Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.12.2009 12:35:12
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla punce samo da vas malo pozdravim vsi smo živi in zdravi nč nam ne manjka božične praznike smo preživeli lepo čaka nas še novo leto v službi je fenomenalno ... pa kaj bi govorila se mi sploh ne da nč pisat zdele po kosilo grem mal na kavč pol pa s Tjaško v šoping upam da ne bo dežja ŽELIM VAM DA LEPO PREŽIVITE NOVO LETO DA SE VAM IZPOLNEJO VSE SKRITE IN NESKRITE ŽELJE SREČNO!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.12.2009 12:53:45
|
|
|
|
egleria
|
ojla punce! ste se kr razpisale tk da sm mela kr veliko za brat no jaz za spol nisem vprašala ker sem tudi želela da bo presenečenje. ful je veliko stvari ki jih lahko kupiš v nevtralni barvi (bela, rdeča, rumena, zelena, tudi modra je vredu). zvedet pa nisem hotela zato ker se itak lahko zmotijo. poznam nekaj takšnih primerov ki so se zgodili pred nekaj meseci. zdravniki niso nezmotljivi in mi potem nebi blo prijetno da bi sobico pobarvala rečmo roza, rodila bi pa potem fanteka.. pol bi mogu dragi vse prebarvat v dneh ko bi še midva bila v porodnišnici, pa cotke vse druge kupit.. glede hlač je pa tak da jaz ne oblečem zdej v zadnjem mesecu kavbojk pa če mi plačaš. tudi če so mi prav me vseeno nekaj tišči pa pika. doma kar v boxarcah hodim ker ne zdržim niti v legicah.. problem je ker zelo nizko nosim otročka in me vse moti..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.12.2009 13:40:01
|
|
|
|
Mariposy
|
Hojla vsem bodočim mamicam želim veliko veselja in zdravja, predvsem pa da bodo naši mali nadobudneži, ki prihajajo zdravi in polni energije, v Novem letu 2010
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.12.2009 15:20:31
|
|
|
|
malajka84
|
HEj punce.že nekaj časa nisem nič napisala tule pa se malo oglasim... Najprej čestitke vsem novim nosečkam (nisem vsega brala pa ne vem kolko vas je)...pa seveda čestitke novi amici in njeni princeski. jaz pa še vedno čakam...čakam, pa bomo vidli mogoče bo pa januar srečen, pa bo prinesel malo pikico, en majhen plusek...optimizem ostaja---mora. No pa naj vsem še zaželim lepo, uspešno, nasmehov polno leto, ki prihaja ter da bi ga pričakale v družbi vaših najdražjih!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.12.2009 15:20:44
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - joj si pa pridna, da ti tole rišeš. Jaz ne bi imela pojma kam kaj dati . biba - jaa prav kmalu. Mislim no.. saj je še kar nekaj časa, ampak je vedno bližje. Sem že res čisto nestrpna in komaj čakam, da jo dobim v roke. egleria - ja najlepše je doma, ko si enostavno lahko samo v boksarcah in to je to. Ker pas res moti in tišči. Meni gre tudi že na živce . No saj ti imaš samo še malo ane? Vsem želim tudi jaz srečno novo leto, ter zdrave dojenčke, ter čimveč +!!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.12.2009 15:22:32
|
|
|
|
Zvezdici
|
bostina - želim tudi jaz tebi močno, da pride + zelo kmalu oziroma sedaj januarja! Upam, da bodo pikapolonice malo pripomogle, ter te presenetile v začetku leta!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.12.2009 17:16:40
|
|
|
|
emibu
|
zvezdici-jooj sej se mi že rola od tega že od 10 zutri rišem pa še zdele nism konc tut jst usem želim velik velik sreče veselja usega kar si želite velik + še več zdravih bebik in srečno zaljubljenih staršev v letu 2010**
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.12.2009 17:19:44
|
|
|
|
egleria
|
Zvezdici ja še "samo" 2 tedna in pol. se mi že tak vleče vse skupaj.. počutim se pa tud kot kit..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.12.2009 17:33:21
|
|
|
|
nanny.girll
|
egleria upam, da ti hitro čas mine pa da kmalu dobiš svojo štručko emibu si pa res zelo pridna jz bi tud mogla počas začet delat načrte za kuhnico pa se mi toook ne da
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.12.2009 19:23:16
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - malo pavze si vzami, če ne boš še sanjala načrte ponoči . egleria - še malo. Joj ti vrjamem. Če sem že jaz nestrpna pa imam več kot 2 meseca do konca, kaj šele ti ko imaš 2 tedna!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.12.2009 19:45:17
|
|
|
|
emibu
|
heh...jst sm mogla še use prezide poštudirat pa odtoke itd. krizza kr mal ampak bomo pojutrišnjem nadaljevali glavno sem pa že končala jutri bi pa šla zjutraj k frizerju pa nevem kaj naj nrdim s temi svojimi lasmi kr so res grozni.. hehe zvezdica ti dva mesca jst pa šele na polovici pa že nestrpna
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.12.2009 21:28:44
|
|
|
|
biba88
|
BOSTINA upam da čimprej dobiš pa eno bejbiko v roke držim pesti k se že res dolg matraš! drži se navijamo zate!!!!!!! elegria upam da kmalu zagledaš svojo bejbiko! VSEM KI ŠE NISTE NOSEČE IN DELATE NA TEM UPAM DA VAM NOVO LETO PRINESE ENEGA SRČKA! VSEM NOSEČKAM ŽELIM PRIJETNO NOSEČNOST ŠE NAPREJ IN DA NAM TA ČAS HITRO MINE IN DA DOBIMO V ROKE NAŠE SRČKE! SREČNO 2010!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.12.2009 12:24:53
