|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
14.12.2009 13:41:34   
Tincy90
Emibu a ti si iz Krškega?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
14.12.2009 13:56:40   
egleria
Tincy ti bi si lahko pol zrihtala še socialno podporo.. če si nezaposlena.
emibu za izvenzakonsko zvezo moraš biti prav tako polnoletna kot za zakonsko - če jo skleneš. če pa nisi še polnoletna pa lahko skleneš le ob odobritvi tvojih staršev.
po pravem je res tako kot si ti napisala, ampak če skleneš izvenzakonsko zvezo potem te starši niso več dolžni preživljati, nimajo več tvojih otroških dodatkov niti nič, razen če te partner ni sposoben preživljati. pojdi še enkrat na CSD pa vprašaj kako je s tem v vajinem primeru - moreš biti vztrajna in odločna.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
14.12.2009 14:03:17   
Tincy90
Egleria sm si zrihtala to na socialni, sm zdj pa k rodim pa ne bom več prejemala tega, ampak sm otroški dodatek pa starševski dodatek kr živim s fantom in naj bi me on kao preživlov, neki u tem smislu. Mislm sj kle na našem centru so tok glupe ej, da moraš res znoret, če hočš kej dosežt.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
14.12.2009 14:12:35   
egleria
Tincy sj so vsepovsod. sam moreš bit pač tečna user posted image jaz sem danes šla oddat on list za paket (vzela sem denar) pa za porodniško (oziroma starševski dodatek). pa očetovstvo greva urejat ta teden da ne bo treba po rojstvu. tak da nam za pol ostane samo še otroški dodatek za zrihtat pa štipendija.. sovražim te papirje pa vse skupaj.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
14.12.2009 14:17:47   
Tincy90
Js sm tud keš uzela.user posted image ja men so pa rekla d naj pol to glede starševskega, otroškega dodatka in očetovstva prideva zrihtat k bom šla direkt iz bolnce. Mislm svašta, bova pač šla pa takrat ne, ke se njej očitno takrat ni dalo ubadat s tem. Svinjeee!!user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
14.12.2009 14:23:36   
egleria
izpolniš list pa ji ga neseš - sej ti nič ne more. je pa res da za starševski dodatek boš mogla potem samo še poklicat pa sporočit otrokove osebne podatke in bo urejeno. za očetovstvo sem pa čula da je fajn da se prej rihta da predložiš potem list v porodnišnici, da lahko na rojstni list vpišejo očetove podatke že. očitno ne razumejo da nam je lažje zdej zrihtat večino stvari kot pa pol ko bo otrok na svetu. namesto da bi se veselile bomo mogle pa papirje rihtat.
a si že dobila nakazano al je to tudi po rojstvu?

< Sporočilo je popravil egleria -- 14.12.2009 14:24:06 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
14.12.2009 14:36:01   
Tincy90
Kaj če sm dobila nakazano že?

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
14.12.2009 14:39:15   
egleria
tist denar ko si ga vzela namesto paketa?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
14.12.2009 14:45:19   
Tincy90
Aja, tist denar dobiš potem nasledn mesec, če si npr. ta mesec oddala vlogo oz izpolnila tist list.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
14.12.2009 14:50:54   
egleria
aha, potem bom dobila glih takrat ko se bo bebica rodila.. user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
14.12.2009 14:58:48   
Tincy90
Kdaj si pa oddala list pa kdaj maš rok?user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
14.12.2009 15:08:23   
egleria
list sem oddala danes, rok mam pa 16.1.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
14.12.2009 15:09:23   
emibu
jst sm iz okolice krškega drugač.
ma ja sj starši bi prvoll veš glupo se mi zdi če lahko plačujejo enmu k bi lahko delu npr eni naši sosedi plačujejo položnce hrano pakete dobiva plus keš zto d se pol fiksa k sam hudič a medva k bi pa rada tistih borih 400 euru za bebico d bi ta mala slovenija končn dobila kakga prebivalca več pa ne dajo mislim ei jst sm se zjokala od jeze k sm bla dol bi babo kr zatoukla nekam ona se pa še smeji pol pa nevem kake grimase dela grrrrruser posted image user posted image user posted image

kok sm jst zvedla lahko use te papirje zrihtaš že v 7 mescu nosečnosti ni ti treba po porodu pa ka je s temi socialnaami ei te so res glupiuser posted image user posted image user posted image

a katera mogoče ve kje bi lahko dobila pekač za torto v obliki božička jelenčka al pa kj podobnega?????plisss ful bi ga rada pa nevem kje ga naj dobimm

