Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 13:11:12
|
|
|
|
emibu
|
zvezdici-ja bom počakala do jutr da izvem spol da nebom kakih kiklc brezveze prala sem pa danes use cotke prebrala kar bo lahko nosiu za ta bolš in kaj za doma in sm čist utrujena huh... biba88-vem kako je če je recesija u bajt tut jst ne delam (sem dijakinja s štipendijo) moj draagi hodi na fax no ima pa kar nekaj prihrankov ki jih bova sedaj porabila za stanovanje.. egleria-kok si pa to lepo povedala res je nesmemo se sekirat naše bebike bojo zdrave pomoje tut kr prprauli jst si ne predstavlam da bom pol zadn mesec prala likala pospravlala tanovanje skup sestavlala omare polagala laminat barvala stene mislim da mi nebo dolgčas
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 13:38:27
|
|
|
|
Lun1ca
|
Zdravo punce! Mater ste pa ogromno napisale čez praznike.. Sicer sm malo na hitro preletela pa mislim da sm zasledila da mamo eno novo nosečko? Upam da se ne motim.. seveda želim čim lepšo nosečnost in čestitke!!! No pa da še vam voščim za novo leto.. upam da ste praznike kar se da lepo preživele in vsem vam želim veliko ljubezni v teh lepih in mladih družinicah, katere ste/smo pa še samo v dvoje pa da vam/nam že ta krog uspe zagledat ! No pa vsem tudi seveda veliko zdravja, sreče in zadovoljstva, pa da ne pozabim na uspeh, ki ga vse potrebujemo pa naj bo to v šoli, na faksu ali na šihtu.. Skratka naj bo leto 2010 takšno kot si ga same želite! Drugače pa mi trenutno in upajmo da bo trud poplačan in bomo obrodili sadove Pa nič nisem zasledila sa5i? Kje se skrivaš? Upam da več ni slabosti, ker zdaj pa je že skrajni čas da minejo!! Pa tudi pinky86 vidim da se bol ko ne skriva.. Vse zgleda na polno zaposlene
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 16:16:48
|
|
|
|
mladika
|
evo danes delala testek CB in je biu - , pa še od nikoder.danes že 4 dan zamuja!kaj se z mano dogaja sam bog ve,ker jst več nism pametna.Punce.če mislte da je hudo ko ne zanosimo u prvo,vrjemte da je še hujš če ne veš pr čem si sploh če si res zlooo zloo želiš .Vglavnem če še 2 dni ne bo, bom ponovila test,če bo pa spet test - grem pa naravnost h G.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 16:19:56
|
|
|
|
BabyKitty
|
mladika sva na podobnem... mene žre in žre pa si ne morm pomagat... čedalje bolj razmišlam, da bi le sprejela tisto napotnico za neplodnostno...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 16:24:12
|
|
|
|
mladika
|
kaj pr teb tut še ni ?Ja jst zase vem da počakam še do marca pol pa grem mal do G da me da na razne preiskave, pa svojga bom tut poslala .ma veš kaj je najhuj da prej ni nikol zamujala kvečjemu je prej prišla,zdj pa ni ne rdečke ne
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 16:26:55
|
|
|
|
BabyKitty
|
Ja sem na istem... M bi mogla pridt v soboto oziroma včeraj pa je še ni... tudi BT je danes še visoka... M mi pa ni zamujala že od avgusta, pa še takrat je bila bolj izjema... in vedno pred M je bil rjav izcedek, tudi do 5 dni, danes samo beli tok (ki ga ponavadi pred M ni) test danes pa -... in sploh nevem kaj naj si mislim...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 16:41:02
|
|
|
|
mladika
|
ja veš da je pr meni isto..tut mam sam neki beli tok ki ga običajno pred M ni,prsi so se mi povečale kr fejst na wc pa tut kr naprej hodm. sam vrjetn je to use skup sam psiha,ne vem...po eni strani bi raj vidla da pride M pa da lahka grem vse jovo na novo.ker nikamor si ne upam it vn,k pol nosm en kup vložkov okrog pa skos na wc odim gledat a je al ni,da mi nebi kej čez prišlo.skratka sama morija je to!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 17:29:45
|
|
|
|
egleria
|
včasih testki ne pokažejo takoj pravega rezultata. tak da dokler ni M je upanje.. držim pesti za vas, ki je ne čakate..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 17:39:02
|
|
|
|
emibu
|
mladika-ja pomoje je najbolš da greš h ginekologu..drugače pa še vedno držimo peti da bo plusek!! babykitty-kok doug se pa že trudiš? se pa strinjam z eglerio da dokler ni M je upanje!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 18:01:39
|
|
|
|
mladika
|
hej! mam še eno uprašanje pol pa grem na "dopust" mal pred RR če ne se mi bo zmešal : je možno da nimaš pr nobenih drugih znakov razn izostanek M,povečane(neboleče)prsi in pa stalni obisk wc-ja?že vnaprej hvala za odgovore .Aja pa mogoč veste kok pogosto mamo punce previco do rednega ginekološkega pregleda(bris pa te zadeve)? enkat na let al na usake 3 leta?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 18:41:08
|
|
|
|