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - saj pri meni je bilo enako. Sem bila tudi že takrat nestrpna . Aja, pa na FB sem te dodala. Če nimaš nič proti . Punce uglavnem, lepoo lepo praznujte! Uživajte, ter se slišimo naslednje leto .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.12.2009 12:57:10
|
|
|
|
emibu
|
a ti si tista srčkala rdečelaska?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.12.2009 13:25:13
|
|
|
|
Tincy90
|
Da se še vam javim moje punčare. Vsem želim eno lepo, mirno, zdravo, veselja polno novo leto. Tiste, ki ste že v pričakovanju; naj vam bo v letu 2010 lepo ob cartanju z bebicami, da bi bili zdravi in srečni, Tiste, ki se še trudite postati nosečke; želim vam, da se vam čim prej ta želja uresniči, da bo tudi v vašem domu še več veselja, sreče, ljubezni in seveda, da ostanete zdravi. V glavnem: SREČNO IN ZDRAVO NOVO LETO 2010 vam želiva Tina & Alisa. ;***
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.12.2009 13:56:53
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: emibu a ti si tista srčkala rdečelaska? Haha ja to sem jaz. Samo, da sem sedaj (po nesreči) malo bolj temna v glavo . Ti si pa točno taka, kot sem se te približno predstavljala. Tina - tudi ti lepo praznuj s svojo princesko, ter da bi še naprej bila tako pridna kot je.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.1.2010 10:48:18
|
|
|
|
nanny.girll
|
hei hei punce ewo prvi post v letu 2010 . kako ste kej preživele novo leto? mi 3je smo bili pri mojemu za bežigradom z namenom, da bomo vidli ognjemete po celi ljubljani. ampak je bilo preveč megle pa se ni prou nič vidlo drgač pa mali ni cel dan nič brcal, zvečer okoli 11 je pa kot nor. se je fuul odzival na močne poke. sva bila pol raj notr k že jz sm se ustrašla skor usakič k je počl =S evo tako smo mi preživeli najdalšo noč v letu srečno 2010
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.1.2010 15:19:17
|
|
|
|
Zvezdici
|
Novoletni pozdrav! Pa je leto naokoli! Jaz nisem nič posebnega praznovaa, sem bila pa cel dan na nogah in so bile moje noge že res boge. Pa tudi vse me je že bolelo, tako da sem se 15 minut čez polnoč kar odpravila spat . nanny - ja res škoda, da je bila megla. Pri nas se je vse videlo samo tisto kar so z našega igrišča spuščali. Drugače se je pa samo pokanje slišalo. Lep dan, ter upam, da ste se naspale . V novem letu, pa vsem želim zdrave otročke, ter vsem tistim ki čakate , da čimprej zagledate to kar si najbolj želite!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.1.2010 16:51:37
|
|
|
|
emibu
|
hejla! no pri nas je blo pa tkole ob 8 smo se zbral mal poklepetal mel večerjo pol smo "ta mlajši" gledam film sm se po 15 minutah prestaula u sobo zaspala do mal do polnoči smo spakiral rakete in šli gledat ognjemete po prbližn 45 minutah pokanja in bliskanja smo šli nazaj domov jedli torto še par minutk sem tja in spet sem šla spat ter spala do 11 to je to še enkrat usem srečno in veselo novo leto 2010!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.1.2010 17:11:40
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - vidim, da si ti tudi imela zanimivo silvestrovo. Jeej midve
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.1.2010 17:50:43
|
|
|
|
Tincy90
|
Hojla! Js sm tud ful pestro preživela silvestrovo. Dojenje, previjanje tamale, crklanje in spanje. Ko je bla ura polnoči, mi je moj lepo vošču in naju mal pocartau, pol sva še en film pogledala, tamal je že vmes spala pol po filmu sva se ji pa še midva prdružla. Sm bla presenečena kok dobr je tamala vse te poke prenesla, nobenga joka sm fajn je učke odprla pa poslušala kaj za vragca je to. Emibu zate sm vidla d maš rojstni dan 4.12., je res? K če je pol mava na isti datum rojstni, party stara. Uživejte, mam intervencijo, tamala se je zbudila.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.1.2010 18:20:23
|
|
|
|
Zvezdici
|
Hehe, pogumna pupa jo ni bilo strah . Aja tina.. kje si pa kupila tega roza pajacka za tamalo, ki je slikana ko sta šle na pregled?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.1.2010 19:25:08
|
|
|
|
emibu
|
ja zvezdica imaš prau res smo mele zlo pestro nevem kak smo dohajal use jaaaaaa party party na isti dan mamo b-day tina!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.1.2010 19:27:46
|
|
|
|
Zvezdici
|
Jaz sem že vesela, da je konec vsega. Zdaj sem pa že vedno bolj nestrpna, da bo čimprej marec .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.1.2010 19:51:48
|
|
|
|
BabyKitty
|
No da se malo javim po dolgem času... Moj dan D se počasi bliža kajti M ne pričakujem nekje v nedeljo... zaenkrat še dobro kaže... in po drugi strani mi je takoooo grozno! Vsak mesec mi je težko, ampak še nikoli tako kot zdaj... Tako komaj čakam... in groza me je spet razočaranja... Trudiva se že od februarja lani... vsak čas se mi bo zmešalo mah... groza! Na tejle temi je prišlo pa toliko mladih mamic, ki veselo razlagajo o svojih otročkih in o nosečnosti, da sem potem še slabše volje, ko se zavedam kako malo nas je ostalo tistih, ki se še vedno trudimo ah ja... Novo leto je bilo grozno, božič je bil grozen in to tragično grozen... tako da upamo da bo v novem letu boljše
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?