v bistvu se ne mudi sem v 20t . problem je moja neučakanost čeprov sem danes brala ene zgodb žensk ki so imele splave v 18t ali 20t ali 25 ali 29t in me skrbi, ker če bo kej narobe mi bo še bolj hudo ker bom mela vse naštimano za bejbiko. mam črne misli in me skrbi. najrajš bi šla do ginekologa pa rekla no poglej če je vse kul. morfologijo mam 18.1 in ne vem al nej z previjalno počakam al ne? kaj mislite?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 8:52:10
|
|
|
|
egleria
|
biba88 brez takih črnih misli prosim.. bebica vse to čuti. s tvojim otročkom bo vse vredu!! ti si kar mirno pripravi kar hočeš. meni so vsi pravili ja kr počaki sej še maš čas pa v zadnjem mesecu ti bo dolgčas. ampak sem vesela da jih nisem ubogala ker se mi zdej nič ne lubi, hitro se utrudim pa vse me že boli. cotke sem pa zložila kar lepo v omaro ker previjalne takrat še nisem imela pa še vrata sva mogla gor namontirat ker je bla prej zavesica gor. aja drugače pa punce, lepo počasi vsak dan en stroj cotk bo čisto dovolj. malo se še posvetite partnerjem ker potem se bodo oni morali posvetiti vam. pa pejte kdaj v kino ali pa si privoščite kakšno večerjo v dvoje. na koncu ne boste več mele volje za to potem pa itak pride bebica pa ne bo časa..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 9:03:59
|
|
|
|
Zvezdici
|
biba - se čisto strinjam z eglerio! Pozabi na te misli in pika! Sploh ne razmišljaj. Seveda, vidva kar naredita previjalno če se ti zdi primeren čas. Zakaj pa ne. Prej ko bo, prej boš lahko začela gnezditi .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj pa seks v zrelejših letih?Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...
Zadnje s foruma
obdarovanjegoogicazanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)Miklavž (
25%)
Božiček (
15%)
Dedek Mraz (
9%)
M&B&DM (
17%)
dva od treh (v komentarjih) (
35%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!