|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
30.12.2009 12:35:12   
arupnik3
ojla punce samo da vas malo pozdravim vsi smo živi in zdravi nč nam ne manjka božične praznike smo preživeli lepo čaka nas še novo leto v službi je fenomenalno ... pa kaj bi govorila se mi sploh ne da nč pisat zdele po kosilo grem mal na kavč pol pa s Tjaško v šoping upam da ne bo dežja

ŽELIM VAM DA LEPO PREŽIVITE NOVO LETO DA SE VAM IZPOLNEJO VSE SKRITE IN NESKRITE ŽELJE SREČNO!!!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
30.12.2009 12:53:45   
egleria
ojla punce!
ste se kr razpisale tk da sm mela kr veliko za bratuser posted image
no jaz za spol nisem vprašala ker sem tudi želela da bo presenečenje. ful je veliko stvari ki jih lahko kupiš v nevtralni barvi (bela, rdeča, rumena, zelena, tudi modra je vredu). zvedet pa nisem hotela zato ker se itak lahko zmotijo. poznam nekaj takšnih primerov ki so se zgodili pred nekaj meseci. zdravniki niso nezmotljivi in mi potem nebi blo prijetno da bi sobico pobarvala rečmo roza, rodila bi pa potem fanteka.. pol bi mogu dragi vse prebarvat v dneh ko bi še midva bila v porodnišnici, pa cotke vse druge kupit..
glede hlač je pa tak da jaz ne oblečem zdej v zadnjem mesecu kavbojk pa če mi plačaš. tudi če so mi prav me vseeno nekaj tišči pa pika. doma kar v boxarcah hodim ker ne zdržim niti v legicah.. problem je ker zelo nizko nosim otročka in me vse moti..

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
30.12.2009 13:40:01   
Mariposy
Hojla vsem bodočim mamicam želim veliko veselja in zdravja, predvsem pa da bodo naši mali nadobudneži, ki prihajajo zdravi in polni energije, v Novem letu 2010user posted image user posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
30.12.2009 15:20:31   
malajka84
HEj punce.že nekaj časa nisem nič napisala tule pa se malo oglasim...
Najprej čestitke vsem novim nosečkam (nisem vsega brala pa ne vem kolko vas je)...pa seveda čestitke novi amici in njeni princeski.

jaz pa še vedno čakam...čakam, pa bomo vidli mogoče bo pa januar srečen, pa bo prinesel malo pikico, en majhen plusek...optimizem ostaja---mora.

No pa naj vsem še zaželim lepo, uspešno, nasmehov polno leto, ki prihaja ter da bi ga pričakale v družbi vaših najdražjih!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
30.12.2009 15:20:44   
Zvezdici
emibu - joj si  pa pridna, da ti tole rišeš. Jaz ne bi imela pojma kam kaj dati user posted image .

biba - jaa prav kmalu. Mislim no.. saj je še kar nekaj časa, ampak je vedno bližje. Sem že res čisto nestrpna in komaj čakam, da jo dobim v roke.

egleria
- ja najlepše je doma, ko si enostavno lahko samo v boksarcah in to je to. Ker pas res moti in tišči. Meni gre tudi že na živce user posted image . No saj ti imaš samo še malo ane?

Vsem želim tudi jaz srečno novo leto, ter zdrave dojenčke, ter čimveč +!!! user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
30.12.2009 15:22:32   
Zvezdici
bostina - želim tudi jaz tebi močno, da pride + zelo kmalu oziroma sedaj januarja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bodo pikapolonice malo pripomogle, ter te presenetile v začetku leta!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
30.12.2009 17:16:40   
emibu
zvezdici-jooj sej se mi že rola od tega že od 10 zutri rišem pa še zdele nism koncuser posted image user posted image
tut jst usem želim velik velik sreče veselja usega kar si želite velik + še več zdravih bebik in srečno zaljubljenih staršev v letu 2010**

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
30.12.2009 17:19:44   
egleria
Zvezdici ja še "samo" 2 tedna in pol. se mi že tak vleče vse skupaj.. počutim se pa tud kot kit..