biba88
|
egleria hvala za spodbudne misli je res pomagalo, sej vem da se sliši smešno sam sem res rabla neki tazga slišat! hvala! zvezdici tut tebi hvala emibu a gresta čist na svoje v stanovanje al bota pri st<arših (če lohk vprašam) ane kok je dobr stanovanje urejat jest mam sicer že vse sam še vedno mal razmišljam kak lohk še kej zrihtam drgač sva pa danes spraševala mal okol kolk je okovje za predalče pa iverka! tko da ta teden zbiramo informacije drug teden pa akcija danes sem odgnala slabe misli in šla v iano v btc kjer so mel -50 in kupla brisačko in rokavičke za bejbiko spet sem polna evforije in optimizma pa kupla sem si plašček ki ga lohk zapnem je tok lep sem recesiji pokazala zobe in zapravla denarček
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 20:42:44
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ooo ste se razpisale. Sem prišla vas na hitro pokukat. Moram namreč počivat. Sem bila danes pri G in mi naročila strog počitek. Ampak sem vseeno prišla na hitro, da vas ne zanemarim preveč . mladika - Lep večer punce! Aja biba - sta kupila vodila za predalnik?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 20:58:36
|
|
|
|
emibu
|
biba 88- grema v svoje stanovanje v hiši njegovih staršev se pravi podstrešje velikansko ogromno zvezdici- a je use ql??zakaj strog počitek?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 21:06:01
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - mah krče imam že od silvestra. Ubistvu neke vrste popadke in sem danes se malo ustrašila in šla kar do G. Pa je ugotovila, da se nekaj dogaja ( ne ve točno kaj) ampak, da moram počivat. Pa še buscopan mi je dala prot krčem, ampak zaenkrat še nič ne pomaga. Upam, da bo do jutri boljše . Tako, da jaz kar šibam v posteljo, pa se jutri oglasim. Lahko noč punce! Mal držte pesti zame, da se krči nehajo .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 21:06:46
|
|
|
|
BabyKitty
|
emibu od februarja 2009 mladika pregledi ti pripadajo kadar jih potrebuješ... sama sem morala na kontrole brisa vsake 6 mesecev... ni nič določeno... če imaš pa ok bris in nobenih drugih težav je pa redni pregled na 3 leta. Znakov pa ne rabiš čisto nobenih pa si lahko noseča... razen seveda izostanek M, pa še to ni vedno res (saj veš vgnezditvena ipd.)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 21:09:40
|
|
|
|
egleria
|
biba88 sej zato smo tu da druga drugo vzpodbujamo mladika pri vsaki ženski je drugače, ene majo ful znakov, ene majo iste znake kot da bojo M dobile, ene pa tudi čisto nič. mene je sicer en teden pred pričakovano M zeeeelooooo bolel spodnji del trebuha. potem je pa kar naenkrat nehal in na dan ko bi mogla M prit sem šla k ginekologinji pa me je dala v laboratorij na testek, ki je pokazal nosečnost. pred tem ko sem pa CB delala pa je pokazal - !
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 21:58:17
|
|
|
|
Lun1ca
|
Punce ne bi vas rada razočarala ampak meni je prejšnji mesec zamujala več ko 10 dni.. testi skos negativini in potem je pa le pritekla.. tak da po mojem je to psiha.. žal. Sicer upajmo na najboljše in da je le meni tak nagajala. Držim pesti kljub temu
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 22:07:03
|
|
|
|
biba88
|
zvezdici ti kr počivej! upam da bojo krči nehal, pa da bo bejbika še mal počakala preden bo hotla ven! za predale okovje bo v sredo moj možek vprašal če bi lohk to naroču pr enmu k dela, če bo hotu kej ceneje dat! sam ne verjamem da bo k so bl taki žleht drgač jih bova pa pr starmanu naročla! tko da drug teden bo verjetn začel že sestavljat pa šraufat. ful majo tko čudne cene za vodila dolga 600 je cena 2evra, za vodila 800mm pa 10evrov logika! pa iverka bo tut okol 170 evrov pšršla k jo bova dala zarobt! bo kr ena mini investicija za dva študenta emibu zakon! ful dobr pa sta že kej začela delat , sta že kaj zrihtala? egleria a maš za svojo bejbiko vse prpravlen?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.1.2010 22:34:13
|
|
|
|
emibu
|
zvezdici- aja...lepo spančkaj pa upam da se use umiri... babykitty-ja no sj je šele eno leto še to ne..mislim da ti bo slej kot prei uspelo držim pesti zate* mladika-tut pri men je pokazu dvakrat negativnno pa pridem do ginekologa da kaj pa je potem je pa že vidu majhno pikico biba88- ne še no sma no material za streho mamo (ker tut to bomo zamenjal prej da pol čez kako leto nebo puščal tak da zdej počakamo na prvi teden lepega vremena (kar se mi zdi da zna trajat) in potem hop za en teden na streho potem pa notri začnemo..bo pa use montažno (gips..) tak da nej bi blo kr hitr konc..bomo vidli upam da uspemo usj taglavno v pravem času...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.1.2010 0:32:36