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
14.12.2009 15:44:11   
egleria
pojdi se še malo pozanimat emibu ali pa pojdi na kakšen forum kjer svetujejo mladim mamicam pa opiši svoj primer. ti bojo mogoče znali kaj svetovat.
žal je v današnjih časih tak da pač dobivajo denar tisti ki ga porabijo za brezveze.
drugače če se še šolata vidva oba vama pripada štipendija tudi..

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
14.12.2009 15:50:07   
Tincy90
Mah itak d so glupi na CSD-ju.

Morm vam povedat d sm mela zdj mal hudih popadkov in so mi kr solze pršle na oči k me je tko svinjsko bolel. Bomo vidl kaj bo zdj naprej...če bo še tko se morm začet štopat, lahk pa d je sm lažni preplah.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
14.12.2009 16:39:36   
biba88
heloo! jooj kok ste se razpisale!user posted image
tincy90 upam da bo vse v redu pa da bo bebica brez problemov ven skočila čim prej brez prevelikih bolečin!
glede csd mam pa jest mnenje da tiste babe tam nč ne nardijo v tvojo korist vse se morš sam pomatrat ker njim je v interesu razdelitčim manj pomoči. Če si hočte kej zrihtat tiste k ste študentke pokličte na šou ostale pa pobrskite po spletu. Na žalost z mojimi izkušnjami  same ne bojo nč povedale vse jim je treba iz riti vlečt!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
14.12.2009 17:38:19   
Tincy90
Hvala biba88.user posted image drgač pa evo, še zmer 2v1. Popadki so se nehal, ampak so bli pa boleči za znoret. Mogoče bo pa ponoči kej, upam.user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
14.12.2009 18:08:46   
biba88
tincy90 bodi močna drži se!!!!user posted image user posted image  sporoči (če boš lohk) če bo kaj sprememb mi smo s tabo!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
14.12.2009 18:12:43   
Tincy90
Hehe, če bo možno bom vsekakor sporočila.user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
14.12.2009 18:45:31   
biba88
ok :)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
14.12.2009 19:01:41   
elanor
ooo Tincy90, pomojm bo ta tvoja bebica prav kmalu zunej user posted image

jst sm pa tako utrujena danes...bi šla že kar sedaj spat user posted image pa grozno nestrpna sm..bi že kr danes rada delala test user posted image user posted image user posted image grozno je to čakanje...

kar se pa teh papirjev na socialni tiče...mene ta birokracija vedno ob živce spravi, v teh ustanovah vedno dela tako nezainteresiran folk...groza.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
14.12.2009 19:14:02   
witch
elanor - sve že dve. Samo spat bi šla. Pa ful me glava danes boli. Pa tudi čakanje do petka me bo spravilo ob živce user posted image
tincy90 - drži se user posted image močno držim pesti, da bo hitro mimo (ko se bo začelo seveda user posted image )
drugače pa sem danes delal voščilnice user posted image ki so mi prav lepo uspele (da se malo pohvalim user posted image ). Aja pa lučke sem zunaj dala na drevesa. In je zdaj ko je zasneženo prelepo user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
14.12.2009 19:41:43   
Zvezdici
elanor - oprosti, sem malo pozabila user posted image .. kdaj delaš test? Držim pestke, pa še pikepoke user posted image user posted image user posted image za srečo

witch - sem zdajle opazila.. da ti zraven slikice kaže da si fantek user posted image . Ne vem zakaj sem morala to napisati user posted image .
Wiii za lučke zunaj.. jooj to mora biti lepo. Če bi le lahko bi jaz tudi. Pa jjih zunaj na balkon ravno ne moram dati. Bi pa bilo zanimivo pomoje user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
14.12.2009 19:49:08   
witch
hehehehe pa res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh nisem opazila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala da si rekla user posted image user posted image user posted image user posted image
evo pa sem punčka user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 14.12.2009 19:50:37 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
14.12.2009 19:54:43   
Zvezdici
Hehehe.. dobrodošla med punčkami user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?