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
30.12.2009 17:33:21   
nanny.girll
egleria upam, da ti hitro čas mine pa da kmalu dobiš svojo štručko user posted image

emibu si pa res zelo pridna user posted image jz bi tud mogla počas začet delat načrte za kuhnico pa se mi toook ne da user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
30.12.2009 19:23:16   
Zvezdici
emibu - malo pavze si vzami, če ne boš še sanjala načrte ponoči user posted image .

egleria - user posted image user posted image še malo. Joj ti vrjamem. Če sem že jaz nestrpna pa imam več kot 2 meseca do konca, kaj šele ti ko imaš 2 tedna!

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
30.12.2009 19:45:17   
emibu
heh...jst sm mogla še use prezide poštudirat pa odtoke itd. krizza kr maluser posted image ampak bomo pojutrišnjem nadaljevaliuser posted image glavno sem pa že končalauser posted image jutri bi pa šla zjutraj k frizerju pa nevem kaj naj nrdim s temi svojimi lasmi user posted image user posted image user posted image kr so res grozni..
hehe zvezdica ti dva mesca jst pa šele na polovici pa že nestrpnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
30.12.2009 21:28:44   
biba88
BOSTINA upam da čimprej dobišuser posted image pa eno bejbiko v roke držim pesti k se že res dolg matraš! drži se navijamo zate!!!!!!!
elegria upam da kmalu zagledaš svojo bejbiko!
VSEM KI ŠE NISTE NOSEČE IN DELATE NA TEM UPAM DA VAM NOVO LETO PRINESE ENEGA SRČKA! VSEM NOSEČKAM ŽELIM PRIJETNO NOSEČNOST ŠE NAPREJ IN DA NAM TA ČAS HITRO MINE IN DA DOBIMO V ROKE NAŠE SRČKE! SREČNO 2010!!!!!!!!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
31.12.2009 12:24:53   
Zvezdici
emibu - saj pri meni je bilo enako. Sem bila tudi že takrat nestrpna user posted image . Aja, pa na FB sem te dodala. Če nimaš nič proti user posted image .

Punce uglavnem, lepoo lepo praznujte!
Uživajte, ter se slišimo naslednje leto user posted image .

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
31.12.2009 12:57:10   
emibu
a ti si tista srčkala rdečelaska?user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
31.12.2009 13:25:13   
Tincy90
Da se še vam javim moje punčare.user posted image
Vsem želim eno lepo, mirno, zdravo, veselja polno novo leto. Tiste, ki ste že v pričakovanju; naj vam bo v letu 2010 lepo ob cartanju z bebicami, da bi bili zdravi in srečni, Tiste, ki se še trudite postati nosečke; želim vam, da se vam čim prej ta želja uresniči, da bo tudi v vašem domu še več veselja, sreče, ljubezni in seveda, da ostanete zdravi. user posted image user posted image user posted image V glavnem: SREČNO IN ZDRAVO NOVO LETO 2010 vam želiva Tina & Alisa. ;*** user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
31.12.2009 13:56:53   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

a ti si tista srčkala rdečelaska?user posted image user posted image

Haha ja to sem jaz. Samo, da sem sedaj (po nesreči) malo bolj temna v glavo user posted image .
Ti si pa točno taka, kot sem se te približno predstavljala. user posted image

Tina - tudi ti lepo praznuj s svojo princesko, ter da bi še naprej bila tako pridna kot je. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
1.1.2010 10:48:18   
nanny.girll
hei hei punce user posted image

ewo prvi post v letu 2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  kako ste kej preživele novo leto? mi 3je smo bili pri mojemu za bežigradom z namenom, da bomo vidli ognjemete po celi ljubljani. ampak je bilo preveč megle pa se ni prou nič vidlouser posted image user posted image user posted image   drgač pa mali ni cel dan nič brcal, zvečer okoli 11 je pa kot nor. se je fuul odzival na močne poke. user posted image sva bila pol raj notr k že jz sm se ustrašla skor usakič k je počl =S
evo tako smo mi preživeli najdalšo noč v letu user posted image user posted image user posted image

srečno 2010user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
1.1.2010 15:19:17   
Zvezdici
Novoletni pozdrav!