|
|
|
|
BabyKitty
|
Lun1ca sej po pravici povedano nimam ravno upanja... vem kako je z zamujanjem M, mi je julija zamujala za 10 dni... panika... emibu zame je to ogromna doba... verjela ali ne... vsak mesec živčna, spraševanje kaj vse je narobe z mano ipd... ni luštno...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.1.2010 9:32:53
|
|
|
|
nincy29
|
ooo da še vas mal pozdravim pa povem kaj je novega Najprej vsem želim srečno,zdravo in...NOVO LETO!!! Za tiste ki čakate močno držim pesti še naprej in fuul upam da se nam čimprej pridružite pri nosečkah! Tiste ki ste pa že nosečke vam želim čimlažji porod!! Pri nas se zadnji teden ful dogaja. Smo 28.12 na morfologiji bili in po 10 tednih spet našo pikico vidli..oziroma zdaj lahko rečem kar že pikca..ja fanta bomo imeli..me materinski čut ni prevaral . Zaenkrat pa se naš fantič Nik kliče in pomojem bo tudi do konca tako ostale ker mi je tako lepo to ime,pa tudi domači ga že vsi Nik kličejo .1.1. ravno na moj rojstni dan pa me je tamali tak lepo presenetu ker je tako močno brcal da se brcike že nazven vidijo . 31.12 pa sva ključe od najinega novega domeka dobila . Je dragi takoj tisti dan staro šaro ki je not bila v smetnjak odpelju. 1.1. in 2.1 pa sva tapete po celem stanovanju že dol dal,3.1 in 4.1 je dragi stanovanje malo počistu,danes pa je moj tata prišel nam laminat postavljat .Bova pa komplet vse novo opremila razen kopalnice ki je v super stanju.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.1.2010 10:00:36
|
|
|
|
dogas
|
Živjo punce! Prvo bi se vam rada opravičila, ker kar tako uderam v vaš forum. Nekaj časa vas že spremljam in se upogumljam, da vam kej napišem in evo dons pa bo. Rada bi se vam zahvalila, pohvalila ker ste zame naredile fuuul!! Stara sem 21 let in s fantom (21 let) že dobro leto živiva na svojem. Jz študentka, on redno zaposlen (čez en mesec za nedoločen čas ) Na bebici se trudiva že uf, ne štejem več. Vsi okoli naju nama govorijo, da še dobr da se ni nič prijelo, ker sva še sama otroka in nimava kej met otroka! Da ne govorim glede pridik o denarju.. Priznam, vedno me take stvari zbijejo na tla in takrat pridete ve punce. Z vašimi izkušnjami, kako bebice brcajo, kolcajo ... in kaj ve delate, kako opremljate stanovanja za bebice ... Tako, da bi se vam še enkrat zahvalila za vse vaše poste na tem forumu in želim vam kar se da mirno nosečnost, čim več brcov in vsem nam ki se trudimo, da čim prej zagledamo naš +! Še enkrat hvala!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.1.2010 10:03:34
|
|
|
|
BabyKitty
|
dogas dobrodošla... Glede drugih se ne obremenjuj... to je tvoje življenje in samo ti veš kaj je prav zate... Koliko časa se pa že trudita?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.1.2010 10:31:31
|
|
|
|
dogas
|
Trudiva se od junija .. tako, da če se ta mesec ne prime grem na pregled, če sem sploh plodna. Ker sem imela pri 15 cisto na desnem jajčniku operirano in vem da so mi neki zašuštral, sam mi niso želel povedat ker še nisem bila 16 let stara-takrat ti baje povejo!! V levem imam pa vodo. Uglavnm, ne bom več obupala in greva skupaj z mojim na preiskave. BabyKitty vidva se pa tudi že kar nekaj časa trudita .. prou ne privoščim ti! no nubeni ne privoščim tako dolge dobe!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.1.2010 10:34:42
|
|
|
|
egleria
|
biba88 najnujnejše je pripravljeno, ker spola nisva želela izvedet tak da bova veliko tudi nakupila kasneje - tiste stvari ki jih zdaj še ne rabi. tudi cotke za iz P bo bodoči očka kupil po porodu.. a se vama ne splača potem kr nove previjalne kupit?? sam 170€ za iverko dat to je pa malo preveč. midva sva dala delat samo vrata za previjalno iz bele iverke pa obrobli so nama jo tudi pa sva dala 15€ babykitty psiha veliko naredi. največ neplodnosti je nepojasnjenih ravno zaradi tega. večina žensk zanosi šele ko čisto odmisli da bo kdaj mela otroke in se prepusti toku dogodkov.. tak da pozitivno glej na prihodnost, posveti se partnerju dokler se še lahko in uživaj z njim. pol ko bo bebica ne bo več toliko časa. uživaj v tistem kar imaš zdej in ne misli na to kaj se bo zgodilo v naprej.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
antibiotikismeja2Kolikokrat so vaši otroci letos dobili antibiotike?
(Odgovorite za vsakega otroka posebej)nobenkrat (
59%)
1x (
23%)
2x (
10%)
3x (
4%)
4x (
2%)
5x in večkrat (
2%)
Število vseh glasov: 226Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!