Pa je leto naokoli!

Jaz nisem nič posebnega praznovaa, sem bila pa cel dan na nogah in so bile moje noge že res boge. Pa tudi vse me je že bolelo, tako da sem se 15 minut čez polnoč kar odpravila spat user posted image .

nanny
- ja res škoda, da je bila megla. Pri nas se je vse videlo samo tisto kar so z našega igrišča spuščali. Drugače se je pa samo pokanje slišalo.

Lep dan, ter upam, da ste se naspale user posted image .

V novem letu, pa vsem želim zdrave otročke, ter vsem tistim ki čakate user posted image , da čimprej zagledate to kar si najbolj želite!

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
1.1.2010 16:51:37   
emibu
hejla!

no pri nas je blo pa tkole ob 8 smo se zbral mal poklepetal mel večerjo pol smo "ta mlajši" gledam film sm se po 15 minutah prestaula u sobo zaspala do mal do polnoči smo spakiral rakete in šli gledat ognjemete po prbližn 45 minutah pokanja in bliskanja smo šli nazaj domov jedli torto še par minutk sem tja in spet sem šla spat ter spala do 11 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je touser posted image

še enkrat usem srečno in veselo novo leto 2010!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
1.1.2010 17:11:40   
Zvezdici
emibu - vidim, da si ti tudi imela zanimivo silvestrovo. user posted image Jeej midve user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
1.1.2010 17:50:43   
Tincy90
Hojla!user posted image

Js sm tud ful pestro preživela silvestrovo. Dojenje, previjanje tamale, crklanje in spanje.user posted image Ko je bla ura polnoči, mi je moj lepo vošču in naju mal pocartau, pol sva še en film pogledala, tamal je že vmes spala pol po filmu sva se ji pa še midva prdružla.user posted image Sm bla presenečena kok dobr je tamala vse te poke prenesla, nobenga joka sm fajn je učke odprla pa poslušala kaj za vragca je to.user posted image

Emibu zate sm vidla d maš rojstni dan 4.12., je res? K če je pol mava na isti datum rojstni, party stara.user posted image user posted image

Uživejte, mam intervencijo, tamala se je zbudila.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
1.1.2010 18:20:23   
Zvezdici
Hehe, pogumna pupa jo ni bilo strah user posted image .

Aja tina.. kje si pa kupila tega roza pajacka za tamalo, ki je slikana ko sta šle na pregled?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
1.1.2010 19:25:08   
emibu
ja zvezdica imaš prau user posted image user posted image res smo mele zlo pestro nevem kak smo dohajal useuser posted image user posted image user posted image

jaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image party party na isti dan mamo b-day tina!!user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
1.1.2010 19:27:46   
Zvezdici
Jaz sem že  vesela, da je konec vsega.
Zdaj sem pa že vedno bolj nestrpna, da bo čimprej marec user posted image user posted image .

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
1.1.2010 19:51:48   
BabyKitty
No da se malo javim po dolgem času...

Moj dan D se počasi bliža user posted image kajti M ne pričakujem nekje v nedeljo... zaenkrat še dobro kaže... in po drugi strani mi je takoooo grozno! Vsak mesec mi je težko, ampak še nikoli tako kot zdaj... Tako komaj čakam... in groza me je spet razočaranja... Trudiva se že od  februarja lani... vsak čas se mi bo zmešalo user posted image mah... groza!

Na tejle temi je prišlo pa toliko mladih mamic, ki veselo razlagajo o svojih otročkih in o nosečnosti, da sem potem še slabše volje, ko se zavedam kako malo nas je ostalo tistih, ki se še vedno trudimo user posted image   ah ja...

Novo leto je bilo grozno, božič je bil grozen in to tragično grozen... tako da upamo da bo v novem letu boljše user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?